Stray: teka -teki dengan selamat dan nota dengan kod binari – kumuh |, bagaimana untuk mendapatkan kod selamat yang tersesat dan menyelesaikan kata laluan misteri | Pcgamesn

Cara Mendapatkan Kod Selamat yang Simpang dan Selesaikan Kata Laluan Misteri

A Perhatikan dengan kata laluan misteri yang selamat dilekatkan pada peti keselamatan. Anda boleh melihatnya dalam inventori dan mengetahui bahawa ia ditulis dalam kod binari. Nasib baik, anda tidak perlu menterjemahkan kodnya sendiri (Nota juga sukar dibaca). Untuk melengkapkan teka -teki, anda hanya perlu melawat beberapa tempat – kami menerangkannya dalam perenggan dengan penyelesaian teka -teki.

Stray: teka -teki dengan selamat dan nota dengan kod binari – panduan sesendap, panduan

Di kawasan kumuh dalam permainan yang tersesat, anda dapat mencari selamat terkunci dengan nota yang ditulis dengan kod binari. Panduan kami menerangkan cara menyelesaikan teka -teki dan membuka selamat, serta hadiah yang ada di tempat yang selamat.

Kemas kini terakhir: 20 Julai 2022

Semasa mana -mana 3 lawatan ke Kumuh dalam Sesat, awak boleh cari selamat dan selesaikan teka -teki membukanya. Panduan kami memberitahu anda cara membaca mesej yang ditulis dalam kod binari, di mana untuk mencari gabungan untuk selamat dan apa yang anda dapat untuk membuka peti keselamatan.

 • Lokasi Selamat – Tahap Slums
 • Ganjaran yang selamat
 • Menyelesaikan teka -teki dengan kombinasi yang selamat

Lokasi Selamat – Tahap Slums

Anda akan melawat kawasan kumuh 3 kali sepanjang permainan. Anda boleh mencari dan membuka selamat semasa lawatan ini – ia adalah aktiviti pilihan yang tidak berkaitan dengan jalan cerita utama.

The Safe terletak di lorong berhampiran tempat di mana Morusque - seorang pemuzik tempatan yang memainkan gitar - tinggal - tersesat: teka -teki dengan selamat dan nota dengan kod binari - kumuh - teka -teki - panduan liar, panduan

Selamat berada di lorong berhampiran tempat di mana Morusque – seorang pemuzik tempatan yang memainkan gitar – tinggal.

Nota dengan kata laluan misteri yang selamat dilampirkan pada yang selamat - tersesat: teka -teki dengan selamat dan nota dengan kod binari - teka -teki - teka -teki - panduan liar, panduan,

A Perhatikan dengan kata laluan misteri yang selamat dilekatkan pada peti keselamatan. Anda boleh melihatnya dalam inventori dan mengetahui bahawa ia ditulis dalam kod binari. Nasib baik, anda tidak perlu menterjemahkan kodnya sendiri (Nota juga sukar dibaca). Untuk melengkapkan teka -teki, anda hanya perlu melawat beberapa tempat – kami menerangkannya dalam perenggan dengan penyelesaian teka -teki.

Ganjaran yang selamat

The Safe Mengandungi Lembaran Muzik 8/8 - Stray: Teka -teki dengan Selamat dan Nota dengan Kod Perdua

Selamat mengandungi muzik lembaran 8/8. Ini adalah salah satu koleksi yang berkaitan dengan Morusque dari kawasan kumuh. Bawa dia muzik lembaran supaya dia dapat bermain melodi baru. Menyampaikan semua 8 lembaran muzik diberi ganjaran dengan Meowlody trofi.

Lokasi semua 8 koleksi dalam kategori ini diterangkan di halaman dalam Rahsia dan Koleksi Bab.

Menyelesaikan teka -teki dengan kombinasi yang selamat

1 - Stray: Teka -teki dengan selamat dan nota dengan kod binari - Slums - Teka -teki - Panduan Stray, Walkthrough

Orang yang dapat membaca nota itu adalah Elliot dari bangunan pengaturcaraan Elliot - Stray: teka -teki dengan selamat dan nota dengan kod binari - teka -teki - teka -teki - panduan lentur, walkthrough

Elliot dari Bangunan Pengaturcaraan Elliot. Ia terletak di bahagian tengah kawasan kumuh dan mempunyai 2 pintu masuk:

 1. Anda boleh menggunakan pintu masuk utama Dari Gambar 1 – Curung kaki depan anda di pintu dan gosokkannya dengan cakar anda sehingga pintu dibuka oleh salah satu robot.
 2. Anda boleh mencapai shutter di belakang bangunan Ditunjukkan dalam Gambar 2 – Anda hanya perlu mendaki di sana.

Elliot ada di dalam bilik di tingkat pertama - Stray: teka -teki dengan selamat dan nota dengan kod binari - Slums - teka -teki - panduan liar, walkthrough

Elliot ada di bilik di tingkat pertama. Mulakan perbualan dan Tunjukkan kepadanya nota dari inventori anda (Anda mesti memilihnya dari senarai item yang anda ada).

Robot akan menghantar anda ke Bar Duaf - pintu masuknya bersinar dengan warna merah (gambar di atas) - Stray: teka -teki dengan selamat dan nota dengan kod binari - teka -teki - teka -teki - panduan limpah, walkthrough

Robot akan menghantar anda ke Bar Dufer – Pintu masuknya bercahaya dengan warna merah (gambar di atas).

2 - Stray: Teka -teki dengan selamat dan nota dengan kod binari - Slums - Teka -teki - Panduan Stray, Walkthrough

Di bar, lompat ke kaunter dan periksa gambar kiri yang tergantung di dinding - sesat: teka -teki dengan selamat dan nota dengan kod binari - teka -teki - teka -teki - panduan liar, panduan

Di bar, melompat di kaunter dan memeriksa gambar kiri tergantung di dinding. Berinteraksi dengannya akan mengetuk dinding. Ini akan mendedahkan kod – 1283.

Anda kini boleh kembali ke tempat selamat dan minta B-12 untuk memasukkan kod 1283.

Cara Mendapatkan Kod Selamat yang Simpang dan Selesaikan Kata Laluan Misteri

Kod selamat tersesat: Tabby oren yang bintang -bintang di sesat berbaring semasa menghadap kamera

Adalah kod selamat yang tersesat yang menghalang anda? Permainan Cyberpunk Cat Annapurna penuh dengan koleksi, tetapi ada yang lebih mudah diperoleh daripada yang lain. Sekiranya anda telah meneroka lorong di sebelah kanan pemuzik di kawasan kumuh, anda dijamin telah terjumpa setengah yang selamat di bawah timbunan sampah. . Kata laluan misteri yang selamat disematkan ke hadapan yang selamat, dan anda akan diminta untuk mengumpulnya semasa anda mendekati.

Ini petunjuk pertama anda untuk mendapatkan Kod selamat tersasar, Tetapi melihat kata laluan misteri dalam inventori anda tidak akan banyak digunakan – selepas semua, kucing tidak dapat membaca. . Tunjukkan kata laluan misteri kepada B-12, dan mereka akan memberitahu anda satu-satunya serpihan kata laluan yang mereka dapat menafsirkan: mengikuti nombor.

Selesaikan kata laluan misteri

Sekiranya anda membentangkan kata laluan misteri kepada mana -mana robot yang mengembara di sekitar kawasan kumuh, mereka semua akan memberitahu anda perkara yang sama: ‘Ini kod binari yang sangat lama yang anda ada di sini, hanya geek sebenar yang dapat membaca ini.’Syukurlah, ada / geek sebenar di kawasan kumuh: Elliot.

Anda boleh menemui Elliot salah satu daripada dua cara. Sekiranya anda tidak tersandung di dalamnya dalam playthrough anda lagi, satu -satunya cara anda akan dapat mencapainya adalah di aras bawah tanah. Ikuti banyak tempat masuk yang dihiasi di sekitar kawasan kumuh untuk pengaturcaraan Elliot sehingga anda sampai ke pintu dengan dua robot yang berdekatan. Gores di pintu untuk diberikan kemasukan, dan menuju ke tangga untuk mencari Elliot berkumpul di hadapan stesen kerja komputer mereka.

Kod Selamat Stray: Robot yang dikenali sebagai Elliot of Elliot

. Sekiranya anda belum mendapat perhatian tentang bagaimana menggaru objek di alam sekitar dapat memberi anda akses ke kawasan baru, mengintip Panduan Pemula Stray kami.

Sama ada, apabila anda sampai ke Eliot, mereka akan menyelesaikan kata laluan misteri untuk anda: Duaf Bar.

Dapatkan kod selamat yang sesat

Bar Dufer terletak sangat dekat dengan bahagian tengah kawasan kumuh, di bawah tangga di belakang tempat anda pertama kali menemui penjaga. Sekiranya anda masih tidak pasti, cari tanda neon merah di atas pintu ke kanan Teddy, robot bersandar pada mesin layan diri.

Percayalah atau tidak, kata laluan misteri tidak hanya merujuk kepada bangunan, tetapi juga tempat yang tepat yang harus anda cari di dalam bar itu sendiri. Anda akan menemui tanda neon merah yang membaca DuFer Bar yang disandarkan ke dinding di sebelah kiri bar atas.

Gores di gambar yang tergantung di atas tanda untuk mendedahkan Kod selamat tersasar: 1283.

Membuka Kunci Selamat Menggunakan Kod Selamat Stray Akan Memberi Lembaran Muzik 8/8. Bawa ke Morusque, pemuzik di sudut, untuk mendengar mereka melakukan muzik lembaran yang tidak boleh dibaca.

Perlu dinyatakan bahawa semua kod dalam sesat adalah sama dalam setiap playthrough, jadi jika anda bersenjata untuk pencapaian ‘Saya mempercepatkan’ – atau semata -mata tidak mewah melompat melalui banyak gelung – anda boleh melangkau semua perkara di atas dan Taipkan kod selamat dengan segera untuk mengakses peti keselamatan.

Sudah tentu, lembaran muzik hanyalah salah satu daripada banyak item yang anda boleh mendedahkan di kawasan kumuh, dan ada yang lebih rumit untuk dicari daripada yang lain. Sekiranya anda masih memburu detergen untuk Barterman, lihat panduan kami tentang cara masuk ke Laundromat Super Spirit yang tersesat. Akhirnya, ambil gander di kajian sesat kami untuk mengetahui bagaimana kami menemui kehidupan di jalan -jalan di bandar berdinding.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Kod selamat binari yang tersesat (kata laluan misteri)

Inilah cara untuk menyahkod kata laluan misteri Gunakan kod buka kunci untuk selamat binari di kawasan kumuh Stray.

Oleh Nikita Dikemas kini terakhir 20 Jul, 2022

Kod selamat binari yang tersesat dibuka

Dalam sesat, anda mengambil peranan kucing yang akhirnya menyelesaikan pelbagai teka -teki. Akan ada selamat binari yang akan anda hadapi semasa pengembaraan anda (berhampiran beberapa sampah) dan itu memerlukan kod yang selamat untuk dibuka. Di sini kata laluan yang perlu anda gunakan dan di mana untuk mencari petunjuk.

Kod selamat binari yang tersesat (kata laluan)

Kod selamat atau kata laluan binari yang tersesat ialah 1283. Anda akan memerlukan ini semasa usaha anda untuk Cari semua helaian muzik Dan untuk mendengar lagu manis dari pemuzik.

Cara Membuka Selamat Binari (Petunjuk)

Walaupun anda boleh memasukkan secara langsung kod yang disebutkan di atas dan membuka kunci yang selamat, jika anda ingin benar -benar menjalani kehidupan kucing liar, di sinilah mencari petunjuk sebenar untuk kod tersebut.

 • Sekiranya anda belum bertemu dengannya, anda akan, apabila anda Bercakap dengan Jacob Bartender mengenai pelacak anda yang rosak. Dia akan menyebut Eliot, seorang pengaturcara, Siapa yang akan memperbaikinya untuk anda. Dia akan memberi anda petunjuk tentang tempat untuk mencarinya.
 • Keluar dari bar dan cari tempat di mana ada Dua robot ditutupi selimut, duduk di lantai.
 • Akan ada pintu di sebelahnya – menggaru di atasnya dan ia akan dibuka.
 • Kepala ke dalam, ke arah tanda anak panah merah yang bercahaya dan naik atas.
 • Di bilik itu, – berjumpa dengannya kerana ini akan menjadi pertemuan pertama anda dengan Eliot. Bercakap mengenai pelacak yang rosak. Dia akan memerlukan selimut untuk berhenti menggigil.
 • Sekiranya anda menunjukkan kepadanya petunjuk kod binari yang telah anda perolehi, dia akan segera menyahkodkannya dan memberitahu anda untuk mencari jawapan di Bar Dufer.
 • Menuju ke tingkat bawah, ke bar duer dan melompat ke Jadual berhampiran bartender.

petunjuk kod selamat binari

 • Lihat ke kiri anda, berhampiran tanda neon merah – Akan ada lukisan. Berinteraksi dengannya untuk menjatuhkannya Dan ia akan mendedahkan petunjuk.
 • Di situlah anda akan melihat nombor 1-2-83. Itulah kod anda.
 • Sekarang kembali ke lorong lorong berhampiran pemuzik, Morusque, dan berinteraksi dengan selamat untuk “mengambil kata laluan misteri yang selamat.”
 • Seterusnya, Gunakan digicode.
 • Masukkan kod dan pintu selamat harus dibuka.
 • Teruskan dan ambil muzik lembaran 8/8 dari sana.

Sekiranya anda ingin juga tahu di mana untuk mendapatkan lebih banyak tin minuman tenaga, dari sini adalah lokasi mesin layan diri dalam sesat.