Stray adalah permainan stim yang paling disenaraikan dan dek stim itu disahkan | Gamingonlinux, Sokongan Dek Steam Stray | GameWatcher

Sokongan dek stim yang tersesat – disahkan, dimainkan, tidak disokong, atau tidak diketahui

Terdapat sedikit lagi nuansa yang anda harapkan akan masuk ke dalam apa yang sebenarnya mereka maksudkan, tetapi dalam artikel ini, kami akan memberi tumpuan semata -mata kepada mana salah satu daripadanya terpakai untuk sesat.

Stray adalah permainan stim yang paling disenarai dan dek stim itu disahkan

Menjelang pelepasan Stray pada 19 Julai, Stray telah menjadi permainan yang paling disenarai di Steam dan telah disahkan sepenuhnya stim. Berita baik untuk peminat dek stim dan pemain desktop linux, kerana ia harus berfungsi dengan baik pada kedua -duanya.

Stray telah melakukan tajuk utama untuk beberapa waktu sejak treler awal yang ditunjukkan oleh Sony, kerana ia akan datang ke PlayStation 5 juga. Pelepasan Steam adalah apa yang kami berminat walaupun sudah tentu dan penerbit Annapurna Interactive diperhatikan di Twitter keserasian Deck Steam. Ini bagus untuk melihat dengan pelbagai sebab, bukan hanya dek stim yang disahkan tetapi penerbit dan pemaju memastikan ia selesai sebelumnya pembebasan. Semoga lebih banyak akan melakukan perkara yang sama.

Thumbnail YouTube

Video YouTube memerlukan kuki, anda mesti menerima kuki mereka untuk dilihat. Lihat keutamaan kuki.
Terima Kuki & Tunjukkan Pautan Langsung

“Stray adalah set permainan pengembaraan kucing orang ketiga di tengah-tengah lorong-lorong yang terperinci, neon-lit dari cybercity yang membusuk dan persekitaran keruh yang tidak jelas. Persekitaran berkeliaran tinggi dan rendah, mempertahankan terhadap ancaman yang tidak dijangka dan menyelesaikan misteri tempat yang tidak diingini ini yang dihuni oleh droid yang ingin tahu dan makhluk berbahaya.

Lihat dunia melalui mata kucing dan berinteraksi dengan alam sekitar dengan cara yang suka bermain. Jadilah senyap, lincah, bodoh, dan kadang -kadang menjengkelkan yang mungkin dengan penduduk aneh dunia misteri ini.”

Anda boleh pra-pesanan di Steam. Saya akan melihat bagaimana ia berjalan di pelepasan.

Sokongan dek stim yang tersesat – disahkan, dimainkan, tidak disokong, atau tidak diketahui?

Sokongan Dek Steam Stray - Disahkan, dimainkan, tidak disokong, atau tidak diketahui?

Kekecohan yang dibakar kucing Stray sesuai dengan pengembaraan yang agak singkat yang berfungsi dengan baik di PC, tetapi mungkin lebih sesuai untuk anda Deck Steam, Sekiranya anda ingin memainkannya semasa bergerak.

halaman di mana iklan harus muncul ->
halaman di mana iklan harus muncul ->

Peranti terbaru Valve telah mengagumkan beberapa orang yang adil dan menyokong beberapa siaran baru, menimbulkan beberapa soalan yang sah di sekitar status sokongan dek stim Stray.

Sokongan dek stim sesat

Sokongan Dek Steam Stray - Disahkan, dimainkan, tidak disokong, atau tidak diketahui?

Sokongan Dek Steam Stray - Disahkan, dimainkan, tidak disokong, atau tidak diketahui?

Injap pada masa ini menerangkan keserasian dek stim permainan menggunakan empat istilah yang berbeza: disahkan, dimainkan, tidak disokong, atau tidak diketahui.

Terdapat sedikit lagi nuansa yang anda harapkan akan masuk ke dalam apa yang sebenarnya mereka maksudkan, tetapi dalam artikel ini, kami akan memberi tumpuan semata -mata kepada mana salah satu daripadanya terpakai untuk sesat.

Sekiranya anda merancang untuk bermain sesat di dek stim, anda akan senang mendengar bahawa ia adalah salah satu permainan yang disahkan peranti bermula pada pelancaran.

  • Status Sokongan Dek Steam Stray: Disahkan pada pelancaran (serasi sepenuhnya dengan peranti)

Ini bermakna permainan ini berfungsi sepenuhnya di dek stim tanpa tinkering tambahan, menjadikannya mungkin untuk melompat lurus setelah memasangnya.

Seperti yang ditunjukkan pada halaman kedainya, status yang disahkan bermaksud bahawa semua fungsi boleh diakses menggunakan konfigurasi pengawal lalai, permainan menunjukkan ikon pengawal dek stim, teks dalam permainan dapat dibaca, dan konfigurasi grafik lalainya berfungsi dengan baik pada peranti.

Itulah yang perlu anda ketahui mengenai sokongan dek stim Stray. Untuk lebih banyak bantuan dengan permainan, inilah tempat untuk mencari senjata zurk di tempat persembunyian Doc bersama berapa banyak bab yang anda perlukan untuk dilalui sebelum melihat kredit.

Terus dikemas kini pada berita permainan PC terkini dengan mengikuti GameWatcher di Twitter, menyemak video kami di YouTube, memberi kami seperti di Facebook, dan menyertai kami di Discord . Kami juga boleh memasukkan pautan ke kedai gabungan, yang memberi kami komisen kecil jika anda membeli apa -apa melalui mereka. Terima kasih.

Mengenai Bogdan Robert Mateș

Apabila tidak membuat kopi atau membahaskan topik yang serius dengan kucing saya, anda akan dapati saya bermain permainan video atau menulis mengenai mereka.