Stellaris Alien Box Warna Panduan | GameWatcher, Soalan Mengenai Mata Gen dan Kelajuan Orbital Demon: Stellaris ощие oжеее

Syaitan kelajuan orbit stellaris

Seperti banyak acara kapal sains, ini bermula dengan pilihan pilihan. Yang pertama dan kedua, Cuba perlahankannya dan Cuba menghentikannya, masing -masing, akan cuba meneruskan acara sementara yang ketiga, Tinggal daripadanya, akan membatalkannya secara langsung.

?

Stellaris Alien Box Guide - Apa yang ada di dalam acara Demon Kelajuan Orbital?

. Panduan ini meliputi cara mendapatkan Kotak Alien dibuka daripada Acara Demon Kelajuan Orbital dan bagaimana memilih ganjaran yang sesuai untuk anda.

Ganjaran ini adalah pilihan Warna kotak asing, yang menambah sifat tetap kepada spesies utama anda, menjadikannya acara yang sangat baik untuk mendapatkan.

halaman di mana iklan harus muncul ->
halaman di mana iklan harus muncul ->

Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa ganjaran acara berubah semasa kemas kini mekanik planet dan sementara beberapa kod lama masih ada, kini tidak berfungsi, bermakna anda tidak lagi menerima penggantian sifat yang mungkin anda harapkan jika anda sudah biasa dengan acara sebelum ini.

Panduan Kotak Alien Stellaris

Stellaris Alien Box Guide - Apa yang ada di dalam acara Demon Kelajuan Orbital?

Seperti banyak acara kapal sains, ini bermula dengan pilihan pilihan. , Cuba perlahankannya dan Cuba menghentikannya, masing -masing, akan cuba meneruskan acara sementara yang ketiga, Tinggal daripadanya, akan membatalkannya secara langsung.

Cuba menghentikannya adalah pilihan yang harus anda pilih jika anda ingin mencetuskan peringkat seterusnya.

Kotak Alien dibuka

Stellaris Alien Box Guide - Apa yang ada di dalam acara Demon Kelajuan Orbital?

Peringkat seterusnya juga termasuk 3 pilihan; Memilih Buka kotak atau Ketahui lebih lanjut mengenainya akan memulakan projek khas. Tidak banyak perkara dalam pilihan belajar walaupun, kerana ia hanya mendapat peluang untuk menjual kotak dengan cepat untuk sangat sedikit kredit dan mineral sambil menggandakan bilangan projek untuk disiapkan jika anda menginginkan botol.

Sama ada cara, sama ada anda telah memilih untuk membuka kotak atau menyelesaikan projek itu, anda akan menerima beberapa penyelidikan fizik dan projek khas akhir. Setelah ini selesai, ia akan memberi anda pilihan antara botol.

Warna kotak asing

Keputusan di sini datang kepada apa yang paling memerlukan spesies anda, tetapi kami mendapati bahawa anda tidak boleh salah dengan mana -mana botol.

Untuk lebih lanjut mengenai Stellaris, lihat artikel kami mengenai arahan konsol dan 3 yang akan datang.3 kemas kini .

Paradox Interactive mengeluarkan banyak jenis permainan pada hari ini, tetapi genre strategi besar adalah di mana akarnya terletak. Selain daripada Stellaris, ini adalah permainan sejarah, tetapi itu mungkin akan berubah dengan tajuk bukan bersejarah yang tidak diumumkan .

Terus dikemas kini pada berita permainan PC terkini dengan mengikuti GameWatcher di Twitter, menyemak video kami di YouTube, atau memberi kami seperti di Facebook . Terima kasih.

Mengenai Matthew Ralphson

. Dia merindui masa ketika permainan masih masuk kotak.

Syaitan kelajuan orbit stellaris

17 uter. 2019 v 7:23

? Saya fikir dalam versi lama permainan anda boleh mendapatkan sehingga 3 titik mod gen melalui penyelidikan sebagai garis dasar. .) Tetapi hanya dengan melihat pokok teknologi semasa, anda hanya mendapat 2 mata mod asas gen.

Juga, saya melihat di Reddit bahawa acara Demon Speed ​​Orbital diubahsuai (Le Guin) dari versi sebelumnya permainan. . Jalan ke “Permainan” acara ini, untuk memanfaatkan sepenuhnya acara ini adalah untuk terlebih dahulu menggunakan semua titik mod gen anda dan kemudian gunakan kotak untuk memberi diri anda peningkatan tambahan. Anyways, menurut reddit kotak itu tidak lagi menggunakan titik mod gen. Walaupun kotak itu menaik taraf spesies anda, peningkatan yang tidak sepadan atau ditandai sebagai ciri genetik standard. Dari Reddit:

Blue memberikan pertumbuhan semula terhad terhad, ia meningkatkan jangka hayat sebanyak 5 tahun dan kerosakan tentera sebanyak 5%

Hijau meningkatkan kebiasaan sebanyak 5%

Dan merah menurunkan penggunaan perumahan pop sebanyak 5%

Ada yang boleh mengesahkan ini?

Juga, nampaknya ia hanya boleh menjejaskan pop anda yang tidak diubahsuai, jadi jika anda telah memulakan beberapa jenis jalan kenaikan, bonus hanya akan digunakan untuk pop yang tidak lagi wujud.