Steam memperkenalkan permainan PC yang paling laris dan paling popular pada tahun 2017 – GameSpot, permainan apa yang akan dimainkan di PC – Metacritic

Permainan apa yang hendak dimainkan di PC

Malam di Woods adalah permainan pengembaraan/penerokaan yang berfokus pada cerita 2D dengan banyak aktiviti ekstrakurikuler untuk dinikmati, watak-watak untuk bertemu, dan rahsia untuk ditemui. Jalankan, lompat dan gunakan unjuran astral untuk meneroka banyak sisi bandar Possum Springs dan sekitarnya. Membuang masa di sekitar bandar dengan krew rakan anda yang kalah. Mendapat kebolehan yang memberikan laluan ke kawasan baru. Cari rahsia pelakon besar dan bandar itu sendiri. . Bermain bass. Barangkan barang.

Steam memperkenalkan permainan PC yang paling laris dan paling popular pada tahun 2017

2018 ada di sini, dan lebih injap melihat kembali pada tahun yang berada di Steam. Seperti yang dilakukan pada Januari lalu, ia telah mendedahkan senarai permainan terlaris di platform, tetapi ia juga memberikan maklumat mengenai beberapa kategori baru. Walaupun ia tidak memberikan angka tertentu, ia memberi kami gambaran tentang apa yang terbukti sebagai permainan paling popular Steam pada tahun 2017.

Ini bermula dengan senarai penjual teratas 2017, yang ditentukan berdasarkan pendapatan kasar yang diperolehi semasa tahun kalendar. Injap menyediakan senarai 100 permainan teratas, yang telah dibahagikan kepada tahap gangsa, perak, emas, dan platinum (walaupun perbezaan yang tepat antara ini tidak dijelaskan). Kebanyakan permainan untuk mencapai platinum adalah tajuk yang lebih tua dan termasuk orang-orang seperti Counter-Strike: Global Offensive, The Witcher III: Wild Hunt, Grand Theft Auto V, Rainbow Six Siege, Rocket League, dan Dota 2. Terdapat beberapa siaran 2017, juga, termasuk Ketuhanan: Sin Asli II dan Battlegrounds PlayerUnknown, yang mana yang kita tahu telah terbukti secara fenomena.

Klik untuk menyahpesar

  • Bermula pada:
  • Berakhir di:
  • Autoplay
  • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Gamespot’s Best of the Year 2017 – #5: Ketuhanan: Sin Asal 2

Dari segi pemain, Valve menyediakan senarai permainan dengan pengguna yang paling serentak (yang bermaksud mereka yang berada dalam talian dan bermain pada masa yang sama). PUBG, tentu saja, memimpin senarai, yang baru -baru ini melepaskan 3 juta tanda. Lapan yang lain juga mengungguli 100,000 markah sepanjang tahun, termasuk Dota 2, Counter-Strike: Go, Rainbow Six Siege, dan Grand Theft Auto V.

Injap juga berkongsi pecahan tajuk baru, yang menawarkan permainan yang baru dikeluarkan setiap bulan setiap bulan. Bilangan permainan yang ditunjukkan berbeza dari bulan ke bulan, dan sekali lagi, ada sedikit gambaran tentang apa yang membolehkan mereka layak. Beberapa bulan mempunyai sebanyak 16 tahun, manakala Jun hanya mempunyai lima, termasuk Dirt 4, Tekken 7, dan Cold Waters.

Permainan VR sahaja mendapat senarai penjual teratas mereka sendiri (sekali lagi berdasarkan pendapatan sepanjang tahun dan dibahagikan kepada empat peringkat). Simulator Kerja, Superhot VR, dan Fallout 4 VR adalah antara mereka yang memukul status Platinum. Terdapat juga melihat permainan teratas yang meninggalkan akses awal pada tahun 2017, dan sementara yang diharapkan seperti PUBG dan asal Sin II muncul, tiang platinum juga termasuk Long Dark, Lendir Rancher, dan Ark: Survival berkembang, antara yang lain.

Anda boleh menyemak semua carta Steam 2017 di sini.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

Permainan apa yang hendak dimainkan di PC

Cari permainan seterusnya anda untuk mana -mana platform. Penapis mengikut platform, genre, atau tahun pelepasan.

1. Ketuhanan: Sin asal II

Guru mendalam, pertempuran taktikal. Sertailah sehingga 3 pemain lain – tetapi ketahui bahawa hanya salah seorang daripada anda yang berpeluang menjadi Tuhan.

2. Okami HD

12 Dis, 2017 • Nilai t

Di Okami, raksasa yang legenda Orochi telah kembali hidup dan menjadikan dunia menjadi padang gurun yang benar. Pemain mesti menganggap peranan serigala, perwujudan tuhan matahari Amaterasu, yang mampu menggunakan kuasa yang tidak dapat dibayangkan. Keadaan dunia terletak pada tangan pemain gamer kerana mereka mesti melawan makhluk yang menyenangkan dan menuntut semula bumi dari laknat yang melanda itu. Adalah penting untuk membantu Amaterasu menjadikan dunia sebagai tempat di mana semua makhluk hidup dapat tinggal sekali lagi. [Capcom]

3. Bayonetta

11 Apr 2017 • Dipredikasikan m

Bayonetta adalah permainan tindakan yang bergaya dan sinematik yang diarahkan oleh pencipta Hideki Kamiya. Seorang ahli klan penyihir kuno dan memiliki kuasa di luar pemahaman manusia semata-mata, Bayonetta menghadapi terhadap musuh-musuh yang tidak terhitung jumlahnya, banyak yang mencapai perkadaran epik, dalam permainan 100% tindakan yang murni dan tidak bersuara. Gerakan penamat yang luar biasa dilakukan dengan rahmat balet ketika Bayonetta mengalir dari satu pertarungan ke yang lain. Dengan tindakan yang lebih tinggi yang berlaku secara berperingkat-peringkat yang merupakan taman tema tarikan menarik yang menarik, Bayonetta menolak batas-batas genre tindakan, membawa hidupnya yang pantas dan dinamik. [Sega]

4. Linelight

Linelight adalah permainan teka -teki yang elegan di dunia garis.

5. Pinball FX3

Pinball FX3 adalah permainan pinball yang paling banyak, yang pernah dicipta oleh komuniti yang pernah dibuat. Pertandingan berbilang pemain, pertandingan yang dihasilkan pengguna dan bermain liga membuat peluang yang tidak berkesudahan untuk pertandingan pinball. Keserasian ke belakang percuma! Bawa pembelian pinball fx2 sebelumnya anda ke pinball fx3 tanpa caj!

6. Rez Infinite

Untuk menyelesaikan kadar jenayah yang semakin meningkat di dunia, sistem baru yang dipanggil Project-K telah diwujudkan. Walau bagaimanapun, Eden, teras Project-K, telah jatuh ke dalam keadaan vegetatif. Sekarang terserah anda, penggodam, untuk mengembara melalui ruang siber yang penuh dengan firewall, virus, dan halangan lain, dan melompat-memulakan kecerdasan buatan sistem. Bertaburan di seluruh tahap adalah sfera evolusi, yang membolehkan anda berubah menjadi bentuk humanoid yang lebih kuat. Permainan ini mempunyai soundtrack berdebar dan dunia vektor yang unik.

7. Apa yang tinggal di Edith Finch

Permainan ini adalah koleksi cerita pendek. Setiap cerita itu memberi tumpuan kepada kematian ahli keluarga Finch yang berbeza dan masing -masing dimaksudkan untuk melihat dan merasa berbeza dari yang lain, cara tidak ada dua orang dalam mana -mana keluarga. [Sparrow Giant]

8. F1 2017

24 Ogos 2017 • Nilai E

Menang Kejohanan Dunia 2017, memecahkan setiap rekod dalam kereta F1 yang terpantas, dan berlumba beberapa kereta F1 yang paling ikonik dalam 30 tahun yang lalu. Permainan ini memaparkan kerjaya sepuluh tahun yang lebih mendalam, permainan yang lebih pelbagai dalam mod ‘kejohanan’ baru, dan pelbagai ciri baru lain, baik dalam talian dan luar talian.

9. Lone Echo

Anda Jack, cybernetic AI canggih yang ditempatkan di kemudahan perlombongan di cincin Saturnus. Di samping Kapten Olivia Rhodes, anda akan menggunakan kepintaran teknikal dan alat futuristik anda untuk mengatasi pelbagai cabaran dan halangan semasa anda menyiasat anomali spatial misterius.

10. Xcom 2: Perang yang dipilih

29 Ogos 2017 • Dinilai T

. Sebagai tindak balas, musuh baru, yang dikenali sebagai “dipilih,” muncul dengan satu matlamat: menawan semula komander. Peluasan ini merangkumi kelas wira baru untuk mengatasi “musuh baru”, musuh baru, misi, persekitaran dan peningkatan kedalaman dalam permainan strategik.

11. Malam di hutan

Malam di Woods adalah permainan pengembaraan/penerokaan yang berfokus pada cerita 2D dengan banyak aktiviti ekstrakurikuler untuk dinikmati, watak-watak untuk bertemu, dan rahsia untuk ditemui. Jalankan, lompat dan gunakan unjuran astral untuk meneroka banyak sisi bandar Possum Springs dan sekitarnya. Membuang masa di sekitar bandar dengan krew rakan anda yang kalah. Mendapat kebolehan yang memberikan laluan ke kawasan baru. Cari rahsia pelakon besar dan bandar itu sendiri. Mengalami dunia gila yang besar dan peristiwa yang luar biasa berlaku di sana. Bermain bass. Barangkan barang.

12. Cuphead

29 Sep 2017 • Nilai E10+

Cuphead adalah permainan tindakan klasik dan senjata yang terutama tertumpu pada pertempuran bos. Diilhamkan oleh kartun tahun 1930 -an, visual dan audio dibuat dengan teliti dengan teknik yang sama pada era, i.e. Animasi CEL Tradisional (Tangan Ditarik & Tangan Tanda), Latar Belakang Cat air, dan Rakaman Jazz Asal. Main sebagai cuphead atau mugman (dalam pemain tunggal atau co-op) semasa anda melintasi dunia pelik, memperoleh senjata baru, belajar gerakan super yang kuat, dan temui rahsia tersembunyi. [Studio MDHR]

13. Data mentah

Dibina dari bawah untuk VR, permainan pertempuran tindakan Raw Data, kawalan intuitif, musuh yang mencabar, dan suasana sci-fi akan sepenuhnya membenamkan anda dalam dunia permainan. Pergi solo-atau bekerjasama dengan rakan-dan menjadi wira-wira yang dikenakan adrenalin dari technothriller futuristik anda sendiri.

14. Barat kebencian

West of Loathing-Stick-Figure Stick-Figure Wild West Adventure Permainan Permainan.

15. Knight Hollow

24 Feb, 2017 • Nilai E10+

Hollow Knight adalah permainan pengembaraan tindakan 2D dengan penekanan pada animasi 2D tradisional dan permainan yang mahir. Perjalanan ke Hallownest, kerajaan bawah tanah yang luas dan kuno yang dihuni oleh koleksi serangga dan raksasa yang pelik. Pemain akan menjalin jalan mereka sendiri kerana mereka meneroka bandar -bandar yang hancur, hutan kulat, kuil tulang dan tanah -tanah yang hebat, semuanya dalam perjalanan untuk mengungkap misteri kuno.

16. Jumlah Perang: Warhammer II

28 Sep 2017 • Dinilai T

Putera Tyrion, Defender of Ulthuan, membimbing bunian tinggi dalam usaha terdesak mereka untuk menstabil. Di atas palanquin-thone, Slann Mage-imam Mazdamundi mengarahkan tuan rumah Lizardmennya ketika mereka melonjak ke utara dari Lustria. Dia juga berhasrat untuk mencegah bencana, walaupun kaedah -kaedah yang lama mesti diguna pakai. The Witch King Malekith dan gerombolan Elf Dark yang sadisnya memancarkan dari Naggaroth dan arks hitam labirin mereka. Dia merasakan kelemahan yang besar di vorteks – dan peluang besar dalam kematiannya. Sementara itu, perlumbaan yang keempat, rahsia, motif mereka dikaburkan oleh plot dan komplot yang jahat. Masa untuk wahyu sudah dekat. Yang kedua dalam trilogi dan sekuel kepada Total War yang memenangi anugerah: Warhammer, Total War: Warhammer II membawa pemain kempen naratif baru yang menakjubkan, yang terdapat di benua yang luas di Lustria, Ulthuan, Naggaroth dan Southlands. Kempen Vortex Besar membina laju untuk memuncak dalam endgame muktamad dan klimaks, pengalaman tidak seperti mana -mana tajuk perang yang lain setakat ini. Bermain sebagai salah satu daripada 8 tuan -tuan legenda merentasi 4 perlumbaan ikonik dari dunia pertempuran fantasi Warhammer, pemain mesti berjaya dalam melakukan satu siri ritual yang kuat untuk menstabilkan atau mengganggu vorteks yang hebat, sambil memusnahkan kemajuan kaum lain. Setiap tuan legenda mempunyai kedudukan permulaan geografi yang unik, dan setiap perlumbaan menawarkan gaya mainan baru yang tersendiri dengan mekanik kempen yang unik, naratif, kaedah perang, tentera, raksasa, lores sihir, watak legenda, dan kebolehan pengeboman medan perang yang mengejutkan.