STEAM MAK!, Jumlah Perang: Warhammer 3 Immortal Empires Map dan Laut Laut Terungkap | Windows Central

Total War: Warhammer 3 Immortal Empires Map dan Laut Laut Terungkap

Semua berita terkini, ulasan, dan panduan untuk Windows dan Xbox Diehards.

Rangkaian Angkatan Laut – Lorong Laut Global!

Э. Н ноторые иы приёёёя Julai перапапе acara перед те, как пр б з з з п к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к кж.

Mod ini membolehkan anda mengambil tentera atau wira dan memulakannya di antara bandar pelabuhan yang penting yang anda kendalikan – dengan kos. Apabila empayar anda tumbuh, lorong laut laut akan membolehkan anda mengangkut seluruh tentera, serta wira yang baru terlatih, terus ke barisan hadapan!

Kos perjalanan ini meningkat dengan saiz tentera dan nombor giliran, tetapi jika anda mengawal pelabuhan utama rantau laut tempatan, kosnya dikurangkan dengan ketara untuk perjalanan ke dalam dan di luar laut itu.

Di samping itu, puak -puak yang mahir dalam subterfuge boleh masuk dan keluar dari pelabuhan musuh, dengan membayar rasuah yang betul dan membungkam pengawas yang betul. Untuk kesan ini, Pantai Vampire, Skaven, dan Faksi Daemon Membuat Kultus boleh menggunakan Undercities mereka sebagai Pelabuhan! Walau bagaimanapun, kos untuk memunculkannya meningkat secara dramatik.

Untuk memulakan dari pelabuhan, ia perlu menjadi Tahap 3, dan sama ada dimiliki oleh anda, yang dimiliki oleh sekutu pertahanan/militer, atau memiliki cove/cult/undercity. Terdapat diskaun untuk memiliki pelabuhan utama, serta perjalanan di dalam laut tempatan, yang bertentangan dengan di seluruh dunia. Anda tidak dapat memulakan sekali di laut. Untuk memastikan pelabuhan yang ditingkatkan hanya seimbang ini boleh dimulakan.

Saya telah membuat percubaan untuk mengekalkan mod ini agak seimbang, memberikan pemain yang menjimatkan masa yang ketara sambil mengambil sebahagian besar wang di pertengahan permainan. Semoga anda menikmati!

Soalan Lazim:
Tidak semua pelabuhan dapat menyediakan perjalanan, hanya pelabuhan penyelesaian utama dan beberapa pelabuhan kecil untuk membuat penyebaran bahkan tanpa kesesakan. Peta akan menunjukkan semua port yang boleh digunakan sama ada diaktifkan atau dilumpuhkan.
Kemas kini-bukti, kerana ia berasaskan skrip sepenuhnya.
Boleh ditambah ke savegame dan dikeluarkan dengan bebas.
Hanya berfungsi untuk IE (tidak cukup pelabuhan di ROC untuk berguna).
Sekiranya bekerja dengan keldai, butang diimbangi sedikit apabila keldai dimuatkan. Tidak diuji selain itu.

Total War: Warhammer 3 Immortal Empires Map dan Laut Laut Terungkap

Perhimpunan Kreatif memberikan pandangan yang lebih dekat betapa besarnya empayar abadi yang besar.

Total War: Warhammer 3 Immortal Empires Scene Battle With Balthazar Gelt

Apa yang perlu anda ketahui

  • Jumlah Perang: Warhammer 3 mendapat mod baru yang besar yang dipanggil Immortal Empires, yang menggabungkan peta ketiga -tiga perlawanan bersama -sama.
  • Perhimpunan Kreatif berkongsi pandangan pertama di peta empayar abadi pada hari Selasa, yang memperincikan apa yang pemain boleh mengharapkan untuk bermain di sekitar.
  • Immortal Empires juga menambah ciri baru yang dipanggil Sea Lanes, yang menghubungkan hujung peta melalui lautan.
  • Immortal Empires kini dijangka dilancarkan di Beta pada bulan Ogos 2022.

Empayar abadi sedang dalam perang untuk perang total: warhammer 3, menggabungkan trilogi permainan menjadi satu taman permainan besar untuk diterokai.

Perhimpunan Kreatif Studio Pembangunan Berkongsi melihat peta empayar abadi pada hari Selasa, memberi pemain pandangan pertama bagaimana dunia perang total: Warhammer 3 akan berkembang. Anda boleh melihat peta di bawah (ketik atau klik sudut kanan atas imej untuk membesarkannya).

Untuk mengatakan peta empayar abadi besar -besaran akan menjadi kenyataan, kerana ia adalah peta perang terbesar yang pernah dibuat, hampir dua kali ganda saiz empayar fana dalam jumlah perang: Warhammer 2. Sekarang, terdapat 554 penempatan, dengan 278 puak permulaan dan 86 tuan legenda. Jumlah itu pasti akan berubah, terutamanya sebagai senarai puak dalam jumlah perang: Warhammer 3 tumbuh dengan DLC masa depan.

Salah satu daripada banyak ciri baru yang diperkenalkan kepada empayar abadi adalah lorong laut. Oleh kerana saiz peta permainan, lorong laut memberikan cara untuk pemain pergi dari satu sisi peta ke yang lain tanpa berarak ke atas tanah dan melintasi tengah lautan berhampiran Ulthuan. Anda dapat melihat lorong laut di bawah:

Total War: Mod Empayar Abadi Warhammer 3 kini dijangka dilancarkan dalam bentuk beta pada bulan Ogos 2022, yang membolehkan pemaju mengambil maklum balas dan menyesuaikan perkara seperti yang diperlukan semasa masih membiarkan pemain berkeliaran dengan puak dan kawasan dari ketiga -tiga permainan yang datang bersama -sama.

Jumlah Perang: Warhammer 3

Mengalahkan daemon atau memimpin mereka dalam penaklukan dengan jumlah perang: Warhammer 3. Ini adalah kemuncak trilogi besar -besaran kreatif, tetapi hanya permulaan dengan empayar abadi juga dalam perjalanan.

Dapatkan buletin Windows Central

Semua berita terkini, ulasan, dan panduan untuk Windows dan Xbox Diehards.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Samuel Tolbert

Samuel Tolbert adalah seorang penulis lepas yang meliputi berita permainan, pratonton, ulasan, wawancara dan aspek yang berbeza dari industri permainan, khususnya memberi tumpuan kepada Xbox dan PC permainan di Windows Central. Anda boleh menemuinya di twitter @samueltolbert.