Steam: 34 permainan percuma yang tersedia untuk dimuat turun dan simpan, berikut adalah semua permainan percuma yang boleh anda ambil sekarang | PC Gamer

Berikut adalah semua permainan percuma yang boleh anda ambil sekarang

Komputer pertama Jody adalah Commodore 64, jadi dia ingat terpaksa menggunakan roda kod untuk bermain kolam cahaya. Seorang bekas wartawan muzik yang menemubual semua orang dari Giorgio Moroder ke Trent Reznor, Jody juga mengadakan rancangan radio pertama Australia mengenai Videogames, Zed Games. Dia ditulis untuk Rock Paper Shotgun, isu besar, Gamesradar, Zam, Glixel, lima daripada Sepuluh Majalah, dan Playboy.com, yang cek dengan logo kelinci dibuat untuk perbualan yang menyeronokkan di bank. Artikel pertama Jody untuk PC Gamer adalah mengenai audio Alien Isolation, yang diterbitkan pada tahun 2015, dan sejak itu dia menulis tentang mengapa Silent Hill dimiliki di PC, Mengapa Recettear: Sebuah Item Shop’s Tale adalah permainan tycoon kedai fantasi terbaik, dan betapa peliknya hilang Ark boleh mendapatkan. Jody Edited PC Gamer Indie dari 2017 hingga 2018, dan akhirnya dia menunaikan janjinya untuk memainkan setiap video Warhammer.

Steam: 34 permainan percuma tersedia untuk dimuat turun dan menyimpan hadiah besar -besaran

Steam: 34 permainan percuma tersedia untuk dimuat turun dan menyimpan hadiah besar -besaran

Adakah anda suka permainan video? Baiklah, sejuk. Adakah awak suka percuma permainan video? Sudah tentu anda lakukan, itu perkara yang sangat bodoh untuk bertanya. Bagaimanapun, anda beruntung, kerana Steam menawarkan banyak orang sekarang.

Dalam beberapa minggu kebelakangan ini, Steam telah melimpah dengan permainan yang baru dan percuma untuk dimainkan di PC. Ia benar -benar agak sukar untuk bersaing dengan mereka semua, tetapi itulah sebabnya kami berada di sini sekarang untuk mendapatkan semua percuma yang anda mungkin terlepas. Anda mungkin mahu mengambil secawan teh untuk ini.

Lihat treler untuk simulator pertempuran percuma, TEMTEM Showdown, di sini.

 1. Edemn – Permainan FPS nostalgia yang menampilkan kerangka yang reanimated oleh Magic Purba.
 2. Bucket Brawl: Edisi Ahlman – permainan pertempuran arena yang melihat haiwan mainan berjuang hingga mati untuk mengelakkan dikitar semula.
 3. Anyu – Permainan penerokaan naratif yang ditetapkan di padang gurun beku.
 4. Undawn– RPG survival dunia terbuka yang ditetapkan di dunia pasca apokaliptik yang penuh dengan orang yang dijangkiti.
 5. Pertunjukan solar – Pertahanan menara berbilang pemain dan permainan strategi masa nyata di mana pemain menghadapi untuk menuai sebanyak mungkin tenaga solar.
 6. Pengembara yang terkandas – Pengembaraan Side-Scrolling Retro yang ditetapkan di Pulau Misteri.
 7. Mari Sekolah: Homeroom – Mengalami dua minggu pertama dalam permainan simulasi bangunan sekolah yang akan datang, Mari sekolah.
 8. Survival & Horror: Prolog Tali Hangman – Lihat permulaan penembak seram orang pertama dan terokai bandar Wild West yang terkutuk.
 9. Janji kepulauan itu – permainan survival dunia terbuka di mana anda – bermain sebagai pelaut – mesti mencari abang anda yang hilang.
 10. Pistol perang – FPS berbilang pemain dengan pelbagai peta dan senjata.
 11. Downbass Warriors: Heroes of Maydamn – juga fps berbilang pemain, tetapi yang satu ini kini berada di akses awal.
 12. Rumah Sweet Home: Dalam Talian – permainan pertempuran seram 4v4 multiplayer di mana pasukan lawan mesti mengumpulkan sebanyak mungkin jiwa.
 13. Langit yang dibahagikan – Permainan Pengembaraan Penerbangan Terbuka Dunia Terbuka Di Mumbai Futuristik.
 14. Saraf mentah – Permainan kotak pasir “pelik dan liar” yang ditetapkan dalam “A Psychedelic Galaxy”.
 15. S.P.L.I.C.E.D. – Metroidvania yang menatal sampingan 3D yang berlangsung di Chinatown Biopunk yang cantik.
 16. Pembetung Snotty – Seram indie di mana pemain perlu melepaskan watak TV kanak -kanak dalam pembetung yang terbengkalai.
 17. Hari yang buruk untuk mabuk– permainan survival yang memaparkan seorang lelaki hungover yang cuba mengalahkan sebuah bandar robot pembunuh.
 18. Pengisar Galactic – Permainan skateboarding yang ditulis sampingan di luar angkasa.
 19. Rumble mata -mata – Permainan Potongan Sosial Multiplayer yang pada dasarnya Di antara kita Tetapi dengan mata -mata dan ejen rahsia dan bukannya penipu dan rakan kru.
 20. Penyelamat – Atlantis mendarat – Platformer tindakan gaya retro 2D retro sehingga empat pemain.
 21. Pelanggaran – Permainan tindakan PvP yang diilhamkan oleh siri Gunz.
 22. TEMTEM Showdown – Simulator Pertempuran Berbasis Multiplayer seperti Pokémon.
 23. Doomsday: Survivor terakhir – permainan pertahanan menara zombie dengan elemen strategi masa nyata.
 24. Debu dan makhluk asing – permainan roguelite fps di mana pemain – koboi – mesti mengambil gelombang atas gelombang alien.
 25. Domain Monsters: Prolog – Mengalami permulaan tindakan roguelite yang akan datang dan membina pertahanan besar anda untuk menghentikan pelancong dari memasuki domain anda.
 26. Spiritle – permainan papan digital strategik dengan gaya seni yang digambarkan cantik.
 27. Anak -anak bola sepak – Permainan bola sepak taktikal berasaskan giliran di mana anda – matematik remaja – mesti membantu rakan anda memenangi kejohanan bola sepak jalanan.
 28. Swelter – mod untuk Half-Life 2 yang menambah cerita baru yang ditetapkan tahun sebelum peristiwa permainan.
 29. Monster Racing League – Permainan perlumbaan multiplayer yang comel dengan tumpuan besar dalam pertempuran dan meletupkan lawan anda dari jalan.
 30. Bos dunia – FPS berbilang pemain bebas untuk semua dengan banyak pilihan gaya bermain yang berbeza.
 31. Penyelesaian penambang – RPG Art Pixel yang penuh dengan penjara bawah tanah untuk meneroka, naga untuk mengalahkan dan kawasan untuk diterokai.
 32. Ledakan Makeover Pereka Rumah – permainan penyelesaian teka-teki di mana pemain mengambil peranan pereka rumah yang memenuhi permintaan untuk pelanggan.
 33. Pengendali Keretapi 377 – Permainan simulasi kereta api yang membolehkan pemain mengalami salah satu daripada “keretapi tertua dan paling mempesonakan” UK dari tempat duduk pemandu.
 34. [E] pulau hop – Main sebagai kubus yang cuba melarikan diri dari teluk dengan membuat blok ais dan melantun di antara pulau -pulau.

Di sana kita memilikinya. Daripada semua permainan itu, pasti ada sesuatu untuk semua orang. Sekiranya tidak, 453 permainan boleh dimainkan melalui PlayStation Plus Extra dan Premium sekarang – lihatlah mereka semua di sini.

Berikut adalah semua permainan percuma yang boleh anda ambil sekarang

Saints Row 4

Terdapat banyak permainan percuma yang terapung di sana sekarang, dari Epic’s Weekly Freebies ke Promo Penerbit di Steam, Gog Sale Giveaways, dan banyak lagi. Tetapi tinggal di atas mereka semua boleh menjadi tugas yang sebenar, dan anda mungkin kehilangan beberapa perkara yang baik.

Oleh itu, kami di sini di PC Gamer telah memutuskan untuk membantu, dengan senarai berjalan setiap permainan percuma yang melintasi skrin kami. Matlamatnya adalah untuk membantu anda mencari dan menuntut permainan yang biasanya menelan belanja wang, jadi promosi percuma dan sementara akan dimasukkan dan diperhatikan seperti itu, tetapi permainan percuma dan lain-lain yang biasanya bebas tidak akan- Untuk itu, pastikan anda melihat pecahan permainan PC yang terbaik.

Jadi, inilah yang kita ada:

Masa terhad:

 • Saints Row 4 dipilih semula – Siri Jenayah Terbuka Bandar Terbuka Saints Saints Row menjumpai bahagian atas baru untuk pergi, menjadi permainan superhero penuh. Dilengkapi dengan sekumpulan DLC. (Epic, berakhir 15 Disember.)
 • Mesin Gun Wildcat – Bullet Hell Dungeon-Crawler, dengan gaya seni kasar. (Epic, berakhir 15 Disember.)

Bebas untuk menyimpan:

 • The Elder Scrolls: Arena dan The Elder Scrolls: Daggerfall – Dua perlawanan pertama dalam siri RPG klasik telah datang ke Steam terima kasih kepada akhir pelancar Bethesda. Arena mempunyai beberapa penjara bawah tanah yang hebat, dan Daggerfall adalah kekacauan yang bercita -cita tinggi yang mungkin dibuat Bethesda yang pernah dibuat.
 • Wolfenstein: Wilayah musuh – FPS Perang Dunia II Dunia II yang berasaskan objektif ini adalah yang lain yang selamat dari kejatuhan pelancar Bethesda.
 • Magic: The Gathering Arena Booster Packs – Mahu mencuba pengembangan sihir Dominaria United? Gunakan kod PlayDMU di kedai untuk mendapatkan tiga pek booster secara percuma.
 • Rahsia Story Story Gua – Spin-off cerita gua bertema Krismas “Dibuat dengan kerjasama Studio Pixel” Menurut Nicalis.

Permainan Perdana:

Permainan di Perdana Permainan tidak secara teknikal percuma, kerana anda perlu menjadi pelanggan untuk mengambil kesempatan. Tetapi ada banyak yang ditawarkan jika anda, termasuk rompakan dalam permainan dan pek starter untuk permainan percuma, jadi ia patut disimpan.

Permainan Perdana disertakan dengan Amazon Prime pada $ 13 sebulan, atau $ 120 setahun; Pautan ke semua termasuk percuma boleh didapati di Amazon.com.

 • Gempa (Epik)
 • Saudara -saudara: Kisah Dua Anak (Aplikasi Permainan Amazon)
 • Sarkas Amerika yang menakjubkan (Aplikasi Permainan Amazon)
 • Anak padang pasir (Aplikasi Permainan Amazon)
 • Banner of Ruin (Aplikasi Permainan Amazon)
 • Pintu: Paradox (Aplikasi Permainan Amazon)
 • Spin (Aplikasi Permainan Amazon)
 • Rose Riddle 2: Werewolf Shadow (Permainan warisan)

Kami akan menyimpan senarai ini sebagai komprehensif seperti yang kita boleh, tetapi jika anda melihat sesuatu yang kami tidak ada, beritahu kami dalam komen.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Jody MacGregor

Komputer pertama Jody adalah Commodore 64, jadi dia ingat terpaksa menggunakan roda kod untuk bermain kolam cahaya. Seorang bekas wartawan muzik yang menemubual semua orang dari Giorgio Moroder ke Trent Reznor, Jody juga mengadakan rancangan radio pertama Australia mengenai Videogames, Zed Games. Dia ditulis untuk Rock Paper Shotgun, isu besar, Gamesradar, Zam, Glixel, lima daripada Sepuluh Majalah, dan Playboy.com, yang cek dengan logo kelinci dibuat untuk perbualan yang menyeronokkan di bank. Artikel pertama Jody untuk PC Gamer adalah mengenai audio Alien Isolation, yang diterbitkan pada tahun 2015, dan sejak itu dia menulis tentang mengapa Silent Hill dimiliki di PC, Mengapa Recettear: Sebuah Item Shop’s Tale adalah permainan tycoon kedai fantasi terbaik, dan betapa peliknya hilang Ark boleh mendapatkan. Jody Edited PC Gamer Indie dari 2017 hingga 2018, dan akhirnya dia menunaikan janjinya untuk memainkan setiap video Warhammer.

Cyberpunk 2077 Cheats belum wujud untuk 2.0 Kemas kini atau Phantom Liberty

Cyberpunk 2077 Petua: 12 perkara yang perlu diketahui untuk cyberpunk 2.0 dan Phantom Liberty