Starter vs Normal: Tom Clancy S Rainbow Six Siege ощщ осеея, Rainbow Six Siege Starter Edition vs. Standard: Versi mana yang harus anda beli? | Pcgamesn

Rainbow Six Siege Starter Edition vs. Standard: Versi mana yang harus anda beli

6 uter. 2016 в 13:36

Rainbow Six Siege Starter Edition vs Regular

. 2016 в 13:36

Oleh itu, saya membeli edisi starter hari ini dan menggalakkan 2 rakan saya untuk membelinya juga.

Untuk kesedihannya ketika dia masuk dia tidak mempunyai pengendali untuk bermain sebagai. adakah ini adalah bug dalam permainannya? atau adakah ini kecacatan besar dalam sistem.
? (akan agak lucu)

Сощate 1 – 15 з 17

6 uter. 2016 в 13:51

Anda berdua masih perlu membuka kunci pengendali, itu bukan pepijat. Perbezaannya ialah dia akan membuka kunci mereka pada kadar yang lebih cepat daripada anda.

Saya cadangkan melakukan situasi pemain tunggal, mereka memberikan jumlah terkenal dalam masa yang singkat untuk membuka kunci beberapa pengendali dengan cepat.

ORE ORE KATARN; 6 uter. 2016 в 13:52

6 uter. 2016 в 14:00

Sekiranya anda membeli edisi standard, anda mulakan dengan sifar pengendali. Lebih banyak pengendali yang anda beli di CTU tertentu, lebih mahal pengendali akan mendapat (500-1000-1500-2000), dengan pengendali DLC berharga 25000.

Jika anda membeli edisi starter, anda akan bermula dengan empat pengendali dan 600 R6 kredit, yang boleh anda gunakan untuk membeli pengendali lain (atau lain -lain). Walaupun setiap pengendali standard berharga 12500 terkenal, dengan pengendali DLC berharga 25000.

.

ORE PresidenDungeon; 6 uter. 2016 v 14:23

6 uter. 2016 v 14:22

Pengecualian соощate: PresidenDungeon

Sekiranya anda membeli edisi standard, anda mulakan dengan sifar pengendali. Lebih banyak pengendali yang anda beli di CTU tertentu, lebih mahal pengendali akan mendapat (500-1000-1500-2000), dengan pengendali DLC berharga 25000.

Jika anda membeli edisi starter, anda akan bermula dengan empat pengendali dan 600 R6 kredit, yang boleh anda gunakan untuk membeli pengendali lain (atau lain -lain). Walaupun setiap pengendali standard berharga 125000 terkenal, dengan pengendali DLC berharga 25000.

Jadi semua dalam semua, lebih mudah untuk membuka kunci pengendali dengan edisi standard, tetapi anda mendapat kandungan yang sama.

Ini ^ kecuali dia bermaksud mengatakan 12,500 terkenal bukan 125,000 terkenal.

Perbezaan antara kedua -duanya adalah mudah: edisi starter adalah pembelian yang lebih murah, tetapi anda perlu mengisar lebih banyak untuk membuka kunci pengendali biasa. Edisi Standard adalah pembelian yang lebih mahal, tetapi anda hampir tidak perlu bekerja sama sekali untuk mendapatkan semua pengendali standard yang dibuka.

Rainbow Six Siege Starter Edition vs. Standard: Versi mana yang harus anda beli?

Seperti yang popular seperti Rainbow Six Siege, lengkung pembelajaran yang Maha Kuasa dapat membuktikan terlalu banyak untuk beberapa. Terdapat 36 pengendali untuk menguasai, 15 peta yang luas untuk belajar, dan taktik dan strategi yang banyak untuk digunakan dalam mana -mana senario yang diberikan. Anda tidak akan mengambil semua itu semalaman. Malah enam bulan adalah dorongan.

Melakukan $ 39.99/£ 34.99 Rainbow Six Siege Standard Edition boleh menjadi prospek yang menakutkan, maka, melainkan jika anda yakin anda akan menghabiskan masa yang serius dengannya. Itulah sebabnya Ubisoft melancarkan $ 14.99/£ 11..

.

Rainbow Six Siege Starter Edition Perbezaan

Pada Whack Penuh, Edisi Starter Siage Rainbow Six Siege adalah separuh harga edisi standard – jadi apakah perbezaan antara kedua -dua versi?

Thumbnail YouTube

Nah, tidak ada perbezaan dari segi kandungan: Dalam kedua -dua versi anda mempunyai akses kepada semua peta, mod, pengendali standard, dan DLC yang sama. Walau bagaimanapun, di Rainbow Six Siege anda membuka kunci 20 pengendali asal dengan mengisar untuk terkenal, dengan jumlah 5,000 cukup untuk membuka empat ops CTU yang sama. Edisi starter meningkatkan kos terkenal setiap pengendali asal kepada 12,500 setiap satu, menjadikan kos empat pengendali 50,000 terkenal – sepuluh kali ganda daripada edisi standard.

Rainbow Six Siege Starter Edition Infographic

Kedengarannya seperti perjanjian yang cukup mentah, tetapi edisi starter pakaian anda dengan dua pengendali rawak dari sekumpulan aksara yang mudah dibeli (rook, sledge, abu, fuze, bisu, dan asap) dan juga memberi anda 600 kredit R6, yang mana sudah cukup untuk membeli dua lagi pengendali. Yang meninggalkan anda dengan 16 pengendali asal untuk mengisar, iaitu 200,000 terkenal. Pasti, itu bukan sesuatu yang banyak akan dinikmati tetapi, tidak seperti edisi standard, edisi starter Six Siege Rainbow juga membolehkan anda membayar untuk pengendali asal dengan kredit R6, jadi jika anda ingin membuang pilihan anda dalam kilat maka anda boleh menghabiskan Sedikit wang.

Dengan membeli edisi starter Six Rainbow Six Siege dan kemudian mengisi senarai pengendali anda dengan kredit R6, anda akan menghabiskan lebih sedikit daripada dengan edisi standard. Berikut adalah kerosakan yang berguna:

Pek terkecil kredit R6 adalah 600 dan boleh dibeli dengan harga $ 4.99/£ 4.29. Ini bermakna anda perlu membeli lapan pek ini untuk mendapatkan akses kepada baki ops yang lain, yang mencapai $ 34.93/£ 30..92/£ 42.02. Perbezaan antara kedua -dua versi jika anda mahu semua 20 pengendali asal dan tidak mahu melakukan apa -apa pengisaran: $ 9.93/£ 9.93.

Jadi versi pelangi enam pelangi yang harus anda beli?

Perbezaan antara kedua -dua harga keseluruhan mungkin kelihatan besar, tetapi ia juga patut disebutkan bahawa anda tidak memerlukan akses kepada semua 20 operator pengepungan Rainbow Six asal yang kedua anda mendapat permainan. Malah, mempunyai pilihan yang terhad dan perlahan -lahan mengumpulkan pengendali baru adalah cara terbaik untuk membiasakan diri dengan alat dan peranan setiap pengendali dalam pasukan.

. Anda akan mendapat terkenal sepanjang masa, terutamanya jika anda memanfaatkan pelbagai cabaran harian dan mingguan, jadi batasan sebenarnya boleh berfungsi seperti roda latihan.

Rainbow Six Siege Starter Edition Mata wang

. Luangkan sedikit wang untuk kredit R6 untuk meningkatkan pilihan anda kepada tiga atau empat pengendali pada kedua -dua serangan dan pertahanan – $ 9.99/£ 8.59 sepatutnya cukup – dan kemudian gunakan masa yang anda terbiasa dengan mereka untuk memperoleh lebih terkenal. Banyak pemain Rainbow Six Siege melabur beratus -ratus jam ke dalam permainan, membuka kunci semua pengendali, tetapi hanya menggunakan beberapa penyerang dan pembela yang berbeza dengan sebarang konsistensi.

Membeli Edisi Starter Siage Rainbow Six dan hanya membeli beberapa pengendali tambahan akan menjimatkan wang anda berbanding dengan edisi standard dan memberi anda fleksibiliti yang paling banyak dari segi membuka kunci dan mempelajari pengendali baru pada kadar yang sesuai dengan anda.

Bagi pemain baru yang tidak pasti berapa banyak masa yang akan mereka habiskan untuk bermain permainan maka edisi starter pelangi enam pengepungan adalah sesuai. Walau bagaimanapun, jika anda telah melompat ke salah satu daripada banyak Rainbow Six Siege Free Weekends dan tahu apa yang anda dapatkan sendiri kemudian memilih edisi standard tanpa kekecohan-membeli baki 16 operator asal akan mudah dan anda boleh menyimpan wang anda untuk Pengendali DLC.

Jordan Maju Bekas Timbalan Editor PCGamesn, Jordan sejak ditinggalkan untuk padang rumput baru. Ketika dia tidak bermain Rainbow Six Siege, anda akan mendapati dia menyakitkan atas reka bentuk senapang patah dalam permainan fps atau replaying fallout 4.