Star Wars Jedi Survivor Time Release | Pukulan Kertas Rock, Star Wars Jedi Survivor Tarikh pelepasan, Spekulasi Cerita, dan banyak lagi | Pcgamesn

Tarikh Siaran Star Wars Jedi Survivor, Spekulasi Cerita, dan banyak lagi

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Star Wars Jedi Survivor Time: Bilakah anda boleh mula bermain Jedi Survivor?

Star Wars Jedi: Skrin Survivor BD-1 mengimbas sesuatu

Pukul berapa Star Wars Jedi: Survivor Release? GALAXY akan menjadi sedikit lebih besar di Star Wars Jedi: Survivor, sebagai Cal Kestis dan BD-1 berangkat untuk pengembaraan baru yang ditetapkan lima tahun selepas pesanan jatuh. Seperti yang diturunkan dalam treler cerita, Star Wars Jedi: Survivor mengikuti Cal Kestis dan Pals ketika mereka mencari perlindungan dari Empayar, yang terus merosakkan galaksi selepas Perintah 66, peristiwa bencana di mana perintah Jedi diburu dan dibersihkan.

Sekiranya anda tidak sabar -sabar untuk melompat ke Star Wars Jedi: Survivor pada pelancaran, maka anda berada di tempat yang betul. Dalam panduan ini, kami akan meliputi Star Wars Jedi yang tepat: Masa Pelepasan Survivor di pelbagai masa di seluruh dunia supaya anda boleh mula bermain yang kedua bahawa ia melancarkan.

Peta dunia menunjukkan masa pelepasan untuk Star Wars Jedi: Survivor di pelbagai wilayah

Star Wars Jedi: Survivor dilancarkan di PC, Xbox Series X | S, dan PlayStation 5. Ia tidak tersedia di Pass Game atau versi asas EA Play, tetapi pemain PC boleh melanggan EA Play Pro untuk bermain Star Wars Jedi: Survivor pada Pelancaran.

Harga Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi: Survivor akan menelan belanja $ 70/£ 60 untuk edisi standard. Edisi Deluxe, yang dilengkapi dengan beberapa pek kosmetik berdasarkan Han Solo dan Luke Skywalker, berharga $ 90/£ 80.

Kedua-dua Star Wars Jedi: Edisi Survivor juga dilengkapi dengan pek kosmetik bonus pra-pesanan jika anda membeli sebelum dilancarkan. Pek ini mengandungi pakaian, lampu, dan blaster yang dimodelkan selepas Obi-Wan Kenobi.

Jika anda mengambil edisi standard dan kemudian memutuskan bahawa anda ingin kosmetik tambahan termasuk dalam edisi mewah, anda akan dapat membeli peningkatan deluxe. Ini kini disenaraikan di kedai Xbox dan Microsoft, dan mungkin akan datang ke PlayStation dan PC pada pelancaran, tetapi ia tidak menyenaraikan harga pada masa ini. Kami menjangkakan ia akan menelan belanja sekitar $ 20/£ 20.

Star Wars Jedi Survivor Preload

Anda boleh memuatkan Star Wars Jedi: Survivor sekarang di PS5, Xbox Series X | S, aplikasi EA, dan Steam.

Pra-beban berjalan secara langsung pada 25 April pukul 9 malam PDT/April 26 5 pagi BST pada konsol PS5 dan Xbox Series. Di PC, mereka hidup sedikit lebih awal pada 25 April pukul 8 pagi PDT/ 4PM BST.

Tidak kira platform anda, anda sepatutnya dapat mendapatkan Star Wars Jedi: Survivor Muat turun Sebelum Pelancaran – Yang kami sangat mengesyorkan jika anda ingin bermain langsung.

Saiz muat turun Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi: Survivor mempunyai saiz muat turun yang benar -benar raksasa sebanyak 155 GB, mengikut keperluan PC. Seperti yang dinyatakan oleh Graham sebelum ini, itu lebih besar daripada orang-orang seperti Red Dead Redemption 2, jadi anda pasti ingin pra-beban jika anda berharap untuk bermain pada pelancaran.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Itu membungkus panduan kami mengenai masa pelepasan Star Wars Jedi Survivor. Sekiranya anda mencari lebih banyak Jedi: Survivor Chat untuk Menyegarkan Keperluan Anda Untuk Semua Perkara Star Wars Sebelum Pelancaran, Lihatlah Pratonton Alice Bee dan wawancara beliau mengenai Warna Lightsaber dan Kuasa Kekuatan di Jedi: Survivor.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Seni elektronik mengikuti
 • Hiburan Respawn Ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Star Wars Jedi: Survivor Ikut
 • Orang ketiga mengikuti

Ikuti semua topik Lihat 1 Lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Hayden adalah penulis panduan untuk RPS, setelah menyertai pasukan pada September 2021 selepas beberapa bulan bebas untuk thegamer. Mereka adalah peminat besar permainan survival, terutama yang memberi tumpuan kepada undead. Zombi. Pejalan kaki. Shamblers. Apa sahaja yang anda panggil mereka, Hayden pasti peminat.

Tarikh Siaran Star Wars Jedi Survivor, Spekulasi Cerita, dan banyak lagi

Tarikh pelepasan Star Wars Jedi Survivor semakin cepat menghampiri, dan tidak lama lagi anda boleh mengambil Empayar lagi dengan Cal dan BD1.

Cal Kestis berdiri di planet padang pasir yang memegang lightsaber birunya di sebelah droid peribadinya

Diterbitkan: 18 Mei 2023

Mencari tarikh pelepasan Star Wars Jedi Survivor? Anda berada di tempat yang betul. Ditubuhkan lima tahun selepas peristiwa -peristiwa yang jatuh, Cal Kestis meneruskan perjuangannya melawan Empayar semasa salah satu tempoh paling gelap galaksi.

Star Wars Jedi: Perintah Jatuh Melihat Peralihan Cal Kestis dari Padawan ke Jedi Knight, tetapi keadaannya yang mengerikan hanya semakin buruk dalam permainan pengembaraan tindakan. Kuasa Empayar terus berkembang, menolak Cal ke tepi galaksi di mana dia menghadapi satu set masalah baru. Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai tarikh pelepasan Star Wars Jedi Survivor, termasuk spekulasi mengenai cerita, dan apa DLC pra-pesanan yang anda boleh ambil pada pelancaran.

Tarikh Siaran Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor sudah keluar sekarang. Tarikh pelepasan ialah 28 April, 2023. Ini datang selepas pengumuman bahawa Respawn akan mengambil enam minggu tambahan untuk “meningkatkan prestasi, kestabilan, menggilap, dan yang paling penting, pengalaman pemain.”

Anda boleh membaca keputusan kami mengenai Survivor dengan ulasan Star Wars Jedi Pcgamesn. Jika atas sebab tertentu, anda ingin melihat bagaimana keadaan membentuk lebih awal daripada pelancaran, anda boleh membaca pemikiran awal kami dalam pratonton Star Wars Jedi Survivor ini.

Thumbnail YouTube

Star Wars Jedi Survivor TGA Gameplay

Geoff Keighley, tuan rumah, dan pencipta Anugerah Permainan mendedahkan permainan untuk permainan Star Wars yang akan datang Respawn semasa acara itu, memamerkan musuh baru yang akan anda hadapi.

Thumbnail YouTube

Cal Kestis selesai bersembunyi. Nampaknya dia akan bertarung ke Empayar di Star Wars Jedi: Survivor. Anda boleh menyemak treler baru dalam video di atas.

Thumbnail YouTube

Semasa acara pertama IGN, kami dirawat selama sembilan minit permainan, di mana kami melihat Cal Leap melalui Mineshafts, mengambil fauna tempatan dengan lampu dwi -wieldnya, dan mengagumi apa yang diakui, vista yang mengagumkan di Koboh.

Thumbnail YouTube

Treler permainan terakhir telah dibebaskan, mempamerkan peningkatan mobiliti Cal, kehebatannya yang bersinar dengan lampu, dan perjuangan yang mungkin dihadapi di Jedi: Survivor. Kami melihat rakan lama dan musuh baru, dan sekumpulan Jedi: musuh yang selamat dari masa lalu.

Spekulasi Cerita Star Wars Jedi Jedi

Seperti yang kita tahu bahawa Survivor berlaku lima tahun selepas perintah yang jatuh, ini bermakna permainan berlaku kira -kira sepuluh tahun selepas membalas dendam Sith. Empayar pada masa ini berada di puncak kuasanya, dengan hampir tidak ada pembangkang untuk berdiri di jalannya.

Dalam treler penggoda yang dikeluarkan pada bulan Mei, perkara -perkara yang kelihatan buruk untuk Cal kerana dia nampaknya telah kehilangan lampu lampu. Menurut wawancara dengan laman web rasmi Star Wars, orang yang kini memegang Cal’s Lightsaber adalah Senator Imperial. Senator membuat perjanjian dengan wielder lightsaber untuk menjejaki Cal, tetapi dia berjaya melarikan diri walaupun tanpa pedang laser yang dipercayai. Treler rasmi menyoroti gaya pertempuran lampu baru Cal, bagaimanapun, jadi kami tahu dia berjaya memegang pedang sci-fi yang terkenal sekali lagi pada satu ketika semasa cerita.

Ketiga treler terakhir mendedahkan seorang lelaki bersenjata satu di dalam tangki Bacta, pod silinder yang dipenuhi dengan cecair yang dapat menyembuhkan kecederaan dengan cepat. Tidak jelas siapa lelaki ini, tetapi peminat telah membuat spekulasi bahawa ini boleh menjadi pejuang Sith tangan kidal yang memaparkan treler.

Thumbnail YouTube

Dalam treler cerita rasmi untuk Star Wars Jedi: Survivor, kita melihat bahawa Cal dan krew baru berpotensi menemui tempat selamat, yang bahkan Empayar tidak dapat mencapai. Terdapat watak baru, beberapa wajah yang biasa, dan perjalanan pantas ke Coruscant.

Star Wars Jedi Survivor Pre-order DLC

The Star Wars Jedi: Survivor Steam Page juga memberi peminat melihat kosmetik yang anda boleh mendapatkan tangan anda jika anda pra-memerintahkan permainan yang akan datang. Pra-memerintahkan Edisi Standard untuk menerima item yang diilhamkan oleh Obi-Wan Kenobi berikut:

 • Kosmetik ‘Hermit’
 • Set Lightsaber ‘Hermit’
 • Set Blaster ‘Pembakaran’

Versi Deluxe permainan ini dilengkapi dengan tiga set Calis Cosmetics, dengan dua set eksklusif yang diilhamkan oleh Han Solo dan Luke Skywalker di Star Wars: A New Hope. Inilah yang datang dengan wira galaksi dan pek kosmetik wira baru:

 • Kosmetik ‘Scoundrel’
 • ‘Rugged’ BD-1 Cosmetic
 • Set Blaster ‘DL-44’
 • Kosmetik ‘Rebel Hero’
 • ‘BD-Astro’ BD-1 Kosmetik
 • Set Lightsaber ‘Rebel Hero’

Dan itu sahaja yang perlu diketahui mengenai Star Wars Jedi: Tarikh Survivor Tarikh. Pastikan PC anda siap untuk cerita terbaru Cal dengan menyemak keperluan sistem Star Wars Jedi Survivor. Jika anda tidak boleh menunggu sehingga April, kami juga mempunyai senarai permainan Star Wars terbaik jika anda ingin mengukuhkan ikatan anda dengan Pasukan Terbaik dari Masa, Rakaman Dark 2, dan senarai permainan PC terbaik yang pernah ada.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.