Star Wars Jedi Fallen Order Walkthrough – Tomb of Miktrull Lantern Puzzle, Star Wars Jedi Fallen Order Walkthrough and Guide | Gamesradar, Zeffo – Terokai Makam Miktrull – Bab 3 – Walkthrough | Star Wars Jedi: Perintah Jatuh | Gamer Guides®

Star Wars Jedi: Perintah Jatuh

Contents

Pergi ke kanan dan masukkan ke tapak Imperial Dig, turun ke bawah untuk mencari titik meditasi dan kemudian dapatkan BD-1 untuk menggerakkan garis zip ke bawah supaya anda boleh menggunakannya, ambil garis zip kedua lebih jauh dan pergi ke bilik Di hadapan, di sini anda akan menghadapi dua droid keselamatan serta stormtrooper, hanya menggodam droid dan menonton mereka melawannya. Setelah musuh telah ditangani, berinteraksi dengan meja kerja untuk memperoleh Zipline berkuasa Naik taraf untuk BD-1.

Panduan dan Panduan Pesanan Jedi Jedi Jedi Fallen

Star Wars Jedi Fallen Order Walkthrough – Makam Miktrull

Sebaik sahaja pertarungan bos kakak kedua berada di atas kepala ke bawah ke dalam satu slaid menjadi tiga Wall Run. . Tolak daya Titik meditasi dan jurang kecil untuk memerah yang akan membawa anda ke di mana teka -teki tanglung menanti.

Pergi ke kanan dan ikuti Ledges hingga dua kali ganda Tali Dinding Climbable. Itu akan membawa anda ke jurang sempit yang anda boleh memerah di mana anda akan menemui penjaga kuil yang membunuh beberapa stormtroopers. Mengalahkan dia dan Tolak daya pintu keluar, untuk memasuki ruang berair, cari pintu merah yang lain untuk Tolak daya dan pergi.

Mengimbas tumbuhan kemudian mengaktifkan alas untuk menghidupkan magnet dan tarik tanglung ke akar merah dan membakarnya. Tempat meditasi. Di bawah cerun anda akan mencapai jambatan panjang dengan Memaksa echo dan pada akhir yang mengandungi Mantis Paint Job Greezy Wang. Kembali dan Tolak daya dinding untuk memasuki ruang atas di mana anda akan menemui beberapa pasukan untuk membunuh. Ketika mereka mati kepala di sebelah kanan dan gunakan sampai ke tebing atas dan Tolak daya dinding untuk mencari a dengan Bahan lampu smelt haysian.

Abaikan pintu lain yang anda boleh Tolak daya di sini buat masa ini kerana anda tidak akan dapat melakukan apa -apa sehingga anda membuka kunci Daya tarikan kemampuan. Sebaliknya kembali ke tebing bawah dan gunakan alas untuk mengaktifkan magnet dan tarik blok keluar dari dinding. Kemudian gunakan alas lagi untuk menghidupkan magnet mati, dan blok melawan dinding sehingga anda dapat memanjatnya.

Anda akan berakhir di koridor bulat dengan penjaga kuil lengai anda boleh menyerang atau meninggalkan. Tempat meditasi, dibalut akar yang anda tidak dapat mengakses lagi, dan sudut dengan peti Juga dibungkus akar yang anda tidak dapat mencapai.

Apabila anda mempunyai Daya tarikan anda akan dapat membersihkannya Dinding Climbable untuk mencapai dan mengambil periuk api dari ruang utama atau dari atas jambatan yang anda akan menyeberang kemudian dan kemudian membuangnya ke akar dari jambatan untuk membakarnya dan membuka peti yang mengandungi BD-1 Skin Sumi.

. Akan ada yang membawa kepada dua kali ganda Tali ayunan ke a Dinding Climbable yang akan membolehkan anda melompat ke tebing dengan beberapa tumbuhan spiky. Dinding Climbable Itu akan membawa anda ke kawasan separa besar yang besar di mana anda perlu menyusun semula bilah besar di sekitar tiang tengah untuk sampai ke sisi lain. Akan ada juga beberapa makhluk dan pasukan untuk berurusan.

Aktifkan suis untuk membawa bilah masuk, dan menuju ke yang pertama yang bertindak sebagai . Gunakannya untuk mencapai platform seterusnya dan berurusan dengan pasukan pengakap yang anda dapati di sana. Dinding Climbable, melalui a Wall Run. Semasa anda pergi kapal akan tiba dan turun a Purge Trooper .

Apabila Trooper Purge mati mengaktifkan suis untuk menyusun semula baling -baling dan belok kiri dari suis untuk jatuh ke bawah dan mencapai kedudukan yang baru Climbable WalL. Gunakan itu untuk mencapai platform seterusnya dan ikuti, menonton serangan hendap pengakap, dan kemudian melompat ke platform seterusnya. Balik dan gunakan untuk menghantar kilang lonjakan ke pintu yang anda lulus untuk mengakses Essence Life dalam.

Kembali ke platform dengan suis dan gunakan Memaksa perlahan pada baling sebelum anda mengaktifkan suis. Yang sepatutnya memegangnya supaya anda dapat memanjat dan menunggangnya ke platform baru. Tolak daya loji lonjakan ke dalam makhluk dan melompat ke atas, pergi ke kanan untuk mencapai Dinding Climbable naik. Di bahagian atas anda mesti melihat pertempuran flametrooper. Apabila sudah berakhir Wall Run Dan serangan drop siapa pun, kemudian ambil dua Wall Run kepada Dinding Climbable dan menuju ke mencari yang lain Dinding Climbable yang membawa kepada jambatan.

Terdapat makhluk di jambatan yang anda perlukan untuk membunuh dan ketika mati, menuju ke akar merah yang menyekat jalan dan mengaktifkan suis. Magnet akan menolak tanglung ke dinding yang anda boleh kemudian Tolak daya untuk membakar akar dan melewati.

Anda kini boleh mengakses Dinding Climbable anda lulus lebih awal dan tahapnya naik ke, yang akan membawa kepada pintu yang anda boleh Tolak daya keluar jalan untuk memasuki lapisan atas makam miktrull. Menuju ke pendulum tengah dan Tolak daya Pintu di sisi lain untuk mendedahkan Trooper Purge di sisi lain. .

Kepala kiri dan turun slaid ke bawah. Anda akan mencapai jambatan yang penuh dengan stormtroopers yang anda perlukan untuk membunuh. Apabila semua orang mati, pergi ke pintu pagar dan jalankan jalan ke pintu yang anda boleh Tolak daya keluar jalan.

Menuju ke tiang yang dilindungi anggur dan gunakan Dinding Climbable . Melewati halangan bergerak, menggunakan Memaksa perlahan Sekiranya anda perlu, dan anda akan menemui suis yang mematikannya, walaupun anda tidak memerlukannya. Di belakang ruang adalah jurang sempit yang panjang yang boleh anda peras untuk mencapai a menghadap ke platform yang digantung di rantai dengan stormtroopers menantinya.

Star Wars Jedi Fallen Order Walkthrough – Force Pull

Kepala ke kanan dan anda akan dapat melompat ke kereta api di bahagian bawah platform gantung. Berkilauan ke arah Dinding Climbable bahagian yang boleh anda gunakan untuk bangun di atas untuk melawan Stormtroopers, di mana titik a Purge Trooper juga akan jatuh. Sebaik sahaja dia mengalahkan kapal yang membawanya akan membakar dan memecahkan salah satu rantai. Daya tarikan kemampuan.

Daya tarikan a Tali untuk mencapai platform gantung yang kini berada di sisinya.

Naik platform dan apabila anda mencapai kegunaan teratas Daya tarikan untuk mengambil tanglung dan Tolak daya untuk membakarnya di akar dan membersihkan Dinding Climbable. Naik dan anda akan menemui kawasan dengan Tempat meditasi dan jurang sempit ke kanan yang boleh anda gunakan untuk sampai ke kawasan dengan halangan bergerak dari sebelumnya. Ia akan penuh dengan pasukan dan droid siasatan yang anda boleh Tolak daya dan Daya tarikan ke dalam halangan.

Anda perlu mengeluarkan penjaga kubur pada akhir juga, dan ketika dia turun Daya tarikan The Tali . Anda sekarang akan dapat menggunakan Daya tarikan . Ambil penyambung di tangan anda ke pos ke kanan dan menguncinya di tempat untuk memastikan pintu dibuka.

Anda akan tergesa -gesa oleh pasukan pengakap, siasatan droid dan pasukan pembersihan sekali pintu dibuka sehingga bersiap sedia untuk bertarung. Apabila mereka semua menghantar kepala ke cahaya di sebelah kiri yang menuju ke jalan ke a Tali awak boleh Daya tarikan kepada sebenar a Wall Run. Anda akan berakhir di pintu lain yang boleh anda buka dengan menggunakan Daya tarikan di gelendong dan kemudian mengunci tali di tempat untuk kembali ke kubur Miktrull. Akan ada binatang gergasi untuk membunuh ketika anda melakukannya, tapi semoga ribut ribut akan melembutkannya sedikit dahulu.

. Ikuti jalan ke arah Tempat meditasi dan Dinding Climbable Untuk mencapai tahap kedua di mana anda akan menemui empayar, raksasa dan penjaga kubur yang mempunyai perang kecil.

Dinding Climbable ke pintu yang anda boleh Tolak daya Buka yang kita tidak diendahkan sebelumnya. Kepala masuk dan anda melihat air yang jatuh dari bumbung, beberapa akar di sebelah kanan, dan pintu di sebelah kiri anda boleh buka Daya menarik Spindle lain. Itu akan melepaskan beberapa makhluk yang perlu anda bunuh. Apabila itu selesai, periksa akar: jika anda menggunakan Daya tarikan Anda akan menarik tanglung ke akar dan membakarnya, memberikan anda akses ke .

Dinding Climbable dilindungi dalam akar yang membawa kepada a , Tetapi jika anda mencuba dan mengambil tanglung untuk membakar mereka air akan memadamkannya. Sebaliknya bawa tanglung ke tengah -tengah bilik lain dan biarkan di lantai. Pergi melalui pintu dan cari a Dinding Climbable di sebelah pintu yang akan membawa anda ke dalam ceruk di atas.

Sekiranya anda mensasarkan a Daya tarikan Ke arah di mana anda mengunci tali gelendong di tempat anda harus melepaskannya, menutup pintu dan membuka ceruk yang anda masuk. Maka anda boleh Daya tarikan Tolak daya ia di akar untuk membakarnya dan sampai Force Essence.

Keluar dari bilik sampingan dan kembali ke ruang utama. Untuk menaikkan Spire of Miktrall, anda perlu membakar beberapa akar di rantai yang memegang pendulum tengah. Untuk melakukan kepala itu ke kiri untuk mencari gelendong oleh rantai yang anda boleh dan mengunci tempat untuk menaikkan pendulum, membawa akar ke tahap yang anda kehendaki.

Star Wars Jedi Fallen Order Lantern Puzzle

Seterusnya giliran medan magnet yang memindahkan blok dan kembali ke tahap yang lebih tinggi untuk merebut tanglung. Tolak daya .

Kemudian turunkan untuk mendapatkan tanglung dan ia di rantai untuk membakar akar dan menjatuhkan pendulum, melepaskan bola ke dalam. Jatuh ke bawah Tolak daya Daya tarikan bola ke podium untuk menaikkan spire. Rakaman dari Eno Cordovo akan bermain ketika anda naik ke permukaan kembali ke Zeffo.

Apabila anda meninggalkan Spire, anda akan berada di luar dengan objektif muktamad untuk kembali ke mantis. Kepala kiri dan Tempat meditasi kemudian menuju ke siri Dinding berjalan Daya tarikan . Periksa di dalam pintu dan anda akan menemui .

Teruskan oleh Memaksa menolak Daya menarik yang seterusnya, dan mengikuti gantri sehingga anda menemui pintu kecil di sebelah kiri yang membawa ke dalam bilik dengan mengangkat di sebelah kanan kembali ke Tapak Dig Imperial, dan medan kuasa di sebelah kiri anda boleh untuk meneruskan. Teruskan lurus ke hadapan dan naik tangga.

Anda akan sampai ke pintu yang tidak dibuka dengan kipas di sebelah kiri yang anda boleh Memaksa perlahan . Tolak daya Buka sebentar, dan kepala kiri, naik tangga dan jambatan untuk mencapai Dinding Climbable. Naik untuk mencapai kipas lain yang anda boleh Memaksa perlahan peti dengan Aurodium bahan lampu dalam.

Berpaling dari peti Dan anda akan melihat pintu yang anda boleh lebih awal jadi pergi ke bawah dan pergi ke mana terdapat beberapa pilihan. Ada Pintu Scomp Di sebelah kiri anda boleh mengiris untuk mencapai a Purge Trooper dan medan kuasa. Wall Run betul ke pintu yang anda boleh Tolak daya, Daya tarikan tali untuk mencapai a Memaksa echo dan Berlebihan . Di sisi lain adalah slaid ais yang akan membawa anda ke Tapak kemalangan.

Angkat di sebelah kanan akan membawa anda kembali untuk mengakses yang baru pintasan ke Ibu Pejabat Imperial. Di sebelah kanan anda akan melihat beberapa tangga besar yang akan membawa kepada platform dengan laluan alternatif ke platform pendaratan yang anda lalui ketika anda keluar dari kuil (yang anda tidak perlu bimbang). Tempat meditasi, sementara lurus ke hadapan adalah besar Pintu Scomp Anda boleh mengiris yang akan membawa ke kawasan di mana anda melihat pengangkutan imperial meninggalkan lebih awal, dengan laluan gua yang akan membawa anda kembali ke Monumen cuaca kawasan di mana anda mula memasuki patung untuk membuka kunci pautan scomp.

Pada dasarnya anda boleh mengambil mana -mana laluan ini untuk mencuba dan sampai ke Mantis. Walau apa pun laluan yang anda ambil, bagaimanapun, anda akan dipintas oleh pemburu kurnia Mad Midge, Untuk pertarungan bos, anda tidak boleh menang yang akan berakhir dengan anda ditangkap.

Setelah Mad Mitch menangkap anda, anda akan bangun dalam sel. Daya tarikan Semua panel dari dinding untuk mencari kabel kuasa dan soket yang boleh anda bawa untuk membuka pintu. Kepala ke koridor dan ke akhir di mana anda akan menemui mesin dan pelbagai kabel dan soket. Ambil kabel berkuasa keluar dari mesin dan pasangkannya ke soket terdekat yang akan menguasai wayar yang disambungkan ke arah itu. Kemudian ambil kabel yang tergantung dari panel yang anda baru berkuasa dan membawanya ke koridor ke soket di pintu. Pasangkannya untuk membuka pintu.

Di dalam sel yang baru anda buka, anda akan dapati pintu yang anda boleh memaksa Push yang membawa kepada jurang untuk memerah. Kepala kiri dan anda akan melihat tahanan lain yang anda boleh berinteraksi walaupun dia tidak banyak membantu. Wall Run berakhir

Periksa pintu besar ketika itu Daya tarikan kabel kuasa keluar dan gunakannya untuk berayun ke tebing di atas pintu. Pasang kabel ke soket yang anda dapati di sana kemudian turunkan pintu yang dibuka di belakang untuk mencari BD-1. Gunakan tarik daya untuk mengeluarkan panel dinding di sebelah kanan pintu supaya BD-1 boleh Potong Pintu dibuka dan membiarkan anda keluar

Sekarang menuju ke koridor yang anda tidak diendahkan sebelumnya dan mempunyai BD-1 Potong Ia dibuka dan anda akan kembali ke hujung koridor penjara. Kembalikan dawai pertama yang anda pindah ke mesin pusat di mana anda mendapatnya dan kemudian dapatkan BD-1 ke Berlebihan . Berjalan di panel lantai untuk mengaktifkan dan kemudian menggunakan Sebelum anda keluar.

Apabila anda keluar, anda akan mendapati diri anda berada di arena. Akan ada pelbagai raksasa untuk bertarung dalam gelombang, sebelum ini Mad Midge membuat kemunculan semula. Terus berjuang dan akhirnya mantis akan muncul dan menyelamatkan anda, membiarkan anda kembali ke misi utama untuk Kashyyyk.

Melengkapkan Bounty Hunter Arena Sebahagian daripada cerita sekarang bermakna anda akan bertanggungjawab terhadap serangan rawak dari pemburu kurnia pada bila -bila masa dalam permainan. Bersedia untuk serangan kejutan semasa anda menjelajah.

Halaman Semasa: Star Wars Jedi Fallen Order Walkthrough – Tomb of Miktrull Lantern Puzzle,

Zeffo – Terokai Makam Miktrull

Star Wars Jedi: Tangkapan Pesanan Jatuh

Meneroka Tapak Penggali Imperial & Memperoleh Peningkatan Zipline Kuasa

Dapatkan BD-1 untuk menagih panel yang akan memberi anda akses ke lif, turunkannya dan kembali ke mantis dan tetapkan kursus kembali ke Zeffo. Sebaik sahaja anda telah mendarat dan keluar dari kapal pergi ke kanan dan mengambil jalan pintas yang anda buka sebelum meninggalkan kembali ke gua ais, sekarang ikuti jalan ke kanan dan angkat ke tapak kemalangan. .

Dapatkan garis zip berkuasa dari meja kerja di tapak Dig Imperial

Dapatkan garis zip berkuasa dari meja kerja di tapak penggalian imperial.

. Setelah musuh telah ditangani, berinteraksi dengan meja kerja untuk memperoleh Zipline berkuasa Naik taraf untuk BD-1.

Catatan

Dengan zipline berkuasa yang diperoleh, anda akan dapat menggunakan BD-1 untuk membawa anda kembali zipline.

Keluar dari bilik dan kembali ke titik meditasi kemudian gerakkan zipline untuk naik dan menggunakannya, sekarang dinding berlari ke zipline lain dan turunkannya, di sini anda akan menghadapi beberapa stormtroopers tetapi mereka dapat dengan mudah ditangani dengan kekerasan Menolak mereka dari sisi. Setelah musuh -musuh telah dijaga kepala melalui pintu ke depan dan ikuti jalan ke kanan, paksa menolak membuka pintu dan turun ke bawah untuk mencari Penjaga kekuatan kubur echo, Sekarang buka jalan pintas dan sandarkan kembali.

Langkah -langkah yang merosakkan memaksa echo, Sekarang pergi ke pintu sebelah dan turun ke kanan, teruskan mengikuti jalan sehingga anda merebut tali dan kemudian berputar untuk mendapatkan di atas bekas yang memegang Menemui Force Relik Echo.

Gunakan tali untuk berayun ke sisi lain dan gunakan titik meditasi, setelah selesai angkat ke depan untuk menghadapi kakak kedua.

Boss: Saudara kedua (Zeffo) ¶

BOSS: Kakak kedua (Zeffo)

BOSS: Sister kedua (Zeffo).

Di sini anda akan bertarung dengan kakak kedua lagi tetapi kali ini matlamat anda adalah untuk membawanya ke separuh kesihatan. Untuk pertempuran ini dia akan menggunakan beberapa serangan yang sama dari pertempuran sebelumnya tetapi dengan beberapa penambahan. Kali ini dia akan menggunakan beberapa serangan merah yang mesti dikeluarkan, yang pertama akan melibatkan dia melompat ke udara dan menikam lampu ke tanah. Yang kedua akan melibatkan dia mengecas selama beberapa saat dan kemudian melakukan sapu yang kuat.

Cepat keluar dari jalan ketika kakak kedua melompat

dan berdiri kembali apabila dia menuduh serangan sapu

(1 dari 2) Cepat keluar dari jalan ketika kakak kedua melompat

Cepat keluar dari jalan ketika kakak kedua melompat

dan berdiri kembali apabila dia menuduh serangan sapu

Cepat keluar dari jalan ketika kakak kedua melompat (kiri), dan berdiri kembali ketika dia menuduh serangan swipe. (kanan)

Walaupun anda tahu apa serangan yang paling berbahaya, dia masih mempunyai serangan yang lebih normal yang perlu anda ketahui. Sekiranya anda berdiri di jauh, dia akan melontar ke arah anda dan cuba menikam anda dengan lampu lampu, dan yang kedua adalah ketika anda berdiri dekat dengannya, dia akan melakukan serangan putaran yang akan sangat menghukum seperti yang anda dapat terkejut ke dalamnya.

Dengan serangan yang dilindungi, anda perlu tahu bagaimana untuk menangani beberapa kerosakan anda sendiri, untuk melakukan ini, anda akan mahu menggunakan kekerasan perlahan ketika dia sedang berlari ke setiap sudut bilik dan mendapatkan beberapa serangan masuk dari belakang atau jika anda merasa cukup berani, anda boleh berusaha untuk menangkisnya.

Meneroka Makam Miktrull & Memperoleh Force Pull¶

Makam Pintu Miktrull

Makam Pintu Masuk Miktrull.

Selepas anda terselamat dalam pertempuran, anda hanya akan mempunyai satu cara untuk pergi yang menjadi pengembaraan melalui makam Miktrull. Sebaik sahaja anda memasuki kubur, ikuti jalan sehingga anda tersandung di seberang penjaga kubur, bawa dia keluar dan kemudian memaksa menolak dinding terbuka di sebelah kanan, sekarang buka dinding lain dan berinteraksi dengan butang di dalam untuk menyebabkan cawangan membakar pergi.

Teruskan tangga dan naikkan anggur untuk sampai ke kawasan di atas dan kemudian terus mengikuti jalan, memaksa menolak Stormtroopers dari sisi dan mengeluarkan penjaga untuk mencari dada di belakangnya yang mengandungi Kerja cat mantis wang greezy di samping Umur Extravagance Force Echo. Kembali ke belakang dengan cara anda datang dan memaksa menolak membuka dinding lain, mengeluarkan musuh -musuh di sekitar kawasan itu dan kemudian berinteraksi dengan butang di tengah untuk mengaktifkan forcefield yang akan memecah sepotong dinding, kini menyahaktifkannya dan memaksa menolak menyekat dinding untuk membolehkan anda memanjat.

Kumpulkan kulit mantis wang greezy dari dada yang

Kumpulkan kulit mantis wang greezy dari dada yang

dan memaksa menolak skungus ke arah dinding untuk membebaskan

Essence kehidupan di bilik terbuka yang besar

(1 dari 3) Kumpulkan kulit mantis wang greezy dari dada yang bersembunyi di jambatan pada permulaan

Gunakan titik meditasi dan kemudian terus mengikuti jalan, akhirnya anda akan melihat bilik terbuka yang besar yang mempunyai butang yang menunggu untuk berinteraksi sebaik sahaja anda memasuki, tekan dan turun, pergi ke pusat bilik untuk mencari butang lain dan tekannya untuk meneruskan. Anda akan melihat satu Skungus yang duduk di atasnya sendiri sehingga memaksa menolaknya ke dinding di belakang anda untuk mencari Essence Life.

Berinteraksi dengan butang akhir bilik ini untuk membawa dinding ke arah anda dan tekannya sekali lagi untuk mengambilnya kembali, tetapi bersiaplah untuk menggunakan daya perlahan sebelum ia berjalan supaya anda dapat bertahan dan sampai ke sisi lain. Sekarang teruskan dan naik ke jambatan dan berinteraksi dengan butang lain untuk menyebabkan beberapa tanglung dilampirkan ke kiri dan kemudian memaksa mendorong mereka ke arah cawangan untuk membuka jalan pintas.

Melompat ke seberang dan memaksa membuka dinding lain untuk mendapatkan akses ke jambatan, membuat jalan anda dan menolak musuh dari sisi, sekarang luncurkan cerun dan tolak lebih banyak musuh dari sisi dan membuat jalan ke kanan untuk memecahkan dinding lain. Di sini anda perlu memanjat tiang untuk membuat perjalanan ke seberang, setelah anda membuatnya terus maju dan melompat melepasi dinding pembukaan dan menutup.

Makam Peta Miktrull, Zeffo untuk Star Wars Jedi Fallen Order

Walkthrough untuk makam zon miktrull dengan makam peta miktrull di planet zeffo di star wars jedi jatuh perintah dengan lokasi teka -teki, rahsia, dada, gema memaksa, stim kanister, kayu balak yang disulit Binatang Legenda untuk Mengimbas Panduan Taktikal, Star Wars Jedi: Peta Perintah Jatuh & Walkthrough.

Makam Peta Miktrull, Planet Zeffo untuk Star Wars Jedi Fallen Order

Makam Peta Miktrull, Planet Zeffo untuk Star Wars Jedi Fallen Order

Makam Peta Miktrull, Planet Zeffo untuk Star Wars Jedi Fallen Order

Peta lokasi lain untuk Zeffo

Makam Penyelesaian Miktrull

Zeffo Planet

Dada di Jedi Fallen Order

Rahsia di Jedi Fallen Order

Log yang disulitkan dalam pesanan Jedi yang jatuh

Log yang disulitkan

Memaksa gema dalam perintah Jedi yang jatuh

Memaksa gema

Simpan mata dalam pesanan Jedi yang jatuh

Simpan mata

Musuh untuk mengimbas dalam perintah Jedi yang jatuh

Musuh untuk mengimbas

Essence Hidup dalam Jedi Fallen Order

Hidup Essences

Force Essence in Jedi Fallen Order

Memaksa esensi

Biji Terrarium dalam perintah Jedi jatuh

Memaksa perlahan dalam perintah Jedi yang jatuh Dinding berjalan di Jedi Fallen Order Tekan Tolak dalam Jedi Fallen Order Tarik tarik dalam perintah Jedi yang jatuh Jedi Flip Jump di Jedi Fallen Order

Anda akan tidak dapat Untuk menemui semua misteri Zeffo Planet semasa lawatan pertama. Anda mesti kembali ke sini sekurang -kurangnya sekali dengan kuasa, kebolehan dan peningkatan yang anda perolehi di lokasi berikut.

Makam Walkthrough Miktrull di Zeffo Planet

Masuk dari Tapak Penggali Imperial

Objektif Baru: Terokai Makam Miktrull.

Di Makam Miktrull Selain mencari dada dan rahsia, anda telah melakukan dua perkara:

 • Pertama: belajar Tarik Kuasa Kekuatan – Lakukan Pertama.
 • Kedua: Meningkatkan Spire of Mitrull .

Mendapatkan Kekuatan Tarik Kekuatan

Anda mesti melewati seluruh makam dari timur, melalui selatan ke barat. Anda belum perlu melakukan apa -apa di bilik utama, hanya melaluinya.

Dari entance

Dari pintu masuk, lompat, enteri tahap 3 bilik utama, gunakan tolak untuk membuat jalan.

Gunakan peranti

Gunakan peranti untuk membakar halangan

Ambil tangga. Gunakan titik simpan, dan lompat mendaki dinding

Tolak penghalang dan masukkan bilik utama. Bunuh musuh.

Bilik utama

Pada ketika ini, anda hanya perlu beralih ke bilik seterusnya. Anda boleh mengumpulkan log dan dada echo.

Gunakan suis

Untuk membuka laluan lebih jauh, hidupkan dan matikan peranti dengan suis, dan tekan blok ke dinding.

Koridor

Pergi ke hujung koridor, keluar dari luar dan pergi terus ke garisan.

Pergi ke seberang jurang dengan melompat ke atas tali.

Bilik dengan “salib” bergerak

Anda mesti berkeliling bilik ini. Suis mengubah kedudukan platform.

Tetapkan platform di kedudukan ke dalam.

Tetapkan platform dalam kedudukan di luar

Pas rahsia dan rumit

Untuk mendapatkan rahsia menolak Skungus untuk membuat peti.

Untuk berpindah ke platform seterusnya, tekan suis dan cepat gunakan perlahan pada platform bergerak dan kemudian melompat ke atasnya.

Lihat di Walkthrough YouTube di bawah.

Makam Video Miktrull Rahsia Pertama dan Lulus Lulus Rumit

YouTube: Makam Miktrull Rahsia Pertama dan Lulus Lulus Tricky

Gunakan suis untuk membakar halangan

Kemudian naik ke tahap yang lebih tinggi dan pergi ke [08]

Slaid ke bawah

Belajar Tarik Kekuatan Kekuatan

Sekarang kembali ke bilik utama menggunakan tarikan baru anda. Anda boleh tarik garisan dan objek lain.

Garis tarik pertama untuk keluar.

Tarik seterusnya Burning Carnister dan tolaknya ke Barier untuk membakarnya.

Naikkan Spire of Mitrull

Probe droid

Dalam perjalanan pulang dari [09] anda akan memenuhi droid probe, anda boleh mengimbasnya.

Anda kini boleh membuka peti besar menarik kunci untuk mengunci berdiri.

Membuka Pintu Dengan Menarik Kunci - Star Wars Jedi: Perintah Jatuh

Membuka pintu dengan menarik kunci

Buka pintu masuk

Masukkan bilik utama dan naik.

Bilik utama

Log yang disulitkan

Anda boleh membaca log yang disulitkan ini setelah anda mendapat tarik.

Dada dengan creepers

Anda mesti membakar creepers untuk membuka dada. Untuk membakarnya naik tahap dan membuang bekas pembakar dari atas.

Untuk membuka bekas bekas membuang bekas dari atas - Star Wars Jedi: Perintah Jatuh

Untuk membuka bekas bekas membuang bekas dari atas

Rahsia kedua

 • Tarik bekas pencucuhan pada saiz kiri untuk membakar creepers
 • Ambil bekas pembakar dengan tarik dan bawa ke hujung yang lain.
 • .
 • Buka pintu.
 • Ambil bekas pembakar dengan tarik dan buangnya ke reepers.

Makam video Miktrull Second Secret Walkthrough

YouTube: Makam Walkthrough Rahsia Kedua Miktrull

Naikkan Spire of Mitrull

 • Pergi ke bilik utama
 • Naik sfera dengan tali dengan angkat, garisan kunci.
 • Pindahkan blok keluar dari dinding menggunakan suis.
 • Pergi ke sisi lain bilik dan tarik bekas pembakar
 • Tekan bekas ke sisi lain bilik ke medan magnet
 • Pergi ke sana, tarik bekas dan tolaknya
 • Sfera akan jatuh, tahap di bawah, melompat ke sana
 • Tekan sfera ke lubang

Makam Video Miktrull - Meningkatkan Spire of Mitrull Walkthrough

YouTube: Makam Miktrull – Meningkatkan Spire of Mitrull Walkthrough

Keluar ke Ibu Pejabat Imperial

Selepas anda meneroka Kashyyyk dan belajar Jedi Flip

Dapatkan dada terakhir.

Rahsia di Makam Miktrull

Rahsia di Jedi Fallen Order

Rahsia – Essence Hidup

Rahsia di Jedi Fallen Order

Rahsia – Force Essence

Dada di makam miktrull

Dada di Jedi Fallen Order

Dada: Bahan Lightsaber – Haysian mencium

Dada di Jedi Fallen Order

Dada: Kulit BD -1 – Sumi

Dada di Jedi Fallen Order

Dada: Job Paint Mantis – Wang Greezy

Dada di Jedi Fallen Order

Dada: Job Paint Mantis – Zodiac Drifter

Hidup Essences di Makam Miktrull

Essence Hidup dalam Jedi Fallen Order

Essence Life

Memaksa Essences dalam Jedi Fallen Order

Force Essence

Log yang disulitkan di Makam Miktrull

Arkib Dua – Miktrull (3) – Perjalanan Cordova

Log yang disulitkan dalam pesanan Jedi yang jatuh

1. Sage Miktrull

“Kawan saya, apa yang saya dapati di sini adalah membingungkan. Nampaknya lilin -lilin ini persembahan dibawa ke makam ini dalam pengubahsuaian Sage Miktrull. Pada mulanya saya percaya mereka votive kepada angin hidup, tetapi lebih jauh || menyelidiki makam ini Kurang bukti yang menyokong ini. Namun ada satu hadiah yang mengganggu saya, patung zeffo memegang objek bulat seperti sfera. Walaupun banyak makam ini dipelihara dengan baik, ini dimusnahkan secara seragam. Teka -teki yang menarik.”

Log yang disulitkan dalam pesanan Jedi yang jatuh

2. Magnet

“Rakan saya, peranti ini kelihatan mensimulasikan tarikan graviti planet ini. Saya tidak dapat menahannya sebagai motif. Tempat ini, kurang makam dan lebih banyak kuil kepada satu kebanggaan penguasa. Saya telah menemui glyph berulang dengan perkataan yang sama: “Astrium.”Sentiasa dekat patung -patung yang rosak. Saya percaya astrium ini pernah menjadi simbol suci di mana -mana. Mungkin juga dikaitkan dengan peti besi.”

Log yang disulitkan dalam pesanan Jedi yang jatuh

3. Kunci untuk peti besi

“Rakan saya, akhirnya saya mendapat perwakilan utuh dari artifak Zeffo yang paling suci. Gambaran miktrull di peti besi di bogano – anda dapat melihat objek di tangan mereka. Saya percaya ia membolehkan wielder daya untuk melihat misteri peti besi. Ia adalah kunci dan panduan: astrium zeffo! Tetapi yang memusnahkan imejnya dan mengapa? Ia memerlukan penyelidikan lanjut, namun langkah seterusnya adalah jelas: cari astrium, jika ada yang masih ada.”

Memaksa gema di makam miktrull

Sage Miktrull (07)

Memaksa gema dalam perintah Jedi yang jatuh

1. Umur Extravagance

Peninggalan Zeffo dari usia yang dilambangkan oleh kesombongan, kebosanan dan kuasa.

Memaksa gema dalam perintah Jedi yang jatuh

2. Penindasan

Mayat buruh Zeffonian. Mereka terlalu banyak bekerja hingga ke tahap kematian.

Memaksa gema dalam perintah Jedi yang jatuh

3. Simbol yang dihormati

Lilin sering dinyalakan sebagai tanda penghormatan dan penghormatan kepada Sage Miktrull.

Memaksa gema dalam perintah Jedi yang jatuh

4. Zeffo Buruh

Mayat milik tenaga kerja Zeffonian yang membantu membina makam.

Memaksa gema dalam perintah Jedi yang jatuh

5. Tawaran kepada Miktrull

Sage era ini menuntut persembahan berharga.

Memaksa gema dalam perintah Jedi yang jatuh

6. Lilin votive

Tawaran yang paling biasa dibawa ke makam Miktrull adalah lilin votive, yang umumnya terbungkus dalam logam dan dihiasi dengan ukiran. Dikatakan bahawa api mereka mewakili kuasa miktrull yang tidak berkesudahan.

Memaksa gema dalam perintah Jedi yang jatuh

7. Zeffo Soldier kekal

Mayat yang dibuang dari seorang askar Zeffo. Mereka dibunuh kerana mencuri persembahan suci kepada bijak mereka.

Kemas kini Panduan Taktikal di Makam Miktrull

Empayar (17)

Kemas kini panduan taktikal dalam pesanan Jedi yang jatuh

Probe droid

Beberapa droid mungkin mempunyai keupayaan untuk mengiris dan mengawal fungsi siasatan. Mampu bergerak secara fizikal dan digunakan sebagai senjata.

The Sinister Imperial Probe Droid, juga dikenali sebagai Probot, adalah unit penerokaan dan peninjauan yang dikerahkan oleh Empayar Galactic. Siasatan berperisai ringan ini dilengkapi dengan enam lengan manipulator yang meluas dari pod pusat dan beberapa lengan sensor yang boleh ditarik balik untuk mengumpul sampel. Penerima dan sensor resolusi tinggi meliputi teras otak pusat, termasuk gerakan, akustik, sonik, dan sensor seismik, meter radiasi, pengimejan magnet, dan holocamera.

Kebolehan dan peningkatan yang memberi akses ke lokasi.

Kemampuan kuasa kuasa, peningkatan droid BD-1 dan kebolehan lain akan menjauhkan anda, seperti yang ditemui, untuk melawat Lokasi yang tidak dapat diakses sebelum ini. Sekiranya anda menemui tempat yang tidak dapat anda capai atau masuk, pergi meneroka lebih jauh untuk mencari lebih banyak kemahiran atau kebolehan, maka kembali dan cuba lagi.

Kebolehan kuasa

Memaksa perlahan – anda tahu kuasa ini dari awal permainan, ia membolehkan anda melambatkan masa.

Wall Run – Anda akan mempelajari kuasa ini awal di planet Bogano di tempat perlindungan bawah tanah, ia membolehkan anda berlari sebentar di beberapa dinding menegak.

Tolak daya – Anda akan mempelajari ini di planet zeffo di makam Eilram, ia membolehkan anda tolak objek dan musuh.

Daya tarikan – Anda akan belajar ini di planet zeffo di makam miktrull, membolehkan anda menarik objek, musuh abd Buka petikan.

Jedi Flip – anda akan belajar ini di planet kashyyyk. ia adalah Lompat dua kali ganda.

Peningkatan Droid BD-1

Pautan SCOMP – Anda boleh mencari pautan scomp di planet zeffo tetapi anda memerlukan daya tarikan daya, ia akan membolehkan anda Buka pintu dan dada terkunci.

Berlebihan – Anda akan mendapat ini di planet kashyyyk, bd-1 boleh menghidupkan dan mematikan jentera.

Potong – Slice Pertama: Droid Keselamatan Anda akan dapati di Planet Kashyyyk, ia membolehkan BD-1 untuk mengawal droid keselamatan yang rosak. Slice Kedua: Probe droid yang anda akan dapati di Zeffo, ia membolehkan untuk mengawal droid probe yang rosak.

Zipline berkuasa – Pada Zeffo selepas Kashyyyk, ia akan membolehkan anda melakukan perjalanan naik dan turun ziplines.

Peralatan

Bawah bawah air – Anda boleh belajar di kashyyyk, ia membolehkan untuk meneroka lokasi undewater, anda memerlukan kemahiran ini untuk menyelam di bawah air.

Mendaki cakar – Anda akan menemui cakar mendaki di planet dathomir, mereka akan membolehkan anda memanjat jenis dinding baru.