Star Wars Jedi: Fallen Order Gorgara Boss Fight Walkthrough | PCGamesn, Gorgara | Star Wars Jedi: Fallen Order Wiki | Fandom

Perintah Gorgara

Sebaik sahaja kesihatan Gorgara telah habis, dia akan dengan cepat mengubah taktik dan mula menginjak -injak di arena ke arah anda, beberapa kali. Gunakan kekerasan lambat untuk memberi diri anda masa untuk berlari. Kami benar -benar tidak mencadangkan menyerang ketika dia melakukan ini.

Star Wars Jedi: Perintah Jatuh Gorgara Boss Fight Walkthrough

Jedi-Fallen-Order-Gorgara-Boss-Fight

Mencari Petua Cara Mengalahkan Gorgara di Jedi: Perintah Jatuh? .

Ini Panduan mengandungi spoiler cerita , Jadi hanya bacakan jika anda sudah bersedia untuk perjuangan Gorgara dan ingin bersedia, atau jika ia membunuh anda beberapa kali dan anda tersentuh bagaimana untuk mengalahkan critter seperti kelawar yang besar ini.

Gorgara akan turun dari bayang -bayang kuil dan tidak seperti penampilannya yang comel mungkin, dia tidak baik -baik saja dengan Cal Rifling di sekitar sarangnya dan benda -benda akan menjadi hodoh. Arena di mana anda pada mulanya akan melawan Gorgara mempunyai ruang yang terhad, dan disebabkan saiz besar Gorgara, ini dapat mengelakkan swipes bersayapnya dan maut menuduh cabaran yang sukar. Tetapi, inilah cara untuk mengalahkan Gorgara di Jedi: Perintah Jatuh dan apabila anda harus mengelak, menyekat, dan menggunakan Angkatan.

Cara mengalahkan Gorgara di Jedi: Perintah Jatuh

Sekali dalam peperangan, Gorgara akan membanting sayapnya ke tanah, dan bernasib baik kerana saiz dan beratnya, dia bukan bos yang paling cepat atau paling tangkas yang anda akan berjuang. Apabila dia melakukan ini, anda akan mempunyai sedikit masa untuk memukul sayap. Apabila anda memukul sayapnya, dia akan membalas dengan hit yang lain, menyerang sayap lagi untuk mencetuskannya.

Sekarang dia terkejut (dia akan diserlahkan dengan warna biru) menggunakan daya tarikan untuk membantingnya ke tanah untuk kerosakan maksimum, dan kemudian mendekati dia untuk mendapatkan beberapa lagi hits di kepalanya.

Dia akan berundur, dengan terbang ke seberang arena, di mana dia akan membuang letupan echo pada anda, yang anda perlu mengelakkan pakar dengan mengelak dari kiri ke kanan. Dia akan mengikuti ini dengan slam tanah, gunakan flip force untuk melompat ke atas gelombang kejutan dari tanah ini, kerana ia akan melintasi seluruh arena. Sebaik sahaja anda mendarat, dapatkan beberapa lagi hits.

Sebaik sahaja kesihatan Gorgara telah habis, dia akan dengan cepat mengubah taktik dan mula menginjak -injak di arena ke arah anda, beberapa kali. Gunakan kekerasan lambat untuk memberi diri anda masa untuk berlari. Kami benar -benar tidak mencadangkan menyerang ketika dia melakukan ini.

Ketika Gorgara menyedari jig itu, dia tidak akan turun dengan mudah. Dia akan melakukan dua slam tanah berturut -turut, jadi anda perlu memaksa Flip untuk mengelakkan kedua -dua serangan ini.

Apabila Gorgara yang cedera berundur melalui laluan melarikan diri yang terdedah, anda lebih percaya dia akan kembali kemudian dengan kemerosotan kesihatan dan kegemaran darah anda.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .

Gorgara

Dalam pertempuran dengan Jedi Padawan Cal Kestis, Gorgara terbunuh setelah jatuh ke dinding batu ketika cuba membuang kestis dari rambutnya.

Kandungan

  • 1 ringkasan
  • 2 panduan taktikal
  • 3 Sejarah
  • 4 galeri
  • 5 pertempuran
  • 6 penampilan
  • 7 pautan luaran
  • 8 Pencapaian Berkaitan

Legenda Tempatan menceritakan tentang binatang bersayap yang menakutkan yang menjelajahi mangsa yang paling mendalam untuk mangsa, mengunci sasarannya dengan cengkaman sengit, dan melonjak ke ketinggian pada sayap yang kuat. Pemangsa puncak ini dikenali sebagai Gorgara “daemon bersayap dari canyon,” dan dia akan menipu mangsa sebelum menyerang.

Panduan Taktikal []

Sasaran swap untuk menyerang kawasan yang terdedah.

Tarik Gorgara ke tanah semasa detik -detik yang ditonjolkan untuk mencetuskannya.

Pemangsa puncak yang dikenali sebagai Gorgara “Daemon bersayap dari Canyon,” menggunakan tipu muslihat dan fleksibiliti sambil melonjak ke ketinggian yang menghancurkan dan menjelajahi yang paling dalam. Sembunyi yang tebal dan berperisai membuatnya tahan terhadap serangan lurus tetapi kawasan tertentu mungkin terdedah semasa pertempuran. Dia dikenali untuk mengunci mangsa dengan cengkaman sengit, angkat mereka ke udara pada sayapnya yang kuat.

Sejarah []

Chirodactyls adalah kelawar Dathomirian yang besar -besaran yang sebahagian besarnya terkenal dan sering menjejaskan kehidupan tamadun Dathomir.

Gorgara, seorang chirodactyl wanita, dibunuh oleh Cal Kestis pada tahun 14 BBY.

Galeri []

12013D35-E77C-4F52-B4B2-8D443D24A017

Pertempuran []

Walaupun Gorgara besar, menakutkan dan mengancam, dia perlahan dan kadang -kadang menghentikan seluruh pergerakannya untuk jangka masa yang singkat. Semasa titik tertentu dalam perjuangan bos, Gorgara akan berdiri dan diserlahkan biru. . Setiap serangan sangat kritikal pada masa ini, menangani jumlah kerosakan yang melampau.

Penampilan []

Pautan luaran []

Pencapaian Berkaitan []

Ikon Nama Penerangan Skor Gamer Trofi
Gorgara Falls 25 Perak