SoulFrame Release Date Speculation, Gameplay, Story, and More | The Loadout, Warframe Dev s Fantasy Fantasy MMORPG SoulFrame mendapat permainan 30 minit mendedahkan |

Warframe Dev s fantasi percuma mmorpg soulframe mendapat permainan 30 minit mendedahkan

Buat masa ini, walaupun, khemah-khemah yang cepat melihat sekilas sistem RPG yang “dipermudahkan” RPG, yang dibina di sekitar tiga kebaikan yang dikenali sebagai Roh, Rahmat, dan Keberanian, yang memberikan pemain dengan cara untuk menyesuaikan gaya mainan mereka. Ini saling berkaitan dengan pakatan, yang berfungsi seperti kelas yang boleh dihidupkan di antara on-the-fly (bukannya, katakan, perlu mengubah kerangka perang anda setiap kali), dan jiwa, pada dasarnya kemahiran yang diperolehi sebagai lebih banyak nenek moyang diperolehi.

Spekulasi tarikh pelepasan jiwa, permainan, cerita, dan banyak lagi

Inilah spekulasi tarikh pelepasan jiwa dan semua yang anda perlu ketahui mengenai permainan seterusnya dengan ekstrem digital, pemaju warframe yang terkenal.

Tarikh Siaran SoulFrame: Watak menarik pedang dari tanah dalam soulframe mendedahkan treler

Diterbitkan: 7 Jun 2023

Bilakah tarikh pelepasan jiwa? Sekiranya anda boleh mempercayainya, pemaju Warframe Digital Extremes sukar bekerja pada permainan baru yang dipanggil SoulFrame. Ya, betul, pasukan di belakang tindakan RPG MMO yang pernah popular sedang membangunkan permainan lain. Dengan pemaju yang menerangkan permainan baru ini sebagai kurang sekuel dan lebih banyak pengalaman selari, ada banyak yang dapat diingati.

Dengan Warframe menjadi salah satu permainan PS5 terbaik dan permainan xbox terbaik yang tersedia, gembar -gembur untuk soulframe difahami cukup tinggi. Sekiranya anda berharap dapat memainkan gelaran yang akan datang tidak lama lagi, inilah ketika mengharapkan permainan tiba.

Spekulasi tarikh pelepasan jiwa

Dijangka tarikh pelepasan jiwa akan tiba pada akhir 2024. Pengarah Permainan Steve Sinclair telah mencadangkan di Twitter bahawa alpha tertutup untuk RPG diharapkan akan bermula pada tahun 2023, menjadikan tarikh pelepasan lewat 2024 mungkin.

.

Sejak itu, kami juga mendapat beberapa permainan SoulFrame dari Warframe Dev Stream 169. Walaupun ini jelas masih rakaman awal, ia menunjukkan bahawa perkembangan pada soulframe terus berkembang.

Anda dapat melihat permainan SoulFrame di bawah:

Thumbnail YouTube

SoulFrame nampaknya menjadi permainan yang sangat berbeza dari Warframe. Daripada pemain tindakan pantas digunakan, SoulFrame mengambil pendekatan yang lebih teratur. Daripada gerombolan besar musuh yang lemah, SoulFrame nampaknya mempunyai lebih sedikit, lawan yang lebih menuntut.

. . Dengan itu, kebolehan masih akan memainkan peranan utama. .

. Di mana Warframe adalah kelajuan tinggi yang sangat pantas dan gila, yang akan menjadi lebih lambat dan berat.”

Sebagai tambahan kepada komen Sinclair, pengarah kreatif Geoff Crookes juga telah membuat komen berikut.

.”

Walaupun kita masih tahu sedikit tentang permainan soulframe, ia sudah terdengar seperti langkah menarik untuk permainan ekstrem digital seterusnya.

Semua yang kita tahu mengenai genre SoulFrame dan penetapan

. Seperti yang dapat anda lihat di bawah, SoulFrame akan berkumpul dalam fantasi tinggi-namun, ia juga kelihatan seolah-olah ia akan memelihara estetika sci-fi yang licik yang pernah ada dalam Warframe dalam beberapa kapasiti.

Thumbnail YouTube

Sukar untuk menentukan di mana betul -betul permainan ini mengambil inspirasi dari, tetapi selamat untuk mengatakan bahawa kita terobsesi dengan bagaimana ia kelihatan dan kita tidak sabar untuk mengetahui lebih lanjut. Dalam wawancara yang sama dengan The Washington Post, Steve Sinclair menjelaskan bahawa “permainan akan memberi tumpuan kepada tema -tema mengenai alam, pemulihan, dan pengembaraan seperti yang diilhamkan oleh karya -karya seperti Princess Mononoke dan Kisah Yang Tidak Pernah. Beliau juga menyatakan bahawa walaupun “Warframe adalah spin yang unik dan berkuasa daging pada genre sci-fi; SoulFrame akan menjadi pelik yang sesuai untuk fantasi.”

.

Itulah segala -galanya yang kita ketahui pada tarikh pelepasan SoulFrame setakat ini, tetapi kami diharapkan dapat mendengar lebih banyak berita sebelum akhir tahun 2023. .

Lebih banyak dari beban

Kyle Wilson Kyle adalah seorang penulis kakitangan di loadout dengan lebih dari dua tahun pengalaman dalam industri. Dia merangkumi segala -galanya dari Call of Duty dan Apex Legends ke Assassin’s Creed and Starfield. Dengan MA dalam penulisan kreatif, dia mempunyai lebih daripada cukup untuk mengatakan ketika datang ke siaran baru seperti Mortal Kombat 1 dan FC 24. Walau bagaimanapun, dia juga melompat peluang untuk bercakap mengenai siaran yang akan datang seperti Alan Wake 2 dan Star Wars Outlaws. Ketika dia tidak melakukan semua ini, dia hampir selalu berusaha untuk memikat watak terburuk yang objektif dalam setiap permainan video yang dimainkannya.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Tangkapan skrin jiwa yang menunjukkan watak pemain yang terlibat dalam perjuangan pedang dengan musuh - yang memakai perisai zaman pertengahan dan topi keledar tengkorak tengkorak - di hutan yang indah dan matahari

Minda anda kembali ke hari halcyon pada bulan Julai 2022 (PowerWash Simulator keluar, ia adalah hebat) dan anda mungkin ingat pemaju Digital Extremes Digital melancarkan harta baru yang pertama sejak pelepasan Warframe pada tahun 2013: A Action-to-play Fantasy Action-Mmorpg Melangkah dengan nama SoulFrame. Satu dan sedikit tahun kemudian, dan studio akhirnya bersedia untuk memberikan persembahan yang tepat, menyiarkan 30 minit permainan semasa konvensyen peminat Tennocon 2023 hujung minggu ini.

Pembangunan SoulFrame sedang diketuai oleh bekas pengarah kreatif Warframe Geoff Crookes (Rebecca Ford telah mengambil alih peranan pada Warframe, memacu penembak sci-fi dalam arah yang hebat yang hebat sejak beberapa tahun kebelakangan) dan membawa pemain ke dunia yang, dijelaskan semasa mendedahkan awalnya, adalah “sedikit marah tentang apa yang telah dilakukan kepadanya”. Ini menyebabkan bumi beralih sepanjang hari, memberikan ekstrem digital alasan yang diperlukan untuk memperkenalkan beberapa penjara bawah tanah yang dikasihi, di sini mendapati Deep Underground.

Dungeons ini akhirnya meletakkan penampilan semasa permainan SoulFrame 30-Minute mendedahkan, tetapi pertama-tama kita mendapat gambaran yang lebih teliti tentang bagaimana tindakan SoulFrame dimainkan. Tajuk ini telah digambarkan sebagai “Mirror Universe” untuk Warframe, yang bermaksud bahawa sementara beberapa elemen akan menjadi biasa kepada peminat penembak sci-fi percuma-misalnya, misalnya-banyak-banyak yang sangat berbeza, dengan Pertempuran huru-hara yang perlahan dalam suasana fantasi menjadi getaran di sini.

Tangkapan skrin jiwa yang menunjukkan watak pemain menghampiri sebuah khemah besar yang mengundang dari dalam sementara kabus berputar di sekelilingnya

Buat masa ini, walaupun, khemah-khemah yang cepat melihat sekilas sistem RPG yang “dipermudahkan” RPG, yang dibina di sekitar tiga kebaikan yang dikenali sebagai Roh, Rahmat, dan Keberanian, yang memberikan pemain dengan cara untuk menyesuaikan gaya mainan mereka. .

. Mengangkut kembali ke Midrath, pemain itu mengucapkan selamat tinggal kepada Avokat dan melompat ke arah yang berdekatan – membawa mereka ke laluan hijau yang subur di bawah bumi, batang cahaya yang menerangi persekitarannya yang diliputi flora, sebelum berliku ke bandar bawah tanah yang bersambung dengan bangunan batu yang bersambung dan petikan, di mana pemain boleh bertarung, tersembunyi, atau menggunakan bahaya alam sekitar terhadap musuh.

. Perjalanan terus di belakang sebuah direwolf yang besar, yang meletup dari Tress ke Savage musuh, akhirnya mendedahkan sebuah kampung yang meregangkan malas di bawah puncak bukit.

. Yang dilakukan, dunia tiba -tiba beralih ke warna musim gugur dan seorang gadis muda dapat dilihat bekerja di tebing sungai, faun yang muncul dari semak belukar di depan.

Masih ada sekitar 13 minit permainan untuk pergi selepas itu, kebanyakannya memberi tumpuan kepada pertempuran dan memuncak dalam perjuangan untuk membebaskan rusa sekarang, dan itu semua yang menjanjikan, bernilai menonton jika anda ingin tahu untuk menyelidiki sedikit lebih mendalam. Tidak ada tarikh pelepasan untuk soulframe, tetapi semoga ia tidak akan terlalu lama sebelum ekstrem digital bersedia untuk menunjukkan lebih banyak.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!