SoulFrame: Digital Extremes mendedahkan lebih banyak butiran permainan untuk Elden Ring Free-IGN, IGN, SoulFrame: Tarikh Siaran, Treler, Permainan, dan banyak lagi | Trend digital

SoulFrame: Tarikh pelepasan, treler, permainan, dan banyak lagi

SoulFrame . Tidak ada bonus praorder yang ada sekarang, walaupun kita mungkin melihat beberapa tanaman berkas premium pada tahun -tahun akan datang ketika kita lebih dekat untuk melepaskan.

SoulFrame: Digital Extremes Mendedahkan lebih banyak butiran permainan untuk pesaing Elden Ring percuma untuk bermain

.

Pembentangan bermula dengan Digital Extreme mempamerkan demonstrasi permainan yang luas yang menyerupai Warframe dan FromSoftware’s Elden Ring Fusion. Setakat ini, permainan dan kawalan kelihatan cecair, dan beberapa permainan menunjukkan beberapa pertempuran sihir dan pemain permainan stealth boleh mengambil bahagian.

. Bekas, yang diterangkan oleh Digital Extremes, akan berfungsi sebagai kampung nenek moyang anda setelah anda membuka lebih banyak sejarah dunia dan kemajuan melalui SoulFrame.

Kami juga melihat sedikit elemen RPG yang datang ke SoulFrame, dengan ekstrem digital mengakui bahawa genre RPG adalah “sedikit daripada rumah roda [.”Pemaju menjelaskan bagaimana skillet dalam soulframe dibahagikan kepada tiga statistik yang disebut kebajikan: keberanian, semangat, dan grac, yang berdasarkan kepada seorang pejuang, sihir, atau watak pembunuh yang dilihat dalam permainan RPG fantasi yang serupa.

Kebajikan SoulFrame menyelaraskan statistik yang biasa ditemui dalam pejuang, sihir, dan pembunuh membina watak -watak

Permainan Deep Dive menyentuh bagaimana inventori berfungsi dalam soulframe. Selain memegang senjata dan memakai, pemain juga akan mempunyai slot untuk mengumpul jiwa. Di SoulFrame, utusan (yang mengawal pemain) mempunyai jiwa dan hati mereka yang diambil dari mereka, dan satu -satunya cara mereka dapat memperoleh kemahiran tetap adalah untuk menyambung semula dengan nenek moyang mereka dan mengumpul jiwa mereka.

Salah satu ciri yang paling menarik dalam SoulFrame, seperti Warframe sebelum mempunyai ciri di mana anda boleh menukar kelas dengan lancar. Dalam SoulFrame ciri ini dipanggil PACTS, dan masing -masing menawarkan tiga faedah yang berbeza; Ekstrem digital menunjukkan hanya dua dalam demo: Fey dan Ode Tempest.

SoulFrame diumumkan di Tennocon tahun lepas dan digambarkan sebagai pengembaraan dunia terbuka yang bebas untuk bermain “sangat dipengaruhi oleh tema alam, pemulihan, dan penerokaan,” dengan beberapa inspirasi dari projek-projek seperti Princess Mononoke.

Digital Extremes belum mengumumkan tarikh pelepasan untuk SoulFrame.

Taylor adalah wartawan di IGN. Anda boleh mengikutinya di Twitter @Taynixster.

SoulFrame: Tarikh pelepasan, treler, permainan, dan banyak lagi

Jon Bitner

SoulFrame adalah MMO yang akan datang dari Digital Extremes, pemaju Warframe. .

 • Tarikh Siaran
 • Platform
 • Treler
 • Multiplayer
 • Bonus pra-pesanan menunjukkan 1 lagi item

Berbeza dengan WarframePermainan pantas dan tetapan sci-fi, SoulFrame . SoulFrame.

Bacaan lanjut

 • Permainan Xbox Seri X yang terbaik
 • Permainan PC percuma terbaik
 • Permainan ps5 percuma terbaik

Tarikh Siaran

Watak SoulFrame berdiri dengan pedang yang tersangkut di tanah

SoulFrame belum mempunyai tarikh pelepasan. Pembangunan seolah -olah baru sahaja bermula pada permainan, dan kami tidak akan terkejut jika ia mengambil masa bertahun -tahun untuk diselesaikan. .

Platform

Tidak ada platform rasmi yang diumumkan SoulFrame pada masa ini. Kami mengharapkan untuk melihatnya melancarkan dengan fesyen yang serupa dengan Warframe -iaitu, versi PC diikuti oleh pelabuhan konsol-walaupun tidak jelas jika ia akan tiba di kedua-dua konsol gen dan baru. Melihat sebagai tarikh pelepasannya pada masa akan datang, kami akan terkejut jika versi PS4 dan Xbox One sedang dalam pembangunan.

Begitu juga untuk Switch, yang mungkin tidak mempunyai kuasa pemprosesan untuk menjalankan permainan skop ini – melainkan, tentu saja, ekstrem digital membuat beberapa konsesi untuk pelabuhan.

Treler

Mendedahkan sinematik rasmi adalah SoulFrame. Ia berjalan hanya selama enam minit, menawarkan petunjuk pada suasana ekstrem digital yang cuba ditangkap dan betapa radinya berbeza dari Warframe. .

Permainan

Tiada permainan rasmi telah diturunkan, tetapi wawancara dengan Steve Sinclair, bekas Warframe pengarah, membantu memberi penerangan tentang apa yang pemain boleh harapkan ketika mereka menyelam ke dalam permainan fantasi baru.

“Di mana Warframe difokuskan pada penangkapan, ini memberi tumpuan kepada huru -hara, “kata Sinclair. “Di mana adalah kelajuan tinggi yang sangat cepat dan gila, yang akan menjadi lebih lambat dan berat. .”

SoulFrame juga digambarkan sebagai “kakak” Warframe, Daripada sekuel, dengan tahap yang dihasilkan secara prosedur dan tumpuan berat pada permainan koperasi, tetapi dengan suasana yang sangat berbeza dan cerita baru untuk diceritakan. SoulFrame, berkata akan ada penekanan yang lebih besar pada penerokaan dan dunia hab yang besar dalam skala.

. Walaupun namanya, bagaimanapun namanya, SoulFrame tidak mengambil inspirasi dari Jiwa yang gelap atau . Pasukan tidak mahu berkongsi butiran konkrit tentang bagaimana sistem akan berfungsi sekarang, tetapi kedengarannya seolah -olah mereka akan menyediakan peminat dengan kemas kini tetap ketika pembangunan akan dijalankan.

SoulFrame panjang umur yang sama seperti , dengan Sinclair menyatakan dia mahu “menghabiskan banyak masa dengan SoulFrame seperti [dia] dengan Warframe..

Multiplayer

Sekumpulan watak soulframe dalam perisai berat

sangat tertumpu pada permainan koperasi, tetapi tidak ada petunjuk tentang apa yang akan kelihatan seperti itu. Sekiranya ia seperti , Berharap untuk mencari zon terbuka yang besar yang menjadi tuan rumah berpuluh -puluh pemain, dengan tahap instan yang menawarkan kandungan khusus untuk pesta kecil. Segala -galanya SoulFrameMod multiplayer adalah spekulasi pada ketika ini, tetapi tidak syak lagi pasukan telah membina asas yang kukuh dengan .

, . Pemain sebahagian besarnya mengabaikan aspek ini memihak kepada Pve yang kacau, dan mungkin akan melepaskannya sepenuhnya. Tetapi hanya kerana ekstrem digital belum lagi mendedahkan ia tidak bermakna ia tidak akan wujud. Untuk kehormatan dan Naraka, Dan ia akan menjadi menarik untuk melihat sama ada PvP sesuai dengan rancangan pemaju.

Bonus pra-pesanan

SoulFrame akan menjadi tajuk percuma apabila ia dilancarkan. Tidak ada bonus praorder yang ada sekarang, walaupun kita mungkin melihat beberapa tanaman berkas premium pada tahun -tahun akan datang ketika kita lebih dekat untuk melepaskan.

Untuk mengetahui lebih lanjut, anda boleh menyemak laman web rasmi SoulFrame.

 • The Sims 4 Cheats: Semua kod cheat untuk PC, Xbox, PS4, PS5, dan banyak lagi
 • Final Fantasy 7 Rebirth: Tarikh Siaran, Treler, Permainan, dan banyak lagi
 • The Elder Scrolls 6: Spekulasi Tarikh Siaran, Rumor, Berita, dan Banyak Lagi
 • Mortal Kombat 1: Tarikh pelepasan, treler, permainan, dan banyak lagi
 • Sendiri dalam Gelap: Tarikh Siaran, Treler, Permainan, dan banyak lagi