SONS OF THE HUTAN AKS AKS ACCESS ACCESS – IGN, SONS OF THE FORIT – Tarikh pelepasan Akses Awal 23 Februari 2023 & Maklumat Lanjut

SONS OF THE FOREST – Tarikh Siaran Akses Awal 23 Februari 2023 & Maklumat Lanjut

Anak -anak Hutan Mengambil Segala -galanya Pendahuluannya Baik Dan Adakah Ia Lebih Baik. Dan mengingat betapa saya menikmati yang asal, saya dapat dengan mudah mengesyorkan susulan yang kuat ini. Meneroka pulau yang besar, indah, mematikan melalui musim yang berubah -ubah adalah merawatnya sendiri. Mekanik bangunan asas baru dapat menghiburkan saya selama beberapa hari tanpa menyentuh kisah utama. Dan untuk mengatasinya, kami mempunyai tingkah laku musuh yang lebih bijak dan lebih mengganggu yang dipasangkan dengan pertempuran yang lebih baik. Ia sudah hebat, dan masih dalam akses awal. Dengan beberapa pengoptimuman prestasi yang sihat dan bersinar dari akhir yang berkesan tetapi ceroboh, ia boleh menjadi luar biasa.

Tinjauan Akses Awal Anak -anak Hutan

. Dan sementara sekuelnya, anak -anak hutan, tidak dapat meniru kebaruan yang menyeramkan pada kali pertama, ia membina permainan, cerita, dan suasana salah satu permainan kerajinan yang paling baik dalam beberapa cara yang sangat memuaskan. Ia kadang -kadang mengingatkan saya tentang status akses awalnya dengan cutscenes yang belum selesai dan prestasi yang tidak konsisten, tetapi tidak hampir sekerap banyak permainan baru -baru ini yang menggunakan label itu.

Ditetapkan beberapa tahun selepas hutan, anak -anak hutan mencabar anda untuk bertahan dan mengungkap misteri baru di pulau yang subur dan sederhana yang mengingatkan saya akan mendaki di Amerika Barat Laut Pasifik. . . Pencahayaan juga luar biasa. Awan yang sebahagiannya menghalang matahari pada hari yang hangat sepenuhnya mengubah suasana penerokaan saya. Ini adalah salah satu butiran kecil yang kebanyakan permainan mengabaikan, tetapi apabila salah seorang daripada mereka mendapatnya dengan betul, saya benar -benar perasan.

Saya tidak pernah diganas, dikejar, atau terpesona oleh musuh ai seperti saya berada di hutan. . Ini Legend I Am Diberitakan di Kedalaman Hinterlands, dengan perkembangan cerita yang bermakna yang tidak melebihi sambutannya. Mengabaikan amaran di dinding dan tersembunyi di antara pokok -pokok di bahaya anda sendiri – dan jika anda mahukan pengalaman seram hidup yang unik dan tidak dapat dilupakan, maka anda harus berani melakukannya. – Leana Hafer, 10 Mei 2018

Skor: 8.4

Ia belum dioptimumkan dengan sempurna. . Dan kadang-kadang anda melihat pop-in yang menjengkelkan dengan daun dan batu yang muncul beberapa meter meter di hadapan anda, yang benar-benar dapat membawa saya keluar dari pengalaman. Saya juga mempunyai banyak masalah bunyi yang gila, terutamanya semasa hujan lebat atau masa lain ketika banyak bunyi yang berbeza dimainkan sekaligus. Prestasi biasanya salah satu perkara terakhir yang akan dimuktamadkan, walaupun, semoga banyak perkara ini dapat dilakukan sepanjang akses awal.

Tambahan lagi kepada kepercayaan dan permusuhan alam sekitar di anak -anak hutan adalah sistem penuh musim, termasuk musim sejuk bersalji yang membunuh sebahagian besar tumbuh -tumbuhan yang boleh dimakan dan mengharuskan anda menjejaki suhu badan anda. Ini adalah perubahan yang baik, tetapi saya fikir ada lebih banyak yang dapat dilakukan dengan kesan cuaca ini. Menjadi merendam sejuk dan beku sejuk, walaupun pada kesukaran yang lebih tinggi, lebih banyak gangguan kecil daripada cabaran yang mengancam nyawa. Dan, dengan gembira, anda tidak boleh memecahkan ais di atas badan air beku, bahkan menggunakan bahan peledak C4. Tetapi secara keseluruhan, saya menikmati kedua -dua variasi visual dan peralihan dalam musim kesukaran yang disediakan sedikit.

Cannibal Ai telah mendapat peningkatan yang ketara sejak hutan.

Sudah tentu, saya belum menyebut kanibal. Sama seperti dalam permainan pertama, mereka bijak menumbangkan semua yang telah kita ajarkan mengenai musuh permainan video, mengutamakan pemeliharaan diri terhadap pencerobohan. Setiap lari dengan penjahat tulang ini bermula dengan pendirian yang tegang, dan banyak yang akan memilih untuk tidak bertarung, terutama jika mereka bersendirian dan anda tidak bertindak takut kepada mereka. AI mereka pasti mendapat peningkatan yang signifikan sejak hutan, dengan stealth yang lebih baik, dinamik sosial yang lebih maju, dan tingkah laku kumpulan yang lebih pelbagai.

Mereka boleh memanjat pokok untuk melarikan diri atau menerkam anda dari atas, dan juga menetapkan serangan hendap, menyamar diri dalam buasir daun. Ia menakutkan, terutamanya jika anda ditangkap di luar pada waktu malam dan anda boleh mendengar bahawa mereka berdekatan, tetapi anda tidak tahu di mana. . Cukup untuk mengatakan, setiap kali saya fikir mereka tidak terkejut, mereka mengejutkan saya lagi.

. Terdapat lebih banyak mutan, mutan yang dahsyat di anak -anak hutan daripada yang ada di prequelnya, dan mereka lebih berbahaya. Saya benar -benar datang untuk menikmati tumpuan yang lebih kuat pada pertempuran, kerana ia digunakan dengan sangat berkesan untuk membina ketegangan dan bukan hanya untuk memeriksa kotak atau memberikan keseronokan murah.

Setiap pertarungan dengan lawan yang kuat atau sekumpulan musuh yang besar adalah teka-teki pengurusan sumber hati yang mengingatkan saya tentang beberapa bahagian terbaik Resident Evil atau The Last of Us. Senjata berkisar membuat anda keluar dari bahaya, tetapi peluru boleh menjadi sangat sukar untuk datang. Dalam huru -hara, hampir mustahil untuk menang tanpa mengambil sedikit kerosakan, yang menghilangkan kepingan perisai dan penyembuhan anda. . Saya lebih suka kehabisan peluru dan makanan sembilan kali daripada 10 daripada kehilangan sumber cahaya saya jauh ke dalam larian gua.

Anda tidak akan meneka di mana anak -anak dari Bab -bab Hutan yang kemudian membawa anda.

Oleh itu, saya mendapati diri saya perlu mempertimbangkan dengan teliti risiko dan ganjaran setiap pendekatan. Kehilangan segelintir anak panah yang bernilai rampasan yang akan saya dapatkan dari kem kanibal ini? Adakah ia bernilai ubat yang perlu saya gunakan untuk menambal diri jika saya pergi ke mutan ini dengan kapak saya untuk memulihara peluru? Pertempuran itu sendiri juga terasa tepat dan responsif, jadi saya tidak pernah merasakan saya dirompak sumber saya kerana kotak hit yang buruk atau animasi yang lambat.

Walaupun anda memainkan hutan, dan anda tahu sejauh mana beberapa bab -bab yang kemudian tersesat dari berjalan -jalan di hutan, saya dengan yakin dapat mengatakan anda masih tidak akan meneka di mana anak -anak hutan akan membawa anda sebelum kredit bergulir. Dan jika anda tidak bermain yang pertama, baik … gesper, saya rasa. Kisah menakutkan yang bermula dengan cuba mencari jutawan dan keluarganya yang hilang di padang gurun berkembang pada unsur -unsur ghaib yang ditubuhkan dalam permainan pertama – tidak selalu dengan cara yang saya nikmati, tetapi pastinya tidak pernah membosankan.

Akhirnya adalah kedua-dua minda dan, pada masa ini, cukup kasar di sekitar tepi. Saya tidak akan menunjukkan apa -apa di sini, tetapi ia adalah salah satu daripada beberapa tempat yang saya benar -benar dapat memberitahu saya bermain permainan akses awal, dengan apa yang kelihatan seperti sedikit dialog yang hilang dan beberapa interaksi watak yang gila. Sebenarnya, saya mungkin mengesyorkan anda menahan diri untuk menyelesaikan cerita sehingga ia berada dalam keadaan yang lebih digilap, kerana ada banyak lagi yang perlu dilakukan dalam masa yang sama.

Dan itu termasuk membina kubu kukuh kanibal impian anda dengan sistem bangunan yang baru dan benar-benar modular yang membolehkan anda meletakkan elemen struktur individu seperti tingkap dan rasuk sokongan di mana sahaja anda mahu. Saya menghabiskan lima atau enam jam saya yang baik setakat ini hanya menubuhkan pangkalan, dan saya hampir tidak menggaru permukaan apa yang sekarang mungkin. Terutama jika anda mempunyai krew penuh, lapan orang dalam multiplayer. Yang, dengan cara ini, telah berjalan lancar untuk saya setakat ini, tanpa masalah pelayan yang penting.

Keputusan

Anak -anak Hutan Mengambil Segala -galanya Pendahuluannya Baik Dan Adakah Ia Lebih Baik. . Meneroka pulau yang besar, indah, mematikan melalui musim yang berubah -ubah adalah merawatnya sendiri. Mekanik bangunan asas baru dapat menghiburkan saya selama beberapa hari tanpa menyentuh kisah utama. Dan untuk mengatasinya, kami mempunyai tingkah laku musuh yang lebih bijak dan lebih mengganggu yang dipasangkan dengan pertempuran yang lebih baik. Ia sudah hebat, dan masih dalam akses awal. Dengan beberapa pengoptimuman prestasi yang sihat dan bersinar dari akhir yang berkesan tetapi ceroboh, ia boleh menjadi luar biasa.

SONS OF THE FOREST – Tarikh Siaran Akses Awal 23 Februari 2023 & Maklumat Lanjut

Sekuel permainan Survival Horror yang popular secara rasmi akan datang 23 Februari, 2023.

Dikemaskini: 14 Feb, 2023 10:38 pagi

Kongsi artikel ini.

SONS OF THE FOREST - Tarikh Siaran Akses Awal 23 Februari 2023 & Maklumat Lanjut

Jadual Kandungan Jadual Kandungan
Isi kandungan Sembunyikan

Permainan Hutan yang pertama dipenuhi dengan ulasan positif yang sangat positif, memberikan pemain peluang permainan yang unik untuk bermain sebagai mangsa yang terselamat dari jet penumpang, mendarat di hutan misteri dalam permainan seram survival yang unik ini.

Kami baru -baru ini mendengar tarikh pelepasan yang dikemas kini. 23 Februari 2023 Adakah anak -anak baru tarikh pelepasan hutan. Walau bagaimanapun, ia hanya dibebaskan Akses awal.

Terdapat banyak minat dalam sekuel, berjudul Anak -anak Hutan, dan treler permainan rasmi yang berguna dari pencipta telah dikeluarkan.

Tarikh Pelepasan Hutan 2 Min

Anak lelaki treler hutan

Kami kini mempunyai treler permainan rasmi untuk merenung mata kami. Anda boleh menontonnya sepenuhnya di bawah.

anak -anak dari tarikh pelepasan hutan min

Tarikh Siaran Hutan 2 – Anak -anak Hutan

Kemas kini: Kami telah mendapat kemas kini baru mengenai anak -anak tarikh pelepasan hutan.

Tarikh pelepasan baru dijadualkan 23 Februari 2023. Berita itu datang dari tweet terkini dari pemaju di Endnight Games.

Ini sekarang telah ditarik balik, seiring dengan perkara di atas. Jika anda berminat, anda boleh menangkap berita terkini mengenai anak -anak hutan melalui akaun Twitter pemaju.

Sekarang kita tahu tarikh pelepasan permainan, kita mungkin akan mengetahui lebih banyak maklumat mengenai permainan melalui treler penggoda yang akan datang dan promosi pemasaran lain juga.

anak lelaki hutan

Apa itu anak -anak hutan?

Bagi mereka yang tidak menyedari, permainan hutan kedua adalah sekuel dalam genre seram hidup.

Dihantar untuk mencari jutawan yang hilang di pulau terpencil, anda mendapati diri anda di Hellscape yang dipenuhi kanibal. Kerajinan, Membina, dan Berjuang untuk Bertahan, Sendiri atau Bersama Rakan, Dalam Simulator Seram Survival Terbuka Terbuka Baru Ini.

Anak -anak Platform Hutan

Satu -satunya platform pelepasan yang disahkan untuk anak -anak hutan adalah PC, dan kedengarannya seperti pemaju pada akhir malam semata -mata tertumpu pada pembangunan PC buat masa ini. Dengan itu, pelabuhan untuk anak -anak hutan di PS4, PS5 dan Xbox mungkin tiba di masa depan.

The Forest telah dilancarkan di PC dan PS4 pada tahun 2018, jadi ada harapan bahawa pasukan kecil ini akan berkeliling untuk membawa sekuel ke PS5 dan Xbox Series X pada satu ketika.

Adakah anak -anak hutan akan menjadi platform silang?

Memandangkan permainan masih dalam pembangunan tidak diketahui, bagaimanapun, hutan pada mulanya hanya untuk platform PC, sebelum kemudian dipindahkan ke PS4.

Melihat betapa berjaya dan popular siri ini menjadi, tidak akan mengejutkan untuk melihat kisah yang sama dengan anak -anak yang mungkin datang ke PS5.

Boleh mengakhiri malam mengintegrasikan berbilang pemain ke dalam anak -anak hutan?

SS B05310F659A67129E9089FBB22E445B0998D6D1D.600X338

Kami sememangnya berharap demikian, walaupun kita tidak pasti apa yang akan kelihatan seperti itu.

Co-op disahkan tetapi kami ingin melihat beberapa gaya fps vs tindakan, mungkin mengingatkan hari-hari awal jauh.

Anak -anak Hutan akan melihat kembalinya mutan dan mungkin kanibal

Oleh kerana pemain permainan hutan asal akan tahu, mutan adalah bahagian yang agak menarik.

Pemaju mengesahkan bahawa mutan seperti Cowman atau Virginia tidak akan kembali kepada anak lelaki, bagaimanapun, kami akan diperkenalkan kepada beberapa pemula.

Endnight mengesahkan bahawa kanibal, yang dikenali sebagai creepers, akan datang ke permainan.

Semua yang kita boleh pergi pada tahap ini adalah treler yang disediakan.

Anak lelaki harga hutan

Endnight telah mengesahkan bahawa anak -anak harga hutan adalah $ 29.99.

Mengenai anak -anak hutan

Sekuel kini mempunyai halaman kedai Steam, memperincikan apa yang akan anda dapat lakukan pada anak -anak lelaki, yang telah kami kongsi di bawah.

Simulator seram hidup

Mengalami kebebasan lengkap untuk mengatasi dunia yang anda mahukan. Anda memutuskan apa yang anda lakukan, ke mana hendak pergi dan cara terbaik untuk bertahan. Tidak ada perintah menyalak NPC pada anda atau memberi anda misi yang anda tidak mahu lakukan. Anda memberi pesanan, anda memilih apa yang berlaku seterusnya.

Melawan setan

Masukkan dunia di mana tempat selamat dan berjuang melawan pelbagai makhluk bermutasi, ada yang hampir seperti manusia, dan yang lain seperti apa -apa yang pernah anda lihat sebelumnya. Bersenjata dengan pistol, paksi, tongkat stun dan banyak lagi, melindungi diri anda dan orang yang anda ambil perhatian.

Membina dan Kraf

Merasakan setiap interaksi; Tongkat tongkat untuk membuat kebakaran. Gunakan kapak untuk memotong tingkap dan lantai. Bina kabin kecil, atau sebatian laut, pilihannya adalah milik anda.

Menukar musim

Memetik salmon segar terus dari sungai pada musim bunga dan musim panas. Kumpulkan dan simpan daging untuk bulan -bulan musim sejuk. Anda tidak bersendirian di pulau ini, jadi gulungan musim sejuk dan makanan dan sumber menjadi langka anda tidak akan menjadi satu -satunya yang mencari makanan.

Permainan co-op

Bertahan sendirian, atau bersama rakan. Berkongsi item dan bekerjasama untuk membina pertahanan. Bawa balik untuk meneroka di atas dan di bawah tanah.

Keperluan sistem hutan

Melihat keperluan untuk permainan pertama memberi kita petunjuk yang lebih baik tentang apa yang anda perlukan untuk menjalankan hutan 2 – anak lelaki hutan.

Minimum

 • OS: Windows 7
 • Pemproses: Intel Dual-Core 2.4 GHz
 • Memori: 4 GB RAM
 • Grafik: NVIDIA GEFORCE 8800GT
 • DirectX: Versi 9.0
 • Penyimpanan: 5 GB ruang yang ada
 • Kad bunyi: DirectX®-serasi
 • Nota tambahan: Pengguna Windows 32bit perlu memastikan mereka mempunyai sekurang -kurangnya 4GB RAM yang boleh digunakan pada sistem mereka.

Disyorkan

 • OS: Windows 7
 • Pemproses: Pemproses teras quad
 • Memori: 4 GB RAM
 • Grafik: Nvidia Geforce GTX 560
 • DirectX: Versi 9.0
 • Penyimpanan: 5 GB ruang yang ada
 • Kad bunyi: DirectX®-serasi

Siapa gadis di anak -anak hutan?

Menurut laman fandom, Virginia Adakah wanita yang dilihat di anak -anak treler hutan. Nama beliau dikongsi dengan pelbagai mutan berkaki permainan pertama, dan berkongsi sifat pelbagai anggota badan, tetapi masih agak berbeza dan juga mempunyai kemanusiaannya yang utuh.

Adakah anak -anak hutan akan menjadi 2 pemain?

Pemaju Endnight Games telah mengesahkan bahawa anak -anak hutan “adalah dimainkan dalam kedua-dua pemain tunggal dan multiplayer dengan sehingga 8 pemain

WEPC disokong pembaca. Apabila anda membeli pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut

Misi WEPC adalah untuk menjadi tapak yang paling dipercayai dalam teknologi. Kandungan editorial kami adalah 100% bebas dan kami meletakkan setiap produk yang kami semak melalui proses ujian yang ketat sebelum memberitahu anda dengan tepat apa yang kami fikirkan. Kami tidak akan mengesyorkan apa -apa yang kami tidak akan menggunakan diri kita sendiri. Baca lebih lanjut

Anak -anak Hutan menjual lebih daripada 2 juta salinan dalam masa 24 jam

Anak -anak Hutan mempunyai pelancaran permainan indie secara besar -besaran, dengan jumlah jualan melebihi 2 juta salinan dalam 24 jam akses awal

Anak lelaki hutan Hanya mempunyai salah satu pelancaran yang paling berjaya untuk permainan indie yang pernah, kerana pemaju Endnight Games telah mengumumkan bahawa jualan untuk sekuelnya melepasi 2 juta salinan dalam 24 jam pertama ketersediaan dalam akses awal. Ia adalah nombor yang mengagumkan yang hanya akan terus meningkat apabila pembangunan berlangsung. Lebih mengagumkan lagi Anak lelaki hutan hanya tersedia di PC.

Anak lelaki hutan Menjadi tengah hari yang tersedia pada tengah hari semalam dan merupakan sekuel untuk gelaran klasik kultus bertahan Endnight, Hutan. Menurut Steamdb, susulan telah mencapai kiraan pemain puncak sebanyak 350,105 pemain pada hari terakhir, dengan gelaran itu juga membanggakan penarafan pengguna “sangat positif” pada Steam. Dan patut diulangi itu Anak lelaki hutan kini menjadi permainan akses awal Steam. Ini bermakna masih ada sekurang -kurangnya bulan kerja yang perlu dilakukan, dengan pelancaran penuh dijangka tiba pada masa akan datang.

Anak lelaki hutan diumumkan pada tahun 2019. Walaupun Endnight dan Peminat menjangkakan pelancaran penuh pada tahun 2021, beberapa kelewatan menyaksikan permainan akhirnya ditolak ke 2023. Walaupun jalan yang agak kasar untuk dibebaskan, nampaknya peminat akhirnya gembira dapat tersesat di hutan pembunuhan yang lain. Anak lelaki hutan hanya akan terus berkembang apabila pembangunan berterusan, tetapi melebihi 2 juta jualan dalam 24 jam adalah pencapaian yang luar biasa.

Mengenai Pengarang

Michael Cripe

Michael menyertai pasukan Escapist pada tahun 2019 tetapi telah meliputi permainan, filem, TV, dan muzik sejak 2015. Ketika dia tidak menulis, Michael mungkin bermain Super Mario Sunshine, Dead Space, The Binding of Ishak, atau Doom Eternal. Anda boleh mengikuti liputan berita dan ulasannya di The Escapist, tetapi karyanya telah muncul di laman web lain seperti OnlySP, Gameranx, dan Kansas City’s The Pitch juga. Jika anda ingin menyambung dan bercakap mengenai berita pop budaya terkini, anda boleh mengikuti Michael di Twitter (@mikecripe), Instagram (mike_cripe), atau LinkedIn jika itu perkara anda.