SONS OF THE FOREST PS5, PS4, dan XBOX TARIKH TARIKH: Adakah ia datang ke konsol? Gamerevolution, adalah anak -anak hutan di PlayStation 4?

Adakah anak -anak hutan di PlayStation 4

SONS OF THE FOREST telah terbukti menjadi hit smash di kalangan pemain, dengan ramai yang kini bersemangat menunggu kemas kini seterusnya. Untuk lebih banyak panduan, lihat cara membuat anak panah dan busur dalam permainan, dan petua kami tentang cara mendapatkan tetapan terbaik di PC.

SONS OF THE FOREST PS5, PS4, dan XBOX TARIKH TARIKH: Adakah ia datang ke konsol?

Anak lelaki hutan

A Anak -anak Hutan PS5, PS4, dan Tarikh Siaran Xbox telah disusun oleh peminat sejak ia dikeluarkan di PC. Ini terutamanya kerana permainan ini adalah sekuel Forest, permainan seram yang popular yang dilancarkan sepenuhnya pada PC pada April 2018 sebelum melepaskan PS4 pada November 2018. Jadi inilah sama ada anda boleh mengharapkan anak lelaki dari Forest PS5 atau PS4 Release.

Adakah Anak -anak Hutan yang Datang ke PS5, PS4, dan Xbox?

SONS OF THE FOREST tidak mempunyai tarikh pelepasan konsol rasmi, walaupun kita boleh membuat spekulasi apabila ia mungkin dikeluarkan pada platform berdasarkan pelancaran pendahulunya. Permainan asal yang dilancarkan pada konsol sebagai tempoh akses awalnya berakhir, dan pemaju Endnight Games telah mengumumkan tempoh EA sekuelnya akan berakhir dalam masa 6-8 bulan. Ini mungkin bermaksud Anak -anak Hutan akan dibebaskan pada PS5, PS4, dan Xbox antara Ogos -Oktober 2023. Permainan Endnight mengatakan bahawa walaupun ia “kini memberi tumpuan kepada menyampaikan pengalaman terbaik yang mungkin kepada pemain PC,” mereka akan suka melihat anak -anak hutan “datang ke konsol di masa depan” dalam temu bual dengan GamingBolt. Pemaju tidak menentukan konsol mana yang diharapkan dapat melihat permainan, tetapi memandangkan sejarah siri pada konsol PlayStation, port PS5 atau PS4 dijangka. Malangnya, port xbox lebih banyak ketidakpastian.

SONS OF THE FOREST telah terbukti menjadi hit smash di kalangan pemain, dengan ramai yang kini bersemangat menunggu kemas kini seterusnya. Untuk lebih banyak panduan, lihat cara membuat anak panah dan busur dalam permainan, dan petua kami tentang cara mendapatkan tetapan terbaik di PC.

Nick Tan adalah penulis utama SEO untuk Gamerevolution. Suatu ketika dahulu, ibu bapanya pernah menghilangkan Super Nintendo sebagai hukuman. Dia telah membalas dendam sejak itu.

Adakah anak -anak hutan di PlayStation 4?

Adakah anak -anak hutan di PlayStation 4?

Ketersediaan permainan pada konsol generasi sebelumnya baru -baru ini menjadi titik bercakap yang kerap di dalam masyarakat dan anak -anak hutan adalah gelaran yang telah ditangkap di silang api.

Kerana kebanyakan permainan AAA kini dibuat secara eksklusif untuk konsol generasi semasa, pemain difahami sekarang ingin mengetahui apakah entri seram survival akan dimainkan di PlayStation 4. Nasib baik, kami di sini untuk memberi anda jawapan yang anda cari sehingga anda tidak perlu mencari lagi.

Adakah anak -anak hutan akan berada di PlayStation 4?

Malangnya, anak -anak hutan tidak akan berada di PlayStation 4 kerana ia hanya tersedia untuk PC. Walaupun kejadian yang jarang berlaku pada masa kini, gelaran seram survival susulan dari Endnight Games pada mulanya telah dibuat Windows eksklusif seperti pendahulunya, Hutan.

Walau bagaimanapun, ada kemungkinan bahawa ia boleh datang ke PS4 dalam masa terdekat berdasarkan strategi pelepasan sebelumnya mengenai ansuran sebelumnya. Walaupun Hutan adalah PC eksklusif untuk beberapa bulan pertama pembebasannya, akhirnya dilancarkan untuk konsol Gen Sony sebelumnya pada November 2018. Dengan ini, kita dapat melihat pelan tindakan yang sama dari pemaju sebagai cara mengukur minat untuk produk mereka.

Ketersediaannya untuk konsol Xbox walaupun, tetap menjadi soalan yang jauh lebih besar. Ini terutamanya kerana hutan masih belum dilancarkan untuk konsol Microsoft hingga ke hari ini sehingga kita tidak dapat melihat sekuel muncul dalam katalognya untuk jangka waktu yang lebih lama. Berita baiknya ialah anak -anak hutan bukanlah PlayStation eksklusif sehingga selalu ada harapan bahawa ia akhirnya akan dimainkan di Xbox.