Sonic Frontiers mendapat watak -watak baru yang boleh dimainkan pada tahun 2023 | Senapang patah kertas batu, Sonic Frontiers menambah 4 watak yang boleh dimainkan, mod baru dan banyak lagi pada tahun 2023 | PC Gamer

Sonic Frontiers menambah 4 watak yang boleh dimainkan, mod baru dan banyak lagi pada tahun 2023

Graham dulu menyalahkan semua ini.

Sonic Frontiers mendapat watak -watak yang boleh dimainkan baru pada tahun 2023

Sonic dengan bangga menimbulkan karp kuning dia hanya ditangkap sebagai besar kucing berdiri di latar belakang di sempadan Sonic

Sonic Frontiers berpecah pendapat seperti kebanyakan permainan sonik ketika dibebaskan pada awal tahun ini. Malah ed dalam kajian Sonic Frontiers kami berpecah antara mendapati ia menyeronokkan dan mengecewakan.

Nah, mungkin ini akan membantu: Sega telah mengumumkan tiga kemas kini yang akan datang pada tahun 2023, semuanya akan bebas, dan yang terakhir akan menambah watak dan cerita baru yang boleh dimainkan.

Mod baru, koco baru, baru. watak yang boleh dimainkan!? Lebih banyak kandungan sempadan sonik yang akan datang tahun depan! gambar.Twitter.com/moz8gtj4ro

– Sonic the Hedgehog (@sonic_hedgehog) 30 November 2022

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Kemas kini 2023 pertama akan membawa mod foto, mod cabaran baru, dan kotak juke (saya menganggap) muzik dalam permainan. Yang kedua akan membawa Koco baru, yang merupakan salah satu koleksi sempadan, serta cabaran zon terbuka dan, uh, “hari jadi Sonic”. Rupanya hari jadi Sonic adalah 23 Jun – yang hanya enam hari selepas saya, sekiranya anda juga ingin menambah hari jadi saya ke permainan, Sega.

Kemas kini 3 adalah yang paling menarik dari sekumpulan, kerana ia akan menambah misi cerita baru dan empat watak yang boleh dimainkan baru. Watak -watak itu adalah ekor, buku jari, amy dan [membuka sonic wiki] sage, seorang gadis ai yang dicipta oleh dr. Eggman dan pertama kali diperkenalkan sebagai watak yang tidak dapat dimainkan di sempadan sonik.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Sega mengesahkan dalam tweet susulan bahawa kemas kini adalah “semua btw percuma”.

Saya tidak memainkan sempadan, tetapi kajian Ed menyatakan bahawa ia adalah “asas yang bagus untuk sekuel,” kerana ia berpotensi “yang hanya memerlukan sedikit penalaan untuk mendapatkan sonik dari mudah hingga super.”Mungkin kemas kini percuma ini akan memberikan penalaan yang baik dan bukan sekuel.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Platformer Ikut
  • Sega Ikut
  • Sonic Frontiers Ikuti

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Graham dulu menyalahkan semua ini.

Sonic Frontiers menambah 4 watak yang boleh dimainkan, mod baru dan banyak lagi pada tahun 2023

Tiga kemas kini utama akan menaburkan ciri -ciri kecil dan penambahan yang lebih besar.

sempadan sonik

Sega telah melancarkan apa masa depan sempadan sonik yang akan kelihatan seperti di tiga kemas kini yang tiba tahun depan.

Mereka semua akan bebas dan berbeza dari ciri -ciri kecil ke cerita baru dan watak yang boleh dimainkan. Kemas kini pertama akan memperkenalkan mod jukebox dan foto, yang sememangnya membolehkan anda sentiasa berjaga -jaga ke satu rock ok sambil mengetuk semua tembakan tindakan anda. Ia juga termasuk mod cabaran baru, walaupun bar tangkapan skrin samar -samar tidak ada lagi maklumat mengenai apa yang akan berlaku.

Kemas kini kedua akan merayakan ulang tahun Sonic. Ini adalah kali pertama saya belajar bahawa Blue Blur mempunyai hari jadi, yang menurut Google adalah 23 Jun. Saya menganggap bahawa itu akan berlaku apabila kita boleh mengharapkan kemas kini ini tiba. Ia juga akan menambah lebih banyak cabaran zon terbuka dan Koco baru untuk dicari, yang sepatutnya membiarkan Sonic terus meningkatkan kelajuan atau kiraan cincin maksimumnya. Seolah -olah fella kecil belum cukup pantas.

Mod baru, koco baru, baru. watak yang boleh dimainkan!? Lebih banyak kandungan sempadan sonik yang akan datang tahun depan! gambar.Twitter.com/moz8gtj4ronovember 30, 2022

Setakat ini kemas kini terbesar dan paling menarik adalah yang terakhir, mungkin akan tiba pada separuh akhir tahun 2023. Akan ada cerita baru dan watak-watak yang boleh dimainkan baru untuk berlari dengan. Ini akan menjadi kali pertama dalam SEC Hot yang Knuckles, Tails dan Amy akan dimainkan dalam permainan sonik, dan Sage tambahan baru akan menjadi sebahagian daripada jadual juga.

Nampaknya Sega mempunyai rancangan besar untuk sempadan sonik, dan semoga kemas kini utama ini akan pergi ke arah menjadikan permainan sedikit kurang memecah belah. Saya tidak mempunyai masa terbaik ketika saya memaparkannya di Gamescom, sementara Daniella Lucas mendapati ia “berantakan, terlalu rumit dan lambat untuk memulakan” dalam kajian Sonic Frontiers, walaupun bersenang -senang dengan permainan secara keseluruhan. Ia bergema dengan banyak pemain Sonic yang baru dan kembali, dan bahkan bertekad untuk menjadi lebih baik daripada Elden Ring mengikut purata ulasan pengguna.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.