Sokongan VR GTFO Diaktifkan dengan Mod Baru | Techraptor, penembak seram co-op GTFO mendapat mod PC VR asli penuh dengan sokongan pengawal gerakan

Penembak seram bersama GTFO mendapat mod PC VR asli penuh dengan sokongan pengawal gerakan

The Gtfo VR Mod, yang dicipta oleh Dspartan di GitHub, melakukan apa yang dikatakannya dengan membenarkan pemain bermain Gtfo . Dspartan memberikan demonstrasi yang baik tentang bagaimana ia berfungsi dalam video di atas, di mana mereka bermain melalui R5A1 dengan melampau dengan sekumpulan pemain lain. Dalam salah satu komen, Dspartan menyebut bahawa ujian ini dilakukan dalam permainan awam, dengan tidak ada pemain lain yang menggunakan mod VR, dan watak mereka kelihatan “sama” kepada pemain lain. Tidak ada perkataan dari pemaju/penerbit 10 bilik jika permainan akan mendapat sokongan VR rasmi, tetapi mod ini kelihatan seperti itu akan menjadi pengganti yang sangat baik untuk patch rasmi.

Gtfo vr sekarang mungkin dengan mod baru

Beberapa raksasa dari GTFO

Salah satu cara terbaik untuk membuat permainan menakutkan walaupun menakutkan adalah meletakkan pemain di kasut protagonis. Yang baru Gtfo Mod Memberi Permainan Seram/Penembak Pertama Orang Gtfo Sokongan VR, membiarkan pemain semakin dekat dengan tindakan.

Gtfo adalah penembak orang pertama koperasi yang dikeluarkan ke akses awal pada akhir tahun 2019 di mana pasukan empat pemain ditugaskan untuk meneroka kompleks bawah tanah yang luas untuk mengekstrak artifak berharga. . Kompleks ini dipenuhi dengan makhluk menakutkan yang memerlukan pemain untuk bekerjasama dan merancang dengan teliti taktik mereka untuk bertahan. .

Gtfo VR Mod, yang dicipta oleh Dspartan di GitHub, melakukan apa yang dikatakannya dengan membenarkan pemain bermain . Dspartan memberikan demonstrasi yang baik tentang bagaimana ia berfungsi dalam video di atas, di mana mereka bermain melalui R5A1 dengan melampau dengan sekumpulan pemain lain. Dalam salah satu komen, Dspartan menyebut bahawa ujian ini dilakukan dalam permainan awam, dengan tidak ada pemain lain yang menggunakan mod VR, dan watak mereka kelihatan “sama” kepada pemain lain. .

. Gtfo Mod vr di sini di github. Permainan asas boleh didapati di stim.

Penembak seram bersama GTFO mendapat mod PC VR asli penuh dengan sokongan pengawal gerakan

. . Semak di dalam treler di bawah:

Di dalam treler kita dapat melihat segala-galanya dari senjata huru-hara yang dikendalikan gerakan, senjata yang mensasarkan percuma dengan pemandangan laser dan lampu suluh, pencahayaan dan kabus yang mengagumkan, dan banyak darah yang sangat mengerikan dan goreng. GTFO adalah jenis permainan yang anda benar -benar memerlukan sekumpulan orang penuh untuk mendapatkan yang terbaik, sama dengan phasmophobia, kecuali dengan lebih banyak senjata dan keganasan.

Mod ini sememangnya kejutan yang tidak dijangka tetapi dialu -alukan sejak suasana gelap dan menyeramkan dalam permainan adalah sangat sesuai untuk VR. Sebaik sahaja raksasa muncul perkara -perkara yang menjadi gila cepat dan saya hanya dapat membayangkan bagaimana perkara -perkara yang panik akan dirasakan di dalam alat dengar VR jika permainan sudah membuat saya berpeluh di luar VR.

Gtfo Adakah dalam akses awal masih di Steam untuk $ 35 dengan purata ulasan ‘sangat positif’ selepas hampir 18,000 ulasan pengguna. Saya telah memainkannya di bukan VR dan dapat mengesahkan bahawa ia sangat tegang, menakutkan, dan sangat seronok dengan rakan-rakan-tetapi ia juga sangat sukar dan memerlukan koordinasi sebenar untuk berjaya.

. Anda boleh memuat turun mod itu sendiri github. Sekiranya anda memutuskan untuk mencubanya, beritahu kami apa yang anda fikirkan dalam perselisihan kami sendiri atau turun di Komen di bawah!

.!

23. Okt. 2020 um 15:50

Momen berdiam diri kerana kehilangan sokongan VR tidak rasmi

Semasa perjalanan Rundown 3, saya dapati mod VR tidak rasmi untuk permainan ini melalui Reddit. Mempunyai indeks injap, dan melihat saiz komuniti GTFO, saya mengambil kesempatan di atasnya.
Saya sangat gembira saya mengambil kesempatan. Saya mendapati sedikit masalah yang pernah mencari permainan, dan komuniti Discord pada umumnya sangat menyokong (saya tidak akan mudah melupakan satu rakan sepasukan yang menembak kita semua di belakang dan berhenti permainan).

Sokongan VR adalah hebat, dan pemetaan lalai kepada pengawal indeks sangat bagus. Ia benar -benar sesuatu yang dikelilingi dalam permainan ketika bermain di VR. Kedua -dua isu dengan permainan VR yang saya ada ialah: (i) menaip di terminal dengan papan kekunci maya adalah perlahan, dan (ii) menggunakan hakikat pada senjata tidak pernah berfungsi dengan baik (i.e., .

Saya akan selalu memberitahu orang bahawa saya bermain di VR (kerana masalah menaip), dan masyarakat selalu baik dan menyokong. Mereka semua kelihatan teruja ciri yang ada, dan fikir ia meningkatkan permainan keseluruhan. Ia adalah contoh indah flatscreen dan VR bekerja bersebelahan.

Dengan pembebasan Rundown 4, keseronokan kini nampaknya berhenti. Kemas kini kini telah menambal/melumpuhkan keupayaan VR, dan orang yang membangunkannya menunjukkan usaha untuk menjadikannya berfungsi lagi hanya menjadi lebih sukar, dan sangat tidak mungkin mod susulan VR akan berlaku.

.
Saya harap orang yang membuat mod VR dapat mencari jalan untuk bekerja dengan pemaju untuk mendapatkan sokongan VR kembali ke dalam permainan. Sudah tentu, jika pemaju mengatakan ‘tidak’, itu adalah permainan mereka, dan saya menghormati itu.

Saya tahu saya hanya satu orang (semoga ada pemain VR GTFO yang lain), tetapi saya harap hari itu datang dengan cepat ke mana sokongan VR, rasmi atau sebaliknya, akan dikembalikan semula. Saya tidak ragu -ragu bermain di skrin flats adalah luar biasa, dan bermain di VR menjadikannya lebih banyak untuk diri saya sendiri.