Soalan Lazim – Star Citizen Wiki, Star Citizen – Apa yang saya perlukan untuk bermain Star Citizen?

Berapa warganegara bintang

Anda boleh menemui ciri terkini di Alpha Live di sini.

Soalan yang sering ditanya

Star Citizen adalah Perdagangan Angkasa MMO dan Simulator Pertempuran yang ditetapkan pada pertengahan hingga akhir abad ke-30. Star Citizen akan menampilkan aspek penerbangan ruang terperinci dan elemen orang pertama, yang membolehkan pemain meneroka dan berjuang di planet pertama di planet serta di ruang angkasa dan di ruang angkasa.

Permainan ini ditetapkan untuk menampilkan pelbagai aktiviti seperti penerokaan, perdagangan, perlombongan, serta penyeludupan dan cetak rompak yang difasilitasi oleh banyak kapal yang dapat ditingkatkan dan dilengkapi untuk disesuaikan dengan gaya permainan yang berbeza.

 • Apa itu Star Citizen?: Video rasmi oleh Chris Roberts yang memperincikan keadaan dan visi semasa untuk permainan.
 • Mengenai permainan: Pengenalan lama kepada warganegara bintang dan masa depannya
 • Panduan kepada warganegara bintang: Panduan bertulis komuniti yang tidak rasmi kepada Star Citizen.

Apa itu Skuadron 42?

Skuadron 42 adalah kempen pemain tunggal di luar talian di Star Citizen Universe. SQ42 akan menampilkan kempen misi 70 dan akan mengikat ke Star Citizen sekiranya pemain ingin melakukannya.

Siapa permainan imperium awan? Roberts Space Industries?

Permainan Cloud Imperium (CIG) adalah syarikat permainan video Amerika dengan pejabat di Los Angeles California, Austin Texas, Manchester United Kingdom dan Frankfurt Jerman. Ia diasaskan oleh Chris Roberts dan Ortwin Freyermuth untuk membangunkan Star Citizen dan Skuadron 42.

Roberts Space Industries adalah syarikat teknologi ruang fiksyen di Star Citizen Universe, RSI mengeluarkan beberapa kapal yang berbeza, serta garis saman ruang. Walau bagaimanapun, RSI juga wujud sebagai anak syarikat kehidupan sebenar CIG yang dibuat untuk tujuan pemasaran dan penjenamaan.

Bilakah warganegara bintang akan selesai?

Tarikh siap Star Citizen kini tidak diketahui; dengan banyak kemas kini dan patch utama yang dirancang untuk pelepasan masa depan. Jadual pengeluaran semasa menunjukkan kemajuan pada kemas kini utama seterusnya yang akan dikeluarkan, bersama -sama dengan tarikh pelepasan yang diharapkan.

Adalah disyorkan bahawa pemain yang berminat menilai dengan teliti tarikh dan masa yang diumumkan; kerana mereka sering beralih dan ditangguhkan akibat pembangunan.

Apakah ciri terkini yang ada sekarang dalam permainan?

Anda boleh menemui ciri terkini di Alpha Live di sini.

Apa yang harus saya mainkan terlebih dahulu?

Arena Komander, mod permainan di Star Citizen Alpha, menawarkan permainan yang paling lancar, dengan pemain tunggal, co-op, atau pemain vs. Pertempuran pemain menggunakan pelbagai kapal. CIG Menyediakan Soalan Lazim Komander Arena. Alam Semesta yang berterusan, yang terletak di sistem Stanton, mempunyai ciri -ciri yang paling banyak dan paling dekat dengan warganegara bintang “akhir”, tetapi mempunyai masalah bug, masalah kestabilan, dan masalah kadar bingkai.

Bagaimana membeli kapal berfungsi? Adakah saya mesti menghabiskan banyak wang?

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej permainan individu, sila lihat: Panduan: berjanji

Masih bolehkah saya menggunakan kapal lain ketika saya belum membelinya dengan wang sebenar?

Ya. Kapal boleh dibeli, dipinjam, disewa, atau dicuri dalam permainan.

Pilih Kapal boleh didapati dalam permainan untuk pembelian dengan AUEC. Kapal ini, sekali dibeli, tersedia untuk akaun anda sehingga pelayan ditetapkan semula pada kemas kini utama seterusnya.

Anda juga boleh meminjam kapal dari rakan atau rakan organisasi, cuba mencuri kapal dari pemain, atau anda boleh menyewa satu menggunakan REC.

Maklumat lanjut dijumpai di FAQ REC.

Adakah PC saya akan menjalankan Star Citizen? Mengapa saya mendapat kadar bingkai yang rendah?

Pada masa ini, alam semesta yang berterusan Star Citizen tidak berfungsi dengan baik untuk semua orang kerana gabungan faktor, iaitu penggunaan memori yang tinggi dan kuantiti entiti yang tinggi dikemas kini. Oleh itu, tidak biasa untuk mendapatkan hanya 30 – 40 fps pada PC yang kuat. Isu -isu ini dirancang untuk diselesaikan kerana permainan dibangunkan.

Adakah Star Citizen Pay-To-Win?

Pada masa ini, orang boleh membeli kapal, senjata, dan peralatan untuk wang sebenar. Walau bagaimanapun, pemaju telah menyatakan bahawa kapal dan barangan lain tidak lagi akan dibeli secara langsung dengan wang sebenar berhampiran atau pada pelancaran permainan. Pada masa ini pemaju telah menyatakan bahawa mungkin untuk membeli UEC, mata wang utama permainan yang digunakan untuk membeli kebanyakan barang, dengan wang sebenar dengan cara yang terhad.

“Tidak Pay2win – Anda tidak boleh membeli apa -apa dengan wang sebenar yang tidak dapat anda beli dengan kredit permainan.”
Chris Roberts

Walau bagaimanapun, pada masa ini, ada barang yang tidak dapat dibeli tanpa wang sebenar.

Bagaimana saya boleh membantu menguji bug permainan?

Saya menghadapi masalah sambungan

Apakah alam semesta ujian awam?

Universe Ujian Awam (PTU) adalah persekitaran yang hampir sama dengan versi “hidup” semasa permainan. Ia wujud untuk membolehkan ujian awam mengenai patch baru dan tidak stabil, pembetulan pepijat, dan penambahan kandungan yang belum lagi siap dibebaskan. Maklumat lanjut boleh didapati di FAQ PTU di pangkalan pengetahuan CIG.

Halaman ini terakhir diedit pada 16 April 2023, pada 17:51.

Semua kandungan permainan dan bahan adalah hak cipta Cloud Imperium Rights LLC dan Cloud Imperium Rights Ltd.. Star Citizen®, Skuadron 42®, Roberts Space Industries®, dan Cloud Imperium® adalah tanda dagangan berdaftar Cloud Imperium Rights LLC. Hak cipta terpelihara. Kandungan lain boleh didapati di bawah kreatif Commons atribusi-s-s-sharealisme melainkan dinyatakan sebaliknya.

�� Kami menggunakan kuki untuk menyimpan maklumat sesi untuk memberikan pengalaman yang lebih baik kepada anda.

Star Citizen Wiki adalah wiki tidak rasmi yang didedikasikan untuk Star Citizen dan Skuadron 42. Ia merangkumi semua kandungan yang berkaitan dengan Star Citizen termasuk Lore, dan proses pembangunan dan pasukan di belakangnya. Laman web ini tidak disahkan oleh atau berafiliasi dengan kumpulan syarikat Cloud Imperium atau Roberts Space Industries. The Star Citizen Wiki adalah sebahagian daripada Projek Alat Star Citizen.

Berapa warganegara bintang

Kekuatan besar warganegara bintang adalah fleksibiliti. Walau bagaimanapun, ini juga merupakan sebab utama mengapa orang ramai sukar untuk masuk ke dalam permainan. Terdapat “pakej permainan” dan “kapal mandiri” dan seseorang dapat dengan mudah dikelirukan dengan ini.

Perkara pertama yang anda perlukan adalah akaun di laman web Star Citizen. Ia mungkin agak mengelirukan tetapi URL adalah https: // robertsspaceindustries.com dan tidak mengandungi nama permainan. Akaun itu sendiri adalah percuma dan tidak perlu mengisi data pembayaran anda jika anda tidak membeli apa -apa. Walau bagaimanapun, masih masuk akal untuk membuat akaun kerana terdapat peristiwa terbang percuma dari semasa ke semasa (anda boleh membaca lebih lanjut mengenainya di bahagian seterusnya tutorial).

Terdapat juga program rujukan yang sedang dijalankan. Sekiranya anda menaip kod khas semasa membuat akaun anda, anda akan mendapat 5000 UEC. UEC adalah mata wang ingame yang mana anda dapat membeli senjata dan peralatan sekarang (dan bahkan kapal ketika permainan telah dimulakan!). Saya akan gembira jika anda mengambil kod saya: “Star-FTDC-YDX5” (Buat Akaun). Walau bagaimanapun, sudah tentu anda juga boleh menggunakan kod rawak dari yang lain: Randomizer kod.

Sekarang anda mempunyai akaun, tetapi apa yang akan datang? Untuk bermain permainan, anda memerlukan pakej permainan yang disebut. Tidak kira jika anda membeli kapal 50 atau 500 dolar. Satu -satunya perkara yang penting ialah, perkara yang anda beli mengandungi Muat turun Digital Star Citizen dan/atau Skuadron 42 muat turun digital:

Sekiranya pakej anda mengandungi Muat turun Digital Star Citizen Anda akan dapat memainkan MMO dan mengambil bahagian dalam ujian Alpha dan Beta, tetapi anda tidak boleh memainkan kempen pemain tunggal.
Sekiranya pakej anda mengandungi Skuadron 42 muat turun digital Anda akan dapat memainkan kempen pemain tunggal dan mengambil bahagian dalam ujian Alpha dan Beta, tetapi anda tidak boleh mengambil bahagian dalam MMO.

Sekiranya anda tidak tahu apa yang MMO dan Skuadron 42, sila lihat >> Bahagian 1

Oleh itu, masuk akal bahawa anda membeli sendiri pakej yang mengandungi kedua -dua bahagian permainan, MMO dan kempen pemain tunggal. Pada masa ini anda akan menemui kedua -dua bahagian dalam setiap pakej permainan. Ini akan berubah pada 14 Februari! Dari masa itu anda hanya dapat membeli kedua -dua bahagian secara berasingan dan peluangnya tinggi, yang lebih mahal bersama. Oleh itu, boleh dibayar untuk membelinya sebelum 14 Februari!

Sekarang anda tahu bahawa anda memerlukan pakej permainan untuk bermain. Tetapi terdapat banyak pakej permainan dengan kapal yang berbeza.

Perkara yang baik ialah: untuk bermain permainan sudah cukup untuk membeli pakej termurah yang kini berada di 45 $. Adalah mungkin untuk membeli kapal yang lebih baik dan lebih besar dengan ingame wang semasa permainan, tetapi sudah tentu ia akan menjadi kerja keras untuk berbuat demikian dan mungkin anda berminat untuk menyokong pembiayaan orang ramai.

Oleh itu, katakan anda ingin membeli kapal yang lebih besar. Kapal apa yang sepatutnya?

Nah, ini adalah soalan yang sukar dan ia sangat bergantung pada gaya permainan anda. Adakah anda mahu menjadi penjelajah? Seorang peniaga? Atau mungkin anda seorang pejuang yang berdedikasi? Dan walaupun anda dapat menjawab soalan ini: tidak ada “kapal terbaik” untuk playstyle anda. Seperti dalam kehidupan sebenar, Star Citizen mempunyai jenama dan model kapal yang berbeza. Oleh itu, bergantung pada anggaran anda dan keutamaan peribadi anda.

Star Citizen kini mempunyai lebih daripada 80 kapal, tetapi banyak daripada mereka tidak dijual sepanjang masa. Dalam senarai berikut, anda dapat melihat semua kapal yang tersedia dengan Pakej Permainan:

Nama Pengilang Jenis Kargo Krew Panjang Harga Harga W Vat Pautan Pakej
Aurora MR RSI Pejuang 13 1 19 40.95 48.73 Pautan Mmo
Mustang Alpha Cnou Pejuang ringan 10 1 18 40.95 48.73 Pautan Mmo
Pemain tunggal Tanpa kapal 40.95 48.73 Pautan Sp
Mustang Alpha Cnou Pejuang ringan 10 1 18 59.15 70.39 Pautan SP+MMO
Stalker Avenger AEGS Pejuang 4 1 19 68.25 81.22 Pautan Mmo
Constellation Andromeda RSI Pelbagai fungsi 134 5 61 250.25 297.8 Pautan Mmo
Cutlass hitam Drak Pelbagai fungsi 33 3 29 104.65 124.53 Pautan Mmo
F7C Hornet Anvl Pejuang 13 1 23 113.75 135.36 Pautan Mmo
Freelancer Misc Pelbagai fungsi 52 2 32 113.75 135.36 Pautan Mmo

Perlu diingat: Pakej termurah sudah cukup untuk memainkan kedua -dua bahagian permainan! Selain itu, terdapat pakej pelbagai kapal. Walau bagaimanapun, mereka bermula dari 1,100 $ dan kos sehingga 15,000 $ yang tidak berada dalam anggaran kami dalam kebanyakan kes.

Jadi, kapal apa yang harus saya ambil? Sekiranya anda ingin memudahkannya, pilihlah mengenai jenis dan harga. Jenisnya adalah sesuatu yang saya tentukan mengenai ciri dan peralatan kapal. Contohnya, penjelajah sentiasa mempunyai enjin lompat. Pejuang mempunyai senjata yang baik yang sepadan dengan harganya. Dan pengangkut mempunyai ruang kargo yang lebih besar untuk model kapal.

Sekiranya anda mahukan maklumat lanjut: Lihat sahaja gambaran keseluruhan kapal.

Terdapat juga kapal khusus untuk peranan khas, tetapi mereka tidak boleh dijual sepanjang masa. Sebagai contoh, terdapat kapal dengan lebih daripada 1000 unit ruang kargo. Perkara yang baik ialah: Apabila mereka dijual, anda akan dapat menaik taraf ke kebanyakan kapal ini (lebih banyak maklumat mengenai perkara di bawah). Walau bagaimanapun, kapal pakej adalah tawaran yang baik dan anda akan bersenang -senang dengannya!

Oleh itu, anda telah memilih pakej permainan anda dan anda mahu membelinya. tapi tunggu. Apa ini “Insurace 3 bulan” yang disenaraikan dalam pakej?

Ini adalah insurans ingame untuk kapal anda. Sekiranya kapal anda dimusnahkan dalam masa ini, anda akan mengembalikannya ke dalam keadaan asalnya. Masa bermula dari pelepasan rasmi permainan (Q4 2016) dan akan berlangsung selama x bulan.

Catatan: Masa ditunjukkan dalam bulan ingame. Ini bermakna bahawa insurans “3 bulan” anda bukan Valdid dari Januari 2017 hingga Mac 2017. Khabar angin mengatakan bahawa masa hanya berjalan semasa anda log masuk. Maksudnya, jika dua hari berlalu semasa sesi permainan anda (masa permainan akan berjalan lebih cepat!) ia akan mengurangkan insurans anda selama dua hari.

Peningkatan dan lebur

Mari datang ke topik penting terakhir. Setelah anda membeli kapal (dan tidak kira jika ia adalah kapal yang berdiri sendiri atau pakej permainan), anda dapat menaik tarafnya ke yang setara atau lebih mahal. Harga kapal anda sekarang akan diperuntukkan sepenuhnya, sehingga anda tidak akan kehilangan wang. Maksudnya, jika kapal kegemaran anda tidak berada dalam salah satu pakej permainan, anda dapat menaik tarafnya ketika dijual!

Semasa menaik taraf kapal, anda akan menyimpan semua item dari pakej sumber atau kapal mandiri. Ini bermakna jika anda mempunyai insurans 6 bulan, kapal baru anda akan mempunyai insurans 6 bulan. Sekiranya pakej permainan anda mengandungi Star Citizen, kapal baru anda juga akan mengandungi Star Citizen. Satu -satunya perkara yang berubah ialah kapal anda!

Anda dapat melihat peningkatan kapal yang mungkin di laman web berikut: Menaik taraf Matriks

Catatan: Peningkatan kapal hanya akan tersedia sehingga permulaan beta. Ini akan kira -kira pada tahun 2018.

Star Citizen, Skuadron 42 dan Logo Star Citizen adalah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar Cloud Imperium Games Corporation & Roberts Space Industries Corp
En | De
© 2017 Sven Schubert

Star Citizen mencecah $ 600 juta dalam crowdfunding, mengukuhkan statusnya sebagai permainan paling mahal dengan kos pembangunan

Star Citizen masih tidak mempunyai tarikh pelepasan anggaran, tetapi pemaju Cloud Imperium Games terus menerima sokongan besar -besaran dari pemain dan peminat. Berikut adalah segala -galanya untuk mengetahui mengenai peristiwa penting permainan ini.

 • Menurut laman web rasmi, Cloud Imperium Games telah menaikkan $ 599,978,265. Memandangkan warganegara bintang menaikkan puluhan dan bahkan beratus -ratus ribu dolar setiap hari, tanda $ 600 juta sudah dapat dipertimbangkan.
 • Lebih dari 4.76 juta orang telah mengambil bahagian dalam kempen crowdfunding, dengan ikrar purata $ 126.
 • Star Citizen melepasi $ 500 juta dalam crowdfunding September lalu. Oleh itu, CIG mengambil masa sekitar 11 bulan untuk menaikkan $ 100 juta lagi.

 • Menurut permainan CCU, pengguna telah menjanjikan $ 59 juta ke arah pembangunan Star Citizen tahun ini. Jun adalah bulan terbaik setakat ini, dengan $ 19 juta.
 • 2022 kekal sebagai tahun yang paling berjaya untuk permainan ini, dengan $ 110 juta dibangkitkan melalui crowdfunding.

 • Star Citizen adalah permainan paling mahal yang pernah dibangunkan, walaupun tidak semua syarikat mendedahkan kos pengeluaran dan pemasaran untuk gelaran mereka.
 • Permainan AAA teratas lain dalam kategori ini termasuk Cyberpunk 2077, yang mempunyai anggaran jumlah PLN 1.2 bilion (sekitar $ 316 juta pada kadar pertukaran April 2021), dengan sekitar 55% ($ 173.8 juta) dibelanjakan secara langsung dalam pembangunan.
 • Awal tahun ini, ia juga mendedahkan bahawa Horizon: Dilarang Barat dan Yang Terakhir Kami: Bahagian II, salah satu eksklusif konsol terbesar Sony, kos lebih dari $ 200 juta untuk membangunkan masing -masing.

Walaupun sokongan besar-besaran dari masyarakat, kedua-dua Star Citizen dan Skuadron 42, gelaran pemain tunggal yang memaparkan pelakon profesional seperti Mark Hamil dan Andy Serkis, jauh dari dilancarkan sepenuhnya. Memandangkan skop cita -citanya, permainan Cloud Imperium tidak mungkin melepaskan projek mereka dalam masa terdekat.

Ada kisah yang ingin anda kongsi? Hubungi kami di [dilindungi e -mel]

Tag: