Sniffer | Minecraft Mobs Wiki | Fandom, Minecraft Mengungkapkan Pertama melihat Mob Sniffer yang Dipandu Comel

Minecraft ‘Mendedahkan pandangan pertama pada Mob Sniffer yang Dipandu Fan

Mojang juga telah berkongsi sejumlah imej yang menjelajah sniffer MinecraftPelbagai bioma, yang boleh anda periksa di bawah.

Sniffer

adalah haiwan pasif kuno yang menggali biji kuno dari tanah dan suka menghidu.

Sniffers boleh didapati apabila telur mereka digali dengan berus di runtuhan lautan. Sniffers bersiar -siar tanpa tujuan, mengelakkan bahaya dan halangan. Kadang -kadang mencium persekitaran mereka dan menjejaki benih dengan menekan hidung mereka ke tanah dan ketika mereka mencari benih, mereka jatuh ke tanah dan menggunakan hidung mereka untuk menggali tanah sehingga mereka mendapatkan biji bunga torch.

Tidak banyak yang diketahui tentang sniffer pada ketika ini, tetapi ia telah diterangkan oleh pasukan di Mojang sebagai “kumpulan kuno”, lama dianggap pupus, bahawa anda perlu menghidupkan semula dengan mencari telur mereka di bawah tanah/bawah air mereka. Mereka adalah spesies dinosaur fiksyen. Setelah menetas, sniffer akan menghidu tanah, dan mencari tumbuh -tumbuhan dan biji, menggali mereka untuk mengumpul. The Devs bahkan mencadangkan bahawa sniffer dapat membantu mencari tumbuhan baru, yang bermaksud tambahan massa ini untuk permainan mungkin akan membawa lebih banyak barang untuk ditemui!

The Sniffer mengalahkan Rascal dan Tuff Golem sebagai kumpulan yang kebanyakan pemain mahu ditambah ke dalam permainan, mengumpul lebih dari 55% undi keseluruhan!

‘Minecraft’ mendedahkan penampilan pertama pada Mob Sniffer yang comel

Minecraft. Kredit: Mojang

Minecraft Dalam versi 1.20.

  • Baca Lagi: Siri Xbox Series X | S Permainan untuk Bermain pada tahun 2023

Minecraft Pemaju berkongsi gambar sniffer dalam catatan blog yang diterbitkan semalam (13 Februari), di mana ia juga menggariskan bagaimana pemain boleh mendapatkan tangan mereka di massa.

Sniffers akan tiba di Minecraft Sebagai sebahagian daripada permainan 1.20 kemas kini, yang dirancang untuk dilancarkan pada suatu ketika pada tahun 2023. .

.

Mojang juga telah berkongsi sejumlah imej yang menjelajah sniffer MinecraftPelbagai bioma, yang boleh anda periksa di bawah.

Minecraft. Kredit: Mojang

Minecraft. Kredit: Mojang

Walaupun tarikh pelepasan yang tepat untuk sniffers belum disahkan, Mojang mengatakan mereka akan diuji MinecraftSnapshot mod kreatif sebelum mereka tiba dalam permainan penuh.

Sniffers adalah pemenang undi Mob 2022, di mana pemain memilih makhluk baru yang akan ditambah Minecraft. The Sniffly Mob mengambil tempat pertama, menerima lebih banyak undi daripada Rascal – makhluk bawah tanah yang akan bermain bersembunyi dan mencari dengan pemain – dan Golem Tuff yang disesuaikan.

Terdahulu pada bulan itu, Mojang mengumumkan kerjasama dengan Crocs yang menambah kasut ke dalam permainan bersama-sama dengan garis dunia nyata lima pesona rata untuk peminat untuk mengakses Crocs mereka.

Apa itu sniffer dalam minecraft?

Satu lagi makhluk baru sedang berjalan Minecraft Setelah memenangi ansuran 2022 undi kumpulan. Pemenang undi ini adalah sniffer kuno, yang merupakan binatang gergasi yang suka tumbuh -tumbuhan.

The Minecraft Komuniti ditugaskan sekali lagi dengan membantu Mojang memilih jenis kumpulan baru untuk dibangunkan Minecraft Semasa ansuran 2022 undi kumpulan tahunan. Proses pengundian untuk versi undi kumpulan ini berlari sedikit berbeza kerana pengundian tidak berlaku di Twitter dan sebaliknya meminta pemain untuk mengundi melalui pelbagai Minecraft platform.

Walaupun kebanyakan perusuh difikirkan dan dicipta hanya oleh Mojang sendiri, Minecraft Pemaju memperkenalkan sistem undi massa beberapa tahun yang lalu untuk membolehkan komuniti membantu membentuk beberapa kandungan baru yang ditambahkan ke dalam permainan. Undian Mob sebelumnya telah menambah makhluk baru seperti Squid dan Allay Glow.

Ansuran 2022 dari Minecraft’s Undian Mob menampilkan tiga pesaing. Peserta ini adalah Rascal, Tuff Golem, dan Sniffer.

.

Daripada mereka yang mengambil bahagian dalam Minecraft Undian 2022, 55.1 peratus mengundi untuk sniffer, 27..2 peratus mengundi untuk Tuff Golem.

Mojang juga mendedahkan bahawa sniffer akan membawa pemain jenis tumbuhan baru ke dunia Minecraft. Pada masa ini, satu -satunya aset bahawa makhluk ini digali adalah benih untuk mengembangkan bunga torch baru.

Mojang sebelum ini mengusik “biji purba” yang mungkin bermaksud bahawa jenis tumbuhan yang lebih unik yang hanya dapat ditemui sniffer akan ditambah pada masa akan datang. Sniffer kini hanya terdapat dalam versi beta dan snapshot Minecraft, Oleh itu, ia masih dalam pembangunan.

Bagaimana anda mendapat sniffer Minecraft?

Untuk versi semasa Minecraft Pemain yang dapat menguji sniffer keluar, ia boleh didapati secara eksklusif sebagai telur yang pemain dapat menetas melalui mod kreatif. Sebelum ia benar.

. Di samping mencari makhluk ini di reruntuhan bawah air, sniffers juga akan dapat ditemui dengan melakukan arkeologi pada pasir yang mencurigakan.

Selepas mendapatkan telur sniffer, pemain perlu membantu makhluk menetas ke dalam snifflet sebelum ia tumbuh menjadi sniffer berfungsi sepenuhnya. Perincian bagaimana proses ini akan berfungsi belum diturunkan.

Beberapa maklumat ini digoda sebelum sniffer sebenarnya dipilih sebagai pemenang undi Mob yang bermaksud bahawa beberapa fungsi yang berkaitan dengan bagaimana pemain akan mencari makhluk ini berpotensi berubah. Tetapi kebanyakan bahagian fungsi harus tetap hampir sama dengan apa yang Mojang sebelum ini mengusik.

Walaupun sniffer dianggap telah pupus, Minecraft Komuniti Memilihnya sebagai pemenang untuk undi Mob 2022 bermakna ia telah dihidupkan semula dan akan segera menjadi bebas untuk berkeliaran di dunia sekali lagi.

Bilakah sniffer akan ditambah ?

Tiada tarikh pelepasan rasmi untuk sniffer telah dikongsi oleh Mojang baru -baru ini, tetapi seperti yang berlaku dengan pemenang undi Mob sebelumnya, sniffer akan tiba di Big yang akan datang Minecraft Kemas kini.

Minecraft’s .20, yang dijadualkan dibebaskan pada tahun 2023.

Penulis Kakitangan di Dot Esports terutamanya meliputi Minecraft, Genshin Impact, MC Championship (MCC), Disney Dreamlight Valley, Games Gaming, dan Streaming. Dia telah menulis dan bermain sepanjang hayatnya dan kini menghabiskan waktunya menggabungkan kedua -duanya. Kacee lulus dari San Diego State University pada tahun 2021 dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris dan Sijil Pengeditan dan Penerbitan Kreatif. Dia kemudian menyertai dot eSports sebagai penulis lepas pada tahun 2022 sebelum beralih kepada penulis kakitangan pada tahun 2023. .