Slime Rancher: Mod Multiplayer Rancher Slime: Cara Menggunakan, Mode Co-op, dan banyak lagi, Multiplayer Rancher 2 Slime: Adakah Mode Co-op? | Pcgamesn

Slime Rancher 2 Multiplayer: Adakah Mod Koperasi

4) Lancarkan permainan.

Mod multiplayer rancher lendir: Cara menggunakan, mod co-op, dan banyak lagi

Peternak Lendir dari Pemaju Monomi Park adalah tajuk pengembaraan simulasi hidup. Ia diterima dengan baik oleh kedua-dua pemain dan pengkritik apabila ia dikeluarkan secara rasmi pada bulan Ogos 2017 untuk kedua-dua Xbox One dan PC. Permainan ini begitu baik sehingga kemudian dilancarkan di platform lain, seperti PlayStation 4 pada tahun 2018 dan Nintendo Switch pada tahun 2021.

Walaupun mereka yang berada di konsol rumah menikmati lendir rancher seperti itu, pemain di PC telah mencipta mod multiplayer yang menjadikan permainan lebih ketagihan.

SLIME RANCHER MULTIPLAYER MOD Tahap Tahap Permainan

Cara memuat turun dan menggunakan mod multiplayer Saty

Mod multiplayer Slime Rancher telah dirancang untuk memperkenalkan kedua -dua multiplayer jauh dan tempatan dalam permainan dalam masa nyata. Salah satu yang paling popular dari mod ini adalah yang dibangunkan oleh Saty.

Mod Multiplayer Saty boleh dimuat turun dengan melawat laman web pembuat mod atau menyertai pelayan Discord mereka. Perbezaan antara kedua -dua kaedah adalah bahawa anda perlu membayar untuk bekas, sementara yang terakhir adalah percuma.

Untuk mendapatkan mod multiplayer Saty, anda boleh mengikuti langkah -langkah mudah ini:

1) Kepala ke pelayan Discord Saty dan muat turun mod rancher lendir di bahagian pembangunan multiplayernya.

2) Ekstrak fail ke dalam folder Slimerancher.

.exe. Alat integrasi ini penting untuk memainkan mod.

4) Lancarkan permainan.

5) Log masuk dengan nama pengguna anda.

Perhatikan bahawa mod multiplayer ini hanya akan berfungsi untuk permainan pertama dan bukan sekuelnya (Slime Rancher 2).

Anda akan tahu anda telah melakukan langkah dengan betul jika anda melihat menu SRMP. Di sini, anda boleh menjadi tuan rumah permainan atau bergabung bersama rakan anda.

Jika anda ingin menjadi tuan rumah permainan, pilih permainan tuan rumah, masukkan nama simpan, config, dan kemudian klik pada tuan rumah. Bagi mereka yang ingin menyertai pelayan, pilih Sertai permainan dan sertai alamat IP, penyemak imbas pelayan, atau kod pelayan.

Lebih banyak mengenai ciri mod multiplayer dan co-op

Mod multiplayer dapat menampung maksimum 99 pemain. Ia menyokong kedua -dua LAN dan permainan dalam talian.

. Seperti mod, Co-op juga dimainkan di LAN dan dalam talian.

?

Tertanya -tanya adakah ada Slime Rancher 2 Multiplayer mod? Sim pertanian yang comel dan berwarna -warni melihat anda meneroka Pulau Rainbow yang misteri sebagai Beatrix Lebeau, protagonis yang kembali dari permainan Rancher Slime pertama. Itu tidak mempunyai mod multiplayer walaupun, dengan cerita itu sendiri memainkan peranan penting bahawa anda, Beatrix, bersendirian di jauh, jauh dari semua slimes dan ayam, tentu saja.

Sekarang anda telah berlayar ke padang rumput yang baru, ada ruang untuk pemain dan rakan lain untuk menyertai anda dalam perjalanan anda dalam mod multiplayer rancher 2 lendir? Walaupun kami disimpan syarikat di pulau itu dengan panggilan tetap dari Viktor Humphries, Mocchi Miles dan lain -lain, tidak ada keraguan peternak AS akan suka berkongsi pengembaraan kami dengan beberapa rakan. Begitu juga Multiplayer telah ditambah untuk Lendir Rancher 2?

SLIME RANCHER 2 Thora Multiplayer Co-op

Adakah terdapat lendir rancher 2 multiplayer?

Malangnya, dalam keadaan akses awalnya, tidak ada mod multiplayer rancher 2 lendir. Seperti Slime Rancher sebelum ini, The Life Sim difokuskan pada permainan pemain tunggal, dengan cerita sekali lagi mengikuti wira kami ketika dia bergerak sendiri. Seperti yang disebutkan di atas, Beatrix boleh mengharapkan hubungan biasa dari NPC seperti Ogden dan Thora, yang membantu kami dari jauh untuk memajukan kisah misteri pulau itu. Bagi bermain dengan rakan, anda hanya perlu bersaing untuk yang paling baru atau yang mempunyai kombo largo terbaik.

Seperti dengan peternak lendir asal, bagaimanapun, anda boleh mempunyai banyak fail simpan pada peranti yang sama, jadi rakan dan keluarga sekurang -kurangnya boleh membina ladang mereka sendiri pada masa yang sama.

Bolehkah ada lendir rancher 2 co-op?

Pada peringkat ini, sukar untuk mengatakan sama ada terdapat pilihan berbilang pemain di Slime Rancher 2 pada masa akan datang, tetapi tidak pernah ada kata dari Monomi Park untuk mencadangkan kemungkinan. Sebaliknya, kemungkinan besar permainan itu akan berpegang pada akar pemain tunggalnya.

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 180 View Network N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Pada usia permainan multiplayer ini, ia agak menyegarkan untuk meninjau semula pengalaman pemain tunggal, jadi ia pasti bernilai perjalanan ke Rainbow Island tanpa mengira. Dan sudah tentu anda tidak akan bersendirian, kerana anda akan dikelilingi oleh pelbagai slime rancher 2 lendir, baik lama dan baru.

. .

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.