Slayer Gate – The Doom Wiki At, Doom Eternal Slayer Gate Lokasi Key: Bagaimana untuk mendapatkan semua kunci Empyrean | Pcgamesn

Lokasi Kunci Pintu Slayer Eternal: Cara Mendapatkan Semua Kekunci Empyrean

Apabila anda berada di hujung teka -teki platform terapung, anda harus melihat pintu Slayer dengan mudah di sebelah kanan gua yang menuju ke kawasan seterusnya. Kemudian naik timbunan tiga tiang dan berbalik ketika anda sampai ke puncak. Melompat melintasi jurang menggunakan pickup dash refill. Akhirnya, lompat ke batu untuk mengumpul kunci anda.

Slayer Gate

The Slayer Gates adalah unsur azab kekal dan pengembangannya, Tuhan -tuhan kuno, bahagian pertama, yang terdiri daripada gerbang yang mengawal akses ke kawasan yang mengandungi sarang gore ungu khas. Sekiranya pemain menarik organ keluar dari sarang, mereka akan ditelefon ke kawasan tertutup dengan sejumlah setan yang kuat yang mesti dimusnahkan. Pertemuan Pertempuran Pintu Slayer lebih sukar daripada yang berada di peringkat biasa. Pintu Slayer tidak dapat dibuka melainkan pemain mendapati kunci Slayer yang sepadan, yang akan disembunyikan di suatu tempat di sekitar pintu gerbang.

Sekiranya pemain berjaya mengalahkan semua setan, mereka akan kembali ke pintu Slayer dan sarang akan meletup. Dalam permainan utama, pemain diberi ganjaran dengan tiga mata senjata dan kunci Empyrean ditinggalkan di tempat sarang; Enam Kekunci Empyrean dikehendaki membuka kunci Unmaykr di Fortress of Doom. Dalam , pemain sebaliknya menerima sokongan sokongan mereka.

Sebab kewujudan pintu Slayer dan bagaimana mereka menelefon pemain ke persekitaran yang berbeza tidak dijelaskan dalam permainan. Persekitaran di dalam gerbang Slayer sebahagian besarnya menyerupai persekitaran senibina sentinel malam, khususnya, kawasan yang merupakan sebahagian daripada Exultia, Sentinel Prime, dan Taras Nabad. Kawasan dalam di belakang pintu sendiri juga menyerupai seni bina Sentinel Prime.

Melengkapkan One Slayer Gate menganugerahkan pencapaian “Bonus Peringkat”, dan melengkapkan semua enam pintu Slayer dalam kempen utama di One Save Slot Awards Pencapaian “Pemutus Gates”. Memperoleh ketiga -tiga sokongan sokongan dalam satu slot simpan di Bahagian Satu anugerah pencapaian gelang “pesona bertuah”.

Tahap dengan Gates Slayer [sunting]

Dalam Doom Eternal, Gates Slayer ditemui di peringkat ini:

Dalam Bahagian Satu, Pintu Slayer ditemui di kemudahan UAC Atlantica dan Holt (tahap paya darah tidak mempunyai pintu Slayer, tetapi rune sokongan tersembunyi di peringkat). Pintu Slayer tidak muncul Tuhan -tuhan kuno, bahagian dua, dan digantikan dengan sarang goreng yang mencetuskan peningkatan pertemuan apabila berinteraksi dengan.

Trivia [sunting]

  • Menumbuk Pintu Slayer Membuka Kejayaan “Ow”.

Lokasi Kunci Pintu Slayer Eternal: Cara Mendapatkan Semua Kekunci Empyrean

Slayer Gate Keys Doom Abadi

Mencari senarai semua pintu gerbang Slayer dan Slayer Gate dalam Doom Eternal? Slayer Gates adalah peringkat bonus yang akan anda hadapi di enam peringkat dalam Doom Eternal, dan masing -masing mempunyai arena yang mencabar untuk anda berperang. Bertahan dalam pertemuan dan anda akan mendapat kunci empyrean yang boleh digunakan untuk membuka kunci unmakyr sebagai alternatif kepada bfg. Walau bagaimanapun, tidak semua Doom Gates Slayer Eternal dan Kekunci Pintu Slayer mudah dijejaki – ada yang akan menugaskan anda dengan mencari dinding yang boleh dimusnahkan atau menyelesaikan teka -teki.

Kami telah berjaya melengkapkan semua enam pintu Slayer dan mendapatkan tangan kami pada pistol baru yang boleh dibuka, jadi kami fikir kami akan menawarkan panduan yang berguna penuh dengan imej dan penerangan untuk membimbing anda melalui semua pintu Slayer dan kunci pintu Slayer masing -masing. Perlu diingat, kunci pintu Slayer tidak akan muncul di peringkat jika anda mempunyai kod cheat abadi yang diaktifkan: anda akan melihat cahaya merah jambu di mana kunci biasanya akan muncul, tetapi anda tidak akan dapat merebutnya.

Apabila anda menyeberangi pintu Slayer dan berinteraksi dengan sarang gore di dalam, bersiaplah untuk bertarung, kerana pertempuran ini menemui tindakan, campuran musuh, dan ancaman setan jauh melebihi sebelas. Di sinilah mencari Setiap pintu Slayer dan Kunci Kekal.

Lokasi Kunci Pintu Slayer Abadi

Untuk membuka pintu Slayer di Doom Eternal, anda memerlukan kunci pintu Slayer, yang selalu dekat dengan. Anda mungkin perlu melakukan pendakian, melemparkan, dan membunuh untuk mencarinya. Anda tidak perlu melakukan perjalanan terlalu jauh, kunci akan berada di kawasan umum, tetapi anda perlu berusaha untuk mencarinya.

Kunci Pintu Exultia Slayer

Kunci Pintu Exultia Slayer

Anda akan menemui ini selepas menuju ke Portal Hellscape – ia agak dekat dengan akhir tahap Exultia apabila anda mencapai teka -teki platform terapung.

Lebih banyak pertolongan: Di sinilah mencari semua Rahsia Exultia Eternal Doom

Apabila anda berada di hujung teka -teki platform terapung, anda harus melihat pintu Slayer dengan mudah di sebelah kanan gua yang menuju ke kawasan seterusnya. Kemudian naik timbunan tiga tiang dan berbalik ketika anda sampai ke puncak. Melompat melintasi jurang menggunakan pickup dash refill. Akhirnya, lompat ke batu untuk mengumpul kunci anda.

Exultia Slayer Gate

Jika anda mendekati pintu Slayer, putar 180, maka cari anda harus melihat batu yang digantung di udara dengan beberapa rantai, ini adalah di mana anda akan menemui kunci pintu gerbang Exultia. Jadi, bagaimana anda bangun di sana? Kepala di dalam gua yang menuju ke kawasan seterusnya.

Kunci Pintu Pembunuh Base Cultist

Kunci Gate Slayer Base Cultist terletak di penglihatan biasa di sebelah pintu Slayer itu sendiri. Anda akan dapati kedua -duanya di salah satu bilik akhir tahap asas kultus, di dalam bilik dengan syaitan yang disalibkan secara besar -besaran.

Mendapat ke kunci ini cukup mudah, tetapi jalannya tersembunyi di bawah platform utama. Pergi ke syaitan yang mati dan melihat dinding mengapit: Anda harus melihat beberapa dinding mendaki di kedua -dua belah pihak. Walau bagaimanapun, jika anda melihat sedikit lagi sebenarnya ada satu set tambahan dinding pendakian. Lompat ke sini, kemudian berputar dan anda perlu melihat beberapa bar monyet yang menuju ke terowong di bawah platform utama. Cuma campurkan lompatan dan lompat anda sehingga anda sampai ke hujung jalan dan berada di bahagian atas dinding pendakian terakhir. Putar sekarang dan kemudian melompat ke bilik sebelum akhirnya menggunakan set bar monyet yang lain untuk sampai.

Pintu Pembunuh Base Cultist

Ini berada di kawasan yang sama, terletak tepat di bawah berat badan yang perlu anda lepaskan untuk maju ke kawasan seterusnya – anda tidak boleh ketinggalan.

Kunci pintu gerbang super gore slayer

Yang satu ini cukup mudah untuk ditemui di jalan misi utama, tetapi sekiranya anda perlu memperoleh ketiga -tiga kunci dan kembali ke arena utama pertama yang anda perjuangkan. Kunci Biru akan membuka mulut sarang gore di sini, memberi anda pad lompat. Gunakan pad lompat untuk memanjat tampalan gores, kemudian pertempuran melalui koridor. Akhirnya, anda akan melihat ke arah Super Gore Nest Arena dan anda akan mengintip kunci tahap juga. Dapatkannya sebelum melompat dan menuju ke pintu Slayer itu sendiri.

Pintu Slayer Super Gore Gore

Ini terletak berhampiran dengan Super Gore Nest Arena di mana anda perlu meletakkan ketiga -tiga kekunci pintu Slayer. Sekiranya anda melihat sarang super gores maka berpaling ke kanan dan melihat sedikit untuk terowong konkrit dengan warna merah jambu – di situlah anda menuju.

Kunci Gerbang Slayer Kompleks ARC

Seperti biasa, Kunci Gerbang Slayer Kompleks Arka terletak berhampiran dengan pintu Slayer itu sendiri. Hanya selepas pertempuran pertama di jalan utama yang dibanjiri enapcemar, anda akan berinteraksi dengan panel hijau dan pencakar langit akan dibuka sejurus selepas itu, penuh dengan syaitan untuk membunuh. Pertempuran sehingga anda sampai ke atrium utama, kemudian melihat sekeliling dan anda harus melihat dua kawasan merah jambu: satu adalah pintu gerbang, yang lain adalah kunci. Untuk mendapatkan kunci gerbang pembunuh kompleks arka, anda perlu naik tangga di atrium (ini adalah di mana anda akan menemui pintu gerbang itu sendiri), kemudian lihat ke kanan anda dan anda dapat melihat dinding pendakian. Melompat ke arah itu, lihat kiri dan kemudian melompat dan berlari ke kunci

Pintu Slayer Kompleks Arc

Seperti yang disebutkan di atas, anda sebenarnya perlu lulus gerbang Slayer kompleks arka sebelum mendapat kunci supaya tidak ada alasan untuk kehilangan yang satu ini.

Kunci Pintu Slayer Mars Core

Pintu Slayer dan Kombo Key ini ditemui selepas urutan batu-batu, di dalam kemudahan penyimpanan logam dengan banyak spawns tentakel. Di dalam kemudahan, anda harus mencari panel yang boleh anda berinteraksi, yang akan membuka kawasan baru dan menyebabkan platform keluar dari tanah. Lompat ke atas platform ini dan kemudian sampai ke tebing di sebelah kanan – ada yang lain yang boleh ditagih di tebing kiri – sebelum menghancurkan melalui parut. Ikuti laluan ini dan anda akan menemui Kunci Pintu Slayer Mars Core.

Pintu Slayer Core Mars

Pintu Slayer untuk tahap teras Mars boleh didapati di kawasan yang sama dengan kunci dan cukup langsung di bawah kunci.

Taras Nabad Slayer Gate Key

Kedua -dua kunci dan pintu ditemui di segmen Catacombs tahap Taras Nabad. Anda akan dapat melihat kunci dengan jelas jika anda meneroka pembetung, tetapi anda hanya boleh mencapainya setelah melalui semua segmen bawah air. Sebaik sahaja anda muncul dari bahagian bawah air Catacombs, pastikan anda meneroka bahagian terakhir terowong pembetung sebelum menuju ke bilik sebelah kerana ini akan membuka jalan ke pintu Slayer / dan / memberi anda kunci.

Taras Nabad Slayer Gate

Terus berlari setelah mengambil kunci, bilik akan berada di sebelah kanan.

Ganjaran Pintu Slayer Abadi

Ganjaran Pintu Slayer Eternal Doom adalah:

  • Satu Kunci Empyrean setiap Pintu
  • Tiga Mata Senjata untuk Membersihkan Rasuah Syaitan
  • Siri XP diperolehi untuk mencapai tahap seterusnya

Dan di sana anda memilikinya, semua yang anda perlu ketahui mengenai pintu Slayer di Doom Eternal. Sekiranya anda bergelut dengan ini maka jangan lupa bahawa anda sentiasa boleh menyesuaikan slider kesukaran dengan cepat untuk menandakan senarai ini.

Jordan Maju Bekas Timbalan Editor PCGamesn, Jordan sejak ditinggalkan untuk padang rumput baru. Ketika dia tidak bermain Rainbow Six Siege, anda akan mendapati dia menyakitkan atas reka bentuk senapang patah dalam permainan fps atau replaying fallout 4.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.