Skyrim Mods | The Elder Scrolls Mods Wiki | Fandom, Skyrim Nexus – Mod dan Komuniti

Sila log masuk atau mendaftar

Kami mempunyai banyak d.

Mod Skyrim

Skyrim telah menarik banyak ahli berbakat komuniti modding. Modders yang ingin menukar, membetulkan, dan menambah kandungan ke permainan, bahkan sejauh ini untuk memerangi syarikat -syarikat besar atas dakwaan pelanggaran hak cipta.

 • Perisai, pakaian dan perhiasan
 • Menipu
 • Makhluk
 • Pengikut
 • Grafik dan enb
 • Persatuan
 • Rendaman
 • Antara muka
 • Tanah / Pencarian Baru
 • Rumah Pemain
 • Kaum
 • Retexture
 • Senjata

Kandungan Komuniti boleh didapati di bawah CC-BY-SA melainkan dinyatakan sebaliknya.

Suapan kipas

 • 1 Pembetung Rahsia
 • 2 orang yang berjaga -jaga
 • 3 Panggilan Cowl Grey pada waktu malam

Terokai sifat

Ikut kami

Komuniti

 • Pusat Komuniti
 • Sokongan
 • Tolong
 • Jangan menjual atau berkongsi maklumat peribadi saya

Mengiklankan

Aplikasi Fandom

Ambil fandom kegemaran anda dengan anda dan jangan terlepas pukulan.

The Elder Scrolls Mods Wiki adalah komuniti permainan fandom.

Sila log masuk atau mendaftar

Butiran kecil yang membuat perbezaan besar. Betulkan perlanggaran pintu imperial. Betulkan bingkai pintu UV. Tidak esp.

Smelter mesh fix

: Memperbaiki prestasi mudah untuk mesh smelter.

 • Visual dan grafik
 • Oleh Guistassi

Pandorable’s Dunmer Damsels

Pengganti untuk 8 wanita elf gelap.

Naga vanila poli yang lebih tinggi

Mesh poli yang lebih tinggi untuk semua naga vanila. Pengganti mesh sahaja. Tiada esp / plugin.

 • Model dan tekstur
 • Oleh Pieter82

Elda Early Dawn pengganti NPC oleh Anuketh – No ESP

Selamat memasang permainan pertengahan.

Perisai Imperial dan Senjata Retexture Le

Pelabuhan Perisai Imperial Xavbio dan Senjata Retexture Se Mod.

Wispmothers Talkative – Raksasa dan Haiwan Mihail (versi LE)

“Wispmothers Talkative” menambah 12 barisan baru yang mendalam dalam dialog tersuai kepada semangat misterius angin dan fros ini, menjadikan pertempuran anda terhadap mereka lebih epik, menakutkan dan unik.

 • Makhluk
 • Oleh mihailmods

Sertai yang terbesar
Modding Community

Daftar sudah mempunyai akaun? Daftar masuk disini

Lebih banyak mod

 • Baru hari ini 3
 • Baru minggu ini 30
 • Popular (30 hari)
 • Popular (sepanjang masa)
 • Lebih banyak trend
 • Rawak
 • Dikemas kini

Kemas kini terakhir: 23 Sep 2023

Salji putih yang gebu, ais yang jelas dan gua -gua sejuk.

Dimuat naik: 23 Sep 2023
Kemas kini terakhir: 23 Sep 2023

Salji putih yang gebu, ais yang jelas dan gua -gua sejuk.

Dimuat naik: 23 Sep 2023
Kemas kini terakhir: 23 Sep 2023

Peningkatan untuk rumah pemain, Honeyside di Riften dengan kerajinan

Dimuat naik: 23 Sep 2023
Kemas kini terakhir: 23 Sep 2023

Peningkatan untuk rumah pemain, Honeyside di Riften dengan kerajinan

Media

 • Baru hari ini 14
 • Baru minggu ini 65
 • Popular (sepanjang masa)
 • Trend
 • Rawak

Huruf yang hilang – ROC bahagian 3
Di Kilkreath Mountain
M’aiq landskap pembohong dan gelap
Kembar dan rakan Vilja di Folkvangr
Membina semula pesanan
Saya sangat bosan bermain

Berita & Kemas kini

Kemas kini Hotfix 2023-09-22 20:48 GMT
Kemas kini Hotfix telah dikeluarkan untuk mematikan sementara beberapa ciri baru dalam lanjutan ini. Sila lihat komen yang disematkan untuk maklumat lanjut.

Mod Starfield telah mengumpulkan 14 juta muat turun yang mengagumkan sejak permainan dilancarkan 2 minggu yang lalu dan kami sangat teruja untuk melihat semua mod yang dikongsi bersama. Lebih 400,000 pengguna telah menggunakan Vortex untuk memasang dan menguruskan mod mereka sejak itu dan kami telah mengusahakan kemas kini berdasarkan TH.

Sudah jarang bagi koleksi mod yang akan datang yang telah dibina dengan penuh perhatian dan perhatian terhadap perincian, di mana setiap mod berfungsi dengan tujuan yang sangat spesifik dan menyumbang kepada pengalaman permainan yang luar biasa. .

Direka dengan teliti oleh pencipta modder dan kandungan Jayserpa, koleksi ini menyatukan mod 980 untuk mengembangkan dan memperdalam pengalaman Skyrim anda. Sesiapa yang mengikuti Jay di Twitch telah melihat koleksi ini c.

Starfield hampir di sini! Kami tidak sabar untuk menyertai Constellation dan meneroka bintang -bintang pada 1 September dan kami lebih teruja dengan potensi mod permainan yang ada. Penyelesaian Sim di Angkasa? Ya sila. Sebilangan besar pembaikan baru? Tidak keberatan jika kita melakukannya. Mod yang menjadikan semua planet menjadi sandwic? Pasti! Hari ini kita akan bercakap mengenai Projek Patch Komuniti Starfield yang berfungsi untuk mengumpul dan memperbaiki sebarang pepijat dalam permainan asas.

Idea patch komuniti untuk Starfield ISN ‘.

Kembali pada bulan Oktober 2022, kami mengumumkan kedatangan Tim (Halgari) kepada pasukan Mod Nexus. Kami menyentuh secara ringkas mengenai masa depan vorteks dan potensi 2.0 kemas kini. Perkara -perkara yang sedikit ‘mod stealth’ selepas itu, jadi sekarang sudah tiba masanya untuk memberi lebih banyak kemas kini mengenai bagaimana pasukan telah berkembang dan bagaimana kita melihat generasi pengurusan mod akan datang. Ini akan menjadi yang panjang, jadi geser!

Sejarah ringkas vorteks

Pembangunan Vortex Pertama bermula sepanjang tahun 2016. Pada.

Versi Fallout 4: Game of the Year yang bebas DRM kini boleh didapati dari GOG.com, menjadikannya tajuk terbaru dalam francais Fallout untuk mendapatkan rawatan permainan lama yang baik. Sama seperti pelepasan Skyrim kembali pada bulan September 2022, kami telah berjaya mendapatkan mitts kami dalam permainan beberapa hari lebih awal untuk membantu rakan-rakan kami di Gog untuk menjadikan versi ini mesra modding mungkin.

Anda mungkin tertanya -tanya apa yang berbeza mengenai pelepasan ini berbanding dengan versi ava.

Kecuali anda tinggal di bawah batu di bulan, anda pasti tahu bahawa Starfield akan datang.

Apa, anda tidak tahu? . Anda perlu mula mengambil minat dalam hal ehwal tempatan.

Starfield adalah permainan peranan aksi ruang besar dari Bethesda. Ini akan menjadi alam semesta baru mereka dalam 25 tahun, jadi tahap gembar -gembur telah melebihi ambang normal. Seperti tradisi kita dengan mana -mana b baru.

Baldur’s Gate 3 dari Larian Studios telah meletupkan akses awal ke pelancaran penuh seperti kerdil yang marah melalui pintu bar, dan kami menyukai permainan ini! Dengan lebih daripada 1 juta muat turun mod sejak dilancarkan (4 hari yang lalu), jelas permainan ini sudah menjadi kegemaran komuniti di Mod Nexus. Pelanjutan Permainan Vortex kami telah dikemas kini sejak pergi dari akses awal ke pelancaran penuh, yang membolehkan pengurusan mod umum melalui vorteks (ini akan auto-update dan memerlukan restart vorteks).

Kami mempunyai keistimewaan bercakap dengan Canliberk, kurator koleksi kami yang paling berjaya dan popular. Ramai di antara kamu yang Mod Skyrim mungkin telah menemui koleksinya yang membaik pulih dunia Skyrim dengan senarai komprehensif beberapa mod terbaik di luar sana. Sekiranya anda suka Subnautica, anda mungkin menyukai koleksi “Immersive and Rendam” yang baru -baru ini.

H2QBJA-I95C
Beritahu kami sedikit mengenai diri anda.

.

Kami sentiasa berusaha untuk mewujudkan alat dan pengalaman yang terus menyokong komuniti modding yang positif, menjadikan modding lebih mudah diakses dan memberi pencipta keupayaan untuk berkongsi ciptaan mereka sendiri. Untuk membantu kami mencapai misi kami, kami ingin mengupah pemaju web back-end berbakat baru untuk menyertai kami di pejabat kami di Exeter, UK.

Bekerja di Nexus Mods bermaksud projek yang anda bantu hidup akan digunakan oleh berjuta -juta pemain di seluruh dunia setiap bulan, dengan banyak maklum balas yang datang.

Hari ini kami ingin memperkenalkan anda kepada tambahan terkini kepada pasukan pengurusan komuniti anda di Nexus Mods, Demorphic (a.k.a. Tikar). Mat telah menyertai kami dalam peranan baru sebagai pasukan komuniti dan akan menerajui pasukan kami yang sedia ada.

Selamat Datang di Team Mat! Bolehkah anda memperkenalkan diri dan memberitahu kami sedikit mengenai latar belakang anda?

Helo, Senang berada di sini setelah bersembunyi di sekitar masyarakat selama beberapa minggu! . Ianya adalah .

Ini adalah ulang tahun ke -21 pembebasan Elder Scrolls III: Morrowind hari ini. ! Walaupun itu mungkin fantasi, kami mendapat dua pengumuman bertema Morrowind dari masyarakat untuk menandakan satu tahun lagi permainan yang memulakannya di sini di Nexus Mods.

Modathon May May tahunan bermula hari ini dan terdapat juga menyelinap baru pada kemajuan terkini pada projek Skywind WHI.

.

TL: Kandungan Mod DR – AI -Dihasilkan tidak menentang peraturan kami, tetapi boleh dikeluarkan jika kami menerima aduan yang boleh dipercayai dari pemegang pencipta/hak yang terjejas. Sekiranya anda bukan pemegang pencipta/hak, kami meminta agar anda tidak mengemukakan laporan fail.

Kami mempunyai banyak d.

Ini pertengahan Februari dan saya tahu apa yang anda fikirkan: “Ini akan menjadi masa yang tepat untuk setahun dalam jawatan semakan untuk 2022”. Baiklah, tidak lagi!

2022 adalah tahun yang besar untuk komuniti dan laman web kami. Bukan sahaja kita melihat pertumbuhan yang luar biasa mengenai pemodenan baru yang menyertai komuniti, muat naik mod, dan muat turun secara keseluruhan, tetapi pasukan Mod Nexus sendiri telah berkembang dengan ketara juga.

.

Adakah anda berminat untuk membantu membentuk masa depan mod Nexus?

. Bahagian utama proses ini adalah untuk mendengar daripada anda – komuniti modding – semasa kami menguji reka bentuk dan ciri baru. Dengan ini, kami sedang mencari sukarelawan untuk mengambil bahagian dalam beberapa kumpulan fokus yang akan mengumpulkan maklum balas yang tidak ternilai yang pasti mempengaruhi bagaimana laman web kami kelihatan dan berfungsi seperti yang kita lihat.

Pada 9 Januari 2023, kami akan melaksanakan penyelenggaraan yang dijadualkan yang bermaksud keseluruhan tapak serta forum kami tidak akan tersedia untuk satu masa. Sila ambil perhatian bahawa ini juga akan menjejaskan fungsi Pengurus Mod – Muat turun, Kemas Kini, Pengendorsan dan lain -lain. (Apa sahaja yang memerlukan interaksi dengan laman web dan API kami). Memandangkan kami akan memindahkan pangkalan data kami ke sistem yang dinaik taraf, kami bertujuan untuk proses ini untuk mengambil masa beberapa jam, tetapi untuk berada di sisi yang selamat, sila harapkan laman web ini akan turun untuk beberapa.

Seperti yang kita berhasrat untuk mempercepat keupayaan pembangunan kami untuk aplikasi desktop kami, kami ingin mengembangkan pasukan kami dengan menyewa untuk mendapatkan yang digerakkan dan bersemangat .Pemaju Bersih untuk membantu kami membina lelaran seterusnya aplikasi Pengurusan Mod kami.

Sebagai ahli pasukan pembangunan Pengurus Mod, ia akan menjadi tanggungjawab anda untuk membantu dalam pembangunan dan reka bentuk alat dan penawaran yang meningkatkan pengalaman pengguna kami. Kami tidak mahu semata-mata melaksanakan semula f yang berjaya.

Kami mempunyai keseronokan yang melampau baru -baru ini bercakap dengan pasukan di belakang Skyrim: Lanjutan Cut mengenai pelepasan pertama projek mereka. Skyrim: Cut Extended – Saints & Seducers adalah pembaikan dan pengembangan penciptaan rasmi Saints & Seducers dan bertujuan untuk menjadi pratonton untuk Skyrim utama: Projek Cut Extended, yang akan melakukan perkara yang sama untuk jalan cerita utama Skyrim, permainan Yang bertukar 11 hari ini!

neyrmletxno
Sebelum kita masuk ke dalam mod, kenapa awak tidak.

Ketika pada asalnya kami membuat koleksi secara terbuka, kami tahu bahawa kami masih banyak yang kami ingin memperbaiki. Sejak itu, kami telah mendengar maklum balas anda dan bekerja keras pada ciri dan penambahbaikan baru. Berikut adalah beberapa perubahan yang akan hidup minggu ini.

Kami telah membina ciri pelaporan pepijat baru dari awal, yang membolehkan ahli Mod Nexus menaikkan bug pada koleksi untuk perhatian kurator.

Untuk meninggalkan pepijat.

. Bertindak sebagai pengurus produk untuk vorteks, dia akan memberi tumpuan kepada pembangunan mitos 2.0 kemas kini, yang masih banyak di peringkat perancangan tetapi akan menjadikan pengurus mod kami lebih baik.

Vortex pertama kali dikeluarkan kepada orang ramai pada bulan Februari 2018 sebagai Build Alpha – wakil.

Sekiranya anda belum mendengar, alat modding baru Nvidia – RTX Remix – Got diumumkan semasa Keynote September mereka. . Kami disertai oleh Nyle Usmani, pengurus produk dari pasukan di belakang alat itu, untuk memberi anda peluang untuk membuat soalan pembakaran anda mengenai RTX Remix dijawab terus dari sumber.

Sekiranya anda belum dapat mempercepatkan, ini adalah klip dari.