Skyrim: Edisi Ulang Tahun Menambah Ciri Akuarium Baru | GamesRadar, Ikan (Skyrim) | Elder Scrolls | Fandom

Ikan (Skyrim)

Ikan yang lebih kecil seperti Abecean Longfin dan Cyrodilic Spadetail cenderung ke sekolah bersama untuk meningkatkan saiz penampilan mereka dengan harapan dapat menghalang pemangsa. Lelaki biasanya lebih cerah berwarna dan memaparkan ekor penarik untuk menarik wanita.

Skyrim: Edisi ulang tahun membolehkan anda mengumpulkan ikan di akuarium anda sendiri

Skyrim: Edisi Ulang Tahun

Skyrim: Edisi Ulang Tahun Akan Mengambil Dragonborn di mana mereka tidak pernah pergi sebelum ini: bidang pemeliharaan ikan eksotik.

Sebagai Bethesda mengusik pada baru -baru ini , . DLC Hearthfire disertakan dengan edisi baru, jadi anda akan bersedia untuk memulakan perjalanan akuarium anda sebaik sahaja anda mendapat rumah.

Jangan ketik kaca. Mereka tidak suka … tambahkan akuarium ke rumah hearthfire anda di edisi khas/ulang tahun skyrim pada 11 November untuk semua tangkapan segar anda �� #Skyrim10 pic.Twitter.

Video ringkas menunjukkan tangki kayu dan batu yang dipenuhi dengan pelbagai tangkapan, dan ketika ia menyerlahkan topik penting penapisan dan kawalan suhu, kami bersedia untuk kapur mereka sehingga keajaiban buat masa ini. Cukuplah, beberapa ikan yang dipelihara juga dipasang di atas akuarium dalam video ini, mungkin untuk menakut -nakutkan ikan yang disimpan untuk berkelakuan. Itu, atau Dragonborn ini terlupa untuk memberi makan beberapa ikan terlalu lama dan memutuskan untuk menggunakannya.

Memancing yang betul adalah salah satu penambahan utama untuk Skyrim: Edisi Ulang Tahun-Untuk semua permainan video yang benar-benar hebat mesti mempunyai permainan mini memancing-dan ia adalah sejuk untuk melihat sokongan tambahan menambah lebih mendalam kepada hobi baru Dragonborn. Ini satu perkara untuk merampas ikan keluar dari air dan membuangnya dalam inventori anda, tetapi sekarang anda boleh membentuk ikatan dengan semua ikan yang anda tangkap, membina tangki kecil yang indah untuk setiap satu dan tidak dapat dielakkan melupakannya ketika anda keluar mengembara.

Ikan (Skyrim)

Spesies ikan

Untuk kegunaan lain, lihat ikan.

Kandungan

  • 1 habitat, tingkah laku, dan biologi
  • 2 kegunaan
  • 4 spesies akuatik lain
  • 5 trivia
  • 6 Lihat juga

Habitat, tingkah laku, dan biologi []

.

Ikan yang lebih kecil seperti Abecean Longfin dan Cyrodilic Spadetail cenderung ke sekolah bersama untuk meningkatkan saiz penampilan mereka dengan harapan dapat menghalang pemangsa. Lelaki biasanya lebih cerah berwarna dan memaparkan ekor penarik untuk menarik wanita.

Slaughterfish adalah satu -satunya spesies yang sangat agresif dan akan menjadi mangsa yang lebih besar, walaupun pelancong dan perenang yang tidak curiga. Mereka mempunyai gigi tajam tajam dan akan menyerang dalam kumpulan kecil. Salmon dan Slaughterfish adalah satu -satunya ikan yang bertelur; selebihnya memberi kelahiran hidup. Anda boleh dengan mudah mencari telur slaughterfish di sepanjang katil dan sungai tasik.

Ulasan Pakar Gamespot