Skyrim: Cut Extended, Skyrim Mod ‘Extended Cut’: Cerita Tertinggi Tamriel Menyegarkan | Pcgamesn

Skyrim Mod ‘Extended Cut’: Cerita Tertinggi Tamriel yang Menyegarkan

Skyrim: Potong lanjutan overhauls Skyrim Utama Questline dan Dragonborn DLC Utama Questline. The Civil War Questline, Dawnguard DLC Utama Questline, dan lain -lain questlines seperti Guilds tidak termasuk dalam baik pulih. Tinjauan pencarian ini mungkin dirombak secara berasingan pada masa akan datang.

Skyrim: Potongan lanjutan

adalah mod yang akan datang untuk The Elder Scrolls V: Skyrim Itu membaik pulih jalan cerita utama permainan, menambah pencarian, pilihan, cabaran dan watak baru.

Alhana

Pencarian

Mengalami versi yang dirombak SkyrimCerita utama, dengan tahap permainan yang lebih lama dan peningkatan tahap terperinci.

Pilihan

Membuat keputusan yang berbangkit semasa dialog dan permainan yang memberi kesan kepada plot, watak dan persekitaran.

Cabaran

.

Watak

.

Saints & Seducers
kini tersedia untuk dimuat turun!

Potongan Lanjutan:
Saints & Seducers
kini ada!

Soalan yang sering ditanya

Bilakah Skyrim EC melepaskan?

Pada masa ini, kami tidak dapat menawarkan tarikh pelepasan konkrit. Apabila tarikh pelepasan ditetapkan, kami akan mengumumkannya di saluran dan laman web media sosial kami.

Platform apa yang disokong?

Pada masa ini, sokongan dirancang untuk PC (melalui mod Nexus) dan konsol Xbox (melalui Bethesda.bersih). Sokongan tidak mungkin untuk konsol PlayStation. Sokongan untuk VR masih diuji dan dibincangkan.

Keperluan apa yang ada untuk bermain Skyrim EC?

EC memerlukan salinan undang -undang dan terkini Skyrim: Edisi Khas untuk Platform yang diberikan. EC tidak memberi kesan kepada prestasi permainan. Tidak ada mod pihak ketiga yang diperlukan untuk menggunakan EC, tetapi Skse dan Skyui dikehendaki menggunakan menu Congifuration Mod di PC. Patch tidak rasmi disyorkan, tetapi tidak perlu.

Adakah saya mesti memulakan fail simpan baru untuk bermain Skyrim EC?

Ya, Skyrim: Lanjutan memerlukan anda untuk memulakan fail simpan bersih. Ia tidak akan berfungsi dengan betul pada fail simpan yang ada, walaupun anda belum memulakan usaha utama.

Apa kandungan Skyrim EC membaik pulih?

Skyrim: Potong lanjutan overhauls Skyrim Utama Questline dan Dragonborn DLC Utama Questline. The Civil War Questline, Dawnguard DLC Utama Questline, dan lain -lain questlines seperti Guilds tidak termasuk dalam baik pulih. Tinjauan pencarian ini mungkin dirombak secara berasingan pada masa akan datang.

Mod apa yang akan serasi atau tidak serasi dengan Skyrim EC?
Ini tidak dapat dijejaki pada masa ini.
Apakah penilaian kandungan Skyrim EC?

Skyrim, dan dengan lanjutan Skyrim Ec, dinilai M untuk matang dan mengandungi darah dan keganasan, keganasan yang sengit, tema seksual, dan penggunaan alkohol. . Kami tidak bertanggungjawab untuk sambungan pihak ketiga ke mod yang mungkin menambah kandungan yang lebih jelas.

Kami tidak menerima permohonan terbuka untuk pemaju, pelakon suara, atau penguji alpha/beta/qa pada masa ini. . Sekiranya aplikasi pemaju awam atau uji bakat suara dibuka, kami akan mengumumkannya di saluran media dan laman web kami.
Sekiranya anda seorang artis 3D dengan portfolio substantif kerja Skyrim atau komposer muzik dan berminat untuk menyumbang kepada Skyrim: EC, anda boleh menghubungi kami di Hubungi [di] Skyrimec..

Hak Cipta © Skyrim: Cut Extended 2023. Kami adalah projek bukan keuntungan yang tidak dikaitkan dengan Bethesda Softworks atau sekutunya.

Skyrim Mod ‘Extended Cut’: Cerita Tertinggi Tamriel yang Menyegarkan

: Latar belakang adalah imej yang sedikit kabur dari pintu masuk ke Whiterun Skyrim, dengan naga yang berperisai di depan, menjerit dan bersedia untuk berperang

Beberapa mod Skyrim terbaik sepenuhnya menulis semula permainan RPG Bethesda dan mengubahnya menjadi sesuatu yang sama sekali baru, tetapi bagaimana jika dunia Tamriel diperluas dalam visi asal pemaju kejatuhan, meningkatkan rantau yang paling sejuk sambil mengekalkan teras Bethesda untuk. Inilah yang dilakukan oleh pasukan pemotongan Skyrim yang merancang untuk dilakukan seperti, setelah melepaskan pembaikan orang-orang kudus & sedukers yang mengubah sepenuhnya kandungan kelab penciptaan, ia mensasarkan seluruh permainan dunia terbuka yang akan datang seterusnya.

“Skyrim: Cut Extended adalah baik pulih untuk jalan cerita utama Skyrim, menambah pencarian baru, pilihan, cabaran dan watak,” ahli kumpulan pemaju ECSS memberitahu PCGamesn. “Matlamat kami dengan EC adalah untuk melaksanakan tafsiran yang lebih mendalam, lebih fokus kepada pencarian utama Skyrim sambil memelihara semua detik-detik yang menyeronokkan dan tidak dapat dilupakan yang menjadikan permainan ini.”

Apa sebenarnya maksud “fokus watak” dalam konteks ini? Pasukan Mod Skyrim mengatakan ini datang kepada inspirasi dari dekad terakhir permainan yang didorong oleh cerita-berfikir The Last of Us dan Red Dead Redemption 2-yang membantu mereka mencipta “naratif pusat segar untuk Skyrim yang merasakan sesuatu yang ditulis dan Dikeluarkan Hari Ini “tanpa melangkah terlalu banyak penglihatan asal Bethesda.

Potongan Skyrim Extended bertujuan untuk menambah watak-watak baru yang disokong sepenuhnya untuk usaha utama, bersama beberapa lokasi baru dan penjara bawah tanah juga. Tidak akan ada ruang dunia yang sama sekali baru seperti yang ditemui di Saints & Seducers, tetapi pasukan Mod Skyrim mengatakan ini kerana potongan lanjutan akan memberi tumpuan lebih kepada “cerita dan bukannya penjelajahan.”

Jangan mengharapkan mod itu akan diberi makan sama ada, kerana pasukan pemotongan yang dilanjutkan ingin mengeluarkannya sekaligus, untuk memastikan naratif Skyrim yang dipertingkatkan dapat dimainkan pada satu masa. “Fail pelepasan untuk EC hanyalah usaha utama yang fokus naga-ia tidak membaik pulih Perang Saudara, Guilds, atau apa-apa di sepanjang garis itu,” tambah pasukan itu.

Pasukan Cut Skyrim yang dilanjutkan masih berfikir RPG seminal Bethesda adalah “permainan yang hebat,” tetapi percaya penulisan, terutama watak individu, dapat diperbaiki dan diperluas. “Falsafah kami lebih banyak tentang ‘akan lebih mendalam’ dan mengeluarkan potensi permainan, dan bukannya membetulkan kesilapan yang dirasakan,” kata pasukan itu. “Harapan kami adalah bahawa fail kami bertambah baik pada model vanila Skyrim dengan menawarkan lebih mendalam, terperinci, dan kreativiti dalam pakej pekat, membawa kembali beberapa rasa tertanya -tanya kita semua bermain Skyrim untuk pertama kalinya sepanjang tahun yang lalu.”

Thumbnail YouTube

Jadi, sementara ini adalah peningkatan kepada permainan asas Skyrim dan pencarian utamanya, ia juga tentang memperluaskan apa yang bekerja dan membawanya ke hadapan selepas dekad yang lalu. Inilah sebabnya pasukan itu bertujuan untuk mengikuti corak dan amalan Bethesda di Skyrim, “untuk memodelkan kerja kita sendiri selepas mereka mendapatkan rasa ‘semula jadi’ itu.”

“Sebagai contoh, ketika merancang penjara bawah tanah, kita melihat bagaimana permainan itu meletakkan mereka -berapa banyak musuh dalam pertemuan biasa?”Pasukan itu menerangkan. “Apa gelung permainan penjara bawah tanah? ?

“Semua jawapan ini hadir dalam permainan asas, dan mereka memberi kita ‘pelan tindakan’ untuk mengikuti reka bentuk kita sendiri. Dengan menggunakan permainan asas sebagai rujukan permulaan kami dalam reka bentuk kami, kami dapat membuat mod kami berasa seperti mereka adalah lanjutan lancar untuk permainan itu dan bukannya sesuatu yang sama sekali berbeza.”

Seperti yang anda harapkan, ini adalah apa -apa tetapi ketat mudah untuk menginjak. Pasukan Mod Skyrim di belakang Cut Extended ingin merombak dan mempersembahkan usaha utama permainan, tetapi untuk melakukan beberapa konsesi dan perubahan perlu dibuat sementara masih selaras dengan strategi reka bentuk Bethesda. Inilah sebabnya Saints & Seducers lebih mudah, tetapi masih menawarkan pengalaman bernilai untuk usaha utama penuh, kerana kandungan kelab penciptaan telah hilang beberapa ciri Skyrim teras seperti suara yang bertindak.

“Apa yang telah kami lakukan dengan ECSS adalah mengambil semua kandungan yang indah dan mencipta dunia dan cerita di sekelilingnya untuk menjadikannya lebih seperti pengembangan yang tepat untuk permainan asas-hampir seperti mini-dlc. Kami berharap ia adalah pengalaman yang lebih fleshed-out dan memuaskan untuk pemain sambil memelihara teras apa yang membuatkan orang-orang kudus dan penciptaan seducers begitu kemas di tempat pertama, “kata pasukan itu.

Jadi, sementara Saints & Seducers mempunyai ruang lingkup yang lebih banyak disebabkan sifatnya sebagai kandungan kelab penciptaan yang lebih kecil, idea untuk mengubahnya menjadi DLC yang lebih penuh adalah bagaimana pasukan menghampiri permainan asas Skyrim. Bayangkan pengarah filem dipotong jika ia dibuat oleh pembuat filem lain yang berusaha untuk tetap berpegang pada visi asal – itu Skyrim Extended Cut.

Tidak seperti projek seperti itu, mod ini adalah kerja komuniti, dan satu yang sentiasa membantu satu sama lain untuk belajar dan berkembang. Pasukan Cut Skyrim Extended tahu ini dan berfikir kuasa tetap Skyrim, yang boleh membawa kepada projek -projek raksasa seperti mod Skyrim ini, turun ke kerja masyarakat secara keseluruhan.

“Kami percaya modding harus menjadi usaha masyarakat, dan kami teruja untuk terus membina jambatan dan bekerja dengan semua pencipta mod yang indah di masyarakat Skyrim untuk membuat projek terbaik yang dapat kami buat.”

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai pasukan Cut Extended dan bermain apa yang telah mereka kerjakan, kami telah melihat mod Skyrim mereka yang membaik pulih kandungan Saints & Seducers, yang merupakan prestasi yang sangat mengagumkan.

Will Nelson dari Starfield ke Cyberpunk 2077, Will Loves tersesat di dunia yang mendalam. Seorang bekas penulis berita untuk NME Gaming, dia akan mengambil apa sahaja yang anda lemparkan kepadanya, terutama Roguelikes.