Skuad Suicide: Membunuh Liga Keadilan, Suicide Squad Membunuh Tarikh Pelepasan Liga Keadilan | Techradar

Skuad Bunuh diri Membunuh Tarikh Siaran Liga Keadilan dan Berita Terkini

Kami juga tahu bahawa anda akan mempunyai pilihan untuk bermain permainan solo atau berbilang pemain. Pemain yang memilih bermain solo boleh beralih antara ahli skuad seperti yang mereka suka, dengan ahli pasukan yang tidak terkawal yang dikendalikan oleh AI untuk bermain bersama anda. Walau bagaimanapun, anda memerlukan sambungan internet untuk ini.

Зап (паниронанаilai ыхатоа: 2 февukaan: 2 февukaan: 2 февukaan: 2 февukaan: 2 февukaan: 2 февыхананана tun: 2 февыхнанана hadapan: 2 февыхнананана hadapan:. 2024

«О о йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц йц э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э ei да mengubah признаной крика mengonsepkan Batman: Arkham. Игра сочетает в себе фирменный геймплей с изменяемой историей персонажей и динамику шутера от третьего лица.

Узнайте о происхождении печально известной оперативной группы Икс под командованием Аманды Уоллер (он же Отряд самоубийц). Харли Квинн, Дэдшот, Капитан Бумеранг и Король Акул вынуждены приступить к выполнению миссии по уничтожению величайших супергероев DC – Лиги справедливости.

У ж жоо ч н ч ж жо ч ч ч ч ч е е е е е е е е е е е е еq у ю н н е е semula ч е е еaf н щ щ н н н semula щ н н ura юый! t т иадовать орытый метроп awak. Tuan -в в х х х х н н н н н н к к к °oto ионоенованаонаова hadapan,. Ф н м г г г г г г г г г г г ч ч ы ы ы ы ы.

Ujukan оение контента д з з сых\

Р bahawa Permainan ini mungkin mengandungi kandungan yang tidak sesuai untuk semua peringkat umur, atau mungkin tidak sesuai untuk dilihat di tempat kerja: keganasan yang kerap atau gores, kandungan matang umum

Skuad Bunuh diri Membunuh Tarikh Siaran Liga Keadilan dan Berita Terkini

Deadshot, Kapten Boomerang, King Shark dan Harley Quinn berdiri berdampingan dengan melihat kamera

The Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan Tarikh pelepasan ditolak sejurus selepas permainan penuh permainan mendedahkan. Sekarang, ia akan dilancarkan pada tahun 2024, kerana pemaju menghabiskan masa tambahan untuk mengulanginya berdasarkan maklum balas kipas.

Permainan ini dibina di sekitar Harley Quinn, Kapten Boomerang, King Shark dan Deadshot, kerana mereka ditugaskan untuk menghapuskan Heroes Liga Keadilan Brainwashed. Ini termasuk Batman, Green Lantern dan The Flash. Pemain akan dapat bekerjasama dalam skuad empat untuk mengambil musuh di seluruh persekitaran bandar terbuka yang besar. Satu perkara yang pasti, ia mesti benar-benar membuat pertempuran untuk dianggap sebagai salah satu permainan co-op terbaik di sekitar.

Semasa kita menunggu lebih banyak lagi Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan, Inilah yang telah diturunkan dalam permainan setakat ini. Ini merangkumi semua berita dan treler terkini, serta melihat permainan. Sebagai maklumat lanjut, halaman ini akan dikemas kini.

Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan: Potong ke Chase

  • Apa itu? Permainan skuad bunuh diri dari Rocksteady
  • Bilakah ia keluar? 2 Februari 2024
  • Apa yang boleh saya mainkan? PS5, Xbox Series X | S, dan PC

Skuad Suicide: Bunuh Tarikh dan Platform Liga Keadilan Liga

Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan siaran pada 2 Februari 2024 untuk Ps5, Xbox Series X, Xbox Series s, dan PC. Ini berikutan kelewatan dari tetingkap pelepasan 2023. Kelewatan itu datang selepas tindak balas di sekitar pertunjukan permainan di acara Sony State of Play.

Malangnya, Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan tidak akan datang ke konsol gen terakhir seperti PS4 dan Xbox One.

Skuad Suicide: Bunuh Treler Liga Keadilan

Rocksteady mendedahkan treler di belakang layar Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan Semasa PlayStation’s Februari 2023 State of Play Live Stream. Dalam treler ini, kita dapat melihat pameran yang lebih luas tentang kemahiran individu yang setiap watak mempunyai semasa pertempuran, termasuk bagaimana kru ini akan bekerjasama dan jenis musuh yang mereka hadapi.

Ada yang lain Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan Treler yang tersebar melalui artikel ini, tetapi jika anda ingin melihat dengan lebih dekat semua yang ditawarkan oleh Rocksteady, lihat saluran YouTube rasminya.

Skuad Suicide: Bunuh Kisah Liga Keadilan

Skuad Suicide mengambil masa beberapa waktu selepas peristiwa Batman: Arkham Knight dan melihat Amanda Waller (aka “The Wall”) menyusun pasukan petugas para penghuni Arkham, yang dikenali sebagai Squad Suicide. .

Apabila pasukan Ragtag tiba, mereka dengan cepat menyedari bahawa Brainiac Supervillain cuba menyerang planet ini dan telah mencuci otak Liga Keadilan (termasuk Flash, Superman, Batman, dan Green Lantern). Untuk menyelamatkan planet ini, skuad bunuh diri perlu memburu setiap ahli Liga Keadilan Brainwashed dan menghapuskannya – oh, dan penyingkiran Brainiac.

Skuad Suicide: Bunuh Permainan Liga Keadilan

Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan ditetapkan dalam gambaran dunia terbuka Metropolis, yang akan menjadi seperti versi besar Rocksteady’s Arkham City. Pendekatan dunia terbuka ini bermakna ada banyak untuk diterokai.

Kami juga tahu bahawa anda akan mempunyai pilihan untuk bermain permainan solo atau berbilang pemain. Pemain yang memilih bermain solo boleh beralih antara ahli skuad seperti yang mereka suka, dengan ahli pasukan yang tidak terkawal yang dikendalikan oleh AI untuk bermain bersama anda. Walau bagaimanapun, anda memerlukan sambungan internet untuk ini.

Sekiranya anda mahu rakan menyertai anda dalam multiplayer, mereka boleh melompat ke kasut ahli skuad yang anda tidak mahu, dengan sehingga empat pemain mampu sekaligus. Menurut Rocksteady, ini akan menjadi pengalaman permainan yang lancar, dan koperasi akan jatuh dan drop-out. Oleh itu, anda boleh mempunyai rakan bermain dengan anda satu minit dan pergi solo seterusnya tanpa memberi kesan kepada permainan anda.

Empat watak yang boleh dimainkan (Harley Quinn, Deadshot, King Shark, dan Kapten Boomerang) masing -masing mempunyai “gerakan unik” mereka sendiri dan “kebolehan traversal yang dipertingkatkan”. Walaupun kebolehan dan langkah yang tepat ini belum ditentukan, kami dapat melihat setiap gaya permainan unik anti-pahlawan dalam treler permainan yang dikeluarkan di Anugerah Permainan 2021.

Dari apa yang kita lihat, Harley cukup tangkas, boleh mendarat serangan huru -hara yang kuat, dan mempunyai cangkuk bergelut di senjata; King Shark adalah semua tentang kekerasan tetapi boleh mencabut pistol gatling apabila dia memerlukannya; Deadshot meminjamkan senjata api kepada kumpulan (mampu melakukan serangan sniping dan udara). Akhirnya, Kapten Boomerang sangat cepat di kakinya, dengan bumerangnya mengeluarkan musuh -musuh dengan mudah.

Skuad Suicide: Bunuh Berita Liga Keadilan

Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan ditangguhkan
Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan . Ini diumumkan dalam tweet di bawah, yang memetik pasukan yang memerlukan lebih banyak masa sebagai alasan utama untuk kelewatan.

Kevin Conroy adalah Batman
Kevin Conroy lewat telah disahkan sebagai suara Batman dalam Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan. Conroy menyuarakan Batman dalam semua permainan Arkham, serta di Batman: siri animasi dan pelbagai filem, jadi ia peduli untuk melihat dia dapat meminjamkan suara kepada Rocksteady yang terbaru.

Itu sahaja yang kita tahu mengenai Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan. Untuk lebih lanjut mengenai tajuk yang sama, lihat pandangan kami Permainan superhero terbaik Anda boleh bermain sekarang.

Buletin Techradar

Daftar untuk menerima berita, ulasan, pendapat, analisis, tawaran dan banyak lagi dari dunia teknologi.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.