Skate 4 secara rasmi dipanggil Skate. Dan ia akan menjadi percuma dan mempunyai silang dan silang-proses-IGN, Skate 4: berita tarikh pelepasan, kebocoran, permainan, treler dan banyak lagi | Blog Pantai Turtle

Skate 4: Berita Tarikh Siaran, Kebocoran, Permainan, Treler, dan Lebih Banyak Kemas Kini

Untuk memberi anda perspektif, permainan ini hanya diumumkan pada tahun 2020, di mana ia dikatakan berada di peringkat awal pembangunan. Tidak lama selepas itu, akaun Twitter rasmi mengesahkan bahawa pasukan pembangunan telah dibentuk pada Januari 2021.

Skate 4 secara rasmi dipanggil Skate. Dan ia akan menjadi percuma dan mempunyai silang dan silang silang

Skate. Peminat boleh mendaftar sekarang untuk menguji versi awal permainan.

Dikemas kini: 24 Sep, 2022 3:29 pagi
Dihantar: 14 Jul, 2022 4:20 PM

Di samping bulatan penuh mendedahkan bahawa Skate 4 secara rasmi dipanggil Skate, studio mengesahkan bahawa ia akan menjadi percuma di PlayStation, Xbox, dan PC. Selain itu, ia juga akan mendapat sokongan silang dan silang perkembangan.

Berita itu dikongsi melalui kemas kini Bilik Lembaga Full Circle, dan pasukan mengesahkan bahawa Skate. Akan berlangsung di San Vansterdam, yang merupakan kota saudara perempuan untuk skate dan Skate 2’s San Vanelona.

Ia juga menjelaskan mengapa ia memilih untuk pergi dengan nama “Skate.. Ini bermakna peminat tidak boleh mengharapkan skate 5 atau 10, tetapi sebaliknya sepatutnya menantikan permainan skateboarding yang akan terus berkembang untuk masa yang sangat lama. Seperti yang mereka katakan, ia adalah “skate, tempoh.”

Skate 4 screenshot permainan pra-pre-alpha

Circle Penuh menerangkan sedikit lebih lanjut mengenai skate model percuma untuk bermain. akan melaksanakan, mengatakan pasukan menetapkan peraturan keras ketika merancang bagaimana ia akan dilihat dengan mikrotransaksi. Empat peraturan yang mereka kongsi adalah seperti berikut;

  • Tidak ada gaji untuk menang
  • Tiada kawasan peta yang dikunci di belakang paywall
  • Tiada kotak rampasan berbayar
  • Tiada kelebihan permainan berbayar

EA mula merekrut playtesters untuk skate pada bulan Jun dan pasukan bercakap tentang bagaimana keputusan yang sukar untuk membolehkan pemain melihat permainan dalam keadaan “pra-pre-pre-alpha”. Walau bagaimanapun, pada akhirnya, mereka mahu membina permainan ini dengan peminat dan mendapatkan maklum balas seawal mungkin.

Walaupun bulatan penuh tidak akan dapat “semua orang pada musim panas ini,” ia merancang untuk membiarkan lebih banyak pemain ke skate. bermain -main dalam “bulan -bulan akan datang.”

Skate pertama kali diumumkan oleh Cuz Perry dan Deran Chung pada 2020’s EA Play dan memberi peminat skate yang telah menunggu sejak Skate 3 2010 untuk entri baru dalam francais beberapa berita hebat.

Skate. Pada masa ini tidak mempunyai tarikh pelepasan, tetapi pasukan menjanjikan ia akan tersedia sebaik sahaja ia sudah siap.

Mempunyai tip untuk kami? Ingin membincangkan kemungkinan kisah? Sila hantar e -mel ke [email protected].

. Anda boleh mengikutinya di Twitter @Adambankhurst Dan pada Berkedut.

Skate 4: Berita Tarikh Siaran, Kebocoran, Permainan, Treler, dan Lebih Banyak Kemas Kini

Permainan Skate Terakhir Kickflipped Into Our Lives pada tahun 2010, tetapi sejak kita tidak mendengar mengintip dari siri ini walaupun panggilan dari peminat untuk membawa kembali tajuk EA Blackbox legenda.

Akhirnya, selepas peminat ‘berharap skate kembali ke kewujudan’ permainan baru diumumkan di EA Play pada tahun 2020, memanfaatkan permintaan penggemar dan kebangkitan baru gelaran skateboard seperti Tony Hawk’s Pro Skater 1 dan 2, Skater XL dan Sesi dan Sesi.

Walaupun kami masih mendapat sedikit masa untuk pergi sebelum permainan akhirnya dilancarkan, kami telah menyusun semua intel, kebocoran dan lebih banyak berita mengenai entri seterusnya dalam siri ini di bawah. Oleh itu, baca terus untuk semua yang anda perlu tahu.

 - Memeriksa berita skate terkini. Semua kemas kini terkini dijumpai di bawah.

Berita terkini

14 Julai 2022 – Skate pergi percuma untuk bermain

EA telah mengumumkan bahawa “Skate 4” sebenarnya akan dipanggil “Skate”, banyak kegusaran semua penulis SEO di seluruh dunia.

Ia juga akan menjadi percuma, dengan EA berminat untuk menegaskan permainan tidak akan memasukkan sebarang mekanik bayar untuk menang.

Skate ditetapkan untuk dibebaskan di PlayStation, Xbox dan PC, menyokong silang bermain, serta perkembangan silang.

3 Julai, 2022 – EA menunjukkan skate 4 pra -alpha dan mengumumkan playtest

Walaupun laporan dari Tom Henderson mencadangkan bahawa Skate 4 adalah “jauh lebih jauh dalam pembangunan daripada orang yang mungkin berfikir”, sudah pasti belum siap.

Untuk menunjukkan bahawa, EA telah mendedahkan treler baru dengan permainan dalam pembangunan yang digambarkan sebagai “pra-pre-pre-alpha” yang boleh anda tonton di sini.

.

. Masih awal, tetapi kami ingin mendapatkan hak ini dan itu bermakna kami mahu anda menjadi sebahagian daripadanya. Menjadi skate. orang dalam di http: // skate.permainan/orang dalam untuk peluang bermain, memberi maklum balas dan membantu membentuk masa depan skate.”

. Walau bagaimanapun, kerana popularitinya, tidak semua orang akan berpeluang bermain. .”

Ikuti pautan di atas untuk mengetahui lebih lanjut dan menonton treler baru di bawah.

25 Jun, 2022 – EA akan melaporkan Skate 4 pada bulan Julai

Laporan baru telah dikeluarkan hari ini dari Tom Henderson di mana sumber -sumber yang dekat dengan leaker telah mencadangkan bahawa Skate 4 akan diturunkan bulan depan (Julai).

“Difahamkan bahawa permainan telah menjalani bermain -main yang luas beberapa bulan terakhir ini dengan gelaran yang jauh lebih jauh dalam pembangunan daripada orang mungkin berfikir.”

.

Pesta Permainan Musim Panas bermula hari ini dengan masa permulaan yang disahkan 11 pagi PT / 2PM ET / 7PM BST.

Anda boleh menonton melalui YouTube atau Twitch dengan mengikuti pautan yang disenaraikan. Atau hanya menonton aliran langsung yang dibenamkan di bawah.

2 Jun 2022 – Summer Game Fest adalah minggu depan

Jangan lupa bahawa pesta permainan musim panas ketiga berlaku pada 9 Jun, dan berjanji untuk mempamerkan “Apa yang akan datang dalam permainan dengan pengumuman permainan baru yang besar, perdana dunia, tetamu istimewa, dan banyak lagi”.

. Tetapi ini bukan untuk mengatakan ia tidak akan mempunyai beberapa pengumuman permainan baru. . Seseorang hanya boleh berharap.

Sama ada cara, menyesuaikannya, ia akan menyeronokkan!

Skate 4 Tarikh Siaran – Bilakah Skate 4 Keluar?

Pada masa penulisan tidak ada tarikh pelepasan untuk skate 4, tetapi semua tanda mencadangkan ia masih agak jauh dari melancarkan.

. Tidak lama selepas itu, akaun Twitter rasmi mengesahkan bahawa pasukan pembangunan telah dibentuk pada Januari 2021.

Baru -baru ini semasa pendapatan EA Q3 2022 memanggil Ketua Pegawai Eksekutif EA Andrew Wilson mencadangkan bahawa permainan akan “dilancarkan tidak lama lagi”, bagaimanapun, berdasarkan kebocoran permainan yang telah kita lihat (lebih lanjut mengenai yang lebih jauh), ia masih kelihatan seolah -olah permainan berada di Peringkat pra-alpha. Kami membayangkan bahawa permainan tidak akan dilancarkan sehingga 2023, paling awal.

Skate 4 kebocoran

Salah satu kebocoran terbesar yang kita lihat dari Skate 4 melibatkan beberapa rakaman pra-alpha yang dikongsi di aplikasi video Odysee.

Kononnya rakaman berasal dari Playtest Skate 4 awal pada bulan April 2022, itu menurut orang dalam industri yang boleh dipercayai Tom Henderson. Rakaman itu kemudiannya diedarkan ke laman web lain, dan anda boleh menonton beberapa di bawahnya dari suapan Twitter Jeff Grubb.

Grubb kemudian mencadangkan bahawa rakaman itu selaras dengan apa yang dia dengar mengenai keadaan permainan dari beberapa orang.

. “Bagi saya, ini semua menarik. Nampaknya penekanannya adalah pada ketidakstabilan animasi, dan sepertinya Ea membuat keinginannya untuk memberikan semua masa yang cukup untuk prototaip (kaedah respawn).”

Skate 4 Gameplay

Walaupun anda dapat melihat beberapa permainan sebenar dalam kebocoran di atas, salah satu elemen permainan yang lebih menarik yang kami dengar dibincangkan melibatkan kandungan yang dihasilkan oleh pengguna. Ini adalah aspek permainan yang EA CEO Andrew Wilson telah bercakap untuk beberapa waktu.

“Anda mengambil permainan seperti Skate, dan semasa skateboarding dalam dan dari dirinya sendiri mempunyai daya tarikan yang luar biasa kepada penonton yang besar, global, terdapat juga satu lagi trend sekular yang berlaku di dalam industri kami di sekitar kandungan yang dihasilkan oleh pengguna, dunia terbuka dan interaksi,” kata Wilson Dalam panggilan pelabur.

“Bagi ramai orang, skateboarding bukan sekadar sukan: ia membuka kunci akses mereka kepada seni, budaya … jika anda mengikuti seorang lelaki bernama Nyjah Huston di Instagram, yang merupakan salah satu pemain skateboard yang hebat di dunia, anda akan mendapati bahawa dia seorang lelaki muda yang memulakan skateboarding, tetapi sekarang adalah ikon fesyen dan seni yang tinggal di sebuah rumah besar di Beverly Hills dan memandu di Rolls Royce.”

Jeff Grubb (melalui petikan yang ditranskripsikan oleh VGC) sepatutnya bercakap dengan orang yang telah bekerja pada mod skate percuma dalam talian yang membolehkan pengguna melepak dan membina skateparks bersama.

“Mereka akan mengambil beberapa perkara moden, khususnya jenis barangan yang mungkin anda lihat dalam permainan Forza atau banyak permainan berbilang pemain dalam talian moden, di mana anda akan mempunyai banyak pilihan penyesuaian untuk watak anda, banyak kulit, kulit untuk papan anda, perkara seperti itu, “kata Grubb.

“Dan akan ada banyak kandungan yang dihasilkan oleh pengguna, di mana anda boleh membungkus papan anda dengan beberapa perkara gila yang telah dibuat oleh masyarakat – mereka akan benar -benar menekankan perkara itu.

“Ini adalah mod di mana anda melepak dengan rakan anda atau orang lain yang akan melompat ke pelayan, dan kemudian sesiapa di pelayan boleh berkata, ‘Hei, adakah sesiapa yang ingin mencuba dan meletakkan beberapa helah dengan saya di sini mengenai perkara ini?

“Dan kemudian seseorang boleh meletakkan barang -barang taman skate yang diperlukan untuk melakukannya secara real time dengan orang lain di sana dan hanya berkata, ‘Inilah jalan yang kita perlukan untuk membuat ini berlaku, di sana, sekarang semua orang mula melakukan ini.’

“Dan orang dapat bekerjasama untuk menjadikan taman -taman ini pada masa yang sama. Anda boleh menambah barangan, memadam barangan dengan cepat, dan orang -orang yang telah memainkan mod ini mengatakan ini adalah jenis yang menonjol di mana ia benar -benar menyeronokkan untuk melakukannya dengan rakan -rakan dan dengan orang lain.

Pasukan Pembangunan Skate 4

Daripada memberikan skate 4 kepada salah satu pasukan pembangunan yang sedia ada elektronik, penerbit memutuskan untuk mengumumkan pembentukan studio baru yang berpusat di Vancouver, yang dipanggil Bulatan penuh.

Di bawah kepimpinan Daniel McCulloch, yang mempunyai sejarah yang kuat untuk menghubungkan pemain dengan permainan hebat sebagai bekas ketua Xbox Live di Microsoft, pasukan itu datang bersama -sama untuk mencipta pengalaman RAD dan mentakrifkan semula cara pemain membuat kandungan yang dapat dikongsi dengan Komuniti Skate.

“Para peminat berharap skate kembali ke kewujudan dan kami mahu mereka merasa terlibat dalam proses dari pembangunan ke pelancaran permainan dan seterusnya. Kami mahu mereka berasa seperti mereka adalah sebahagian daripada bulatan penuh, “kata Daniel McCulloch, GM of Full Circle. “Kami semua bersenang -senang dan membuat permainan hebat yang orang mahu bermain dengan rakan -rakan mereka. Dan, kami mencari lebih banyak pemaju untuk membantu kami membina dunia yang menarik untuk pemain untuk meneroka.”

Ramai yang akan ingat bahawa ia adalah EA Black Box yang mencipta permainan asal, dan berita baiknya adalah bahawa beberapa pasukan itu kembali sekali lagi. Kepimpinan Kreatif Skate, Deran Chung dan Cuz Parry kembali, kedua -duanya menjadi penting untuk penciptaan francais dan pembangunan ketiga -tiga permainan asal. Mereka teruja untuk membawa semangat dan pengetahuan mereka tentang budaya skate kerana mereka membantu memimpin pertuduhan pada evolusi francais seterusnya. Pasukan Pembangunan juga mencari bakat yang hebat untuk berkembang dengan kedudukan yang kini dibuka untuk artis, pereka dan jurutera, dengan lebih banyak lagi yang akan datang sepanjang tahun.

“Kami sangat tertarik untuk kembali bekerja di skate,” kata pasangan itu. “Ada yang mengatakan perkara telah melingkari penuh.”

Skate 4 platform

Buat masa ini bulatan penuh dan EA hanya mengesahkan pelepasan skate 4 di PC tetapi ia akan cukup banyak diberikan bahawa permainan juga akan datang ke konsol moden juga. Kami akan mengesyaki bahawa permainan akan dibebaskan pada PS5 dan Xbox Series X | s juga. Tidak jelas jika permainan akan dilancarkan di Nintendo Switch, tetapi apa -apa yang mungkin.

Soalan besar ialah sama ada pelepasan skate 4 di PS4 dan Xbox One. Walaupun terdapat jauh dari mana-mana pengesahan di hadapan itu, kita perlu membayangkan bahawa Skate 4 akan melangkau Konsol Gen yang lebih tua.