Simulator Penerbangan mencipta Pengalaman Penumpang – Nerdist, Pesawat Penumpang Top Trumps Card Game

Pesawat Penumpang Top Trumps Game

Bilangan pemain: 2+

Simulator penerbangan mencipta pengalaman penumpang

Saya tidak peduli berapa jam anda log masuk simulator penerbangan microsoft, anda tidak layak untuk terbang pesawat sebenar. Apabila anda gagal di skrin komputer anda, anda hanya memukul tetapan semula. Beratus -ratus orang tidak mati dalam kemalangan yang berapi -api. Tetapi simulator yang baru dan sangat berbeza akan menyiapkan anda untuk jenis perjalanan udara yang boleh dikendalikan oleh sesiapa sahaja. . Tetapi perkara paling aneh adalah permainan ini tidak ada kaitan dengan 2020.

Ketibaan terbaru di Steam adalah idea pelik pemaju permainan Hosoji Auji dari New York. Mod kapal terbang (yang pertama kali kita dengar di Cnn. Ia menempatkan anda “sebagai penumpang tempat duduk tingkap untuk tempoh masa nyata penerbangan komersial jarak jauh di seluruh Atlantik., masa sebenar. Permainan ini dimaksudkan untuk “dimainkan” selama berjam -jam, ketika anda hampir terapung di seberang lautan melalui pengalaman yang sahih dan membosankan dari penumpang yang sebenarnya.

“Permainan Mode Pesawat Meneroka Pengalaman Perjalanan Penerbangan ke setiap detail terakhir-dari reka bentuk tempat duduk anda dan tempat duduk di hadapan anda, kepada kandungan beg pembawa dan telefon pintar anda, kepada tingkah laku kru kabin dan penumpang lain. Keadaan penerbangan anda akan berubah setiap kali anda bermain. . Duduk, berehat, dan nikmati.”

 • .
 • Imejan satelit yang agak tepat dari laluan penerbangan anda.
 • Makanan ringan, minuman premium, dan perkhidmatan makan (termasuk. Pilihan Ikan)
 • .
 • Kad Maklumat Lampu dan Kad Maklumat Pesawat Percuma Overhead.
 • .
 • .
 • Bunyi ambien yang sahih – yang bayi itu. *
 • .
 • Majalah pemenang anugerah kami, Stratospheres, dipenuhi dengan artikel, silang kata, dan sudoku.

.

Permainan Mod Pesawat Pesakit sepenuhnya menjadi penumpang_1

. Cara filem ditonton di neraka.

Mod kapal terbang akan tersedia untuk komputer PC dan Mac. Dan kami mengharapkan ia menjadi hit, kerana ini adalah permainan paling 2020 yang pernah ada. . . Dan ia telah berkembang sejak 2017. Hampir seperti seseorang tahu apa yang akan menjadi perjalanan udara tahun ini …

Nah, kami hanya menjadi paranoid. Tetapi pada tahun 2020 sukar tidak merasakan seperti itu ketika memikirkan terbang, bahkan hampir.

Gambar Pilihan: Permainan AMC

Flaps, enjin … teras! Pernahkah anda menganggap apa yang diperlukan untuk dua ratus tan aluminium dan keluli untuk terbang pantas ke udara? . . Tanggalkan dan melambung di atas lawan anda dengan semua pek baru ini Trumps teratas!

Di dalam pek ini, anda akan menemui 30 pesawat yang paling menarik dan bervariasi di dunia. Dari pesawat pertama yang pernah dibawa ke langit, ke pesawat yang akan membayar penumpang ke angkasa dalam tempoh lima tahun akan datang. Temui pesawat, pesawat yang membawa pesawat dan pesawat komersial kegemaran kami pada abad ke-21!

Ciri-ciri utama

 • Menghiburkan permainan kad pendidikan yang disukai kerana membawa pesawat penumpang kegemaran anda ke kehidupan
 • Main teratas Trumps pada bila -bila masa, di mana sahaja, dengan seberapa banyak orang yang anda suka
 • Ketahui Ketika Concorde Mengambil Ini Penerbangan Pertama, Berapa Banyak Penumpang Boeing 777 Boleh Dibawa dan Sayap Sayap untuk Boeing 787 Dreamliner dalam edisi ini Top Trumps – Pesawat Penumpang
 • Kes plastik yang mudah dibawa bermaksud tidak ada batasan pada permainan
 • Bersedia untuk mengalahkan lawan anda, temui fakta baru dan menarik dan duel cara anda untuk menjadi Trump teratas

Maklumat tambahan:

Nombor Artikel Eropah (EAN): 885996003415

Kod Item Produk: 003415

Dimensi produk: 85mm x 140mm x 20mm

Umur yang sesuai: 3+

Bilangan pemain: 2+

Strategi Deep City-Builder Airport Mobile Game

Simulator Lapangan Terbang: Kelas Pertama membolehkan pemain membina, membangun, dan menguruskan operasi seluruh lapangan terbang, meletakkan segala -galanya dari pusat pemeriksaan keselamatan ke kedai kopi, mengekalkan kontrak dan jadual dengan syarikat penerbangan, dan mengoptimumkan kepuasan penumpang dari ketibaan untuk berlepas. Dari perancangan awal dan pembinaan melalui peningkatan dan penambahan, lapangan terbang pemain dapat berkembang menjadi hab antarabangsa yang besar, di mana keperluan penumpang dan jadual penerbangan berkembang lebih terperinci dan kompleks.

Permainan ini percuma dan tersedia dari Apple App Store dan Google Play!

Bina lapangan terbang muktamad

Rancang dan letakkan semua keperluan lapangan terbang anda dalam permainan gaya pembina bandar, dari landasan ke terminal dan segala-galanya di antara. Tambahkan ciri baru semasa anda berkembang dan pastikan pesawat anda mempunyai akses kepada bahan bakar, katering, dan pintu terbuka, sementara penumpang anda mencari jalan melalui keselamatan, kawalan pasport, makanan, membeli -belah, dan banyak lagi.

Dapatkan perniagaan anda dari tanah

Membangunkan strategi untuk lapangan terbang anda – adakah anda akan memberi tumpuan kepada penerbangan kos rendah dan perjalanan pendek, atau penerbangan piagam dan syarikat penerbangan premium? Tandatangan kontrak baru dan luaskan operasi anda, tetapi pastikan anda mempunyai infrastruktur dan keupayaan untuk bersaing, atau risiko perkongsian terbaik anda. Dari mengekalkan anggaran anda untuk mengatur jadual penerbangan anda, anda perlu mengimbangkan semuanya!

Sila penumpang dan juruterbang

Menguruskan keperluan kedua -dua pelancong dan kakitangan dengan memastikan operasi lancar di kedua -dua belah pihak. Pastikan perkhidmatan anda berjalan dan mengelakkan kelewatan penerbangan untuk membuat penumpang anda gembira, dan menarik perhatian rakan anda dengan kemudahan jualan dan kualiti yang tinggi. Perhatian terhadap perincian akan membuat perkara terbang stabil!