Sims 4 watak anda?, The Sims 4 mendapat kuiz keperibadian untuk membantu dalam create-a-sim | Pcgamesn

The Sims 4 mendapat kuiz keperibadian untuk membantu dalam membuat-a-sim

Ingatlah untuk menilai kuiz ini di halaman seterusnya!
Penilaian membantu kita mengetahui kuiz mana yang baik dan yang buruk.

Sims 4 watak anda?

? Andrew? Shawn? David? Jordan? . Beberapa perkara mungkin tidak dapat dilihat, tetapi kami telah mengkonfigurasi beberapa soalan yang dapat membantu memikirkannya.

Ingatlah untuk menilai kuiz ini di halaman seterusnya!
Penilaian membantu kita mengetahui kuiz mana yang baik dan yang buruk.

 • ? oleh (sudah ditandai)
 • ?
 • ? oleh Boomer
 • Apa yang akan menjadi bar sim tertinggi anda sekarang? oleh nomnomnom
 • Sims 2 aspirasi anda?

Apa itu Gotoquiz? Tapak kuiz yang lebih baik: Tiada pop timbul, tiada keperluan pendaftaran, hanya kuiz berkualiti tinggi yang boleh anda buat dan kongsi di rangkaian sosial anda. .

Topik Kuiz: Sims 4 watak saya?

Kuiz trend

 • Le Test du Choixpeau (Les 28 Soalan De Pottermore !!)
 • Betapa menariknya anda. Betul?
 • Apa emoji awak?
 • Kuiz keperibadian: gadis girly atau tomboy?

Eksklusif Gotoquiz: Ujian Keperibadian Besar Lima, membolehkan anda menyesuaikan slider untuk menyempurnakan jawapan anda kepada beberapa soalan. Kemudian terima analisis keperibadian anda.

Memberi maklum balas

Sekiranya anda melihat sebarang gangguan atau pepijat visual semasa melayari gotoquiz, sila laporkannya! Maklum balas anda membantu!

 • Terma & Syarat
 • Dasar Privasi
 • Hubungi
 • FAQ & ATTRIBUSI

The Sims 4 mendapat kuiz keperibadian untuk membantu dalam membuat-a-sim

? Sekiranya anda mempunyai, ciri baru yang datang ke Sims 4 akan terasa sangat biasa. Kemas kini yang masuk untuk mod penciptaan aksara SIMS 4 akan menggabungkan ujian keperibadian – tetapi pada akhirnya, ia akan menghasilkan ciri -ciri SIM berdasarkan jawapan anda.

Seperti yang dilaporkan oleh PCGamer, pemaju Maxis mengumumkan dalam aliran Twitch (yang boleh anda periksa di bawah) bahawa ia menambah “mod permainan baru untuk membuat-a-sim, jenis membaikpulih cara anda boleh masuk dan membuat sim “-Dipanggil” Create-A-Sim Story “. . Dari permainan yang mempamerkan ini, cerita-cerita create-a-SIM ini merangkumi kuiz keperibadian sepuluh soalan mudah, dengan tiga jawapan yang mungkin untuk masing-masing.

Soalan-soalan itu kelihatan cukup bervariasi, dan sampai ke arah apa yang akan menjadi sim anda. . Sekiranya anda tidak berminat untuk menjawab yang tertentu, anda boleh memilih untuk diberi soalan lain sebagai gantinya.

Apabila keputusan berada di SIM anda akan dihasilkan, dengan panel “cerita saya” dihuni dengan keadaan permulaan – dengan perkara seperti kerjaya, kemahiran, dan permulaan dana berdasarkan jawapan anda. .

Menurut Devs, soalan -soalan itu mengikat kedua -dua permainan asas dan semua pek pengembangan, walaupun anda perlu memiliki pengembangan untuk mendapatkan soalannya.

Jangan risau jika anda berminat dengan kaedah create-a-sim yang dicuba dan diuji, namun anda masih dapat menjadikan sims anda dengan cara yang biasa jika anda mahu: “Saya ingin mengatakan pendahuluan, ini tidak mengubah apa -apa mengenai proses lama. Sekiranya anda masih ingin membuat sim anda dengan cara biasa anda boleh “.

Lihat mod Sims 4 terbaik

Maxis tidak mendedahkan tarikh pelepasan untuk kemas kini, tetapi semoga anda dapat mula membuat sims menggunakan ciri baru tidak lama lagi.

Carrie Talbot Carrie adalah fanatik permainan RPG dan dunia terbuka, dengan lebih banyak jam di Skyrim, The Witcher 3, dan Ketuhanan: Sin asal II daripada yang dia inginkan untuk mengakui. . Seorang bekas editor PCGamesn News, dia tidak mengikuti projek penulisan bebas.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.