Sims 4: pengembangan generasi dijelaskan, Sims 4 mendapat pengembangan baru yang serupa dengan generasi

Kemas kini Big Sims 4 seterusnya akan datang dan bermain seperti pengembangan generasi

Pada masa ini terdapat dua pek pengembangan Sims 4 dalam perjalanan menurut EA dan Maxis, dan kini beberapa peminat salah satu permainan kehidupan terbaik yang berfikir semua ceramah bayi ini dapat menunjuk kepada pek pengembangan ‘generasi’ Sims 4 yang memberi tumpuan kepada kandungan yang mengalir untuk pelbagai usia dalam permainan. Kedua -dua pek pengembangan ini belum diturunkan walaupun, jadi ingatlah untuk tidak mendapat harapan anda terlalu tinggi.

The Sims 4: Expansion Generasi dijelaskan

The Sims 4: Expansion Generasi dijelaskan

Ditulis oleh Kiera Mills

Dihantar 13hb Jan 2023 11:28

 • Untuk lebih banyak pengumuman Sims 4, lihat panduan kami mengenai semua yang kita tahu mengenai Sims 5: Projek Rene setakat ini.

Sims 4: Generasi Pengembangan Pengembangan

Bersama penggoda untuk pek pengembangan yang lain, jawatan itu juga menyebut aliran langsung yang akan datang, dua Kit, dan satu kemas kini yang besar, mungkin mengemas kini bayi bahawa peminat telah menunggu sejak sidang kemuncak Sims. Sekiranya memang kemas kini bayi, kita mungkin mempunyai tahap kehidupan bayi baru seawal bulan Februari.

Bersama -sama dengan ‘semuanya relatif!’Tagline, kehadiran bingkai foto di pokok telah menyebabkan banyak untuk membuat hubungan antara itu dan pokok keluarga, lebih menekankan kemungkinan pengembangan generasi. Imej beruang di salah satu bingkai juga dibentuk seperti gigi, yang membawa banyak orang untuk mempercayai bahawa kami mungkin menerima permainan yang memaparkan dongeng gigi atau telah meluaskan permainan pada penjagaan pergigian kanak -kanak.

Generasi sebagai pek pada dasarnya akan menambah kedalaman dan perincian ke setiap peringkat kehidupan The Sims. Ini boleh dalam bentuk kelab baru, interaksi sosial, kemahiran, atau barangan yang bergantung kepada umur. Sebagai contoh, Sims 3: Generasi pek yang diperkenalkan tongkat untuk penatua. Sebelumnya Sims 4 Penggoda rasmi untuk kit pop pastel juga menunjukkan imej gigi palsu, menunjukkan bahawa kami mungkin dapat mengharapkan lebih banyak permainan untuk penatua, ciri yang diminta oleh banyak peminat Sims.

 • Untuk maklumat lanjut mengenai peringkat kehidupan bayi dan apabila kami dapat mengharapkannya, baca panduan kami untuk kemas kini bayi Sims 4 di sini.

Ciri -ciri apa yang akan berlaku dalam generasi?

The Sims 3: Generasi Raggy Rakan Kawan

Semasa membincangkan apa yang mungkin kita harapkan dari pek generasi, berguna untuk mengkaji semula apa yang telah disertakan sebelum ini The Sims 3. Ciri -ciri berikut telah ditambah:

 • Rakan khayalan untuk kanak -kanak
 • Kemahiran kimia dan pembuatan ramuan, kemahiran baru ini digunakan untuk menembusi jenaka praktikal dan bahkan dapat membawa kawan-kawan khayalan hidup.
 • Profesion penjagaan hari di mana sims dibayar untuk menjaga anak sim yang lain
 • Lebih banyak pranks untuk kanak -kanak dan remaja termasuk kusyen whoopee.
 • Ciri Kenangan Membuat yang membolehkan Sims mengambil video momen kehidupan dan menyemaknya di TV.
 • Keupayaan untuk menceritakan kisah hantu
 • Memberi hadiah
 • Aktiviti luaran baru untuk kanak -kanak
 • Kanak -kanak boleh berpakaian pakaian
 • Sekolah asrama
 • Aktiviti sekolah untuk kanak -kanak dan remaja
 • Lawatan sambil belajar
 • Interaksi baru untuk membaca kisah tidur kepada kanak -kanak
 • Remaja boleh belajar memandu dan pergi pada tarikh
 • Prom dan tamat pengajian untuk remaja
 • Ciri Buku Skrap di mana anda dapat melihat kenangan Sims yang terkenal
 • Orang dewasa muda boleh mengalami krisis pertengahan umur
 • Canes untuk penatua
 • Remaja boleh membuang pesta ketika ibu bapa mereka pergi. Ada interaksi baru jika mereka terperangkap melakukannya.
 • Parti Sarjana Muda dan Sarjana Muda dengan penari untuk disewa sebagai hiburan.

Banyak ciri -ciri ini sudah disertakan Sims 4 Dari pek sebelumnya, iaitu prom, tamat pengajian, memberi hadiah, tarikh, pranks, kelab, dan aktiviti luaran untuk kanak -kanak. Dari senarai, TEENS Learning to Drive tentu saja tidak mungkin kerana kami tidak mempunyai kereta dalam permainan walaupun ia menjadi salah satu ciri yang paling diminta dari pemain.

Selain daripada kemungkinan mengalami krisis pertengahan umur, penambahan permainan yang mempunyai kebanyakan peminat yang liar dengan spekulasi adalah keupayaan untuk kanak-kanak mempunyai rakan khayalan. Ini adalah aspek menghiburkan Sims 3: Generasi, dengan anak patung raggy menjadi sesuatu Sims ikon francais.

Interaksi dan permainan lanjutan untuk kanak -kanak dan remaja akan melengkapkan dengan sempurna The Sims 4: Tahun Sekolah Menengah pengembangan, dengan itu kita sudah mempunyai keupayaan remaja untuk menyelinap keluar dari rumah. Dapat Membuang Parti Remaja juga adalah ciri-ciri klasik yang dapat diterokai oleh pemain Sims sebelum menghantar orang dewasa yang berpaling remaja mereka ke universiti.

Setakat ini, kita mesti membuat spekulasi kerana ini adalah satu -satunya penggoda yang kita ada, kita pasti akan mengetahui lebih lanjut semasa Sims Livestream pada 31 Januari.

 • Untuk lebih banyak berita dan petua Sims 4, lihat panduan kami jika Sims 5 akan terbuka dunia atau tidak.

Kemas kini besar ‘Sims 4’ seterusnya akan datang dan bermain seperti “Generasi” Ekspansi

Dalam kemas kini baru-baru ini, EA secara rasmi mengesahkan pek pengembangan seperti generasi untuk ‘The Sims 4.’Inilah yang kita tahu mengenai pek itu.

Feb. 2 2023, dikemas kini 6:07 p.m. Et

Bayi di 'The Sims 4'

Sekarang bahawa permainan hidup-sim yang popular Sims 4 adalah percuma, pemain baru dan tua mempunyai banyak untuk diterokai dalam tajuk popular. Walaupun EA telah mendedahkan bahawa Sims 5 dalam kerja -kerja, pemaju masih meletakkan pek kandungan baru untuk permainan semasa.

Sebelum ini, EA mengesahkan bahawa terdapat satu lagi pek pengembangan dalam perjalanan mengikuti kemas kini kandungan besar seterusnya. Bagi pemain veteran, pengembangan baru memainkan peranan yang sama dengan ekspansi “generasi” dari permainan sebelumnya.

Artikel berterusan di bawah iklan

Adalah pek pengembangan generasi yang datang ke ‘The Sims 4’?

Pengembangan baru, bertajuk “Berkembang Bersama” akan datang ke Sims 4. Dalam aliran komuniti sebelumnya, pasukan dev di EA menjatuhkan banyak petunjuk yang mencadangkan pek pengembangan terbaru akan berorientasikan keluarga. The Teaser menampilkan imejan dengan lampin dan gigi (gigi bayi dan gigi palsu), mengisyaratkan lebih jauh lagi pada kandungan untuk sims dari semua peringkat umur.

The Michaelsons di 'The Sims 4'

Artikel berterusan di bawah iklan

Pada Februari. 2, EA akhirnya menjatuhkan lebih banyak maklumat mengenai pek pengembangan baru dalam bentuk treler baru. Pemain kini boleh memulakan baru Sims Keluarga di bandar San Sequoia. Sims anda akan dapat mengambil bahagian dalam segala macam pencapaian yang relatable, seperti membiarkan ibu bapa anda bergerak dengan anda, menavigasi krisis pertengahan umur, atau bahkan bertemu dengan orang baru dan mempunyai argumen dengan mereka!

Pasukan dev di EA juga secara rasmi mengesahkan bahawa keluarga baru, Michaelsons, akan menyertai pertengkaran dalam kemas kini kandungan. Dalam treler rasmi, Michaelsons dapat dilihat mengambil bahagian dalam pelbagai acara kehidupan yang biasa, termasuk kehilangan gigi pertama anda dan mengamuk kehilangan permainan papan.

Artikel berterusan di bawah iklan

Dan jika itu tidak cukup baru Sims Kandungan untuk anda, aliran itu juga melancarkan bahawa bayi akan datang ke permainan, mengesahkan banyak spekulasi peminat!

Tidak lama lagi, Sims 4 Pemain akan dapat mencipta bayi dalam permainan mereka sendiri. Anda akan dapat berpakaian mereka, bermain permainan comel, dan juga menyusukan mereka untuk pengalaman yang penuh keibubapaan.

Berkembang bersama ditetapkan untuk dibebaskan di Mar. 16 pada 10 a.m. Pt. Pra-memerintahkan permainan atau membelinya hingga 27 April akan memberi anda Pek Kandungan Digital Playtime Luar!

Sims 4 adalah percuma untuk bermain di PC, Mac, Xbox One dan Series X/S, dan PlayStation 4 dan 5.

Pek pengembangan Sims 4 ‘Generations’ mungkin permainan kehidupan seterusnya

Pek pengembangan Sims 4 'Generations' adalah apa yang difikirkan oleh beberapa peminat seterusnya: Sim berjanggut dengan topi melengkung melengkung

Pada masa ini terdapat dua pek pengembangan Sims 4 dalam perjalanan menurut EA dan Maxis, dan kini beberapa peminat salah satu permainan kehidupan terbaik yang berfikir semua ceramah bayi ini dapat menunjuk kepada pek pengembangan ‘generasi’ Sims 4 yang memberi tumpuan kepada kandungan yang mengalir untuk pelbagai usia dalam permainan. Kedua -dua pek pengembangan ini belum diturunkan walaupun, jadi ingatlah untuk tidak mendapat harapan anda terlalu tinggi.

Walaupun tidak ada perkataan rasmi mengenai apa yang seterusnya Pek pengembangan Sims 4 akan ada, mungkin ada beberapa petunjuk yang menunjuk ke arah pek ‘generasi’. Sudah tentu mengambil semua ini dengan sebatian garam, tetapi kadang -kadang ia hanya menyeronokkan untuk membuat spekulasi, bukan?

Selepas pek ‘Generasi’ dicadangkan di forum Sims, pengguna FreezerBunnyCowPlant menambah bahawa “Dari seni konsep kita dapat melihat gigi palsu dalam gelas, yang mungkin bermakna kita mendapat lebih banyak barangan untuk penatua juga. (Walking Canes? Rumah persaraan?) Ini bermakna kita mendapat EP generasi yang memberi tumpuan kepada seluruh keluarga, bukan hanya bayi.”Ini mengikuti perkataan rasmi bahawa tahap kehidupan bayi baru akan datang ke sims 4.

Yang lain mencadangkan ia boleh menjadi generasi seperti, dan mungkin hanya memberi tumpuan kepada orang tua seperti bagaimana tahun-tahun sekolah menengah memberi tumpuan kepada remaja. “Imej dengan berus dan aksesori kepada saya menunjukkan pek fesyen dan kecantikan di mana sim boleh menjadi stylist rambut atau pereka fesyen dengan kerjaya aktif. Tetapi ini terasa lebih seperti pek permainan daripada pek pengembangan, “tambah pengguna yang sama.

Anda dapat melihat semua maklumat setakat ini dan menggoda dua pek pengembangan Sims 4 yang baru yang digariskan oleh pemain di halaman komuniti, di samping perbincangan mengenai tema yang berpotensi untuk pek pengembangan Sims 4 di forum juga.

Sekarang bahawa Sims 4 adalah percuma, kami bayangkan akan ada banyak pemain baru yang melompat ke dalam permainan untuk kali pertama, inilah sebabnya kami telah mengumpulkan senarai pek pencipta Sims 3 cc terbaik, bersama -sama Mod sims 4, dan senarai semua cheat sims 4, jadi anda harus dilindungi untuk membantu memulakan pengalaman terbaik yang mungkin.

Will Nelson dari Starfield ke Cyberpunk 2077, Will Loves tersesat di dunia yang mendalam. Seorang bekas penulis berita untuk NME Gaming, dia akan mengambil apa sahaja yang anda lemparkan kepadanya, terutama Roguelikes.