Sims 4 akhirnya mempunyai peri, terima kasih kepada mod baru tongkat | PCGamesn, Panduan Anda ke Sims 4 Fairy Mod – Snootysims

Panduan Anda ke Mod Sims 4 Fairy

Peri dapat memberikan debu dongeng mereka kepada sims yang dapat digunakan untuk menghilangkan kutukan zombie atau memberikan sim yang lain keupayaan untuk terapung.

Sims 4 akhirnya mempunyai peri, terima kasih kepada mod baru tongkat

EA belum lagi mengeluarkan pek pengembangan bertemakan dongeng untuk Sims 4, jadi satu modder kreatif telah meningkat sebaliknya memberi kami peri yang berkibar.

Sims 4 Fairies: Sim wanita dengan rambut berambut perang terikat dan senyuman gaun biru panjang kerana sayap berkilauan merah jambu di belakangnya

Diterbitkan: 7 Sep 2023

Sims 4 tidak diragukan lagi salah satu permainan simulasi terbesar sepanjang masa. Dari Sims yang konyol namun realistiknya dengan kualiti seperti boneka, entri terbaru EA dalam siri Sims ikonik tetap menang. Sekiranya anda sama-sama terobsesi dengan Sims 4 seperti saya, maka anda mungkin tahu bahawa ramai di antara kita telah menunggu berita tentang pengembangan bertema dongeng. Sekarang kita mempunyai kuda, bagaimana saya bermaksud untuk menjalani impian puteri poni saya tanpa peri tanpa peri? Terima kasih kepada seorang modder yang sangat kreatif dan berbakat, ini bukan masalah lagi.

Anda membaca yang betul, peri telah tiba di sims 4. Saya tidak bercakap mengenai sayap pegun sebagai kandungan tersuai, sama ada. . Dari sayap bertemakan rama-rama hingga yang berwarna merah jambu berkilauan, kami kini dapat membuat apa-apa jenis dongeng yang kami dapat secara mental menyerlahkan dalam permainan. Ia bukan hanya berhenti di penyesuaian, walaupun.

Anda boleh menggunakan sayap animasi dengan mod lain Trey, bertajuk ‘Fairies vs. Penyihir.’Jadikan sims anda terbang atau minta mereka mengajar anak -anak mereka selok -belok menyebarkan sayap mereka. Flying datang sebagai kemahiran baru, yang juga bermaksud beberapa gagal di sana sini. Apabila anda menggabungkan kedua-dua mod Trey, anda pada dasarnya mendapat pek pengembangan bertema dongeng. Mereka juga bekerja dengan pengembangan ladang kuda baru -baru ini. Pelana itu unicorns, ya.

Thumbnail YouTube

Anda boleh menyokong Trey dan memuat turun mod Wings Animasi melalui Patreonnya. Anda juga akan menemui peri vs. Mod penyihir di sana, yang benar -benar percuma. Sekiranya anda tidak mampu untuk menyokong Pencipta untuk sayap, jangan risau. Dia melepaskan semua modnya secara percuma selepas tempoh dua minggu, yang bermaksud bahawa Mod Wings Animated secara terbuka dibebaskan pada hari Khamis, 21 September.

Setiap set sayap sepenuhnya disesuaikan, dari warna ke reka bentuknya. Trey menulis bahawa mod itu dilengkapi dengan “beratus -ratus gaya sayap dan variasi yang berbeza,” termasuk beberapa set biasa dari filem ikonik seperti Barbie Mariposa. . Sekarang, jika anda akan memberi alasan kepada saya, saya mempunyai beberapa anak patung maya yang berkilauan untuk bermain dengan.

Sekiranya anda mencari beberapa cara lain untuk menghidupkan permainan asas anda, semak imbas mod Sims 4 terbaik kami di luar sana. Sebagai alternatif, anda boleh menyemak beberapa permainan santai kegemaran kami yang lain untuk menjaga getaran yang selesa dan sihat mengalir.

Anna adalah salah satu penulis berita kami, yang meliputi segala -galanya dari permainan fantasi hingga pertanian permainan . Apabila tidak makan pasta atau menulis, dia menghabiskan sepanjang masa bermain Sims 4, menyelidiki jauh ke dalam gerbang Baldur 3, cenderung ke padang rumput zamrud di Stardew Valley, dan bermimpi tentang kehidupan sebagai dongeng druid. Dengan kedua -dua literatur dan ijazah sejarah zaman pertengahan di bawah tali pinggangnya, Anna berpendapat bahawa tidak ada tempoh RPG yang lebih baik daripada Zaman Pertengahan. Sebilangan kerja sebelumnya boleh didapati di Dexerto, IGN, dan Twinfinite.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Panduan Anda ke Mod Sims 4 Fairy

Snootysims

Adakah anda sudah mempunyai nasib pendengaran mengenai mod Sims 4 Fairy oleh Modder yang terkenal NYX? Sekiranya anda mencari sedikit sihir, beberapa dunia ghaib, dan juga beberapa sayap dongeng, maka inilah yang anda perlukan dalam permainan sekarang.

Dalam panduan dongeng ini, kami akan melalui aspek utama mod ini dan memberi anda semua maklumat yang anda perlukan untuk memasangnya.

Memasang Mod Sims 4 Fairy

Sekiranya anda mencari cara untuk menambah mod tambahan ke koleksi anda, kami pasti dapat memahami bahawa! Terdapat beberapa aspek yang belum dilakukan oleh pencipta permainan asal, jadi pemain mengambil perkara itu ke tangan mereka sendiri!

Seni Elektronik> Folder Mod Sims 4>. Walau bagaimanapun, jangan lupa bahawa anda perlu mempunyai mod yang didayakan dalam pilihan permainan anda!

Adakah NYX memadam mod?

Terdapat beberapa pemain yang mempunyai masalah untuk mencari mod Sims 4 Fairy dan mod lain oleh NYX. Adakah mereka dipadamkan dan berhenti bekerja? Kemungkinan besar. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa anda tidak boleh mempunyai peri ajaib dalam permainan.

Anda masih boleh mendapatkan mod di sini. Rancangan NYX adalah untuk membuat laman web yang berasingan untuk mod, tetapi rancangan ini nampaknya masih untuk masa depan.

Cara menggunakan mod peri?

Sebaik sahaja anda memasang mod, pergi ke Buat sim platform dan pilih . Walau bagaimanapun, ini bukan satu -satunya cara untuk menjadi dongeng jika anda mempunyai penambahan ini. Anda juga boleh menjadi satu dengan mendapat berkat dari dongeng oleh meminta di pokok dongeng. Pokok ini juga merupakan tambahan baru kepada permainan jika anda mendapatkan tangan anda di mod.

Namun, itu bukan semua! Peri sekarang juga ada pelbagai faedah. Contohnya, termasuk kemahiran meratakan lebih cepat. Juga, peri boleh memberi kesan kepada orang di sekelilingnya. Sejuk, betul? . Segala -galanya dari interaksi baru ke sayap.

Makhluk ajaib yang lain

Sekiranya peri masih tidak betul?

Dengan itu, anda boleh mendapatkan tangan anda pada makhluk seperti Famille, Spellcasters, dan banyak lagi! Jika anda sedang mencari sihir, maka dapatkan tambahan ini untuk permainan mungkin menjadi pilihan terbaik untuk anda. Dengan cara ini, anda boleh bermain dengan garis darah kuno dan pelbagai buku ejaan. Contohnya, sim anda akan berurusan , Oleh itu, sesuai bahawa rakan -rakan Sims kita juga bersifat ajaib. Jadi, famili dalam pek Sims 4 ini adalah makhluk seperti Phoenix atau naga.

Sama ada anda mencari hanya peri atau lebih banyak makhluk ajaib, jangan risau, akan selalu ada aspek yang hebat dalam permainan ini! Sama ada ia dibuat oleh pemodenan atau pencipta permainan sendiri, anda pasti akan menikmatinya!

The Sims Wiki

Selamat datang ke The Sims Wiki! Tidak suka iklan? Kemudian buat akaun! Pengguna dengan akaun hanya akan melihat iklan di halaman utama dan .

Tidak mempunyai akaun?

The Sims Wiki

Dongeng

Dongeng

TS3SN Render 4

Dongeng

Peri yang dilihat di Sims 3: Supernatural treler

Peri adalah keadaan kehidupan yang boleh dimainkan yang diperkenalkan di Sims 3: Supernatural. Mereka pertama kali muncul dalam treler pengumuman rasmi untuk pengembangan. [1] Sebelum itu, terdapat patch (1.32), yang secara tidak sengaja membocorkan fail kesan visual sayap dongeng. [2]

Kandungan

 • 2 gambaran keseluruhan
 • 3 cara untuk membuat peri
 • 4 Membuat peri
 • 5 kebolehan
 • 6 sihir
  • 6.1 helah dongeng, perangkap dan kuasa
   • 6.1.1 kuasa
   • 6..2 perangkap dongeng
   • 6.1.

   Peri dalam permainan sebelumnya []

   Faerie Queen Mara, penjual NPC dari The Sims: Makin ‘Magic, dan keluarga Summerdream dari The Sims 2, boleh dianggap sebagai peri kerana mereka mempunyai ciri -ciri fizikal seperti telinga yang tajam dan – dalam kes mara – sayap. Walau bagaimanapun, kerana keadaan kehidupan belum diperkenalkan, ini adalah estetika semata -mata, dan paling banyak, memainkan peranan dalam bercerita.

   Gambaran Keseluruhan []

   Peri digambarkan sebagai makhluk ajaib yang elegan tetapi nakal yang suka bermain helah di sims, dan yang mengekalkan keperluan asas mereka seperti sim biasa. Walaupun, mereka tidak semestinya nakal, kerana ada yang diketahui membantu Sims dengan sihir mereka, seperti auras, kuasa untuk terbang dan membantu mereka menjadi peri sendiri di arboretum. Mereka mempunyai kemahiran tersembunyi yang dikenali sebagai Sihir dongeng. Peri cenderung menyukai haiwan dan berkebun.

   Ulasan Pakar Gamespot

   10 September 2014

   14 September 2012

   Cara membuat peri []

   • Buat peri di Buat sim. Lihat Membuat bahagian dongeng di bawah untuk maklumat lanjut.
   • Sim boleh menjadi peri dengan mendapat peluang untuk menerima peluang dongeng bila Mencari peri di arboretum.
   • Ada elixir yang dikenali sebagai yang boleh mengubah sim biasa menjadi peri.
    • Sim dengan tahap 10 kemahiran alkimia boleh mencampurkan elixir ini di stesen alkimia dengan mempunyai toadstools merah, permata Sunstone dan debu dongeng dalam inventori mereka.
    • Periksa kedai konsainan elixir kerana kedai mungkin mempunyai elixir, tetapi tidak setiap hari.

    Membuat dongeng []

    Pemain boleh membuat dongeng dalam membuat sim. Di butang “Jenis Supernatural” di bahagian asas CAS, pilih “Fairy” dan sim yang dibuat menjadi dongeng. Selepas itu, peri secara automatik mendapat sepasang sayap – untuk penerbangan dalam bentuk normal dan semula jadi – dengan warna yang unik. Warna sayap adalah sama dalam bentuk semula jadi dongeng.

    Di bahagian asas, terdapat tab kedua yang dilabel sebagai . Ia membolehkan pemain menyesuaikan sayap dongeng dan memilih warna mereka.

    Terdapat enam reka bentuk sayap yang berbeza dan semuanya dilabelkan. Mereka adalah:

    Untuk menukar warna sayap, ada Tukar warna sayap butang di bahagian bawah kanan di luar kotak reka bentuk sayap. Terdapat dua tab yang mana Swatches dan juga Roda warna. Pilih warna untuk sayapnya. Walau bagaimanapun, dalam warna sayap dongeng adat tidak dapat diselamatkan, jadi pemain yang perlu mengingati kod warna atau menyimpan peri dengan warna sayap yang sama ke dalam tong sampah.

    Terdapat banyak pakaian dan aksesori bertema dongeng untuk dipakai peri, walaupun sim lain juga boleh memakainya. Walau bagaimanapun, membiarkan peri memakai mereka memberi mereka penampilan yang lebih kohesif.

    Kemampuan []

    Peri hidup lebih lama daripada sim biasa seperti werewolves dan vampire. Seperti Vampire, peri dewasa muda dan dewasa mempunyai jangka hayat yang lima kali selagi sim biasa, sedangkan werewolves dewasa dan dewasa muda mempunyai seumur hidup iaitu 1.5 kali ganda. Mereka bergerak pada kadar yang lebih tinggi ketika mereka terbang di sekitar. Mereka menyusut ke bentuk semula jadi mereka untuk melakukan interaksi yang tidak dapat mereka lakukan apabila bersaiz normal. Mereka adalah “penipu lahir semula jadi”, menipu sims menggunakan interaksi yang berbeza.

    Peri adalah tukang kebun yang sangat baik. Mereka mempunyai manfaat dalam berkebun. Mereka juga boleh membina kemahiran karisma mereka pada kadar yang lebih pantas.

    Semakin mereka menggunakan sihir, semakin banyak kebolehan tersedia. Mereka boleh menerima auras yang berbeza, dan keupayaan untuk menggunakan pranks dongeng.

    Mereka mendapat moodlet “Energized by Moonlight” yang positif setiap malam kecuali pada bulan baru, dengan nilainya berubah berdasarkan sejauh mana kitaran lunar adalah bulan purnama. Walau bagaimanapun, di bulan baru, mereka mendapat sedikit negatif (-5) “kelaparan untuk cahaya bulan” moodlet.

    Peri, seperti penyihir, mempunyai meter sihir yang hancur setiap kali mereka menggunakan kebolehan mereka. Ia boleh didapati di bawah kepala mereka apabila mereka dipilih di tusuk sim. Ia memberitahu pemain betapa banyak kekuatan sihir yang tersisa dongeng mereka.

    Oleh kerana kuasa sihir mereka mengalir, peri harus mengekalkan meter sihir untuk terus menggunakan kebolehan mereka. Mereka perlahan -lahan menunggu seketika untuk mengisi semula meter atau mereka dapat mengisi meter mereka pada kadar yang lebih cepat dengan minum debunga punch, menunggang kereta api di set kereta api atau berehat di sebuah dongeng. Mereka juga boleh menambah meter mereka dengan serta -merta dengan minum Essence of Magic Elixir. Sekiranya semua kuasa sihir mereka digunakan, ia akan mengambil masa enam jam untuk mengisi semula sepenuhnya, membolehkan mereka menggunakan sihir lagi. Selama enam jam ini, mereka akan mempunyai moodlet negatif.

    Trik, perangkap dan kuasa dongeng []

    . Kerana mereka memperolehnya Sihir dongeng kemahiran, mereka membuka kunci kebolehan dan faedah baru perlahan -lahan. Walaupun peri adalah “penipu lahir semula jadi”, tidak setiap helah akan berjaya. Kadang -kadang, helah mereka akan gagal, menyebabkan kesan negatif sama ada dongeng, sim yang terjejas, atau kedua -duanya. Kemahiran akan diperoleh dengan cepat semasa sim menggunakan aura.

    Kuasa []

    • (Tahap 0)Saya boleh terbang: interaksi diri, yang meningkatkan motif yang menyeronokkan.
    • (Tahap 1)Penerbangan Felicity: memberikan sim lain untuk terbang seperti dongeng dan bukannya berjalan, dan juga membolehkan interaksi “saya boleh terbang”.
    • (Tahap 3) membolehkan peri untuk membaiki objek dengan mudah, mungkin tanpa elektrik. [Pengesahan diperlukan] Pembaikan yang gagal akan menunjukkan mesej “Malangnya, (nama sim) gagal membaiki objek.” bukannya elektrik, tetapi pembaikan dongeng tidak menghitung ke arah cabaran handiness.
    • (Tahap 4)Mekar: interaksi yang mempercepat pertumbuhan tumbuhan ke peringkat seterusnya. Kadang -kadang boleh menyerang dan menyebabkan rumpai tumbuh di tumbuhan yang boleh dituai atau membunuh tumbuhan. Tanpa mengira contohnya, keupayaan juga boleh digunakan untuk membangkitkan semula tumbuhan itu kembali ke kehidupan.

    Fairy Trap []

    • (Tahap 2)Pewarna rambut di bilik mandi: dongeng menjerat mandi yang disasarkan untuk mencelupkan rambut sim mandi secara ringkas dengan warna norak.
    • (Tahap 2)Tandas yang melimpah: dongeng menjerat tandas untuk melimpah ketika memerah.
    • (Tahap 4)Trashcan Luaran: dongeng menjerat sampah luar menyebabkan sampah meletup ke sim yang berkerumun, meninggalkan tumpukan sampah yang terletak di sekitarnya.
    • (Tahap 6)Sofa & loveseats: dongeng menjerat tempat duduk ini akan membuat sim duduk mengantuk dan membuat mereka tidur di objek yang terperangkap.
    • (Tahap 8) The Fairy akan menetapkan perangkap dongeng pada objek, yang akan melepaskan kawanan lebah di sim yang mengambil surat dari peti mel.
    • (Tahap 9)Llama: Sim melancong dengannya akan diangkut ke lokasi rawak.

    Trick Fairy []

    • (Tahap 0)Gigi berbual.
    • (Tahap 0)Kepala panas.
    • (Tahap 4)Tummy Twister.
    • (Tahap 6)Skivvies: Seperti namanya, pemutus ia menyebabkan SIM berubah sementara ke dalam seluar yang memalukan dan sebagai tindak balas memalukan cuba menutup diri mereka.
    • (Tahap 7)Emas dan Toads: Memberikan moodlet “emas dan toad” kepada mangsa prank, yang akan mempunyai sim yang kerap batuk sama ada hanya katak atau duit syiling dongeng. Semasa mereka mengumpulkan item, ia akan berkumpul dari masa ke masa dalam inventori mereka. Ini tidak boleh dilemparkan pada sims yang berada dalam bentuk serigala mereka.
    • Kecantikan dalaman: Memproyeksikan ke sim lain akan mengubah ciri wajah mereka ke wajah yang cacat zany. Kesan ini berlangsung sehingga moodlet kecantikan dalaman tamat, tetapi akan berpanjangan selama 24 jam lagi untuk setiap interaksi min yang dimulakan oleh SIM. Ini tidak boleh dilemparkan pada sims yang ada dalam bentuk serigala mereka.

    Auras []

    Peri menggunakan auras yang mempengaruhi diri mereka dan sims berdekatan. Terdapat beberapa auras yang berbeza, yang mempunyai kesan yang berbeza. Ini adalah:

    • (Tahap 0)Aura menenangkan: Memberikan moodlet positif
    • (Tahap 1)Aura kreativiti: – Kemahiran kreatif lebih mudah dipelajari, dan dipelajari lebih cepat
    • (Tahap 3)Aura badan dan fikiran: – Meningkatkan kadar di mana sims mempelajari kemahiran yang berkaitan dengan badan atau minda

    Jika Musim juga dipasang, peri boleh membuang semula Sprinkle menggunakan batu cuaca, yang menjadikan hujan menjadi bunga. Semua taman di dunia sekarang akan disiram secara ajaib dan disenyawakan, menghilangkan rumput dan menghidupkan semula tanaman mati. Pada akhir menghidupkan semula Sprinkle, pelangi yang indah dapat dilihat di langit.

    Interaksi []

    Oleh kerana peri suka menipu, mereka boleh melakukannya dengan interaksi yang ada, bergantung pada apa Sihir dongeng tahap mereka berada. Ini dapat mengurangkan hubungan Sims dengan dongeng.

    Tetapi peri juga boleh berada di sisi yang baik. Sebagai tambahan kepada auras mereka, mereka boleh menggunakan Pester suka bermain interaksi, di mana dongeng bermain -main melingkari kepala sim dalam bentuk semula jadi mereka. Ini meningkatkan motif sosial dan menyeronokkan untuk kedua -dua dongeng dan sim.

    Peri dapat memberikan debu dongeng mereka kepada sims yang dapat digunakan untuk menghilangkan kutukan zombie atau memberikan sim yang lain keupayaan untuk terapung.

    Peri juga mempunyai interaksi sosial mereka sendiri, dapat “menceritakan kisah dongeng”, “bercakap tentang bunga” dan “membual tentang bermain pranks” ke sims lain.

    Kepada peri lain

    Peri juga boleh bermain bulat oleh Dongeng frol interaksi. Sama dengan Pester suka bermain interaksi, ia dilakukan oleh dua peri ketika mereka berubah menjadi bentuk semula jadi dan bermain -main.

    Keturunan []

    Kuasa peri boleh disebarkan ke sim lain di sekitar bandar dengan mengawan dengan sim biasa atau supernatural. Genetik memainkan peranan utama dalam hal ini. Dari kawin dengan sim biasa atau supernatural, akan ada peluang 50% bahawa anak -anak akan mewarisi kuasa dongeng.

    Peri bayi tidak mempunyai sayap, walaupun warna sayap mereka dapat ditentukan melalui warna berkilau yang mengelilinginya. Fairies kanak -kanak akan mempunyai sayap, tetapi mereka tidak mempunyai kebolehan dongeng khas, selain dari dongeng. Mereka juga mempunyai animasi terbiar yang bergaya dongeng, seperti terapung dan mengepak sayap. Mereka juga mudah dijaga dengan banglo dongeng atau istana. Mereka boleh minum debunga pukulan untuk memuaskan kelaparan mereka, dan boleh menyertai atau menganjurkan pesta rumah dongeng. Peri juga boleh tidur di banglo atau istana.

    Peri kanak -kanak boleh melakukan empat helah sebagai peri ke sims. Apabila mereka menjadi remaja, mereka kemudian dapat melakukan helah lain seperti dongeng biasa, dengan mengandaikan mereka mempunyai tahap yang tinggi Sihir dongeng kemahiran. Oleh itu, peri kanak-kanak boleh mendapat permulaan dalam membangunkan mereka Sihir dongeng kemahiran dengan menggunakan empat helah yang diberikan.

    Peri remaja hampir dibangunkan sebagai peri dewasa dan boleh melakukan pelbagai cara yang mengagumkan.

    Menyembuhkan dongeng []

    Sim dongeng boleh dikembalikan menjadi normal dengan menggunakan Cure Elixir yang kuat.

    Peri itu juga boleh ditanya oleh minat romantiknya untuk Meninggalkan fae. Tetingkap peluang akan muncul, menjelaskan apa yang mungkin berlaku dan apa yang harus dilakukan. Setelah diterima, mereka mesti mengikuti arahan – peri biasanya pergi ke arboretum – untuk meninggalkan fae, sehingga menjadi normal.

    Peri yang menjadi normal lagi tidak lagi mempunyai kebolehan dongeng atau sayap.

    Trivia []

    • Sebagai tambahan kepada sayap mereka, badan mereka juga boleh bersinar.
    • Peri bayi tidak mempunyai sayap.
    • Terdapat beberapa moodlets baru yang berkaitan dengan peri. Beberapa tahap peringatan sihir, ada yang berkaitan dengan kitaran lunar, dan beberapa untuk interaksi dongeng.
    • Seperti Vampire, Fairies berumur 5 kali lebih perlahan daripada Sims biasa.
    • Peri boleh berubah menjadi bentuk semula jadi mereka – rama -rama kecil – dan memenuhi keperluan mereka di rumah dongeng atau istana dongeng, seperti tidur dan makan (melalui minum debunga pukulan). Mereka juga boleh membuang pesta dongeng dan woohoo dengan peri lain.
    • Peri dalam Supernatural nampaknya mempunyai beberapa rujukan untuk peri di Keturunan yang sebenarnya. Contohnya, Vampire mendapat “buzz” selepas makan dari dongeng seperti di Keturunan yang sebenarnya.
    • Ada satu tindakan yang boleh digunakan oleh sim pada dongeng yang disebut “menyiratkan ibu adalah glowbug.”
    • Dalam Sims 4, Walaupun peri sendiri tidak muncul dalam permainan sebagai keadaan kehidupan atau sebagai NPC, peri kecil dapat dilihat terbang di sekitar Sylvan Glade yang muncul dari semasa ke semasa dan bahkan tertawa. Walau bagaimanapun, mereka hanya berfungsi sebagai hiasan dan tidak dapat berinteraksi dengan.
    • Dalam The Sims 4: Stuff Spooky ada kostum dongeng dan sim biasa boleh berpakaian seperti dongeng.
    • Dalam The Sims 4: Realm of Magic, Spellcasters boleh mempunyai peri bukan antropomorfik sebagai Famille. Mereka mempunyai persamaan yang kuat dengan peri yang dilihat dalam siri legenda Zelda.
    • Ketika peri dalam bentuk semula jadi mereka, jingles seperti loceng kecil akan bermain.
    • Sekiranya sim mempunyai Ratu/raja fae Ganjaran seumur hidup, peri dalam bentuk semula jadi mereka akan terbang di sekitar sim dengan lonceng tandatangan mereka, biasanya dalam 2s atau 3s.
    • Penerangan kedai untuk Dragon Valley menggambarkan banyak penduduknya sebagai “Elven Sims”, tetapi mereka sebenarnya hanya biasa dengan telinga yang tajam dan kadang -kadang warna kulit biru/hijau/oren.