Silkie (Mount) – Final Fantasy XIV Online Wiki – FFXIV / FF14 Wiki Komuniti Dalam Talian dan Panduan, peminat FFXIV terkejut dengan kebenaran di belakang Silkie Mount yang comel | Pcgamesn

Peminat FFXIV terkejut dengan kebenaran di sebalik Silkie Mount yang menggemaskan

Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.

Silkie (gunung)

Silkie Image.png

Kandungan Endwalker

Memanggil sutera sutera anda. Kerana kebersihan bersebelahan dengan kelucuan.

Ditemui di kedalaman subterrane Sil’dihn, entiti ini adalah yang biasa dari bekas Sultana Nanasha ul Nasha, yang menciptanya untuk menjaga istana diraja bersuara bersih. Bertentangan dengan penampilannya, pom pada ekor adalah makhluk sebenar dan bukannya makhluk mouselike.

Pengambilalihan

Pencapaian

Mata Tugas Ganjaran Patch
Gali Deep: Sil’dihn subterrane 10 Buka kunci semua rekod tinjauan di subterrane Sil’dihn. Silkie Whistle 6.25

Peminat FFXIV terkejut dengan kebenaran di sebalik Silkie Mount yang menggemaskan

Pemain FFXIV terkejut dengan New Mount - Silkie, tikus besar berdiri di kaki belakangnya, dengan pom sfera yang besar di hujung ekornya

Peminat FFXIV terasa terasa seram setelah menyedari sifat sebenar salah satu penambahan baru yang paling hebat. Mengikuti pelepasan FFXIV Patch 6.25, yang memperkenalkan sistem baru yang dipanggil Variasi dan Kriteria Dungeons kepada MMORPG yang terkenal, tidak lama lagi seseorang untuk melihat keadaan yang diam -diam yang mengelilingi Gunung Silkie yang dapat diperoleh dengan meneroka mereka.

Dungeon varian pertama yang akan ditambah ke Final Fantasy XIV, subterrane Sil’dihn melihat antara satu dan empat pemain yang menyertai Ul’dahn Royalty Nanamo ul Namo pada pengembaraan yang jauh di bawah padang gurun yang tandus dari Gurun Thanalan. Di sepanjang jalan, anda akan menghadapi musuh yang berbeza dan pergaduhan bos bergantung kepada laluan yang anda pilih untuk melalui laluan cawangan. Salah satu daripadanya adalah perjuangan menentang makhluk seperti hamster yang dipanggil Silkie.

. Nampaknya sesuatu yang memerlukan kekuatan yang agak luar biasa untuk menarik diri. Walau bagaimanapun, apabila peminat mula membuka kunci Silkie Mount yang diperolehi dengan membuka semua rekod tinjauan untuk Sil’dihn subterrane, kebenaran keluar.

“Ditemui di kedalaman subterrane Sil’dihn, entiti ini adalah akrab dari bekas Sultana Nanasha ul Nasha, yang menciptanya untuk menjaga istana diraja bersuara bersih,” membaca penerangan dalam permainan untuk Gunung. Apa yang akan datang adalah yang paling penting, walaupun; Petua alat itu mencatatkan bahawa “bertentangan dengan penampilannya, pom pada ekor adalah makhluk sebenar daripada makhluk mouselike.” Oh tidak.

Peminat di FFXIV Reddit cepat menyatakan kesusahan mereka, dan perbualan mengambil rayuan yang meluas bahawa walaupun akaun Twitter Bahasa Inggeris FFXIV rasmi yang tersendiri mengenai perkara itu. Ini bukan kali pertama gunung yang menggemari telah membawa kepada penemuan yang kurang daripada gurih. Keterangan untuk Minion Cat Fatter, salah satu yang paling popular yang tersedia melalui kedai online FFXIV sebagai mikrotransaction wang sebenar, menyatakan bahawa “kemungkinan besar makhluk itu sama ada dengan lompang menggunakan mayat kucing yang kembung sebagai kapal jasmani, atau haiwan kesayangan yang telah mati semula oleh seorang yang mahir dalam seni nekromantik.”

Silkie, kemudian, menandakan hanya satu lagi cara mengenai cara Final Fantasy XIV bersedia untuk trauma asas pemainnya sendiri. Sekiranya anda selepas sesuatu yang kurang menyusahkan, FFXIV Shiba Mount baru.

Kami mendapat semua butiran dari FFXIV Live Letter 73, termasuk maklum balas mengenai bagaimana patch 6.Pelancaran 2 pergi untuk permainan multiplayer. Di samping itu, pengumuman ffxiv corgi minion kejutan telah menggembirakan pemain – semoga ia hanya anjing biasa. Anjing yang tidak bersalah. Sementara itu, salah satu pemain yang paling berjaya dalam permainan baru-baru ini mengalahkan beberapa kandungan solo FFXIV yang paling sukar di semua kelas kemasukan permainan. Sekarang itu menakutkan.

Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.

Cara Membuka Kunci Silkie Mount di Final Fantasy XIV

Senarai barangan kosmetik, termasuk gunung dan minions, tidak pernah berhenti tumbuh di Final Fantasy XIV. Kemas kini 6.25, yang dipanggil “Memori Dikebumikan,” membawa lebih banyak daripada mereka ke permainan.

Barang -barang tersebut kebanyakannya dikaitkan dengan ciri -ciri baru, seperti pencarian, suku, dan penjara bawah tanah. The Silkie Mount adalah tikus gergasi dengan rambut merah jambu, dan ia dikaitkan dengan jenis penjara bawah tanah yang diperkenalkan dengan patch 6.25. Itu adalah penjara bawah tanah variasi. Mereka adalah penjara bawah tanah yang mendalam untuk Endwalker pengembangan, dengan ciri permainan baru untuk ditemui.

Inilah cara membuka kunci sutera di dalam Final Fantasy XIV.

Cara Membuka Kunci Silkie Mount di FFXIV

The Silkie Mount adalah ganjaran untuk menyelesaikan pencapaian. Apabila membersihkannya, anda akan dapat menuntut wisel secara langsung dalam tab Pencapaian. Kemudian, anda hanya perlu mengaktifkan item sekali untuk menambah gunung ke inventori anda. Inilah pencapaian yang dikaitkan dengan ganjaran:

Untuk mendapatkan pencapaian ini, anda mesti terlebih dahulu membuka kunci penjara bawah tanah dengan mengambil usaha “Kunci untuk Masa Lalu” di Sharlayan lama, dan mengikuti beberapa langkah yang diperlukan.

Kemudian, anda akan mempunyai tab baru yang dibuka khusus untuk tugas seperti ini. Untuk memasukkan, pilih tugas anda dan dapatkan tahap item minimum yang diperlukan (575), dan kemudian masukkan pembuatan jodoh. Tab boleh didapati dalam kategori tugas di antara muka pengguna.

Semasa mengklik “Daftar untuk Tugas,” anda akan memasukkan penjara bawah tanah. Apabila masuk, anda akan dapat memilih dari tiga pintu. Anda perlu melengkapkan penjara bawah tanah di setiap pintu untuk mengetahui semua biliknya dan dapatkan semua rekod.

Kemudian, anda akan membuka kunci pencapaian “Dig Deep: The Sil’dihn Subterrane” dan Silkie Mount.

Eva adalah penulis kakitangan dari Paris. Pekerjaan sambilannya sedang mengecas ke dinding dengan Reinhardt. Dia telah meliputi Esports League of Legends dan gelaran lain selama enam tahun. Dia masih percaya pada kemunculan semula lima Moscow. Dia juga jatuh ke dalam lubang MMO dan meliputi FFXIV dan GENSHIN.