Siapa pelakon suara di pembuatan semula ruang mati?, Pelakon Suara Angkasa Dead untuk Semua Watak: Pelakon Penuh – Dexerto

Pelakon Suara Angkasa Dead untuk Semua Watak: Pelakon Penuh

Nicole adalah teman wanita Isaac, seorang doktor yang ditempatkan di Ishimura. Apabila kapal menghantar isyarat kesusahan, sukarelawan Ishak supaya dia dapat melawat Nicole yang tidak dilihatnya dalam enam bulan. Isaac menghabiskan banyak ruang mati membaiki kapal dan mencari Nicole, mencari pelbagai memo suara di mana dia membincangkan hubungan mereka, memperincikan larian ke wabak Necromorph-dan sesuatu yang lebih gelap.

Siapa pelakon suara di pembuatan semula ruang mati?

Berikut adalah senarai utama pelakon suara yang muncul dalam pembuatan semula ruang mati, termasuk beberapa yang kembali dari trilogi asal All Gunner Wright sebagai Isaac Clarke Tanya Clarke sebagai Nicole Brennan

Pembuatan semula Ruang mati Memberi protagonis Isaac Clarke, yang bisu dalam permainan asal, suara. Siapa pelakon suara yang memberi kehidupan kepada watak -watak dalam pembuatan semula seram survival EA Motive? Berikut adalah senarai utama pelakon suara yang muncul di Ruang mati Pembuatan semula, termasuk beberapa yang kembali dari trilogi asal.

Senarai Pelakon Suara Pembuatan Ruang Dead

 • Isaac Clarke – Gunner Wright
 • Nicole Brennan – Tanya Clarke
 • Zach Hammond – Anthony Alabi
 • Kendra Daniels – Brigitte Kali Canales
 • Dr. Challus Mercer – Faran Tahir

Ya, protagonis Isaac Clarke mempunyai suara sekarang, tetapi itu yang biasa. Dia disuarakan oleh Gunner Wright yang juga Clarke In Ruang mati 2 dan 3. . Ruang mati 2 Walaupun tidak di asal Ruang mati 1.

Tidak ada orang lain yang kembali dari trilogi asal, walaupun jika ada Ruang mati 2 pembuatan semula, siapa tahu? EA mungkin mula menggali beberapa pelakon dari yang asal. Bagi pemain lain, Anthony Alabi adalah Zach Hammond, USG KellionKetua Pegawai Keselamatan, dan Brigitte Kali Canales adalah Crewmate Kendra Daniels. Akhirnya, Faran Tahir adalah Dr. Challus Mercer, yang peranannya dalam cerita sedikit lebih terlibat.

Itu mungkin tidak kelihatan seperti banyak pelakon suara, walaupun dengan pasangan masih diturunkan – tetapi ada alasan untuk itu. Kellion Tiba di atas kapal USG Ishimura, Apa sahaja yang berlaku telah berlaku. .

Setiap watak juga telah dimodelkan untuk menyerupai pelakon suara mereka, jadi Isaac Clarke kelihatan seperti Gunner Wright, Dr. Challus Mercer kelihatan seperti Faran Tahir, dan sebagainya.

Berikut adalah senarai utama pelakon suara yang muncul dalam pembuatan semula ruang mati, termasuk beberapa yang kembali dari trilogi asal semuaBerikut adalah senarai utama pelakon suara yang muncul dalam pembuatan semula ruang mati, termasuk beberapa yang kembali dari trilogi asal semua Tanya Clarke sebagai Nicole Brennan

Itu semua pelakon suara yang paling menonjol di Pembuatan semula – kami pasti watak mereka akan melalui permainan hidup. Jujur.

Mengenai Pengarang

Chris McMullen

. Saya telah kembali menulis tentang permainan selepas beberapa perubahan kerjaya, dengan tugas saya yang baru bertahan selama lima tahun. Saya harap, melalui kerja menulis saya, untuk menyelesaikan hutang karma yang saya lakukan dengan memujuk ibu bapa saya membeli CD mega. Selain daripada menulis untuk Escapist, saya juga meliputi berita dan banyak lagi untuk GamesPew. Saya juga telah diterbitkan di laman web lain termasuk VG247, ruang, dan banyak lagi. .

Pelakon Suara Angkasa Dead untuk Semua Watak: Pelakon Penuh

Pelakon Suara Angkasa Mati

Seni Elektronik

Pembuatan semula ruang mati mempunyai dialog lebih banyak daripada yang asal, terima kasih kepada seorang jurutera tertentu yang mempunyai suara kali ini. Inilah Cast Voice Space Dead Seluruh.

Walaupun sekuel bercampur dengan sedikit, ruang mati asal sebahagian besarnya adalah permainan di mana Isaac Clarke yang tidak bersuara dihantar ke bahagian -bahagian yang berlainan kapal untuk membetulkan pelbagai perkara. Dia berbuat demikian ketika mengalami penglihatan teman wanitanya yang hilang dan melawan gerombolan nekromorf yang bermutasi. Kali ini, bagaimanapun, pembuatan semula ruang mati mempunyai suara penuh – termasuk Ishak.

Artikel berterusan selepas iklan

Di bawah, kami akan memperincikan setiap watak dalam pembuatan semula ruang mati serta pelakon suara yang memainkannya. Kami juga akan memberi anda sedikit maklumat mengenai siapa mereka, tanpa spoiler, tentu saja. Jadi, inilah siapa yang akan terkandas di ruang mati sementara nekromorphs bermutasi mereka melintasi kapal perlombongan yang terbiar.

Kajian Angkasa Dead

Mimpi ngeri Isaac Clarke akan bermula lagi.

Pelakon Suara Angkasa Mati

Pelakon berikut menggambarkan peranan yang disenaraikan di bawah dalam pembuatan semula ruang mati:

Isaac Clarke (Gunner Wright)

Isaac Clarke adalah protagonis Dead Space, pembuatan semula, dan sekuel permainan asal. Isaac adalah jurutera yang dihantar untuk menetapkan kapal perlombongan, Ishimura setelah kapal melaporkan pelbagai masalah. Walau bagaimanapun, pada masa Ishak dan pasukannya tiba kapal itu telah berubah menjadi mimpi ngeri. Di ruang mati yang asal, Ishak tidak mempunyai dialog dan merupakan protagonis yang senyap, walaupun sekuel mengubahnya dan memakannya lebih banyak lagi. Dalam pembuatan semula, Ishak kini menjadi watak bersuara sepenuhnya, yang digambarkan oleh Gunner Wright.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

. Apabila kapal menghantar isyarat kesusahan, sukarelawan Ishak supaya dia dapat melawat Nicole yang tidak dilihatnya dalam enam bulan. Isaac menghabiskan banyak ruang mati membaiki kapal dan mencari Nicole, mencari pelbagai memo suara di mana dia membincangkan hubungan mereka, memperincikan larian ke wabak Necromorph-dan sesuatu yang lebih gelap.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Zach Hammond (Anthony Alabi)

Hammond adalah pegawai komando Ishak dan pemimpin pasukan jurutera. . Walau bagaimanapun, dia mempunyai ketidakpercayaan yang mendalam terhadap Kendra. Dalam pembuatan semula, Hammond dimainkan oleh Anthony Alabi.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Isaac Clarke

.

Kendra adalah penggodam komputer pasukan kejuruteraan, yang ditugaskan untuk membantu Ishak mendapatkan sistem Ishimura kembali dalam talian. Dia mempunyai hubungan yang tegang dan sejuk dengan Hammond, yang telah menggali latar belakangnya, tetapi mendapat baik dengan Ishak.

Dr. Challus Mercer (Faran Tahir)

. Mercer adalah bos Nicole dan Doktor utama di atas kapal Ishimura yang sering melemahkannya dan pendapat perubatannya. Mercer juga ahli unit yang taat, agama baru yang menyembah penanda, artifak kuno yang ditinggalkan oleh tamadun asing. .

Mencari lebih banyak kandungan pembuatan semula ruang mati?

Ruang mati mendedahkan pelakon suaranya

.

Walaupun kita sudah tahu bahawa protagonis terdahulu Isaac Clarke kini akan disuarakan oleh Gunner Wright – suara asal Isaac di Dead Space 2 dan 3 – motif kini telah mendedahkan seluruh pelakon.

Mari Main Dead Space 2 – Episod Pilot di mana semuanya menjadi salah!

Tanya Clarke – tidak ada hubungan dengan Ishak – kembali sebagai Nicole Brennan, setelah memberikan suaranya dan rupa dalam permainan pertama dan Dead Space 2. Bekas atlet NHL Anthony Alabi berada di atas kapal untuk menggambarkan Zach Hammond yang tidak masuk akal, segar dari peranannya dalam perjumpaan keluarga dan keluarga.

Kemudian kami mempunyai Brigitte Kali Canales sebagai Kendra Daniels – anda mungkin mengenali dia sebagai Rachel dalam ketakutan The Walking Dead dan Trace Martez di Star Wars: The Clone Wars dan Star Wars: The Bad Batch – sementara Challus Mercer akan digambarkan oleh Kapten Star Trek Robau di Star Trek, Faran Tahir.

Akaun Instagram misteri permainan, bangku simpanan, dilaporkan mempunyai lapan lagi rahsia untuk menyerah antara sekarang dan ketika siaran seram sci-fi, jadi perhatikan jika anda tidak dapat menunggu lebih banyak lagi.

Pembuatan semula Angkasa Dead EA baru -baru ini menaikkan kening untuk harga harga £ 70/$ 70 di PlayStation 5 dan Xbox Series X/s, berbanding dengan kos £ 50/$ 60 pada Steam. Ia ditetapkan untuk dibebaskan pada 27 Januari untuk PC, PS5, dan Xbox Series X/s.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Ruang mati (pembuatan semula) Ikuti
 • Ea Ikut
 • Seni elektronik mengikuti
 • Seram mengikuti
 • PS5 Ikuti
 • remake ikut
 • Suara bertindak mengikutinya
 • Xbox Series X/s Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Ketika rakan -rakannya jatuh cinta dengan bintang sabun, Vikki jatuh cinta dengan permainan video. . .