Siapa ejen valorant seterusnya? Semua yang kita tahu mengenai ejen 24 setakat ini – Charlie Intel, dua ejen Valorant baru yang disahkan untuk 2023 |

Dua ejen valorant baru disahkan untuk 2023

Teaser Ejen Seterusnya | #Valorant

Siapa ejen valorant seterusnya? Semua yang kita tahu mengenai ejen 24 setakat ini

Sova, Phoenix, Viper, Jett, dan agen Cypher Valorant

Permainan rusuhan

Ketibaan Deadlock di Valorant masih segar, tetapi peminat sudah melihat ke depan kerana mereka tertanya -tanya siapa ejen Valorant 24 akan. Jika anda tertanya -tanya siapa ejen valorant seterusnya, inilah yang perlu anda ketahui.

Pada awal tahun 2023, kami menyaksikan kedatangan Gekko dan rakan -rakannya yang besar kepada Valorant. Selepas itu, Riot Games mengumumkan bahawa mereka sedang mengusahakan dua ejen baru. Menjelang permulaan Valorant Episode 7 Act 1, pasukan Dev mengesahkan kedatangan Deadlock, seorang sentinel yang menjadi ejen Valorant ke -23.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun ketibaan Deadlock masih segar, peminat sudah mula tertanya -tanya siapa ejen valorant seterusnya. .

Artikel berterusan selepas iklan

  • Bilakah ejen valorant 24 akan dibebaskan?
  • Peranan ejen 24 disahkan
  • Nama kod ejen 24 bocor

Agen Valorant 24 Window Release yang dijangkakan

Permainan rusuhan mempunyai belum menyebutkan sebarang butiran mengenai tarikh pelepasan rasmi untuk ejen 24.

Walau bagaimanapun, peminat boleh mengharapkan watak baru Dikeluarkan pada suatu ketika pada bulan November, Semasa memimpin Kejohanan Game Changers 2023. Permainan Riot memilih untuk mendedahkan yang sama dalam memimpin ke Valorant Champions 2023, untuk pembebasan Deadlock.

Artikel berterusan selepas iklan

Deadlock dalam permainan Valorant

Deadlock tiba di permainan semasa memimpin ke Valorant Champions 2023.

Agen Valorant 24 Peranan disahkan

Menurut Devs, Valorant’s Ejen 24 akan menjadi duel: “Pada akhir tahun ini, seorang duel baru akan menyertai senarai ejen.”

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Oleh itu, kita boleh mengharapkan satu set kebolehan yang memudahkan masuk ke tapak dan menangani banyak kerosakan agar dapat menang dalam setiap pertandingan.

Beberapa contoh ejen duel di Valorant adalah Phoenix, Raze, dan Reyna.

Yang terbaru di Team Deathmatch, kemas kini ke sistem perkembangan, dan Sentinel baru yang mematikan -mari kita dapatkan apa yang akan datang untuk Valorant pada tahun 2023. gambar.Twitter.com/rleuzvgzq0

– Valorant (@Valorant) 5 Jun 2023

Ejen valorant 24 nama kod bocor

Permainan rusuhan mempunyai belum mendedahkan nama rasmi ejen Valorant 24. Walau bagaimanapun, akaun X yang terkenal, Valorleaks membocorkan bahawa nama kod untuk ejen yang akan datang adalah “Hyperfocus.

Artikel berterusan selepas iklan

Di samping.

Teaser Ejen Seterusnya | #Valorant

Ejen yang akan datang akan menjadi seorang duel. Kad dipanggil “peluru”, nama kodnya adalah gambar “Hyperfocus”.Twitter.com/r1g0dh7kd1

– Mike | Kebocoran & Berita Valorant (@Valorleaks) 27 Ogos 2023

Buat masa ini, ini semua yang kita tahu mengenai ejen baru Valorant 24. Kami akan memastikan anda memberitahu anda sebaik sahaja permainan rusuhan membuat pengumuman baru. Sementara itu, anda boleh menyemak panduan valorant kami yang lain.

Dua ejen valorant baru disahkan untuk 2023

Dua ejen valorant baru disahkan untuk gambar penutup 2023

Terdapat juga mod Team Deathmatch yang datang dengan Valorant Episode 7.

Dalam buku harian dev terkini, pemaju valorant mempunyai beberapa kemas kini untuk komuniti. Hari -hari menjelang permulaan Valorant Tokyo Masters, pemaju telah memberikan kemas kini mengenai apa yang baru dalam episod 7 serta gambaran pada ejen Valorant baru yang datang pada tahun 2023.

Apakah ejen valorant baru pada tahun 2023?

Akan ada dua ejen valorant baru pada tahun 2023 – satu sentinel dan seorang duel.

“Sentinel baru yang akan menghalang anda mati di trek anda dan menarik anda untuk melihat lebih dekat”

Tidak banyak maklumat baru mengenai sentinel baru tetapi salah satu kebolehannya mungkin dapat menggantikan anda dan menarik anda lebih dekat. Ejen ini juga mempunyai beberapa karya seni dalam buku harian dev terkini dan akan menjadi ejen seterusnya untuk menyertai pangkat.

Dan kemudian pada tahun ini, seorang duel valorant baru akan menyertai senarai. Tidak banyak maklumat yang tersedia pada Duelist Baru.

Pasukan Valorant Deathmatch Melepaskan Episod 7

Valorant Episode 7 akan menampilkan pelancaran Mode Deathmatch Pasukan Baru. Salah satu mod permainan yang paling popular dalam tajuk FPS lain, Team Deathmatch akan membolehkan pemain menikmati permainan dengan pantas. Selain itu, mod permainan juga akan mempunyai peta baru yang lebih lanjut menambah keseronokan mod permainan.

Team Deathmatch ditetapkan untuk tiba di Valorant Episode 7

Team Deathmatch telah disahkan oleh Riot Games untuk dibebaskan bersama pelancaran Valorant Episode 7 Act 1.

Gekko adalah ejen valorant terbaru yang akan dibebaskan. Ejen berasaskan Los-Angeles mempunyai satu set kebolehan yang unik dan merupakan salah satu ejen yang lebih popular dalam permainan. Permainan Riot biasanya menyediakan beberapa penggoda sebelum pelepasan ejen baru, jadi tunggu untuk kemas kini dan analisis tetap.

Kejohanan Esports Valorant seterusnya akan datang dengan VCT Masters Tokyo. Pasukan Valorant Terbaik dari seluruh dunia akan berkumpul di Tokyo untuk bersaing untuk kemuliaan memenangi acara Masters pertama 2023.