Shadow Priest DPS Permata, Enchants, and Wonstables – Dragonflight 10.1.7 – World of Warcraft – urat berais, senarai semua bahan habis, enchants dan permata – kaedah

Senarai semua bahan habis, enchants dan permata

Untuk permata anda yang jarang berlaku, saya sangat menggalakkan merenung watak anda untuk melihat mana yang paling masuk akal. Anda sentiasa mahu menggunakan permata double-stat di atas satu-stat yang ada kerana mereka memberi lebih banyak orang kedua. Antara tergesa -gesa berat atau penguasaan berat, saya lebih kerap bersandar ke arah tergesa -gesa berat yang berminat . Apabila watak anda memperoleh gear, anda akan semakin dekat untuk memukul pulangan statistik sekunder yang berkurang. Memukul mata ini dengan mudah boleh menggunakan permata alternatif untuk mendapatkan nilai penuh dari soket.

Shadow Priest DPS Permata, Enchants, and Wonstables – Dragonflight 10.1.7

Di halaman ini, kami menyenaraikan permata, enchants, serbuk, ramuan, dan makanan terbaik yang boleh anda dapatkan untuk imam bayangan anda, berdasarkan keutamaan stat anda. Kami juga memberikan alternatif bajet. Halaman ini dikemas kini untuk World of Warcraft – Dragonflight 10.1.7.

Sekiranya anda mencari kandungan klasik Wotlk, sila rujuk permata dan Enchants Wotlk Classic Shadow kami.

Jadual kandungan halaman ini

 • 1. Enchants, Gems dan Waysables for Shadow Priest
 • 2. Permata Terbaik untuk Priest Shadow
 • 3. Enchants terbaik untuk bayangan imam

Enchants, Gems dan Waysables for Shadow Priest

Bahagian ini merangkumi permata, enchants, makanan, dan potongan optimum watak anda. Untuk mendapatkan rundown yang lebih terperinci mengenai statistik yang berbeza untuk Shadow Priest, sila lawati halaman Statistik khusus kami.

Profesion yang boleh digunakan

Sebagai sebahagian daripada pembaikan profesion Dragonflight, banyak barangan dan bahan habis yang dibuat mungkin mempunyai banyak kualiti yang memberi kesan kepada kesannya. Bagi bahan habis, terdapat tiga pangkat item yang boleh digunakan, dengan Pangkat 3 Item (ditunjukkan sebagai item tahap 415 dalam permainan dan dengan tiga bintang emas) memberikan bonus yang paling kuat. Walau bagaimanapun, bahan habis kualiti yang lebih tinggi pada umumnya akan lebih mahal dan tidak semestinya diperlukan bergantung pada kandungan yang anda lakukan. Anda harus bersedia menggunakan apa jua pangkat item yang paling banyak dalam belanjawan anda, dan menjimatkan habis pakai berkualiti tinggi untuk kandungan di mana anda benar-benar memerlukan rangsangan tambahan!

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai pangkat kualiti mengenai item profesion, atau perbaikan kepada profesion secara keseluruhan, sila lihat gambaran keseluruhan kami di bawah.

Versi video panduan ini juga tersedia jika anda ingin menonton bersama semasa saya bercakap mengenai Shadow Priest.

Permata Terbaik untuk Priest Shadow

Dalam Dragonflight, anda akan mempunyai 2 kategori permata untuk dipilih: jarang atau epik. Permata yang jarang berlaku sama ada hanya satu statistik seperti dalam ekspansi sebelumnya atau gabungan 2 statistik sekunder pada satu permata. Permata epik jauh lebih kuat, tetapi anda hanya boleh menggunakan satu demi satu untuk seluruh watak anda.

Sekarang ini, permata boleh digunakan untuk helm, leher, bracer, tali pinggang, atau cincin melalui Ikon manipulator yang dikenakan badaiItem manipulator yang dikenakan badai dari The Great Vault. Di samping itu, item Jewelcrafting membolehkan anda memohon sehingga 3 soket ke item leher dengan Ikon tetapan medallion bertingkatTetapan medallion bertingkat .

 • Permata epik: Ikon berlian yang tidak bersesuaianBerlian yang tidak bersesuaian atau Ikon berlian ilmited yang mahirBerlian yang tidak berpengalaman
 • Permata kombinasi yang jarang berlaku: Ikon Ysemerald KeenKeen ysemerald atau Ikon Neltharite KeenKeen Neltharite

Ikon Ysemerald Keen

Untuk permata anda yang jarang berlaku, saya sangat menggalakkan merenung watak anda untuk melihat mana yang paling masuk akal. Anda sentiasa mahu menggunakan permata double-stat di atas satu-stat yang ada kerana mereka memberi lebih banyak orang kedua. Antara tergesa -gesa berat atau penguasaan berat, saya lebih kerap bersandar ke arah tergesa -gesa berat yang berminat . Apabila watak anda memperoleh gear, anda akan semakin dekat untuk memukul pulangan statistik sekunder yang berkurang. Memukul mata ini dengan mudah boleh menggunakan permata alternatif untuk mendapatkan nilai penuh dari soket.

Permata yang jarang berlaku kira -kira 600 dps. Sekiranya anda menimbang pilihan menggantikan item dengan soket, ingatlah ini. Apabila anda mendapat lebih banyak gear, ini mungkin lebih tinggi, tetapi ini adalah nombor kasar yang boleh anda gunakan. Saya akan mencadangkan menembusi perbezaan di raidbots untuk mengetahui dengan pasti jika ada sesuatu yang patut ditambah atau menjatuhkan soket untuk.

Enchants terbaik untuk bayangan imam

Senjata Enchant - Ikon Pengabdian Wafting

.. Para imam bayangan hanya suka menyusun tergesa -gesa, dan bergantung pada gear anda, anda mungkin melihat ini melampaui senjata Enchant – Pengabdian Sophic .

Enchants dan Gems akan berubah berdasarkan gear semasa anda; pastikan anda bersimat sendiri untuk mengetahui apa yang harus digunakan untuk pelbagai situasi.

Buang untuk bayangan imam

Bahagian berikut harus meliputi semua bahan habis yang ingin anda beli sebelum melakukan kandungan pada imam bayangan anda . Perhatikan bahawa sesuatu yang baru dengan cepat adalah bahawa anda tidak lagi perlu mempunyai tomes untuk menukar bakat anda. Dengan kerja semula bakat, anda boleh menukar bakat anda secara bebas di mana -mana tanpa bahan habis -habis ini.

Ramuan terbaik untuk bayangan

Dalam Dragonflight, beberapa ramuan boleh masuk akal bergantung pada kandungan yang anda lakukan. Gunakan senarai berikut sebagai panduan anda; semakin tinggi, lebih baik.

 1. Ramuan Elemental Ikon Kuasa TerbaikRamuan Elemental Power Ultimate (0.Kerugian DPS 20% setiap pangkat lebih rendah)
 2. Ramuan Elemental Ikon KuasaRamuan Elemental Power (0.Kerugian DPS 15% setiap pangkat lebih rendah)
 3. Ikon Ejen Saluran Neural SisaEjen Saluran Neural Sisa – boleh digunakan semasa mati

Untuk ramuan penyembuhan, gunakan Ikon ramuan penyembuhan yang menyegarkanRamuan penyembuhan yang menyegarkan bersama a Ikon HealthstoneHealthstone jika anda mempunyai satu di tangan. Ramuan Healthstones dan Penyembuhan boleh digunakan bersama antara satu sama lain tanpa meletakkan yang lain di Cooldown.

Phials terbaik untuk bayangan

Dalam Dragonflight, beberapa Flasks atau Phials boleh masuk akal bergantung pada kandungan yang anda lakukan. Gunakan jadual berikut sebagai panduan anda; semakin tinggi di dalam jadual, semakin banyak DPS. Walaupun setiap phial mempunyai DPS yang berbeza di bahagian atas, saya fikir terdapat senario di mana anda berpotensi ingin mempunyai sekurang-kurangnya beberapa dari setiap satu pada satu masa, bergantung pada pertemuan.

Nama Phial Bila hendak digunakan Kerugian setiap pangkat lebih rendah DPS meningkat pada peringkat 3
Iced iced of corrupting ikon kemarahanIced fial of corrupting kemarahan Hanya gunakan jika anda mendapat sekurang -kurangnya 70% uptime. -0.5% 5.1%
Phial of Icon Fleksibiliti yang hangatPhial of Flexatility yang hangat Walaupun bukan yang terbaik, ia boleh menjadi campuran kuasa yang menyinggung dan pertahanan tanpa kelemahan. -0.3% 3.3%

10.1 telah memberikan beberapa perubahan kepada Iced iced of corrupting ikon kemarahanIced Phial of Rosrupting Rage yang sepatutnya menjadikannya pilihan yang kompetitif. Sekiranya anda dapat mengekalkan 70%+ uptime, phial ini biasanya akan melebihi prestasi Phial of Icon Fleksibiliti yang hangatPhial of Phersatility yang hangat. Saya akan mencadangkan menyimpan bekalan kedua -duanya sekiranya anda mahukan nilai pertahanan tambahan dari flask vers, atau anda boleh menolak lebih banyak kerosakan.

Untuk kebanyakan bahagian kandungan PVE, tidak mudah digunakan Phial ikon pengasingan yang dikenakanFial pengasingan yang dikenakan atau Phial ikon pemberdayaan statikPhial of Statik Pemberdayaan . Atas sebab ini, mereka tidak dicadangkan.

Perhatikan bahawa Phial of Elemental Chaos IconPhial of Elemental Chaos dan Phial of Glacial Fury IconPhial of Glacial Fury kedua -duanya lebih buruk daripada pilihan di atas, dan saya tidak akan mempertimbangkan menggunakannya sebagai imam bayangan kecuali mereka jauh lebih murah dan anda berada dalam anggaran. Anda mungkin mendapati bahawa kemarahan glasier sims yang baik dalam pelbagai sasaran, tetapi dalam praktiknya, saya rasa pilihan lain lebih masuk akal.

Makanan terbaik untuk bayangan

Untuk semua kes di mana anda mahu penggemar makanan, anda harus sentiasa menggunakan Ikon Cookie Fortune FatedKuki kekayaan yang ditakdirkan atau setara Jamuan Grand KaluJamuan besar dari kalu’ak . Sekiranya anda tidak mempunyai kuki kekayaan, anda boleh menggunakan makanan statinya sebaliknya Ikon medley makanan laut yang mendesisMedley makanan laut yang mendesis .

Senjata Runes untuk Bayangan

Untuk rune senjata sementara anda, anda harus menggunakan Ikon Howling RuneMelolong rune atau Hissing Rune IconHissing Rune, bergantung pada statistik anda. Saya akan mencadangkan untuk merenung kedua -dua pilihan pada gear semasa anda untuk melihat yang lebih baik, tetapi bagi kebanyakan orang yang melolong rune akan menjadi lalai yang kukuh. Pangkat rendah ini kira -kira 0.2% lebih teruk setiap pangkat.

Runes Augment untuk bayangan

Ikon Rune Augment Draconic

Anda harus berhasrat untuk menggunakan Rune Augment Draconic untuk mendapatkan peningkatan akal semasa kandungan perkembangan.

Onyx Annulet – Permata Batu Primordial

Ikon Annulet Onyx

Cincin Annulet Onyx mempunyai soket khas yang mengambil permata yang unik. Permata ini terdiri daripada pelbagai kesan pertahanan dan menyinggung perasaan, tetapi cincin itu tidak mempunyai statistik sekunder sebagai kelemahan. Di samping tidak mempunyai statistik sekunder, anda tidak boleh soket cincin ini dengan slot permata biasa. Untuk kebanyakan persediaan gear, cincin adalah kehilangan DPS yang besar.

Shadow Priest adalah spesifikasi yang berskala dengan tergesa -gesa dan menguasai. Oleh kerana cincin tidak mempunyai atau berskala dengan kesan ini, cincin itu bukan peningkatan untuk imam bayangan. Sebarang cincin yang diperolehi dalam Musim 2 akan lebih banyak DPS untuk digunakan daripada Onyx Annulet.

Untuk maklumat lanjut mengenai onyx annulet, batu permata primordial, dan bagaimana untuk mendapatkannya, lihat panduan khusus kami di bawah.

Changelog

 • 04 Sep. 2023: Disemak untuk patch 10.1.7
 • 13 Ogos. 2023: Kemas kini pautan video.
 • 23 Jul. 2023: Dikaji semula dari hotfix baru -baru ini.
 • 10 Jul. 2023: Disemak untuk patch 10.1.5.
 • 27 Jun. 2023: Laraskan kata pada onyx annulet jangan gunakan pernyataan.
 • 01 Jun. Tambahkan nota mengenai nilai kasar soket.
 • 15 Mei 2023: Rage Phial telah ditetapkan supaya menyesuaikan cadangan kembali dan menambah tali pinggang tali pinggang.
 • 03 Mei 2023: Tukar phial lalai kembali ke vers dengan kemarahan yang diserang.
 • 02 Mei 2023: . Wafting.
 • 01 Mei 2023: Perubahan Phials yang dicadangkan dan semak Enchants lain untuk 10.1.0.
 • 23 Mac. 2023: Kemas kini Cadangan Annulet Onyx dari Hotfix baru -baru ini.
 • 22 Mac. 2023: Kemas kini Cadangan Annulet Onyx dari Maklumat Terkini mengenai Interaksi Batu Twilight Nabi.
 • 20 Mac. 2023: Disemak untuk patch 10.0.7 dan tambahkan maklumat mengenai cincin onyx annulet.
 • 15 Feb. 2023: Jelaskan penggunaan permata.
 • 24 Jan. 2023: Menambah sebutan mengenai Combo Gem Combo/Penguasaan.
 • 21 Dis. 2022: Tambahkan penjelasan tambahan pada bila menggunakan vers phial.
 • 11 dec. 2022: Tambahkan nota mengenai lebih banyak phial yang saya tidak cadangkan menggunakan.
 • 28 Nov. Dikemaskini untuk pelancaran dragonflight.
 • 25 Okt. 2022: Dikemas kini untuk pra-patung pukulan.

Senarai semua bahan habis, enchants dan permata

Senarai semua bahan habis, enchants dan permata

oleh Horaddrim – Diterbitkan pada 24 November 2022

Dalam pengembangan Dragonflight terdapat pesona baru, permata dan bahan habis pakai. Profesion mendapat sedikit baik pulih dalam variasi naga, baru dan menarik dari bahan habis -habisnya, seperti makanan dengan dua penggemar statistik dan bukannya satu.

Untuk membantu mendapatkan kelajuan dengan segala yang baru, kami telah mengumpulkan senarai semua bahan habis -habisan yang dikelompokkan oleh profesion masing -masing. Ini bukan cadangan untuk digunakan, hanya senarai komprehensif tentang apa yang boleh anda kerjakan dengan profesion (atau beli dari rumah lelongan).

Artikel ini telah dikemas kini untuk memasukkan bahan habis dan enchants baru untuk patch 10.1 (Dragonflight Season 2).

Pandai besi

Nama Slot gear Statistik / Buffs
Clasp tali pinggang yang dibayangi Pinggang Meningkatkan stamina

Jahitan

Nama Slot gear Statistik / Buffs
Spellthread beku Kaki Peningkatan akal dan stamina
Temporal Spellthread Kaki Peningkatan akal dan kolam mana

Kerja kulit

Nama Slot gear Statistik / Buffs
Kit perisai sengit Kaki Meningkatkan stamina dan kekuatan atau ketangkasan
Kit perisai bertetulang Kaki Meningkatkan ketangkasan atau kekuatan
Kit Armor Frosted Kaki Meningkatkan perisai dan ketangkasan dan kekuatan
Lambent Armor Kit Kaki Meningkatkan statistik dan fleksibiliti utama

Mempesonakan

Nama Slot gear Statistik / Buffs
Penghindaran yang anggun Jubah Meningkatkan mengelakkan dan mengurangkan kerosakan jatuh
Kelajuan homebound Jubah Meningkatkan kelajuan dan mengurangkan Cooldown Hearthstone semasa di Kepulauan Naga
Lintah Regeneratif Jubah Meningkatkan lintah dan memberikan tambahan daripada penjanaan kesihatan pertempuran
Statistik bangun Dada Meningkatkan statistik utama
Ketangkasan dipercepatkan Dada Meningkatkan ketangkasan dan kelajuan
Rizab akal Dada Meningkatkan akal dan kolam mana anda
Kekuatan yang berterusan Dada Meningkatkan kekuatan dan stamina
Pengabdian mengelakkan Bracers Meningkatkan mengelakkan
Pengabdian lintah Bracers Meningkatkan lintah
Pengabdian kelajuan Bracers Meningkatkan kelajuan
Breeze Plainsrunner Boots Meningkatkan kelajuan
Loam Watcher Boots Meningkatkan stamina
Jaminan Rider Boots Meningkatkan kelajuan pergerakan dipasang
Pengabdian mogok kritikal Cincin Meningkatkan mogok kritikal anda
Pengabdian penguasaan Cincin Meningkatkan penguasaan anda
Pengabdian tergesa -gesa Cincin Meningkatkan tergesa -gesa anda
Pengabdian serba boleh Cincin Meningkatkan kepelbagaian anda
Pengabdian beku Tangan utama/di luar tangan Kerosakan ais terhadap musuh di hadapan anda, meningkat untuk setiap musuh melanda, sehingga 5 musuh
Pengabdian Sophic Tangan utama/di luar tangan Kadang -kadang meningkatkan statistik utama anda selama 15 saat.
Pengabdian Tangan utama/di luar tangan Kadang -kadang meningkatkan tergesa -gesa dan kelajuan anda
Pengabdian yang membakar Tangan utama/di luar tangan Kadang -kadang menyebabkan ejaan penyembuhan seterusnya juga sembuh untuk jumlah tambahan
Pengabdian tanah Tangan utama/di luar tangan Kadang -kadang memberi anda perisai tambahan selama 15 saat
Shadowflame wreathe Tangan utama/di luar tangan Peluang untuk menangani kerosakan shadowflame pada sasaran anda, tetapi juga menimbulkan kerosakan kepada anda
Spora tender Peluang untuk penyembuhan anda untuk meningkatkan statistik menengah tertinggi sasaran

Enchants alat profesion

Nama barang Jenis Statistik / Buffs
Alat Enchant – Inspirasi Draconic Alat kerajinan Meningkatkan inspirasi anda.
Alat Enchant – Deftness Draconic Meningkatkan ketahanan anda.
Alat Enchant – Kepintaran Draconic Kerajinan atau alat memasak Meningkatkan kepintaran anda.
Alat Enchant – Draconic Finesse Alat mengumpul Meningkatkan kemahiran anda.
Alat Enchant – Persepsi Draconic Mengumpulkan atau alat memancing Meningkatkan persepsi anda.

Habis -habisan

Draconic Augment Rune – Sama seperti versi pengembangan sebelumnya Rune Augment, Dragonflight mempunyai Rune Augment Draconic.

Makanan

Nama barang Statistik / Buffs
Banquet Grand dari Kalu’ak (Feast) Peningkatan stat utama
Kematian tepat pada masanya Peningkatan tergesa -gesa
Filet taring Peningkatan mogok kritikal
Kejutan Seamoth Peningkatan fleksibiliti
Fishcake yang dibakar garam Peningkatan penguasaan
Tongkat ikan feisty Peningkatan mogok kritikal dan cabaran
Piring makanan laut aromatik Peningkatan tergesa -gesa dan fleksibiliti
Medley makanan laut yang mendesis Peningkatan tergesa -gesa dan penguasaan
Membalas dendam, berkhidmat sejuk Peningkatan mogok kritikal dan fleksibiliti
Ribuan Tongueslicer Peningkatan mogok dan penguasaan kritikal
Laut Cerulean yang hebat Peningkatan fleksibiliti dan penguasaan
Telur yang syaitan Peningkatan stat utama

Phials (Flasks)

Nama barang Statistik / Buff
Phial of Elemental Chaos Peningkatan statistik sekunder, mengubah setiap 60 saat
Iced fial of corrupting kemarahan Peningkatan mogok kritikal, tetapi menangani kerosakan kepada anda
Mata mata di ribut Peningkatan statistik utama bagi setiap musuh yang melanda anda baru -baru ini
Phial dari Air Masih Peningkatan penyembuhan yang dilakukan oleh mantra penyembuhan seterusnya, setelah tidak menghantar mantra penyembuhan selama 5 saat.
Pemeliharaan berais Mengurangkan kerosakan yang diambil semasa kesihatan melebihi 50%, tetapi peningkatan kerosakan yang diambil sementara di bawah 50% kesihatan
Fial kemarahan glasial Peluang melanda untuk meledakkan kerosakan ais pada musuh di hadapan anda
Phial dari pengasingan yang dikenakan Peningkatan statistik utama selagi anda tinggal 10 meter dari sekutu, mengekalkan pecahan setelah dekat satu untuk 2.5 saat
Phial of Statik Pemberdayaan Peningkatan statistik utama selagi anda tetap bergerak, memakan buff untuk peningkatan kelajuan pergerakan setelah anda mula bergerak
Phial of Flexatility yang hangat Peningkatan fleksibiliti
Phial of Alacrity yang dikenakan Peningkatan kelajuan pergerakan

Cauldrons

Berikut adalah senarai semua kawah yang boleh anda berikan kepada serbuan dan ahli parti anda, termasuk yang baru ditambah dalam Patch 10.1

Nama Statistik / Buffs
Potongan Potongan Kekuatan Ultimate Memberi anda sehingga 40 ramuan yang meningkatkan statistik utama anda
Draconic Phial Cauldron Memberi anda 2 dari mana -mana phial
Cauldron Pooka Memberi barang yang dikembalikan 80% mana lebih dari 20 saat ketika minum
Kauldron putrescence yang diekstrak Mezbah mudah alih dengan cooldown dan 3 caj

Ramuan

Ramuan Elemental Kekuatan Ultimate Peningkatan statistik utama selama 30 saat (jumlah tertinggi)
Ramuan Kekuatan Elemental
Ramuan penyembuhan yang menyegarkan Mengembalikan HP
Ramuan Fokus Beku Regenerasi mana yang kuat lebih dari 10 saat di mana anda tidak boleh bergerak atau melemparkan
Potion Mana Aerated Mengembalikan mana dengan serta -merta
Ramuan Zephyr yang hushed Ramuan Invisi
Ramuan kejelasan sejuk Mengeluarkan kos mana selama 15 saat, tetapi meningkatkan masa cast sebanyak 40%
Ramuan Vitalitas Layu Mengembalikan sejumlah besar HP, tetapi anda mengambil jumlah yang sama seperti kerosakan melebihi masa lebih dari 15 saat

Lebih banyak niche, tetapi ramuan berguna:

 • Ramuan seperti dash yang besar: ramuan angin ribut
 • Mungkin hanya berguna dalam senario pvp, tetapi saya masih mendapat keseronokan idea menyerang musuh anda dengan titik yang besar selama 18 saat, melepaskan kerosakan segera jika pertempuran dibangkitkan atau setelah melepaskan semangat anda: ejen penyaluran saraf sisa
 • Satu lagi ramuan yang menarik untuk senario PvP adalah ramuan pendedahan yang mengejutkan, yang memberi anda kawasan di sekeliling anda yang berdenyut sedikit kerosakan dan mendedahkan musuh yang tidak kelihatan.

Kerja kulit

Nama barang Statistik / Buffs
Primal Whetstone Meningkatkan kuasa serangan selama 1 jam (pedang, paksi dan belati)
Batu berat primal Meningkatkan kuasa serangan selama 1 jam (Maces dan kakitangan)

Pandai besi

Nama barang Statistik / Buffs
Primal Razorstone Meningkatkan Finesse sebanyak 25 selama 2 jam.

Kejuruteraan

Nama barang Statistik / Buffs
Timbunan jarum yang tidak berkesudahan Punca serangan automatik berkisar juga menggunakan kesan berdarah pada sasaran
Roket yang benar -benar selamat Punca serangan auto berkisar untuk kadang -kadang juga membakar roket, yang menangani kerosakan aoe di sekitar sasaran
Gyroscopic kaleidoscope Memberikan anda 290 statistik sekunder rawak selama 30 saat setiap kali anda melompat
Pengimbas terma intensiti tinggi Kadang -kadang meningkatkan stat sekunder pada 1220 berdasarkan jenis makhluk yang anda menyerang
Pinion Projectile Projectile Hibah 364 berpecah antara statistik sekunder tertinggi dan terendah selepas anda berdiri selama 5 saat

Prasasti

Rune Prasasti adalah penggemar yang boleh anda gunakan untuk senjata anda yang berlangsung selama 2 jam dan berterusan melalui kematian. Berikut adalah senarai runes yang boleh anda pilih, dan statistik masing -masing:

Nama barang Statistik / Buffs
Rune yang berdengung Meningkatkan mogok kritikal anda selama 2 jam
Chirping rune Jampi penyembuhan anda berpeluang untuk menyembuhkan sasaran masa tambahan. Berlahan 2 jam
Howling Rune Meningkatkan tergesa -gesa anda selama 2 jam
Hissing Rune Meningkatkan penguasaan anda selama 2 jam

Permata

Berlian

Nama barang Statistik / Buffs
Berlian berlian yang tidak bersemangat Peningkatan stat dan fleksibiliti utama
Berlian Ilmited Fierce Peningkatan statistik utama dan tergesa -gesa
Berlian berlian yang ditulis Peningkatan statistik utama dan mogok kritikal
Berlian yang tidak berpengalaman

Ysemeralds

Nama barang Statistik / Buffs
Crafty Ysemerald Peningkatan tergesa -gesa dan mogok kritikal
Ysemerald bertenaga
Keen Ysemerald Peningkatan tergesa -gesa dan penguasaan
Cepat ysemerald Peningkatan tergesa -gesa

Neltharite

Nama barang
Keen Neltharite Peningkatan penguasaan dan tergesa -gesa
Neltharite Sensei Peningkatan penguasaan dan mogok kritikal
Zen Neltharite Peningkatan penguasaan dan fleksibiliti
Neltharite patah Peningkatan penguasaan

Alextraszite

Nama barang Statistik / Buffs
Crafty Alexstraszite Peningkatan mogok kritikal dan cabaran
Alexstraszite berseri Peningkatan mogok kritikal dan fleksibiliti
Alexstraszite Sensei
Alexstraszite yang mematikan Peningkatan mogok kritikal

Malygite

Nama barang Statistik / Buffs
Malygite bertenaga Peningkatan fleksibiliti dan tergesa -gesa
Malygite berseri Peningkatan fleksibiliti dan mogok kritikal
Zen Malygite Peningkatan fleksibiliti dan penguasaan
Stormy Malygite Peningkatan fleksibiliti

Nozdorite

Nama barang Statistik / Buffs
Nozdorite kuat Peningkatan stamina dan tergesa -gesa
Jagged Nozdorite Peningkatan stamina dan mogok kritikal
Puissant Nozdorite Peningkatan stamina dan penguasaan
Nozdorite mantap Peningkatan stamina dan fleksibiliti

Ikuti kaedah untuk lebih banyak berita

Kaedah surat berita

Daftar untuk mendapatkan kemas kini kaedah ke peti masuk anda.

Makanan dan Flasks Terbaik di Wow Patch Dragonflight 10.1

Makanan dan potongan terbaik untuk dibawa ke penjara bawah tanah dan serbuan anda.

Tangkapan skrin oleh dot eSports

Sekiranya anda merancang untuk bersaing World of Warcraft Dragonflight Kandungan, anda mula -mula memerlukan gear dan enchants dan bekalan pelbagai periuk, penggemar makanan, dan mangkuk.

Makanan dan Flasks sangat penting untuk dimiliki kerana mereka secara drastik meningkatkan statistik utama anda dan dapat memberkati anda dengan kesan bonus yang kuat. Tetapi, dalam kebanyakan kes, anda mahukan makanan dan potongan anda untuk rangsangan stat utama.

Sekiranya anda hilang di laut makanan dan botol yang terdapat di rumah lelongan, berikut adalah bahan habis yang terbaik yang anda harus selalu ada di dalam beg anda, terutamanya apabila menolak had anda di Mythic+ Dungeons dan Raids.

Pengganti makanan terbaik di Captair Patch 10.1

Pilihan pertama anda untuk makanan harus selalu menjadi perjamuan besar dari Kalu’ak atau Hoard of Draconic Delicacies kerana mereka akan memberi anda 76 stat utama sekali yang diberi makan dengan baik. Tetapi perayaan -perayaan ini agak mahal di rumah lelongan dan anda boleh menggantikannya dengan mudah dengan kue kekayaan yang lebih murah atau telur yang syaitan yang juga akan meningkatkan statistik utama anda dengan 76.

Sekiranya anda tidak mahu cookies kekayaan yang ditakdirkan atau telur yang sombong, anda boleh memilih makanan penggemar berganda. Ditambah dalam Captair, jenis makanan ini memberi anda dua statistik sekunder. Berhati -hati mengkaji statistik sekunder anda dan pilih makanan yang melengkapkan kelas anda yang terbaik:

 • Plat Makanan Laut Aromatik – 21 tergesa -gesa dan serba boleh
 • Tongkat Ikan Feisty – 21 tergesa -gesa dan mogok kritikal
 • Laut Cerulean yang hebat – 21 fleksibiliti dan penguasaan
 • Membalas dendam, berkhidmat sejuk – 21 mogok kritikal dan fleksibiliti
 • Medley Makanan Laut Sizzling – 21 tergesa -gesa dan penguasaan
 • Thousand Tongueslicer – 21 Strike dan Penguasaan Kritikal

Flasks terbaik di Captair Patch 10.1

Kotak yang terbaik, atau phial, anda boleh mendapatkan dari rumah lelongan adalah fial fleksibiliti yang hangat dan phial dari kekacauan unsur. Kedua -dua potongan ini boleh digunakan tidak kira jika anda seorang DPS, penyembuh, atau tangki dalam kedua -dua serbuan dan mitos+ penjara bawah tanah.

Walaupun Phial of Flexatility yang hangat akan meningkatkan kepelbagaian anda dan oleh itu kerosakan, penyembuhan, dan mengurangkan kerosakan yang diambil, Phial of Chaos Elemental akan menjadi proc setiap kerap dan memberi anda kenaikan stat sekunder selama beberapa saat.

Anda juga boleh memilih sebotol lain Captair, Tetapi kebanyakan mereka akan, sebagai tambahan kepada peningkatan stat, mempunyai kesan buruk. Contohnya, kemarahan yang rosak akan memberi anda 948 mogok kritikal, tetapi anda akan mengalami kerosakan alam sebagai balasan.

Ia dinasihatkan untuk berpegang pada kepelbagaian kepelbagaian yang hangat atau kekacauan unsur, terutama jika anda hanya seorang pemula.

Penulis Kakitangan & World of Warcraft Lead. Izabela mempunyai sejarah yang panjang dengan menulis dan permainan seperti World of Warcraft, League of Legends, Fortnite, dan The Sims. Sebelum mencari rumahnya di dot eSports pada tahun 2021, Izabela adalah seorang guru bahasa Inggeris dan seorang freelancer di Hotspawn, Ggrecon, dan Gameranx. Dalam masa lapangnya, anda akan mendapati novel -novel penulisannya, mengembara Azeroth, atau Inting pada Summoner’s Rift.