Setiap peta cod klasik di Warzone 2 Al Mazrah & di mana untuk mencari mereka – Charlie Intel, Warzone 2 Map, Pois, Saiz, dan Semua yang Anda Perlu Tahu

Peta Warzone 2, Pois, Saiz, dan Semua yang Anda Perlu Tahu

Itu meliputi semua peta cod klasik di Al Mazrah Warzone 2, dan anda juga boleh menyemak cara membetulkan kesilapan “Pembelian Modern Warfare 2” serta kelas Lachmann-556 yang terbaik dalam 2 Musim 1.

Setiap Peta Cod Klasik di Warzone 2 Al Mazrah & Tempat Mencari Mereka

Al Mazrah di Warzone 2

Musim 1 Warzone 2 akhirnya dijalankan, dan tajuk Call of Duty baru mempunyai satu tan kandungan menarik untuk pemain untuk menyemak, termasuk mod DMZ dan peta Al Mazrah yang baru.

Pemain Call of Duty lama akan merasakan gelombang nostalgia setelah melompat ke peta ini kerana ia mengandungi banyak peta klasik dari siri ini.

Artikel berterusan selepas iklan

Di mana untuk mencari semua peta panggilan tugas klasik di Warzone 2

Warzone 2 Ciri -ciri Al Mazrah 9 peta panggilan tugas klasik, Dan Infinity Ward telah memberikan banyak lokasi ini. Anda boleh mengenali sebahagian daripada mereka kerana reka bentuk dan susun atur yang tidak dapat dilupakan.

Artikel berterusan selepas iklan

Beberapa orang lain boleh mudah terlepas jika anda tidak memberi perhatian, tetapi kami akan membuat perkara lebih mudah dengan pergi ke lokasi tepat mereka di peta Warzone 2 baru.

Gaji besar

Highrise in Warzone 2 Al Mazrah

Highrise dari Warfare Modern 2 yang asal dapat dijumpai Antara dua pencakar langit di tengah -tengah bandar Al Mazrah. Peta yang dirombak ini mempunyai susun atur yang sama dengan yang asal dengan perbezaan terbesar ialah kren yang hilang.

Artikel berterusan selepas iklan

Kuari

Kuar dalam Warzone 2 Al Mazrah

Peta Modern Warfare 2 klasik boleh didapati di Al Safwa Quarry Poi di bukit -bukit barat Al Mazrah. Bahagian bawah kawasan ini dipenuhi dengan air dan anda perlu berenang melalui mereka untuk menyeberang.

Artikel berterusan selepas iklan

Terminal

Terminal di Warzone 2

Peta Terminal Fave Favorite terletak Di Lapangan Terbang Al Malik Poi di hujung selatan Al Mazrah. Ia mempunyai sejumlah besar laluan pejalan kaki, koridor, bilik, dan lokasi di mana anda boleh bertempur.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Afghan

Afghan di Warzone 2 Al Mazrah Peta

Afghanistan berada di Kompleks gua sattiq di sebelah barat peta al mazrah. Lokasi ini hilang pesawat terhempas dari peperangan moden yang asal 2 tetapi susun atur keseluruhan masih sama.

Kubah

Kubah dalam Peperangan Moden 2

Pembuatan semula Dome dari Modern Warfare 3 boleh didapati Di Poi Observatorium Zaya berhampiran pusat Al Mazrah. Ini adalah peta kecil yang menghasilkan situasi pertempuran yang kuat.

Artikel berterusan selepas iklan

Neuville

Neuville di Warzone 2 Al Mazrah Peta

Pembuatan semula Neuville dari Call of Duty yang pertama dapat dijumpai di poi desa Taraq. Anda boleh berjalan di antara runtuhan bangunan lama ketika anda bertempur di ruang terbuka yang luas ini.

Artikel berterusan selepas iklan

Penghantaran

Penghantaran di Warzone 2 Al Mazrah Peta

Penghantaran telah kembali ke Warzone 2 dan anda boleh mencarinya timur pelabuhan hafid di al mazrah. Peta ini ditetapkan pada kapal berlabuh yang dipenuhi dengan bekas yang boleh anda jalankan sambil menembak musuh.

Pertarungan

Showdown di Warzone 2 Al Mazrah

Pertunjukan terletak dekat Ahkdar Village Poi di Al Mazrah. Peta ini berasal dari peperangan moden yang asal dan telah diolah semula untuk Warzone 2.

Artikel berterusan selepas iklan

Ribut

Ribut di Warzone 2 Al Mazrah

Sekiranya anda menuju ke Bahagian timur Al Bagra Fortress Poi di Al Mazrah, Anda akan menemui ribut dari peperangan moden yang asal 2. Gudang gergasi ini adalah tempat yang bagus untuk dikunjungi jika anda sedang mencari pertarungan yang sengit.

Artikel berterusan selepas iklan

Itu meliputi semua peta cod klasik di Al Mazrah Warzone 2, dan anda juga boleh menyemak cara membetulkan kesilapan “Pembelian Modern Warfare 2” serta kelas Lachmann-556 yang terbaik dalam 2 Musim 1.

Kredit Imej: Activision

Peta ‘Warzone 2’, Pois, Saiz, dan Semua yang Anda Perlu Tahu

Pukulan Al Mazrah

Warzone 2 akhirnya di sini, dan kelihatan bersedia untuk menyambut era baru untuk siri pertempuran Royale. Perkara -perkara yang sedikit berbeza kali ini, dengan peta baru untuk bertarung, dan beberapa mekanik baru untuk belajar. Terdapat tumpuan baru pada pertempuran kenderaan juga, dan diberi saiz peta, anda mungkin akan melibatkan musuh dari kereta, helikopter dan tangki sedikit.

  • Baca lebih lanjut: Preview ‘Dead Space’: Kembali dari Mati

Al Mazrah adalah nama peta gergasi yang anda akan menyelam pada permulaan setiap permainan. Ini adalah binatang yang sama sekali berbeza untuk Verdansk atau Caldera, dengan sungai -sungai berliku yang menggalakkan penggunaan mekanik tempur bawah laut yang baru. Kemudian ada gulag, yang kini mengetuk pemain antara satu sama lain dalam pasukan dua. Malah bulatan telah berubah, dan kini boleh berpecah menjadi berbilang, bulatan yang lebih kecil sepanjang perlawanan.

Sekiranya anda berharap dapat jatuh ke dalam Warzone 2, mempunyai pengetahuan mengenai peta yang disyorkan. Dalam panduan ini, kami telah mengumpulkan semua yang kami tahu mengenai Al Mazrah setakat ini, termasuk titik minat, saiz peta, dan apa yang diharapkan apabila anda berada di peringkat bawah.

Peta Warzone 2

Warzone 2 peta dipanggil Al Mazrah. Anda dapat melihatnya dalam gambar di atas. Perhatikan bahawa ia mempunyai banyak sungai penggulungan yang memotongnya, yang membolehkan pertempuran akuatik.

Titik Minat (POI)

Berikut adalah perkara yang menarik minat yang akan anda lawati Warzone 2 Peta:

Saiz peta

Al Mazrah akan lebih besar daripada Verdansk, dan mana -mana peta yang dipaparkan dalam pendahulunya. Sebenarnya, Warzone 2 Ciri -ciri peta terbesar dalam sejarah Call of Duty, yang membolehkan 150 pemain setiap perlawanan. Ini bermaksud kenderaan lebih penting dari sebelumnya. Kita mesti menunggu dan melihat bagaimana saiz peta yang meningkat ini akan menjejaskan meta senjata.

Di manakah peta Warzone 2 ditetapkan?

Al Mazrah adalah suasana fiksyen, tetapi longgar berdasarkan Timur Tengah. Sekiranya anda memainkan kempen Modern Warfare 2, anda akan mengetahuinya dengan baik. Ini adalah tetapan untuk beberapa misi permainan, dan sebahagian besarnya terdiri daripada padang pasir yang luas yang dipecahkan oleh sungai berliku.

Apa lagi yang harus anda ketahui

Di samping apa yang telah kami sampaikan mengenai Al Mazrah, berikut adalah beberapa perkara utama pada peta Battle Royale yang akan datang:

  • Gulag kini 2v2 dan mengandungi rampasan
  • Lingkaran boleh berpecah kepada banyak lingkaran yang lebih kecil
  • Pertempuran bawah air telah ditambah
  • Kenderaan akan merosakkan, dan perlu diisi semula secara berkala
  • AI pejuang dipenuhi di peta, di kubu kuat yang menjaga beban yang jarang berlaku
  • 150 pemain max untuk pertempuran royale
  • Senjata dikongsi bersama Peperangan moden 2
  • Gulag kini mempunyai bos pilihan yang dipanggil Jailer

Perhatikan bahawa sementara Al Mazrah kini merupakan satu -satunya peta yang tersedia di Warzone 2, ada rancangan untuk menambahkan orang lain di kemudian hari. Tiada butiran telah dikongsi pada garis masa untuk ini, tetapi tidak mungkin untuk seketika selepas dilancarkan.

Itu semua yang anda perlu tahu Warzone 2 Peta Al Mazrah. Untuk lebih lanjut mengenai permainan, pastikan anda melawat panduan kami Warzone 2 Senarai Senjata.