Seterusnya Genshin Impact Banner Versi 4.0 | Senapang kertas batu, impak Genshin 4.1 Kemas kini tarikh pelepasan, aliran, dan banyak lagi | Taktik Pocket

Genshin Impact 4.1 tarikh pelepasan, aliran, dan banyak lagi kemas kini

Ketahui lebih lanjut mengenai spanduk semasa dan akan datang dalam panduan Banner Impak Genshin kami di sini pada Taktik Pocket.

Seterusnya Genshin Impact Banner: Tarikh Siaran, Masa, dan Karakter Tampil [Versi 4.0]

Acara Semasa: Sangonomiya Kokomi dan Wanderer Reruns! Seterusnya: Versi 4.0!

Seni Utama dari Genshin Impact Version 3.0, menunjukkan watak -watak baru Nahida, Tighnari, Collei, Dori, Alhaitham, dan Nilou

Panduan oleh penyumbang Rebecca Jones
Dikemas kini pada Ogos. 7, 2023
Ikuti kesan Genshin

Siapa yang dipaparkan di Banner Impak Genshin dalam Versi 4.0, dan kapan ia akan hidup? Genshin Impact berfungsi pada sistem Gacha, di mana pemain boleh membelanjakan pelbagai mata wang dalam permainan dan dunia sebenar untuk menginginkan spanduk watak dengan harapan mendapatkan versi yang boleh dimainkan.

Walaupun banyak watak tersedia secara kekal sebagai potensi tarikan dari gacha, yang lain-biasanya watak 5 bintang-hanya tersedia dalam tempoh yang terhad sebagai sebahagian daripada spanduk acara acara watak watak. Setiap Banner Acara Wish Wish mempunyai satu watak 5 bintang dan tiga aksara 4-bintang dengan kadar penurunan secara besar-besaran, dan watak 5 bintang sering unik kepada sepanduk dan tidak dapat dikalahkan dengan cara lain.

Di halaman ini, kami telah menyusun semua yang kami tahu mengenai sepanduk semasa dan akan datang Genshin Impact, termasuk tarikh pelepasan dan masa untuk perubahan spanduk seterusnya. Selanjutnya di halaman, kami telah memasukkan beberapa maklumat mengenai watak -watak yang boleh dibeli dari stok semasa dan akan datang dalam tawaran Paimon.

The

Melayang luminescence

The

 • Sangonomiya kokomi (5-bintang)
 • Yanfei (4-bintang)
 • Rosaria (4-bintang)
 • Faruzan (4-bintang)

Dari abu dilahirkan semula

Impak Genshin: Banner Acara Masa Depan

Patch seterusnya Genshin Impact akan menjadi kemas kini versi tahunan, membawa kita ke Versi 4.0! Kemas kini akan tersedia untuk dimainkan 16 Ogos pukul 4 pagi BST, yang bagi pembaca kami di AS adalah 15 Ogos pukul 11 ​​malam EDT / 8PM PDT.

Seni Splash untuk Genshin Impact v4.0

Versi 4.0 akan membawa rantau baru – Fontaine – dan, secara semulajadi, terdapat banyak watak baru yang dapat ditemui di sana, yang banyak akan dimainkan pada tahun depan. Versi 4.0 akan memperkenalkan perkara berikut:

 • Lyney: Pengguna Pyro Bow 5-bintang Debut semasa Fasa 1
 • Lynette: Pengguna Anemo Sword 4-Bintang Debut semasa Fasa 1
 • Freminet: 4-bintang Cryo Claymore Debut pengguna semasa Fasa 2

Versi ini juga akan melihat reruns untuk tiga watak 5 bintang yang kembali: Yelan dalam fasa 1 bersama debut Lyney, dan Zhongli dan Tartaglia Semasa Fasa 2.

Tawaran Paimon dan pertukaran Starglitter

Hasrat dan spanduk bukan satu -satunya cara untuk meningkatkan jadual parti anda dalam kesan Genshin. Terdapat sudut lagi kedai dalam permainan di mana anda berpotensi mendapatkan tangan anda di beberapa playables baru. Semak tawaran Paimon untuk stok yang kerap diputar dari aksara 4-bintang biasa yang anda boleh beli secara langsung sebagai pertukaran untuk starglitter tanpa master, mata wang yang dihasilkan daripada menarik watak pendua dan senjata mewah dari gacha.

The Starglitter Exchange mempunyai dua aksara setiap bulan kalendar, dan walaupun mereka sedikit mahal pada 34 Starglitter Masterless masing -masing, ini adalah pembelian yang dijamin dan bukannya berjudi. Untuk Ogos 2023, watak -watak dalam pertukaran starglitter adalah Beidou dan Noelle.

Tawaran Paimon seolah-olah bekerja pada putaran setengah tahun biasa, jadi inilah yang mungkin kita harapkan untuk dilihat dalam pertukaran Starglitter dalam beberapa bulan akan datang:

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Genshin Impact mendapat spanduk acara baru setiap tiga minggu, jadi pastikan untuk menyemak semula berita mengenai sepanduk yang akan datang! Untuk mendapatkan genggaman dengan kemungkinan anda benar-benar menarik watak 5 bintang yang sukar difahami, lihat halaman kami yang menerangkan sistem kasihan Genshin Impact. Sementara itu, jika anda ingin mendapatkan keinginan tetapi telah membuat pilihan yang terpuji untuk tidak meletakkan wang sebenar anda ke dalam gacha, panduan kami untuk mendapatkan lebih banyak primogem dalam kesan Genshin dapat membantu anda memaksimumkan pendapatan dalam permainan anda.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Impak Genshin Ikut
 • Hoyoverse Ikut
 • IOS Ikut
 • Mihoyo Limited mengikuti
 • MMORPG Ikuti
 • Multiplayer kompetitif mengikuti
 • Koperasi multiplayer mengikuti
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Orang ketiga mengikuti

Ikuti semua topik Lihat 11 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Rebecca kini menghilangkan permainan pelbagai platform pada VG247, tetapi khabar angin mengatakan bahawa jika anda menyanyikan “podcast indiescovery” tiga kali di hadapan monitor PC anda, dia akan muncul semula di bahagian komen RPS.

Genshin Impact 4.1 tarikh pelepasan, aliran, dan banyak lagi kemas kini

Ketahui semua yang kita tahu mengenai kemas kini impak Genshin yang akan datang, livestreams, kandungan baru, dan banyak lagi, ketika kita menyelam ke dunia Teyvat yang menakjubkan.

Kemas Kini Impak Genshin: Seni Utama untuk Genshin 4.1 yang menampilkan Furina, Wriothesley, Neuvilette, Pengembara, dan Arleccino

Diterbitkan: 15 Sep 2023

Adakah anda menghadapi masalah untuk mengikuti perkembangannya dengan kerap Kemas kini kesan Genshin Jadual? Nah, duduk, berehat, dan marilah kita mengisi anda dengan semua yang anda perlu tahu. Hoyoverse umumnya menjatuhkan kemas kini untuk tajuk popular setiap enam minggu, yang bermaksud anda tidak pernah lama menunggu beberapa kandungan segar.

Dengan Genshin Impact 4.1 Tarikh pelepasan dalam pemandangan kita, terdapat banyak perkara menarik untuk diingini. Sudah tentu, jika anda tidak dapat mendapat cukup salah satu permainan Gacha yang terbaik yang ditawarkan, kami mempunyai banyak kandungan lain seperti ini. Lihatlah senarai peringkat Genshin Impact kami untuk melihat di mana watak kegemaran anda berada, atau lihat kod impak Genshin kami dan panduan muat turun impak Genshin untuk lebih banyak kandungan untuk dimakan.

Bilakah aliran impak genshin seterusnya?

Kesan kelainan 4.1 livestream pergi secara langsung pada hari Jumaat, 15 September 2023, jam 07:30 UTC-4 / 03:30 PST / 06:30 EST / 12:30 BST di saluran Twitch Impak Genshin Rasmi. Aliran ini juga boleh didapati di YouTube Genshin rasmi sejam kemudian.

Thumbnail YouTube

Apakah kesan Genshin 4.1 tarikh pelepasan?

Kami meramalkan bahawa kesan Genshin 4.Tarikh pelepasan 1 akan diadakan pada hari Rabu, 27 September. Walau bagaimanapun, ini hanya ramalan, jadi kami pasti akan mengemas kini panduan ini sebaik sahaja kami mengetahui lebih lanjut.

Sebelum itu, kami mengharapkannya Impak Genshin akan memasuki penyelenggaraan selama kira -kira lima jam mulai 26 September pada pukul 15:00 PST / 18:00 EST / 23:00 BST, atau 16 Julai jam 6:00 UTC+8. Setiap kali penyelenggaraan menyimpulkan bahawa anda menerima sekurang-kurangnya 300 primogem dalam peti mel dalam permainan anda sebagai pampasan untuk downtime permainan.

Siapa yang akan menampilkan kesan Genshin 4.1 Banner?

Semasa kesan Genshin 4.1 livestream, Hoyverse mengumumkan bahawa Spanduk fasa pertama menampilkan lima bintang baru, Genshin Impact’s Neuvilette, bersama-sama dengan penggantian Genshin Impact’s Hu Tao.

Banner fasa kedua menampilkan lima bintang baru, Genshin Impact’s Wriothesley, serta pengembalian semula Genshin Impact Venti. Kami juga mendapat sepanduk untuk dua pemangkin lima bintang baru yang dipanggil Tome Aliran Kekal dan Pengawasan Cash.

Ketahui lebih lanjut mengenai spanduk semasa dan akan datang dalam panduan Banner Impak Genshin kami di sini pada Taktik Pocket.

Adakah terdapat pencarian cerita baru di Genshin Impact 4.1?

Versi 4.1 melihat kami meneruskan cerita utama Fontaine dengan Archon Quest Bab IV, Akta III: Kepada Bintang -bintang Bersinar di Kedalaman, dan Act IV: Cataclysm’s Quickening. Kami juga dapat mengetahui lebih lanjut mengenai Neuvilette Genshin Impact dan Genshin Impact’s Wriothesley dalam pencarian cerita baru mereka, Diluvies Chapter: Act I dan Cerberus Bab: Akta I.

Adakah terdapat kawasan baru di Genshin Impact 4.1?

Kami terus meneroka Fontaine Genshin Impact dalam versi 4.1, baik di atas tanah dan bawah air. Menyelam ke dalam kiub terapung runtuhan Pusat Penyelidikan Fontaine, meneroka terowong berpusing dari kubu Meripode, dan menemui spesies baru di Gua Bawah Rahsia.

Kemas Kini Impak Genshin: Grafik yang menunjukkan bos mutiara mutiara milenium

Adakah terdapat kesan Genshin baru 4.1 bos?

Terdapat dua musuh baru yang hebat untuk dihadapi dalam versi 4.1. Yang pertama adalah penjana medan eksperimen, peninggalan misteri pusat penyelidikan Fontaine yang telah keluar dari kawalan selepas kemusnahan Institut.

Kemudian ada kuda laut mutiara yang anggun yang boleh anda dapati di kedalaman lautan. Menurut penduduk setempat, ia mempunyai badan yang memiliki kecantikan phantasmal dan lebih sengit daripada ribut petir yang mengamuk.

Adakah terdapat ciri -ciri baru dalam Genshin Impact 4.1?

Semasa livestream, Hoyoverse mengumumkan perubahan besar kepada sistem Suruhanjaya Harian, menjadikannya supaya anda dapat memperoleh mata untuk membuka kunci ganjaran harian anda tanpa perlu menyelesaikan pencarian tertentu. Kami akhirnya dapat mengucapkan selamat tinggal untuk mengejar belon untuk beberapa primogem!

Jika anda berfikir tentang mencuba permainan baru sebelum kemas kini impak Genshin seterusnya, lihat senarai RPG mudah alih terbaik kami di iOS dan Android.

Lebih banyak dari taktik poket

Tilly Lawton Tilly mempunyai ijazah dalam kesusasteraan dan pengalaman Inggeris yang bekerja di sebuah rumah penerbitan dan sebagai penulis lepas. Dia menyertai taktik poket sebagai penulis kakitangan pada tahun 2021, dan mendapat lencana editor panduan berkilatnya pada tahun 2023. Dia menghabiskan masa lapangnya meneroka Genshin Impact dan Honkai Star Rail, mengalahkan permainan indie, atau teori tentang permainan seram seperti FNAF, Resident Evil, dan Poppy Playtime. Dia seorang ibu yang bangga dengan kucing yang dinamakan sempena Xiao Genshin Impact, menganggap Axel Kingdom Hearts adalah watak fiksyen terbaik sepanjang masa, dan mengetahui lebih lanjut mengenai Roblox daripada dia suka mengakui.