Set Siri Fortnite Fortnite Champion – Pro Game Guides, Cara Mendapatkan Kulit Renegade FNCS secara percuma di Fortnite – Dexerto

Cara mendapatkan kulit renegade fncs secara percuma di fortnite

Sudah tentu, jika anda tidak berminat dengan kulit, anda sentiasa boleh terus menantikan Fortnite Bab 3 Musim 5, terutamanya kerana ia dapat bertepatan dengan pengenalan kreatif 2.0. Kami hanya mendapat beberapa minggu lagi untuk menunggu, jadi ada idea yang baik untuk meluangkan masa untuk menyelesaikan apa sahaja yang belum selesai, seperti pencarian Fortnite Herald, atau jika anda berbuat baik dengan Pass Battle, Lihat saja beberapa kod pulau Fortnite terbaik.

Set Siri Fortnite Champion

Berikut adalah senarai penuh kosmetik dari Set Siri Siri Fortnite Fortnite Champion! Ia mempunyai sejumlah 61 kosmetik yang dipecah menjadi 8 pakaian (juara, juara recon, kemuliaan utama, pencari juara FNCS, juara FNC 3: 1, dummy supreme, kejuaraan jonesy, aura kejuaraan), 1 glider (juara berlayar ), 4 alat penuaian (kapak juara, kelawar Maceball, mata kemenangan, juara balisong), 7 bungkus (FNCS Green, C4S1 Contender III, C4S1 Contender II, C4S1 Contender I, C4S1 Champion III, C4S1 Champion II, C4S1 I), 1 Emote (Sambutan Juara-Juara), 12 Back Blings (Mark pemenang, Kemenangan Crest, Kaunter Elim Ultrabrite, Tally Targeter, Krease Hard-Won, FNCS Holoflair, Jumlah Juara, Perisai Juara, Kehormatan Juara, Crest Champion, Lencana Kehormatan , Lencana kemuliaan), 7 skrin memuatkan (kemenangan kemenangan, serangan kemenangan, titans condong, zon slone, mogok pencari, kehancuran duo, pertempuran cubed), 11 semburan (raja dan juara,Fortnite Champion Series CH2-S6, Fortnite Champion Series CH2-S1, FNCS Spirit, FNCS Fit, FNCS 2020, FNCS 2: 4, FNCS 2: 3, Double Barrels, Direct Hit, All Star), 5 Musics (Take Me Higher, Tunjukkan kepada mereka siapa kita, gembar -gembur tak terhingga, di btwn, pelari impian), 5 emotikon (aman, jem nanner, goaticon, datang melalui, lantunan bas).

Kosmetik Siri Fortnite Champion

Nilai item ini: Hantar penilaian

Penilaian: 3.8/5. Dari 258 undi.

Cara mendapatkan kulit renegade fncs secara percuma di fortnite

FNCS Renegade Skin di Fortnite

Permainan epik

Renegade Raider, kulit yang paling disayangi di Fortnite, kembali dalam lelaran alternatif baru yang bertemakan selepas musim FNCS semasa. Walau bagaimanapun, pemain yang ingin tahu bagaimana untuk mendapatkan kulit baru akan gembira mengetahui bahawa mereka berpeluang untuk menuntutnya secara percuma dalam Bab 4 Musim 3.

Di Metaverse Fortnite, Skins menandakan gaya pemain, keunikan, dan kehebatan pemain. Renegade Raider menonjol di antara banyak kulit yang menghiasi landskap permainan sebagai perwakilan ikonik sejarahnya.

Artikel berterusan selepas iklan

Kulit penunggang Renegade memegang kedudukan yang unik dalam sejarah permainan, yang telah diperkenalkan pada musim pertama. Pada mulanya boleh didapati melalui kedai dalam permainan sebagai sebahagian daripada “kedai musim,” pemain terpaksa mencapai tahap 20 dan menghabiskan 1200 V-bucks untuk memperoleh kulit ini.

Artikel berterusan selepas iklan

Fortnite Renegade Raider

Renegade Raider adalah salah satu kulit Fortnite yang paling jarang.

Walau bagaimanapun, ia mendapat pujian kerana jarang, kerana ia hanya tersedia semasa musim 1 dan tidak pernah dijual lagi. Terdapat sebilangan gambar (kemas kini) untuk Renegade Raider pada masa lalu, termasuk Renegade Runner dan Blaze, tetapi tidak lama lagi akan ada yang baru berpusat di sekitar musim FNCS semasa.

Artikel berterusan selepas iklan

Inilah cara untuk mendapatkan kulit secara percuma di Fortnite jika anda ingin menggagalkannya lebih awal.

Cara mendapatkan kulit renegade fncs secara percuma di fortnite

Peminat Kulit Raider Renegade akan gembira mengetahui bahawa gambar baru watak bertajuk FNCS Renegade akan segera melanda Fortnite Bab 4 Musim 3. Untuk meraikan musim kompetitif FNC yang berterusan, Epic Games akan menjadi tuan rumah yang baru Piala Komuniti FNCS yang terbuka kepada semua pemain dengan sekurang -kurangnya Gangsa I Rank dan akan menampilkan a Duos Battle Royale Format dengan membina diaktifkan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Kejohanan Baru: Piala Komuniti FNCS

14 Ogos – Duos

Acara ini terbuka kepada semua pemain yang layak. Bentuk duo dan bermain dalam kejohanan satu pusingan ini untuk memenangi akses awal ke bundle FNCS baru sebelum ia mencecah kedai item! Pasukan yang memperoleh sekurang -kurangnya 8 mata juga akan memenangi semburan!… gambar.Twitter.com/blet6yutm5

– ifiremonkey (@ifiremonkey) 9 Ogos 2023

Kejohanan berlangsung di semua kawasan pelayan 14 Ogos 2023. Sebelum dibebaskan di kedai item, pakaian renegade FNCS dan backbling Rucksack Champion akan diberikan secara percuma kepada pemain peringkat teratas di setiap rantau semasa kejohanan.

Di samping. Pemain yang tidak dapat memperoleh pakaian kosmetik semasa kejohanan tidak perlu risau, kerana kulit akan disediakan di kedai item di kemudian hari, di mana mereka boleh membelinya dengan V-Bucks mereka.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Jadi di sana anda memilikinya – itu sahaja yang perlu anda ketahui tentang bagaimana untuk mendapatkan kulit renegade FNCS di Fortnite.

Pastikan untuk melawat halaman Fortnite kami untuk semua kemas kini terkini, dan lihat beberapa panduan lagi di bawah:

Kulit Fortnite untuk FNCS 2022 adalah eksklusif, jadi dapatkannya sekarang

New Fortnite FNCS Skins for Champion Series tidak akan kembali ke kedai item. Imej ini menunjukkan dummy tertinggi di hadapan bukit hijau

New Fortnite Skins telah dikeluarkan untuk membantu meraikan pertandingan FNCS tahun ini, dan ketika mereka pasti bergaya mereka tidak akan kembali ke permainan Battle Royale sekali lagi setelah mereka meninggalkan kedai item. Walaupun Bab 3 Musim 4 mempunyai banyak kulit baru, ini adalah satu -satunya yang boleh anda beli yang tidak akan kembali.

Siri Fortnite Champion pada dasarnya adalah persaingan terbesar dalam permainan. Ia mencabar pemain dari seluruh dunia untuk bersaing untuk membuktikan mereka yang terbaik dari yang terbaik. Ia tidak mudah untuk membuatnya masuk ke FNC, tetapi bagi kebanyakan kita, menontonnya adalah seperti yang terlibat seperti yang kita akan dapatkan. Sekiranya anda mahukan peringatan yang lebih kekal mengenai acara ini, anda sentiasa boleh membeli kulit FNCS 2022 baru, juara recon atau yang supreme dummy.

Anda boleh membeli setiap kulit untuk 800 V-bucks setiap satu, atau jika anda mahu, anda boleh merebut Bundle FNCS FNCS 2022 Bundle untuk 2,300. Ini termasuk kedua -dua kulit, bersama dengan beberapa kosmetik tambahan untuk melengkapkan kit.

Perlu diingat bahawa kulit ini hanya dimaksudkan untuk disediakan sehingga 16 November menurut Shiinabr. Begitu juga dengan banyak kulit acara kehidupan sebenar ini, mereka juga tidak mungkin kembali ke kedai item kerana tidak ada kulit FNCS yang telah kembali sehingga titik ini, tidak seperti banyak kosmetik Fortnite yang dibeli.

Sudah tentu, jika anda tidak berminat dengan kulit, anda sentiasa boleh terus menantikan Fortnite Bab 3 Musim 5, terutamanya kerana ia dapat bertepatan dengan pengenalan kreatif 2.0. Kami hanya mendapat beberapa minggu lagi untuk menunggu, jadi ada idea yang baik untuk meluangkan masa untuk menyelesaikan apa sahaja yang belum selesai, seperti pencarian Fortnite Herald, atau jika anda berbuat baik dengan Pass Battle, Lihat saja beberapa kod pulau Fortnite terbaik.

Jason Coles Jason menghabiskan sebahagian besar waktunya berlari selepas anak -anak atau haiwan kesayangannya, tetapi ketika permainan membelanjakan sebahagian besarnya di Fortnite, Minecraft, secara obsesif bermain Genshin Impact, atau bermain Rocket League. Anda boleh menemui kerjanya yang tersebar di internet di laman web seperti Dicebreaker, NME, dan IGN.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.