Sequel Fan-Fan to Opposing Force Ciri-ciri Pelakon Suara Separuh Hidup yang Dikreditkan | PC Gamer, Operasi: Black Mesa – Campurkan Overwiki, Wiki Half -Life Asal dan Portal Wiki

Operasi: Black Mesa

Mungkin yang paling menarik, melalui pasukan modding bandar juga telah berjaya merekrut bakat separuh hayat yang tulen. . Lani Minella, yang menyuarakan Colette Green dalam Half-Life: Decay, akan menegaskan peranannya untuk mod, dan harry s. Robins, yang menyuarakan Isaac Kleiner dalam setiap permainan separuh hayat kanonik sehingga kini, juga akan membuat penampilan.

Sekuel buatan kipas untuk menentang Ciri-ciri Ciri-ciri Pelakon Suara Separuh Hidup yang Dikreditkan

Isaac Kleiner dan Colette Green kembali dalam pengembaraan terkini Adrian Shephard.

Adakah terdapat siri permainan lain di mana kandungan buatan kipas terasa sebagai sebahagian daripada fiksyen sebagai separuh hayat? Mungkin kejayaan Black Mesa yang telah dilancarkan telah mencetuskan pemikiran saya mengenai perkara ini, tetapi saya mendapati diri saya memberi perhatian lebih kepada bagaimana masyarakat bermain dengan kisah separuh hayat lewat. Pada nota itu, saya sangat tertarik oleh melalui bandar, yang melancarkan dirinya sebagai sekuel langsung kepada separuh hayat: daya lawan, yang ditetapkan semasa peristiwa Half-Life 2.

Kempen enam bab yang diterajui oleh Modder Kajlo, melalui bandar ini melihat Marin yang menentang Marin Adrian Shepard yang diambil dari Sci-Fi Limbo oleh G-Man, dan dihantar ke City 17 dalam misi untuk menyokong pemberontakan yang dicetuskan oleh Gordon Freeman. Mod ini akan membolehkan anda meneroka kawasan baru bandar 17 dan seterusnya, dan akan melihat beberapa senjata dan musuh yang kembali dari pasukan lawan. Contohnya, Shephard akan bersatu semula dengan sepana yang dipercayai, yang menggantikan Crowbar Freeman di OPFOR. Sementara itu, melalui bandar juga akan menampilkan beberapa bentuk penampilan oleh Race X, salah satu spesies asing eksklusif untuk pengembangan Gearbox.

Mungkin yang paling menarik, melalui pasukan modding bandar juga telah berjaya merekrut bakat separuh hayat yang tulen. . Lani Minella, yang menyuarakan Colette Green dalam Half-Life: Decay, akan menegaskan peranannya untuk mod, dan harry s. Robins, yang menyuarakan Isaac Kleiner dalam setiap permainan separuh hayat kanonik sehingga kini, juga akan membuat penampilan.

Semuanya kelihatan seperti usaha yang sangat profesional, dan sudah tentu kita akan sampai ke sekuel pasukan lawan. Baik, kecuali untuk yang lain Menentang sekuel kekuatan sudah wujud, itu. Peminat Half-Life Avid mungkin ingat Prospekt, Spinoff Half-Life 2 yang terdapat di Steam di mana Shephard dihantar ke Nova Prospekt untuk membantu Gordon melarikan diri dari penjara keselamatan maksimum gabungan. Seperti Black Mesa, ProSpekt diberi kelulusan injap rasmi untuk menggunakan lesen Half-Life 2, dan dilancarkan sebagai permainan berbayar, menjadikannya sebagai rasmi sebagai sekuel pasukan lawan yang dapat mendapatkan tanpa gearbox menjadikannya sendiri.

Sejauh yang saya bimbang, ada ruang untuk lebih daripada satu sekuel kekuatan lawan. . Anda boleh memuat turun bab pertama melalui bandar sebagai demo di moddb. Versi penuh mod dijadualkan dilancarkan pada suku pertama 2023.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Operasi: Black Mesa

Subjek artikel ini tidak berlaku dalam “sebenar” Separuh hayat dan Portal alam semesta dan dianggap bukan kanon.

Operasi: Black Mesa adalah pengubahsuaian semula pihak ketiga yang akan datang dari perisian gearbox Half-Life: Kekuatan lawan dan Half-Life: Peralihan Biru. Ia akan merangkumi dua kempen pemain tunggal berdasarkan setiap pek pengembangan, yang akan diperluas dengan permainan dan kandungan baru, termasuk elemen plot baru untuk menyambungkan cerita-cerita ini dengan lebih baik ke seluruh alam separuh hayat dan portal Universe. [2]

Kandungan

Plot [sunting]

. Dalam kronologi pertama, pemain menganggap peranan pengawal keselamatan Barney Calhoun, yang cuba melarikan diri dari pencerobohan asing yang disebabkan oleh lata resonans dan penutupan tentera berikut. Yang kedua mengikuti Koperal Adrian Shephard, salah satu marin yang dihantar untuk menutup kejadian itu dengan menghapuskan pasukan sains hitam Mesa, yang dipisahkan dari unitnya dan terpaksa melarikan diri dari kemudahan penyelidikan Black Mesa selepas misi itu salah. [2]

GamePlay [sunting]

Operasi: Black Mesa . [2]

Aksara [edit]

 • Adrian Shephard
 • Barney Calhoun
 • Ahli Pasukan Sains Black Mesa
 • Ahli Pasukan Keselamatan Hitam Mesa
 • Ahli Unit Pertempuran Persekitaran Berbahaya [2]
 • G-man [3]

Musuh [sunting]

Senjata [sunting]

, O: BM menyimpang dengan mempunyai Barney menggunakan lampu suluh sebagai senjata huru -hara dan bukannya lekuk. [10]

Pembangunan [sunting]

Pada mulanya, Operasi: Black Mesa dan pembuatan semula enjin sumber yang dihasilkan oleh komuniti , , . dibatalkan, dan pasukan yang tinggal bersama -sama, membentuk studio tripmine. Projek -projek telah digabungkan, dengan Tugas pengawal Menjadi tajuk permainan Peralihan biru . [11]

Soundtrack [sunting]

Operasi: Black Mesa akan memasukkan dua soundtrack, satu untuk setiap kempen, dengan muzik asli yang disusun oleh Lono. [2]

Anugerah [sunting]

 • Mod DB – Mod Unreleased Teratas untuk 2007 (tempat ke -5) [12]
 • Mod DB – Sebutharga Yang Berhormat untuk Mod Terbaik Top untuk 2009 [13]
 • Mod DB – Mod Tahun 2010 – Pilihan Pemain (tempat ke -3) [14]
 • Mod DB – Sebutan Mod Mod Terbaik 2011 [15]
 • Mod DB – Mod Terbaik yang akan datang 2013 (tempat pertama) [16]

Galeri [sunting]

Versi Semasa [sunting]

Imej -imej ini adalah dari lelaran semasa permainan.

Operasi: Mod Black Mesa untuk Half-Life 2

Operasi Black Mesa adalah pembuatan semula separuh hayat: daya lawan. Menggunakan enjin sumber, Tripmine Studios merancang untuk mencipta kemudahan penyelidikan Black Mesa dari bawah, seperti yang dilihat oleh protagonis, Adrian Shephard.

Ciri -ciri yang dirancang
• Sebagai mod penukaran total, Operasi Black Mesa bertujuan untuk disusun kandungan tersuai sepenuhnya.
• Semua peta asal semula dan dibuat semula untuk realisme dan permainan yang lebih baik.
• Beberapa peta diperbesar / diperluaskan untuk mencipta pengalaman yang lebih panjang dan mendalam.
• Meningkatkan AI, menjadikan musuh lebih pintar dan memerangi lebih dinamik.
• Lebih banyak pertemuan musuh untuk memastikan tindakan segar.
• Adegan skrip dengan semua watak kekuatan lawan yang asal untuk membantu membawa cerita ke kehidupan.
• Tekstur dan model menolak had enjin sumber, untuk membawa anda sebanyak mungkin artistik.
• Pemangku suara baru, aset bunyi baru dan soundtrack baru.
!
• Tugas pengawal, pembuatan semula separuh hayat: Shift Blue juga dibangunkan sebagai DLC untuk operasi: Black Mesa.

Kemas kini Tahun Baru 2022

Salam!Saya harap anda semua mempunyai permulaan yang baik untuk 2022. Kami pasti melakukannya! Dan walaupun sebahagian besar daripada kita telah menghabiskan masa percutian kami dengan keluarga dan kawan rapat, kami tidak berhenti bekerja keras dalam operasi: Black Mesa dan Guard Duti.

Seperti biasa, ia adalah neraka untuk kami di Tripmine Studios. Tahun ini sekali lagi sangat penting dalam perkembangannya. Bukan sahaja kami mengepam aset, mengekalkan tahap pemasangan, tetapi kami juga berjaya membawa banyak ciri baru yang penting kepada enjin sumber, seperti rendering PBR. Terima kasih kepada usaha besar dari pasukan pengaturcaraan kami, enjin sumber kelihatan lebih baik dari sebelumnya.

Dan tepat untuk Krismas, kami telah melancarkan halaman Steam Store kami, yang merupakan klimaks “acara tripmas” tradisional kami. Apa yang anda tunggu? Pergi ke sana, dan jangan lupa untuk menambahkan kami ke senarai hajat anda! Acara itu sendiri membawa anda beberapa media tambahan dari permainan kami dan lebih banyak lagi yang dilancarkan dengan pelancaran Steam Store.

. .

Kemas kini ulang tahun ke-20 Half-Life Blue Shift

Half-Life: Blue Shift bertukar menjadi 20 dan itu adalah peluang yang baik untuk mempamerkan beberapa perkara hebat yang kami sedang kerjakan. Bersedia untuk beberapa perkara yang menarik!

Kemas kini musim panas 2020

Ini adalah masa kemas kini semua orang. Lebih banyak media dan maklumat mengenai kemajuan pada pek pengembangan separuh hayat.

Operasi: Black Mesa – Kemas kini Ulang Tahun Angkatan Terhadap (Bahagian 2)

Seperti yang dijanjikan, kami kembali dengan bahagian seterusnya kemas kini ulang tahun – kemas kini media sebenar untuk menggembirakan mata anda dengan kemajuan.

Menentang ulang tahun ke -20

Sudah tiba masanya untuk meraikan ulang tahun ke -20 salah satu pek pengembangan terbaik setiap dibuat. Sertailah kami di aliran langsung kami, sesi berbilang pemain dan tinggal.

Lebih banyak artikel >>

Tiada artikel yang dijumpai sepadan dengan kriteria yang ditentukan. Kami mencadangkan anda mencuba senarai artikel tanpa penapis yang digunakan, untuk melayari semua yang ada. .