Sepertinya Blizzard akhirnya meletakkan Xur dari Destiny di World of Warcraft |, pengembangan Legion Wow membawa Destiny’s Xur untuk Parti Loot-menjual | Pcgamesn

Pengembangan Legion Wow membawa Destiny’s Xur untuk pesta berjaga-jaga

Seperti yang dibundarkan di Destiny Subreddit, Xur’ios, yang boleh didapati di Dalaran, mempunyai dua jenis item inventori: beberapa item ditetapkan, tetapi satu item setiap hari adalah rawak (anda boleh mencari senarai lengkap di wowhead.com).

Nampak seperti Blizzard akhirnya meletakkan Xur dari Destiny di World of Warcraft

Destiny pernah digambarkan sebagai salib antara penembak orang pertama tradisional seperti Halo, dan permainan peranan dalam talian yang besar seperti World of Warcraft. Destiny tidak cukup seperti itu, tetapi selepas permainan keluar, jelas banyak pemaju di Bungie adalah peminat MMO Blizzard.

Sekarang, tidak syak lagi akan ada banyak pemaju di Blizzard yang merupakan peminat “penembak dunia yang dikongsi” Bungie, dan ia kelihatan seperti World of Warcraft mengakui sepupu konsolnya dengan cara yang paling keren mungkin

Blizzard Muncul Telur Paskah Destiny Pretty Cool di World of Warcraft Expansion Legion yang akan datang yang akan menjadi biasa kepada sesiapa yang memainkan penembak dalam talian Bungie.

Destiny mempunyai vendor terkenal yang dipanggil Xur, yang muncul dalam permainan sekali seminggu untuk menjual barang -barang eksotik yang seolah -olah rawak. Dalam kegembiraannya, ketibaan Xur akan menghantar pemain takdir ke dalam kegilaan ketika mereka memercikkan (ditunaikan dalam duit syiling aneh) pada barang-barang kelas eksotik yang belum diperoleh. (Saya menulis ciri mengenai Xur dan pemain yang cuba meramalkan apa yang akan dijual setiap minggu).

Dengan Legion yang kini berada di beta tertutup, pemain World of Warcraft telah menemui seorang vendor bernama “Xur’ios” yang menjual barang berputar untuk “syiling yang ingin tahu”.

Seperti yang dibundarkan di Destiny Subreddit, Xur’ios, yang boleh didapati di Dalaran, mempunyai dua jenis item inventori: beberapa item ditetapkan, tetapi satu item setiap hari adalah rawak (anda boleh mencari senarai lengkap di wowhead.com).

Xur’ios menjual barang -barang seperti teka -teki Ingram (Engrams), “tanduk” Gjallar (Gjallarhorn), Mote of Light (Mote of Light) dan Perisai Krota (mengangguk hingga akhir bos terakhir gelap di bawah).

Keterangan “tanduk” Gjallar, yang berharga 50 syiling yang ingin tahu, adalah seperti berikut:

Gjallarhorn, ingat, mungkin senjata yang paling dicari semasa tahun pertama Destiny. Pelancaran roket dianggap dikuasai kerana kerosakan pecah yang luar biasa yang disebabkan.

“Tanduk” gjallar meludahkan lima roket (roket gjallarhorn berpecah kepada pengesan cluster wolfpack pusingan apabila letupan), dan bahkan kerosakan kebakaran!

Keterangan untuk perisai Krota mengatakan “ia akan dipasangkan dengan baik dengan pedang” – rujukan yang jelas kepada pemain mekanik pedang dan perisai yang perlu digunakan untuk menurunkan crota pada akhir gelap di bawah.

Bagi Xur’ios sendiri, dia adalah watak yang teduh, seperti yang asal, yang diapit oleh objek yang memancarkan cahaya ungu yang pelik. Mengangguk kepada Engram Legenda Destiny?

Seperti yang ditunjukkan oleh pembaca Eurogamer Drhickman1983, Xur’ios dengan kemas sesuai dengan dunia Warcraft Lore. Dia seorang yang ethereal, yang merupakan pelancong dari twisting nether yang mengumpul dan berdagang dalam artifak yang kuat. Dan objek bercahaya ungu telah menjadi sebahagian daripada kecenderungan mereka sejak muncul. GG, Blizzard.

Semak Xur’ios keluar dalam video, di bawah, dari tanda empat minit.

Sudah tentu, World of Warcraft tidak asing dengan penjual perjalanan. Ingatlah Darkmoon Faire? Itu adalah puak karnival misteri yang secara berkala akan muncul di Azeroth untuk menjual barang -barangnya untuk jangka masa yang terhad.

Apa yang berlaku, datang, eh?

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Takdir mengikuti
  • MMO Ikut
  • PC Ikut
  • PS3 Ikuti
  • PS4 Ikuti
  • RPG Ikut
  • Penembak Ikut
  • World of Warcraft: Legion Ikut
  • Xbox 360 Ikut
  • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik lihat 5 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Wesley suka berita, wawancara, dan lebih banyak berita. Dia juga menyukai Street Fighter lebih daripada sesiapa sahaja yang dapat membawanya.

Pengembangan Legion Wow membawa Destiny’s Xur untuk pesta berjaga-jaga

Senarai Vendor Xurious Wow

Pengembangan World of Warcraft yang baru bermaksud satu perkara di atas segalanya – tandatangan Telur Paskah Blizzard, terutamanya merujuk kepada permainan mereka sendiri. Destiny dengan baik adalah harta Blizzard Activision, cukup dekat. Xûr, Agent of the Nine, adalah vendor dalam penembak konsol yang sangat popular dan sedih yang menjual barang-barang yang jarang berlaku pada putaran rawak setiap minggu. Xur’ios rakan kongsi barunya, Vaultkeeper of the Void, juga mempunyai inventori berputar item peringkat tinggi, walaupun bukan yang langsung memberi kesan kepada pemain Power.

Mahukan lebih banyak di mana WOW menuju seterusnya? Inilah segala yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan Legion, perubahan dan banyak lagi.

Xur’ios belum dalam permainan, tetapi akan menyejuk. Dia mempunyai mata wang sendiri, ‘syiling yang ingin tahu’, yang diperoleh daripada melakukan pelbagai cabaran akhir dalam permainan. Mereka boleh digunakan pada inventori uniknya, yang merangkumi pelbagai resipi dan satu item yang akan berubah setiap hari.

Item terakhir adalah di mana bit menarik berbohong. Ini termasuk pelancar roket yang dipanggil “tanduk” Gjallar, termasuk petikan, yang melakukan kerosakan besar -besaran di kawasan, dan perisai Krota, yang membuat anda menyerap sejumlah besar hukuman untuk masa yang singkat. Walaupun berguna untuk mencari, mereka yang pucat berbanding dengan gunung baru (yang kelihatan seperti penyu gergasi), item untuk memberi anda gear tambahan untuk pengikut anda setiap minggu dan pesona unik yang akan membawa kepada lebih banyak rompakan.

Ini semua mengikut komen di laman web WOW Database Wowhead yang memecah semua yang boleh dijual oleh Xur’ios, bagaimana untuk mendapatkan duit syiling dan banyak lagi. Jika anda tidak biasa dengan laman web ini, kami menemubual pengarah tapak Alexis Kusy mengenainya pada awal tahun ini.

Tim Edwards Tim adalah Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas bersama Penerbit Collective, Project N, dan Network N Media, dan oleh itu juga editor PCGamesn yang pertama.