Senjata Pembunuhan Tercepat Warzone 2: Loadouts TTK Terendah dalam Musim 5 Dimuat semula – Charlie Intel, Warzone 2 pakar mengumumkan “TTK terpantas” SMG membina untuk mengatasi op kv broadside – dexerto

Warzone 2 pakar memperkenalkan “TTK terpantas” SMG Membina untuk Mengatasi OP KV Broadside

Sub Lachmann kini menjadi SMG terkuat di Warzone 2.

Senjata Pembunuhan Terpantas Warzone 2: Loadouts TTK Terendah dalam Musim 5 Dimuat semula

Warzone 2 Loadout TTK Terbaik

Activision

Untuk cemerlang dalam Warzone 2, kunci anda untuk kemenangan terletak dengan cepat menghapuskan lawan semasa pertemuan. Berikut adalah senjata Warzone 2 yang paling cepat membunuh dengan TTK terendah dalam Musim 5 yang dimuat semula.

Dalam Warzone 2, anda akan menemui pelbagai senjata, masing -masing dibuat sesuai dengan gaya permainan tertentu. Sama ada anda lebih suka memerangi rapat dengan SMG berguna atau memilih pakar jangka panjang, ada senjata api yang sesuai dengan keutamaan anda.

Tidak kira PlayStyle anda, masa-masa senjata adalah penting kerana ia akan memberitahu anda berapa lama masa yang diperlukan untuk menghapuskan perisai dan kesihatan musuh. Menjalankan beban dengan TTK yang cepat memberi anda kelebihan dalam setiap pertarungan, membolehkan anda merobek pasukan saingan sebelum mereka tahu apa yang memukul mereka.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Dengan ini, inilah senjata Warzone 2 Season 5 Reloaded dengan TTK terbaik di kedua-dua dekat dan jarak jauh.

 • Senjata jarak dekat yang paling cepat membunuh di Warzone 2
  • LOADOUT TTK VEL 46 terendah di Warzone 2
  • TTK LACHMANN 762 paling rendah

  Senjata jarak dekat yang paling cepat membunuh di Warzone 2

  The Vel 46 SMG adalah senjata jarak dekat dengan TTK terpantas di Warzone 2 Musim 5.

  Walaupun menjadi pistol yang sangat disukai dalam setiap tajuk cod yang telah muncul, versi Warzone 2 dari MP7 klasik, Vel 46, hanya menampilkan kenaikan populariti baru -baru ini kerana buff dalam musim 5 dimuat semula. SMG ini mempunyai kadar rasa ringan dan cepat api, menjadikannya pilihan yang dahsyat.

  Artikel berterusan selepas iklan

  TTK yang mengejutkan dan kadar kebakaran yang hebat menjadikan Vel 46 adalah rakan kongsi yang ideal untuk senjata jarak jauh di Al Mazrah, Pulau Ashika, atau Vondel.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Vel 46 smg di Warzone 2

  Vel 46 adalah versi Warzone 2 dari MP7 klasik.

  LOADOUT TTK VEL 46 Tercepat di Warzone 2

  • Muncung: Lockshot KT85
  • Laser: VLK LZR 7MW
  • Cengkaman belakang: Genggaman askar Schlager
  • Majalah: 50 pusingan mag
  • Stok: Saham Demo RXT

  Mempunyai TTK yang luar biasa dan pengendalian yang luar biasa, Loadout Vel 46 ini memberi tumpuan kepada meningkatkan mobiliti dan kelajuan, yang penting apabila menggunakan SMGS.

  Pertama adalah Saham Demo RXT dan Genggaman askar Schlager Cengkaman Belakang, yang menawarkan peningkatan penting dalam kelajuan pecut-to-fire dan kelajuan sasaran, memastikan masa tindak balas yang cepat ketika menghadapi musuh. Kemudian kami mendapat VLK LZR 7MW yang seterusnya meningkatkan kedua -dua kelajuan juga.

  Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
  Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
  Artikel berterusan selepas iklan

  The Lockshot KT85 Muzzle membantu meningkatkan kawalan mundur mendatar dan menegak, agar dapat dengan mudah memukul sasaran pada julat pertengahan panjang. Bertahan adalah 50 pusingan gendang, memberi anda banyak peluru untuk menghantar beberapa pemain sebelum perlu dimuat semula.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Pembunuhan terpantas senjata jarak jauh di Warzone 2

  Ketika datang ke pertemuan jarak jauh, Lachmann 762 kini mempunyai TTK terbaik di Warzone, mengalahkan beberapa peserta lain. Sekiranya anda memukul semua tembakan anda, senapang pertempuran yang mematikan ini mempunyai TTK terbaik dalam permainan, termasuk senjata jarak dekat dan jarak jauh.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Tidak dinafikan, ketepatan memainkan peranan penting, dan mencapai masa terpantas untuk membunuh engsel pada penembakan yang tepat. Walaupun ada senjata yang mungkin lebih mudah untuk dikendalikan, ketika datang ke kuasa berhenti tulen, tidak ada yang melampaui Lachmann 762.

  Lachmann 762 di Warzone 2

  The Lachmann 762 mencuri tempat teratas dari Cronen Squall musim 5 dimuat semula.

  TTK Lachmann 762 Tercepat

  • Muncung: Bore-490
  • Barrel: 15.9 “Lachmann Rapp Barrel
  • Optik: AIM OP-V4
  • Underbarrel: FTAC RIPPER 56
  • Majalah: 50 pusingan gendang

  Lachmann 762 secara semulajadi mempunyai kuasa yang diperlukan untuk menjadi raksasa dalam jarak jauh, jadi beban yang ideal menumpukan pada ketepatan untuk membuka kunci potensinya.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Pertama sekali, anda memerlukan 15.9 “Lachmann Rapp Barrel dan Bore-490 Muncung untuk halaju peluru yang lebih baik, dan pelbagai kerosakan, serta rangsangan yang ketara untuk mengawal dan menstabilkan mundur.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Kemudian kami pergi untuk FTAC RIPPER 56 Underbarrel untuk kestabilan maksimum untuk memastikan setiap pukulan berada pada sasaran untuk menimbulkan kerosakan maksimum. Seterusnya ialah AIM OP-V4, optik yang sangat tepat yang menawarkan penglihatan yang lebih besar pada jarak jauh daripada penglihatan pistol lalai.

  Untuk menutup sesuatu, anda memerlukan 50 pusingan gendang Untuk mengelakkan kehabisan peluru dalam momen penting.

  Itu adalah senjata Warzone 2 dengan TTK terbaik. Para pemaju sentiasa menyemarakkan dan menyapu senjata, jadi kami pasti akan mengemas kini halaman ini apabila pistol baru mengambil mahkota senjata yang paling cepat membunuh.

  Warzone 2 pakar memperkenalkan “TTK terpantas” SMG Membina untuk Mengatasi OP KV Broadside

  Lachmann Sub Warzone 2

  Activison

  Warzone 2 Expert IcemanIsaac telah mencipta beban SMG peringkat atas tertentu untuk mengatasi senapang patah broadside op kv yang diambil alih meta rapat.

  Di meta jarak jauh Warzone 2, ISO Hemlock dan Sakin MG38 adalah pilihan yang dominan, tetapi ketika datang ke segi rapat, senapang patah KV Broadside telah mengambil alih meta.

  Dengan 17 yang mengagumkan.Kadar memilih 8% Menurut Wzranked, mustahil untuk menyelam ke Al Mazrah dan tidak masuk ke dalam senapang yang kuat.

  Artikel berterusan selepas iklan

  TTK yang dahsyat dan pergerakan yang mengagumkan menjadikannya sangat mengecewakan untuk bermain, tetapi seorang pakar Warzone 2 percaya mereka telah menemui kaunter.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Melihat untuk memberikan penyelesaian kepada TTK yang rosak KV Broadside, Icemanisaac memutuskan untuk membuat beban SMG yang dibina untuk menentang senapang yang popular.

  LACHMANN SUB APEX LEGENDS

  Sub Lachmann kini menjadi SMG terkuat di Warzone 2.

  Sub Beban Lachmann Terbaik di Warzone 2

  Lampiran

  • Muncung: Lacerta Pomputer
  • Underbarrel: Cengkaman fasa-3
  • Majalah: 40 pusingan mag
  • Stok: Mod tanpa stok
  • Cengkaman belakang: Lachmann TCG-10

  Icemanisaac semakin bosan berlari ke dalam “dominan” kv broadside di Warzone 2 dan memutuskan untuk membuat sub beban Lachmann untuk mengatasi senapang itu.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Binaan ini benar -benar memberi tumpuan kepada memberi anda “kelajuan maksimum” dan mobiliti untuk mengatasi sebarang perkhemahan musuh di sudut dengan Broadside KV.

  Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
  Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

  Icemanisaac telah menemui keseimbangan sempurna antara mundur minimum dan mobiliti peringkat atas, memberikan anda SMG yang boleh mengambil alih Al Mazrah atau Pulau Ashika.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Bukan itu sahaja, kerosakan asas Lachmann adalah lebih daripada cukup untuk memberikannya salah satu “TTK terpantas” dari mana -mana senjata di Arsenal.

  Berkaitan:

  Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

  Artikel berterusan selepas iklan

  Salah satu aspek yang paling penting untuk mengatasi senapang patah adalah masa iklan “yang tidak dapat dipercaya” persediaan, yang membolehkan anda merapatkan lawan anda dan mendapatkan tembakan pertama.

  Ini memberi anda peluang terbaik untuk keluar di atas senjata api anda dan bermaksud anda boleh lebih tepat dengan peluru anda, memanfaatkan pengganda kepala yang paling berharga.

  Jadi, jika anda kecewa dengan tempat op Broadside KV di meta, menguji ini membina dan menguasai mobiliti senjata untuk mengatasi musuh anda.

  SMG terbaik di Warzone 2 | Kedudukan lengkap

  SMGS terbaik di Warzone 2 memberi anda kelebihan besar dalam jarak dekat. Dan kerana kita sekarang boleh membawa tiga senjata, anda harus selalu memilikinya. Berikut adalah kedudukan semasa setiap pistol submachine di Warzone 2.

  SMGS

  Warzone 2 mempunyai TTK purata yang sangat pendek dalam jarak dekat, dan banyak SMG hanya memadamkan orang. Tetapi masih bernilai mengetahui smg mana yang bernilai meratakan dan mana yang anda juga boleh mengelakkan. Jadi Kami telah menduduki setiap SMG di Warzone 2 untuk anda. Dan jika anda mencari pilihan jarak jauh untuk pergi bersama SMG, inilah kami peringkat peringkat senapang terbaik di Warzone 2.

  Catatan: Ini adalah kedudukan semua SMG berdasarkan keupayaan mereka dalam Warzone 2. Sekiranya anda mencari bagaimana senjata ini berfungsi dalam persekitaran multiplayer 6v6, maka anda mahukan ini Kedudukan SMG di MW2.

  SMGS Terbaik di Warzone 2: Kedudukan

  10. MX9 (Aug Para)

  MX9 mempunyai 25 pusingan secara lalai dan 32 dengan kapasiti yang lebih tinggi. Itu tidak cukup senjata api untuk apa -apa selain solos. Dan ia tidak seperti setiap 32 pusingan itu memukul untuk kerosakan lemak, ia hanya terasa wimpy dan lumpuh.

  MX9

  MX9 adalah wimpy dan hanya mempunyai 32 pusingan max, jangan ganggu dengannya. Inilah milik kita Loadout MX9 terbaik.

  9. PDSW 528 (P90)

  P90 bernasib baik mempunyai 50 pusingan secara lalai, jadi ia akan berlaku untuknya, serta halaju peluru yang hebat. Tetapi, P90 mempunyai TTK yang sangat miskin untuk Warzone, dan ia berjuang untuk bersaing dengan kebanyakan SMG yang lain atas alasan ini.

  PDSW 528

  Mungkin saya tidur di P90, tetapi ia hanya terasa seperti penembak kacang. Inilah milik kita Loadout PDSW 528 terbaik.

  8. BAS-P (MPX)

  Jack of All Trades, Master of None. BAS-P baik-baik saja, dan oleh itu tempat ke-7 dan tidak bertahan, tetapi ia tidak cemerlang di mana-mana satu jabatan. Ia berdaya maju, tetapi anda juga boleh menghabiskan masa pengisaran anda meratakan sesuatu dari lebih tinggi dalam senarai.

  Bas p

  7. Vel 46 (MP7)

  Vel, atau MP7, seperti versi yang lebih buruk dari MW2019 MP7. Walaupun ia masih merupakan senjata yang baik atas alasan yang sama; ia mempunyai mundur yang sangat rendah, kadar api yang besar, dan pengendalian yang sangat cepat. Ia adalah SMG yang baik, tetapi tidak cemerlang.

  Kami juga sudah mempunyai Vel 46 loadout untuk anda.

  Vel 46

  Ia tidak begitu kuat seperti MP7 MW2019, tetapi lebih daripada berdaya maju.

  6. Minibak (pp19 bizon)

  Minibak, seperti saudaranya Vaznev, mempunyai kelajuan strafe yang hebat dan dengan itu merupakan ancaman serius di tangan lebih banyak pemain mudah alih. Dan terima kasih kepada mag 64 pusingan secara lalai, anda dilengkapi dengan baik untuk trio dan quads.

  Minibak

  Minibak mungkin hanya tentang apa yang dapat kita pertimbangkan “meta” di Warzone 2.

  5. FSS Badai

  Taufan mempunyai TTK yang miskin, dan boleh dikatakan lebih rendah dalam senarai untuk sebab itu, tetapi di setiap jabatan lain ia bersinar. Ia mempunyai recoil rendah, dan julat yang baik, jadi mungkin SMG jarak pertengahan terbaik. Ia adalah senjata flex yang hebat, walaupun – sesuai untuk jarak antara julat AR dan SMG.

  Di sini kita mempunyai lengkap FSS Badai Loadout.

  FSS Hurrican

  4. Fennec 45 (vektor)

  Fennec hanya memadamkan orang. Dalam jarak dekat, anda boleh membunuh orang begitu cepat sekali sehingga pertengahan itu merasa tidak adil. Ia tidak mempunyai pengendalian terbaik, dan peluru habis dengan cepat, tetapi ini mungkin senjata terbaik dalam permainan sekarang untuk jarak dekat 1 pada 1s.

  Fennec 45

  3. ISO 45 (UMP45)

  ISO akan mempunyai terlalu banyak mundur untuk beberapa pemain, tetapi TTK hanya sangat baik kita harus menilai SMG ini cukup tinggi. Ini pasti senjata yang memerlukan banyak lampiran, jadi anda perlu mengisar, tetapi kami fikir ia berbaloi untuk kebanyakan pemain.

  SMG ISO terbaik

  2. Vaznev-9k

  Vaznev-9k mempunyai kapasiti mag yang lebih kecil daripada minibak, tetapi ia berkelakuan dengan cara yang sangat serupa. Terima kasih kepada pergerakannya yang hebat dan potensi TTK yang mengagumkan, kini merupakan salah satu SMG terbaik dalam permainan.

  Vaznev 98

  Vaznev-9k benar-benar menampar di MW2, tetapi lebih sesuai untuk pemain yang secara semula jadi lebih mudah alih.

  1. Sub Lachmann (MP5)

  MP5 selalu akan menjadi dope. Senjata ini mengendalikan hebat, ia mempunyai mobiliti yang baik, mundur rendah, dan kerosakan pada ujung yang lebih tinggi untuk SMGS. Ia juga mempunyai julat yang hebat untuk SMG dan juga boleh digunakan untuk pertunangan pertengahan.

  Lachmann Sub

  Oleh itu, Lachmann adalah salah satu SMG yang paling popular di Warzone 2 kerana mudah digunakan, boleh mempunyai 50 pusingan, dan seimbang dengan statistik yang berbeza.

  SMG mana yang mempunyai TTK terbaik di Warzone 2?

  Fennec 45 mempunyai potensi TTK terbaik di Warzone 2, walaupun hanya beberapa meter. Banyak pemain masih mungkin tidak menyukai senjata ini kerana kelajuan pengendalian yang perlahan dan kapasiti yang rendah, tetapi fakta tidak berbohong. Dalam julat kerosakan maksimumnya, Fennec mengalahkan setiap SMG yang lain. Dalam permainan itu benar-benar terasa secepat multiplayer dengan fennec.

  • Sekiranya anda memusnahkan pengawal lain, anda perlu mendapatkan pengawal PS5 baru

  Dan di sana anda memilikinya, SMG terbaik di Warzone sekarang. Jelas sekali, kemas kini masa depan akan mengalihkan keseimbangan dan oleh itu senarai peringkat kami akan dikemas kini secara berterusan, jadi anda harus pastikan untuk terus dikemaskini Nota patch terkini.

  Anda boleh bermain DMZ untuk menilai senjata ke atas superfast:

  Artikel ini mengandungi pautan afiliasi yang ditandakan dengan [simbol membeli -belah]. Pautan ini dapat memberikan komisen kecil untuk kami dalam keadaan tertentu. Ini tidak pernah menjejaskan harga produk untuk anda.