Senjata Manderville – Final Fantasy XIV Online Wiki – FFXIV / FF14 Wiki Komuniti Dalam Talian, Panduan Final Final XIV Manderville Relic Guide – Dot Esports

Panduan Senjata Relik Manderville Relik Penuh XIV

Kesesuaian ini, digabungkan dengan jumlah keseluruhan jumlah titik atribut yang lebih tinggi, menjadikan senjata Manderville megah sedikit lebih kuat daripada senjata voidcast yang sama dengan tahap item.

Senjata Manderville

Senjata Manderville adalah Tahap 90 Senjata Relik untuk Endwalker Dikeluarkan dalam Patch 6.25. Pemain perlu melengkapkan seluruh rantaian pencarian Hildibrand sehingga lelaki yang tidak sempurna untuk membuka kunci pencarian senjata Manderville dan dengan itu senjata relik.

Berbeza dengan senjata relik dua ekspansi sebelumnya (senjata Eurekan dan senjata perlawanan), senjata Manderville tidak terikat dengan siri pengembaraan, kerana tidak ada yang dikeluarkan untuk Endwalker. Tidak seperti senjata relik terdahulu, yang mempunyai keperluan menaik taraf dan memakan masa, proses peningkatan senjata Manderville telah dipermudahkan: untuk setiap langkah, pemain hanya perlu mengumpulkan 1,500 tomestones allagan kausalitas, yang dapat diperoleh dari semua kegiatan endgame, untuk Beli 3 item naik taraf dari Jubrunnah di Radz-at-han (12.2, 10.9).

Lore

Patch 6.25 Memperkenalkan siri baru peningkatan senjata dengan permulaan Saga Senjata Manderville, ditetapkan untuk meneruskan sepanjang 6.x. Peristiwa -peristiwa pencarian Hildibrand terkini akan menjatuhkan anda ke dalam cerita yang mengelilingi persenjataan yang signifikan dan astronomi ini secara sejarah!

Lord Godbert telah dengan tekun menafsirkan manual nenek moyangnya dalam usaha untuk mencipta senjata Manderville yang indah. Walaupun ditangkap oleh kod cryptic untuk beberapa waktu, kunci untuk memajukan proses pembesaran akhirnya berada di tangannya yang baik!

Tanpa Gambar Dalam usahanya, Lord Godbert telah membuka kunci lagi rahsia teknik -teknik yang menghairankan nenek moyangnya. Dia bersedia untuk memajukan senjata anda ke peringkat seterusnya. Dengan mengandaikan Gerolt masih bersedia bekerjasama.

Senjata Manderville (ILVL 615)

Manderville Senjata Promo1.jpg

Untuk membuka kunci rantaian pencarian, pemain perlu menjadi tahap 90 dengan murid perang atau pengikut sihir dan melengkapkan endwalker pencarian senario utama, serta seluruh garis pencarian Hildibrand bermula dengan kenaikan dan kejatuhan puan -puan sehingga lelaki yang tidak sempurna. Pemain kemudian boleh mendapatkan peninggalan pertama dengan bercakap ke rumah Manderville Manservant di Radz-at-han dan menyelesaikan usaha sampingan menjadikannya Manderville.

Untuk peninggalan berikutnya, pemain mesti melengkapkan usaha berulang membuat Manderville yang lain.

Untuk pencarian ini, Artisan Manderville House memerlukan pemain untuk mendapatkan dan menghidupkan 3 meteorit Manderium, yang boleh didapati di Jubrunnah di Radz-at-han (12.2, 10.9), untuk 500 tomestones Allagan yang kausalitas masing -masing, atau 1,500 jumlahnya).

Senjata Manderville yang menakjubkan (ILVL 630)

Manderville Senjata Promo2.jpg

Untuk menaik taraf senjata mereka, pemain perlu menjadi tahap 90 dengan murid perang atau pengikut sihir dan melengkapkan entah bagaimana lagi Hildibrand Adventures Quest Generational Bonding, serta memiliki salah satu senjata Manderville yang diperolehi dalam Quest Ciri menjadikannya Manderville.

Untuk peninggalan berikutnya, pemain mesti melengkapkan usaha berulang di peringkat Mander seterusnya.

Untuk pencarian ini, Artisan Manderville House memerlukan pemain untuk mendapatkan dan menghidupkan 3 Chondrites pelengkap, yang boleh didapati di Jubrunnah di Radz-at-han (12.2, 10.9), untuk 500 tomestones Allagan yang kausalitas masing -masing, atau 1,500 jumlahnya).

Majestic Manderville Senjata (ILVL 645)

Manderville Senjata Promo3.jpg

Majestic Manderville Customization.jpg

Untuk menaik taraf senjata mereka, pemain perlu menjadi tahap 90 dengan murid perang atau pengikut sihir dan melengkapkan entah bagaimana entah bagaimana usaha pengembaraan Hildibrand bukan dari sini, serta memiliki salah satu senjata Manderville yang diperolehi dalam pencarian ciri dengan baik- dilapisi.

Untuk peninggalan berikutnya, pemain mesti menyelesaikan usaha berulang yang memerlukan pelarasan.

Untuk pencarian ini, Artisan Manderville House memerlukan pemain untuk mendapatkan dan menghidupkan 3 achondrite menguatkan, yang boleh didapati di Jubrunnah di Radz-at-han (12.2, 10.9), untuk 500 tomestones Allagan yang kausalitas masing -masing, atau 1,500 jumlahnya).

Atribut

Penyebaran senjata Manderville baru ini membolehkan pemain memperuntukkan sifat senjata. Pemain boleh memilih dua atribut yang akan dimaksimumkan (pada nilai 293), dan atribut ketiga yang akan ditetapkan ke nilai yang lebih rendah (72). Atribut yang dipilih adalah kadar hit langsung, hit kritikal, tekad, dan satu atribut yang bergantung kepada pekerjaan pemain (kelajuan ejaan, kelajuan kemahiran, ketabahan, atau ketakwaan).

Sebaik sahaja dipilih, atribut boleh diubah di rumah Alchemist Manderville dengan kos satu achondrite menguatkan.

Kesesuaian ini, digabungkan dengan jumlah keseluruhan jumlah titik atribut yang lebih tinggi, menjadikan senjata Manderville megah sedikit lebih kuat daripada senjata voidcast yang sama dengan tahap item.

Peningkatan masa depan

Tahap terakhir setiap senjata dijangka tersedia dalam patch 6.55.

Jadual Senjata Manderville

Tingkat Senjata ilvl Pld Perang Drk Gnb Whm Sch AST SGE Mnk Drg RPR Nin Sam Brd Mch DNC Blm Smn Rdm
Asas Manderville 615
Manderville yang menakjubkan 630
Majestic Manderville 645

Pencapaian

Senjata Manderville dikaitkan dengan beberapa pencapaian.

Nota

  • Pemain dapat menyelesaikan semua pencarian Hildibrand sejak itu A Realm Reborn Sehingga lelaki yang tidak sempurna hanya dalam beberapa jam jika mereka memilih untuk melangkau semua cutscenes. Ini disyorkan untuk pemain yang tidak berminat dengan kisah Hildibrand tetapi ingin memperoleh senjata Manderville. Faktor pembatasan masa mungkin percubaan Kugane Ohashi, yang mungkin mempunyai masa giliran yang panjang dalam pencari tugas. Cara alternatif untuk melengkapkannya adalah untuk membentuk pihak yang tidak terhad (tidak disengajakan) menggunakan pencari parti, yang hanya memerlukan 2-3 lv. 90 aksara untuk menyelesaikan tugas.

Panduan Senjata Relik Manderville Relik Penuh XIV

Tangkapan skrin watak botak melintasi tangannya di FFXIV

The Final Fantasy XIV Epic Quest untuk menjalin senjata Manderville yang lama akhirnya bermula. Selepas patch 6.25 Memperkenalkan mereka, pemain memulakan perjalanan mereka dalam mencipta senjata bertemakan Hildibrand.

Pada mulanya, terdapat sedikit langkah yang perlu anda ambil untuk menjalin senjata anda. 6.25 kemas kini hanya memberikan langkah pertama dalam penciptaan senjata, jadi anda ingin mendapatkan senjata setiap pekerjaan ketika anda menunggu patch seterusnya untuk memberikan lebih banyak langkah.

Biasanya, senjata relik adalah mengisar, tetapi pada mulanya, mereka cukup mudah untuk mendapatkan. Ini tidak berbeza untuk permulaan senjata relik Manderville, tetapi ada beberapa perkara yang harus anda lakukan sebelum mereka dapat memalsukan senjata bertemakan Manderville epik.

Membuka kunci FFXIV Pencarian Senjata Relik Manderville

Untuk membuka kunci keupayaan untuk membuat senjata, anda mesti terlebih dahulu mengejar pencarian Hildibrand mereka. Sebaik sahaja anda terperangkap sehingga patch 6.25, yang bermaksud anda telah menyelesaikan pencarian “seorang lelaki yang tidak sempurna,” kemudian anda boleh mula mengumpulkan bahan -bahan yang diperlukan untuk menjalin senjata relik.

Setelah anda selesai pencarian Hildibrand, anda akan diletakkan di Radz-at-han, atau jika anda berehat, anda dapat mencari permulaan questline tepat berhampiran Aetheryte di sana. Berikutan langkah -langkah akhirnya akan membawa anda ke keperluan pertama untuk membuat senjata.

Sekiranya anda datang ke pencarian dengan baik selepas beberapa langkah pertama dilaksanakan ke dalam permainan, pemain biasanya akan melakukan satu langkah pada satu masa untuk semua senjata mereka dan bukannya melakukan setiap senjata secara individu, memotong pada waktu yang dihabiskan untuk mengisar setiap langkah.

Jadikannya Manderville – Langkah Pertama

Langkah pertama dan satu -satunya yang boleh anda selesaikan sekarang ialah menjadikannya Manderville. Langkah ini agak mudah, tetapi memerlukan sedikit masa untuk mendapatkan semua versi senjata relik. Dalam langkah ini, anda akan dikehendaki menghabiskan Allegan Tomestones yang kausalitas untuk mendapatkan Manderium Meteorite. Sumber ini tidak boleh dijual di pasaran, jadi anda perlu menanam tomes untuk membelinya.

Anda memerlukan 1,500 tomestones allegan kausalitas bagi setiap senjata untuk membuatnya (Dan tidak lagi astronomi, yang dihentikan). Kepala ke Jubrunnah berhampiran Radz-at-han Aetheryte untuk berdagang 500 tomestones untuk satu Manderium Meteorite. Anda memerlukan tiga, untuk sejumlah 1,500 setiap senjata.

Oleh kerana topi untuk Allegan Tomestones of Causality adalah 2,000 tomes, anda perlu menyelesaikan ujian, penjara bawah tanah, atau serbuan untuk mendapatkannya. Cara paling cepat untuk mendapatkan tomestones ini adalah melakukan rolet harian anda, yang memberikan 720 sehari jika anda melakukan semua rolet yang memberi mereka. Pastikan anda menghabiskan tomestones anda kerana anda mendapatkannya untuk memastikan anda tidak pernah mencapai topi.

  • Manderium Meteorite diperlukan setiap senjata: Tiga
  • Manderium Meteorite diperlukan untuk semua senjata: 51

Senjata yang anda akan dapat mempunyai tahap item 615. Anda dapat melihat senjata untuk DPS, Tank, dan Penyembuh di bawah.