Senjata (Battle Royale) | Fortnite Wiki | Fandom, Fortnite – Pangkalan Data Senjata Api Internet – Guns dalam filem, TV dan permainan video

Senjata dua minggu

The Senjata terbaik di Fortnite boleh membantu anda sampai ke lingkaran ribut terakhir dan selamatkan kemenangan manis itu jika anda memainkan kad anda dengan betul.

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

Senjata (Battle Royale)

Senjata (Battle Royale)

Perincian

Jarang

Tidak biasa
Jarang berlaku
Epik
Legenda
Mitos
Eksotik

Senjata adalah kaedah utama untuk menangani kerosakan dan menghapuskan lawan di Fortnite: Battle Royale. Senjata tersebar di peta dan boleh diperoleh melalui pelbagai kaedah, dalam mod yang berbeza. Mereka merangkumi pelbagai kategori dan jarang.

Kandungan

Gambaran Keseluruhan []

Senjata bukan kategori yang jelas dalam pertempuran Royale, tetapi ia dapat disimpulkan dari pelbagai kategori item dalam permainan. Sebagai peraturan umum, senjata mesti:

 • Dapat memberi kesan kepada pemain lain, sama ada ia merosakkan mereka, atau mengganggu pergerakan atau tindakan mereka.
 • Mempunyai keupayaan untuk membakar peluru, peluru sejenis, atau menyerang lawan secara langsung.

Walau bagaimanapun, item sentiasa dikelaskan sebagai senjata jika boleh:

 • Muat semula, sama ada peluru dalaman, atau peluru yang dijumpai sebagai pickup.
 • Mensasarkan pemandangan, sama ada dengan ruang lingkup, atau zum.
 • Berurusan dengan pemain secara langsung.
 • Dikelaskan sebagai satu dengan permainan melalui nama kategorinya.

Ulasan Pakar Gamespot

Kategori []

Kategori Senjata tidak ditakrifkan oleh permainan. Walau bagaimanapun, terdapat kategori yang merupakan kategori senjata yang pasti, sebagai kandungan kategori, sesuai dengan peraturan senjata yang ditetapkan. Kategori lain mempunyai item yang mungkin dikelaskan sebagai senjata, tetapi juga mengandungi beberapa yang samar -samar, atau tidak senjata sama sekali (ini akan ditentukan).

Biasanya digunakan Peluru sederhana .

Biasanya digunakan Anak panah .

Biasanya digunakan Roket , jika ada peluru.

Biasanya digunakan Peluru sederhana .

Biasanya digunakan Peluru ringan , Walaupun kelas ini bervariasi.

Biasanya digunakan Kerang .

Biasanya digunakan Peluru berat .

Biasanya digunakan Peluru ringan .

Mungkin termasuk serangan alternatif di tempat yang mensasarkan pemandangan.

Jangan gunakan peluru.

Statistik []

Statistik Contoh Penerangan Nota
Statistik yang disenaraikan
Jarang Biasa Kuasa senjata dan peluang dropnya, berbanding senjata yang sama seperti diri mereka sendiri. Semakin tinggi jarang, semakin kuat senjata. A Tidak biasa Senjata satu jenis, mungkin tidak lebih kuat atau lebih sukar dicari daripada Biasa versi yang lain.

Sesetengah senjata mempunyai statistik atau model yang jauh berbeza bergantung atau jarang.

Peluru []

Peluru digunakan untuk memuat semula pelbagai jenis senjata. Peluru boleh menjadi dalaman atau luaran, dengan peluru luaran menjadi yang paling biasa. Peluru luaran dijumpai sebagai rampasan lantai dan digunakan untuk memuatkan semula senjata yang menggunakan jenis peluru yang sepadan:

Peluru dalaman digunakan untuk senjata yang tidak dimuat semula melalui pickup:

Konvensyen Menamakan []

Sesetengah senjata mempunyai awalan yang menentukan bagaimana ia berfungsi:

Trivia []

 • Taktikal adalah akhiran yang digunakan untuk beberapa senjata, tetapi akhirnya bermaksud sangat sedikit.
  • Sebagai contoh, SMG taktikal, senapang serangan taktikal dan senapang taktikal mempunyai persamaan yang sangat sedikit, atau perbezaan antara rakan biasa mereka. Oleh itu, ia hanya digunakan untuk membezakan senjata dalam kelas masing -masing.

  Pengenalan

  Fortnite coverart.jpg

  Fortnite adalah permainan video 2017 yang dibangunkan oleh Epic Games. Permainan ini telah dikeluarkan sebagai pakej perisian yang berbeza yang menampilkan mod permainan yang berbeza yang sebaliknya berkongsi permainan umum dan enjin permainan yang sama. Mod permainan termasuk Fortnite: Save the World, permainan shooter-survival koperasi sehingga empat pemain untuk melawan sekam seperti zombie dan mempertahankan objek dengan kubu yang dapat mereka bina, dan Fortnite Battle Royale, pertempuran percuma untuk bermain-main permainan di mana sehingga 100 pemain bertarung di ruang yang semakin kecil untuk menjadi orang terakhir yang berdiri, sangat mirip dengan Battlegrounds PlayerUnknown. Kedua -dua mod permainan dikeluarkan pada tahun 2017 sebagai tajuk akses awal; Simpan Dunia hanya tersedia untuk Microsoft Windows, MacOS, PlayStation 4, dan Xbox One, sementara Battle Royale telah dikeluarkan untuk platform tersebut, Nintendo Switch, dan peranti iOS dengan sokongan Android yang dijangka pada pertengahan 2018.

  Pemain boleh menggunakan pelbagai senjata api yang berbeza di Fortnite, masing -masing dengan statistik mereka sendiri, kebolehan, dan kelebihan. Sebilangan besar senjata mempunyai persamaan yang kuat dengan senjata api dunia nyata, walaupun dengan beberapa perubahan kartun dan sederhana. Sesetengah senjata adalah “Frankenguns”, iaitu, mereka menanggung ciri -ciri beberapa senjata yang berbeza bercampur bersama.

  Variasi dalam permainan datang sama -sama, jarang, jarang, epik, legenda dan varian mitos, dilambangkan oleh warna kelabu, hijau, biru, ungu, oren dan emas, masing tersedia hanya untuk wira dan mangsa yang terselamat.

  Peluru sering dibahagikan dengan jenis pistol, tetapi juga mungkin berbeza dengan mod permainan. Dalam pertempuran Royale, semua senapang menggunakan peluru sederhana sebagai ukuran pengimbangan. Dalam Save the World, peluru ringan biasanya disimpan untuk pusingan pistol dan senapang kartrij pertengahan kecil sehingga 5.56x45mm NATO, peluru sederhana dikhaskan untuk kebanyakan .30 dan 7.62 senapang dan mesin, dan pusingan pistol yang lebih besar, mulai dari .45 ACP ke .357 magnum, dan peluru berat biasanya digunakan untuk senjata yang membakar pusingan dari .338 lapua hingga .50 bmg, dan pusingan pistol dari .44 magnum hingga .50 ae. Slug sangkar biasanya dimaksudkan untuk menjadi buckshot dan birdshot, althrough beberapa senjata menggunakan kerang bunga api yang sebenarnya dan slug sebagai pengganti biasa.

  Permainan ini memasuki pelepasan akses awal pada 25 Julai, 2017 selepas beberapa tahun dalam pembangunan, dan dijangka membuat pelepasan penuh, percuma untuk bermain pada tahun 2018. Pada masa ini, hanya mod Battle Royale yang percuma, dengan kempen PVE menyelamatkan dunia dibuka apabila pembelian pek pengasas.

  Halaman ini akan cuba menutup model senjata yang digunakan dalam permainan kerana beberapa senjata dalam permainan berkongsi model yang sama dan sementara yang lain mempunyai model yang berbeza bergantung pada jarang.

  Pistol

  Beretta/Colt Hybrid Pistol

  Pistol yang paling lemah dan paling asas, hanya dipanggil “pistol”, menyerupai persamaan dengan siri M1911 dan Beretta 92, walaupun pemandangan depan dan belakangnya sebahagian besarnya dibesar-besarkan, dan model dalam permainan kelihatan tidak mempunyai keselamatan di belakang cengkaman. Kunci slaid juga kelihatan jauh lebih pendek dan lebih jauh ke hadapan di badan pistol, sebahagian besarnya disebabkan oleh sifat kartun pistol. Ia terdapat persamaan, tidak biasa, dan versi yang jarang berlaku. Ia menggunakan peluru cahaya, dan menawarkan kerosakan yang lemah dan sederhana. Dalam Save the World, ia adalah model utama untuk siri “Semi-Auto Pistol”. Siri ini mempunyai model yang berbeza untuk versi epik dan legenda, bernama “Vendetta” dan “Jackal”. Versi -versi tersebut mempunyai nikel, selesai terukir dan genggaman terukir mutiara yang menampilkan gambar jackalope, maka namanya.

  Senarai Tingkat Senjata Best Fortnite untuk Bab 4 Musim 3

  The Senjata terbaik di Fortnite boleh membantu anda sampai ke lingkaran ribut terakhir dan selamatkan kemenangan manis itu jika anda memainkan kad anda dengan betul.

  Oleh kerana terdapat banyak senjata dan barang yang sentiasa ditambah, berkubah, dan tidak dibiakkan di Fortnite, kami telah membuat senarai peringkat senjata terbaik dalam arus Bab 4 Musim 3 Kemas kini untuk membantu anda menjamin penghapusan, atau elakkan diri anda turun sendiri.

  Ini adalah panduan untuk mod Fortnite Battle Royale, Jadi alasan dan statistik untuk setiap senjata yang disenaraikan tidak akan terpakai jika anda bermain di Save the World.

  Fortnite Wilds

  • Senjata terbaik di Fortnite dijelaskan
  • Senjata Terbaik dalam Senarai Tingkat Fortnite untuk Bab 4 Musim 3
  • Senarai senjata berkubah dari Bab 4 Musim 2

  Senjata Terbaik dalam Senarai Tingkat Fortnite untuk Bab 4 Musim 3

  Disana ada 28 senjata Dalam versi Bab 4 musim 3 Fortnite. Walaupun Cannon Chug secara teknikal boleh diklasifikasikan sebagai senjata, ia tidak menangani kerosakan, jadi kami tidak memasukkannya ke dalam ranking senjata kami.

  Berbanding dengan musim sebelumnya, Musim 3 mempunyai kolam rampasan yang lebih fokus, jadi apa yang anda pilih mungkin turun ke keutamaan peribadi, dan bukannya nombor kerosakan. Pastikan anda membaca alasan untuk setiap senjata di bawah untuk melihat apa yang kita fikirkan!

  Inilah kita Senarai Tingkat Senjata Best Fortnite untuk Bab 4 Musim 3:

  Senjata Tahap Jarang Penalaran Gambar
  Heisted Run N ‘Gun SMG SS-tier Eksotik Tawaran Kerosakan Besar di jarak dekat, tetapi SMG Gun Run N ‘Gun sebenarnya sangat baik kerana kesan tamparan yang anda dapatkan semasa memegangnya, dan ia dimuat semula semasa anda berlari. Ini adalah salah satu senjata mematikan yang paling mudah untuk pemain digunakan.
  SHOTGUN DRUM yang dipertingkatkan SS-tier Mitos Senapang senapang gendang sudah menjadi binatang mutlak, tetapi senapang yang dipertingkatkan benar. Perbezaan utama adalah dalam penyebaran peluru, yang dikurangkan dalam versi dinaik taraf. Anda akan melihat ini dari reticle yang jauh lebih kecil, membolehkan anda memberi tumpuan dan melakukan kerosakan kepala yang cepat dan tidak henti -henti kepada musuh. Dari segi DPS, senapang gendang yang dipertingkatkan berada dalam kelas sendiri. Selagi anda memukul tembakan anda, itu.
  Rifle Assault MK-Alpha Relik SS-tier Mitos Ini adalah versi terbaik MK-Alpha Assault Rifle di Fortnite. Lihat entri di bawah untuk maklumat lanjut mengapa senjata ini begitu bagus.
  MK-Alpha Assault Rifle S-tier Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Senapang serangan mk-alpha ditambah sejurus selepas permulaan musim 3, setelah ditukar dengan mata merah. Senjata api ini dengan cepat, dan mempunyai kestabilan yang sangat tinggi dan mundur rendah. Kerana ini, anda boleh mengetuk butang api untuk api secara separa automatik dengan ketepatan yang tidak dapat ditandingi. Ia benar-benar adalah pistol jarak jauh terbaik dalam permainan pada masa ini.
  Mammoth Pistol S-tier Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Pistol Mammoth cepat muncul sebagai salah satu senjata terbaik di Fortnite. Ia melakukan kerosakan besar dengan kepala kepala, dan membawa peluru berat. Ia sama sekali tidak ada peluru peluru sama ada, bermakna anda boleh memukul sasaran selagi anda dapat melihatnya. Ramai yang menjalankan pistol raksasa dengan penambahan yang membolehkan pistol dimuat semula dengan cepat apabila kosong. Memandangkan senjata ini hanya mempunyai satu pusingan, anda akan menggunakan rangsangan ini dengan setiap tambah nilai. Senapang besar di Fortnite
  Senapang pengulang letupan S-tier Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Rifle Sniper yang kuat ini serupa dengan senapang Excalibur, kerana peluru itu meletupkan kesan. Ini bermakna anda tidak perlu memukul lawan secara langsung untuk merosakkannya, jadi anda juga boleh menggunakannya untuk menarik mereka daripada bersembunyi dan memusnahkan kenderaan dan struktur juga. Tambahkan hakikat bahawa ia sangat mudah digunakan, senapang pengulang letupan adalah salah satu senjata biasa terbaik dalam permainan.
  Havoc Pump Shotgun S-tier Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Ini senapang tembakan yang sangat perlahan yang hanya boleh digunakan pada jarak dekat, tetapi budak lelaki itu membungkus pukulan yang kuat. Sama dengan senapang guntur, nombor kerosakan pada pam malapetaka adalah hebat, tetapi anda benar -benar perlu memastikan anda tepat, kerana ia perlahan menarik dan kadar api.
  Heisted senapang patah S-tier Eksotik Ini adalah versi eksotik senapang automatik Maven, menjadikannya baik pada jarak sederhana serta jarak pendek. Ia juga mempunyai masa pemulihan yang hebat di antara tembakan, menjadikannya lebih memaafkan pemain. Walau bagaimanapun, versi heisted ini memberikan kesan lada anda apabila dipecat secara konsisten, meningkatkan kadar kebakaran anda dengan setiap pukulan, menjadikannya sesuatu senapang dan SMG Hybrid.
  Raygun logam berkilat Bender S-tier Mitos Raygun logam berkilat Bender ditambah sebagai sebahagian daripada kerjasama Futurama baru -baru ini. Ia mesti dikenakan, dan kemudian melepaskan rasuk laser yang tidak pantas dan tetap. Ia mempunyai peluru yang tidak terhad, dan sementara itu sukar untuk dikawal, ia sangat hebat. Bender
  Rifle Flapjack yang dipertingkatkan S-tier Mitos Senapang flapjack yang dipertingkatkan hanya boleh didapati di peti besi, yang bermaksud anda perlu menghapuskan highcard untuk mendapatkannya. Sebaik sahaja anda memilikinya, anda akan melihat betapa bergunanya, terutamanya dalam mod binaan. Ia benar -benar mencincang struktur, dan boleh dipecat untuk jumlah masa yang tidak masuk akal sebelum perlu dimuat semula.
  Pistol taktikal S-tier Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Dengan pengganda kepala 2x, kemudahan penggunaan, pelbagai yang baik, dan kelimpahan mereka di peta, sukar untuk salah dengan pistol taktikal. Ia pada dasarnya bertindak seperti SMG, tetapi dengan banyak faedah yang disertakan dengan pistol – termasuk penambahan jari cahaya.
  Combat SMG S-tier Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  SMG Combat adalah mesti digunakan bagi mereka yang ingin meletakkan senjata yang cepat menembak di slot kedua mereka. Ia mempunyai DPS yang jauh lebih tinggi daripada SMG yang lain, dengan hanya tambah nilai yang lebih lama. Ini dapat dipendekkan dengan menggunakan penambahan jari cahaya. Apa yang menjadikan SMG pertempuran begitu baik adalah kestabilannya. Ia mundur agak mudah dikawal, bermakna ia bahkan boleh digunakan pada pertengahan jarak jika anda mendapati diri anda dalam secubit.
  Havoc Highcard menindas senapang serangan S-tier Mitos Highcard’s Senjata adalah versi mitos dari malapetaka biasa yang ditindas senapang, menjadikannya versi terbaik dari senjata yang disenyapkan oleh sederhana yang sangat baik ini tersedia. Sama seperti varian biasa, ia mengorbankan beberapa kerosakan untuk menambah penyenyap, yang bermaksud tidak ada blip merah pada kompas ketika dipecat. Walau bagaimanapun, kerana ia adalah mitos yang mudah dikawal, anda akan menangani banyak kerosakan dengannya tanpa mengira kehilangan nombor kerosakan.
  Havoc menindas senapang serangan A-peringkat Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Senjata ini mengorbankan beberapa kerosakan untuk menambah penyenyap, yang bermaksud tidak ada blip merah pada kompas apabila ia dipecat. Ini menjadikannya hebat untuk pertempuran jarak sederhana di mana anda boleh memilih sasaran ketika mereka mencuba dan menentukan di mana mereka dipecat di. Perlu diingat bahawa terdapat kerosakan yang lebih baik untuk menangani senjata pada jarak sederhana, tetapi anda akan kehilangan penyenyap yang berguna.
  Cybertron Cannon A-peringkat Mitos Cybertron Cannon adalah luar biasa untuk menangani kerosakan percikan kepada kumpulan musuh, dengan jarak jauh. Tidak ada drop-off dari segi jarak, dan sementara tembakan perlahan-lahan, mereka menangani 110 kerosakan kepada musuh yang ditangkap dalam letupan itu. Sekiranya anda perlu mengepam pasukan, tidak ada yang lebih baik daripada meriam cybertron.
  Senapang gendang A-peringkat Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Senapang gendang sudah kembali, dan jelas untuk melihat mengapa ia adalah peminat penggemar. Ini adalah senapang menembak terpantas dalam permainan, menjadikannya benar-benar mematikan di jarak dekat. Ia cukup menafikan keperluan untuk bertukar ke SMG selepas pukulan pertama, kerana anda hanya dapat menahan pencetus dan letupan. Satu -satunya ketukan terhadap senjata ini adalah dalam output kerosakannya, yang benar -benar jatuh pada jarak. Ini diharapkan untuk senapang patah, tetapi memandangkan kadar tembakan yang cepat, anda masih boleh merosakkan musuh-musuh yang melarikan diri dan mereka yang berada di pertengahan jarak. Tenaga senapang patah itu benar -benar berpasangan dengan senapang gendang, jadi pastikan anda mencubanya.
  Rifle Flapjack A-peringkat Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Senjata ini terutamanya berkembang dalam mod binaan, memandangkan saiz klip besarnya membolehkan anda turun api yang dilanjutkan pada struktur. Ia bagus untuk menurunkan kenderaan juga, tetapi boleh menjadi sukar untuk dikawal dari segi mundurnya. Ini menjadikannya pistol yang hebat dalam beberapa keadaan tetapi bukan yang lain. Pada jarak pertengahan, anda benar-benar boleh menghukum musuh, tetapi hasilnya mula turun apabila sasaran semakin jauh.
  Heisted pelanggar senapang A-peringkat Eksotik Seperti versi biasa senapang patah beratnya, senapang patah pelanggar hanya memadamkan peluru tunggal. Ini menjadikannya baik pada jarak sederhana, tetapi juga boleh berkesan dalam jarak jauh – yang merupakan sifat yang luar biasa baik untuk mempunyai senapang. Walau bagaimanapun, kami tidak mengesyorkan menggunakannya sebagai senjata jarak jauh anda melainkan anda ingin membuat ruang tambahan dalam inventori anda.
  Pistol Submachine A-peringkat Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Senjata standard yang hebat untuk mempunyai senjata anda untuk pergaduhan jarak dekat, kerana kadar api yang cepat. Juga baik untuk merosakkan struktur lemah. Sekiranya tidak ada pilihan SMG yang lebih baik, kami akan menilai senjata ini lebih tinggi.
  Senapang gigi tajam A-peringkat Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Kerosakan yang baik pada medium, tetapi terutamanya, jarak pendek. Ia adalah senapang yang sangat kuat yang boleh dibunuh dengan satu kepala, tetapi ia juga sangat perlahan. Ini bermakna anda memerlukan ketepatan yang sangat baik untuk menjadikan senapang gigi tajam menjadi yang terbaik. Tekan sekali kemudian cepat beralih ke senjata menembak cepat jika anda tidak yakin dengan kebolehan kepala anda.
  Thermal DMR B-tier Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  DMR termal akan jauh lebih tinggi dalam senarai ini mempunyai MK-alpha tidak hanya ditambah, tetapi seperti yang dinyatakan, DMR terma masih mempunyai beberapa kelebihan. Skop terma sangat berguna untuk melihat musuh, terutama dalam biome hutan baru. Sebagai senjata, ia sangat baik, tetapi halaju peluru yang perlahan dan drop-off boleh menjadikannya sukar untuk memukul musuh dalam jarak jauh. Cari satu pada masa yang paling tinggi, namun, anda akan mempunyai masa yang lebih baik. Pastikan untuk memimpin tembakan anda dengan berat semasa menjejaki sasaran yang bergerak.
  Shadow Tracker B-tier Eksotik Senjata B-tier untuk potensi kerosakan yang baik, tetapi kami meletakkannya lebih tinggi lagi kerana keupayaannya untuk menandakan musuh selepas mendarat, yang sangat berguna dalam duos, trio, dan skuad.
  Senapang automatik Maven B-tier Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Senapang lain yang melakukan kerosakan yang baik pada jarak sederhana! Sama dengan senapang patah, tetapi cenderung lebih memaafkan kepada mereka yang kurang ketepatan, kerana masa pemulihannya antara tembakan.
  Boomerang kinetik C-tier Epik Boomerang kinetik kembali ke Fortnite setelah berkubah selama beberapa minggu. Ini adalah pilihan yang baik pada permulaan permainan, memandangkan ia mempunyai sedikit kunci, dan melakukan kerosakan yang baik. Sebaik sahaja anda boleh mengambil beberapa senjata jarak jauh yang lebih baik, anda mungkin akan menukar bumerang.
  Senapang patah tindakan tuil C-tier Biasa
  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Senapang senapang tuil tidak benar-benar mempunyai banyak kegunaan yang diberikan senapang lain yang ada dalam permainan. Ia mempunyai kerosakan yang baik pada jarak pertengahan, tetapi kadar kebakaran yang rendah. Ia juga bukan yang paling mudah dikawal, tetapi memandangkan ia adalah senapang yang paling biasa dalam permainan yang betul, anda akan membiasakan diri dengan bagaimana ia membakar. Senapang tindakan tuil di Fortnite
  Firefly balang C-tier Jarang berlaku Sekiranya anda suka menarik musuh anda keluar dari struktur atau menyebabkan mereka panik, maka kami cadangkan menggunakan beberapa balang kunang! Mereka mungkin tidak akan menghilangkan seseorang melainkan mereka rendah pada kesihatan dan perisai, tetapi mereka hebat untuk menyusu dan beralih ke senjata lain untuk menyelesaikan musuh yang melarikan diri / panik.
  Liar liar C-tier Jarang berlaku Jar liar terdengar baik di atas kertas, kerana mereka pada dasarnya adalah projektil homing kecil yang akan menghilangkan musuh. Walau bagaimanapun, dalam amalan, mereka kurang berguna, dan pada masa ini nampaknya tidak berkesan dalam kebanyakan situasi. Atas sebab ini balang liar yang terbaik digunakan untuk musuh -musuh yang tidak disengajakan, dan menarik mereka keluar dari penutup. Pertimbangkan untuk mengambil peningkatan senjata liar untuk menyusunnya dalam inventori anda. Menghantar lima atau enam balang di satu pasukan benar -benar boleh menghantarnya ke dalam panik.
  Grenade Shockwave C-tier Epik Bagus untuk mengetuk musuh ke dalam ribut semasa bulatan terakhir, tetapi yang terbaik digunakan untuk meningkatkan diri anda di peta dengan cepat.

  Senarai senjata berkubah dari Bab 4 Musim 2

  Dengan musim Fortnite baru datang goncangan di kolam renang – untuk lebih baik dan lebih teruk. Beberapa senjata kegemaran anda mungkin tidak lagi dimainkan pada versi semasa pulau yang sentiasa berubah, jadi kami telah menyusun semua senjata di bawah yang berkubah pada permulaan Bab 4, Musim 3.

  Inilah senarai Senjata berkubah dari Bab 4 Musim 2 di Fortnite:

  • Cobra DMR
  • THE CORTH SHOSTGUN
  • Senapang hancur mitos yang dipertingkatkan
  • Sniper nafas naga
  • Heisted senapang serangan letupan
  • Senapang serangan merah
  • Rifle Pulse Overclock
  • Pistol kunci
  • Twin Mag Smg
  • Chug Splash
  • Gelembung perisai
  • Perisai Keg

  Penembak web ODM Gear dan Spider-Man juga berkubah pada akhir Bab 4 Musim 2.

  Sekarang anda tahu semua tentang senjata di Fortnite Bab 4 Musim 3, anda harus menyemak halaman kami untuk mencari diri anda sebagai Cybertron Cannon. Di tempat lain ada deatils tentang cara membuka kunci purradise meowscles, yang merupakan kulit buka kunci khas untuk musim ini.