Senarai Tangki Tangki Overwatch 2 (2023): Semua wira yang disenaraikan dari senarai terbaik ke yang paling teruk, Overwatch 2 tangki – semua 11 tangki peringkat – GameSpot

Senarai Tangki Tangki 2 Overwatch – Semua 11 Tangki Kedudukan

Satu-satunya kelemahan sebenar Sigma sekarang ialah dengan begitu banyak wira mobiliti tinggi yang kuat di Overwatch 2, dia memerlukan pasukannya untuk memberi sokongan kepadanya untuk bersaing dengan semua itu. .

Senarai Tangki Tangki 2 Overwatch (2023): Semua wira yang disenaraikan dari yang terbaik hingga terburuk

. Blizzard telah murah hati dengan kerap melepaskan kandungan segar dan menarik yang telah menggembirakan masyarakat. .

. Sebagai kelas penting dalam permainan, mereka mesti digunakan dalam kedudukan di mana mereka dapat membantu pasukan mereka dengan mengambil dan menangani kerosakan.

.

All Overwatch 2 Tank Heroes, disenaraikan

. . Pembaca boleh melalui artikel untuk melihat kedudukan semasa setiap wira tangki dalam tajuk FPS.

S-tier

Ramattra

. Keupayaannya untuk menukar bentuk adalah alat yang luar biasa, terutama semasa pertempuran yang sengit. Ramattra mampu menyebabkan kerosakan pelbagai dengan halangan kekosongan bentuk omniknya.

. Pemecut kekosongannya dalam bentuk omnik juga merupakan senjata yang hebat kerana ia dapat menangani kerosakan yang mencukupi kepada musuh.

Sigma

. Kit Sigma sangat kuat kerana dia mempunyai alat seperti hiperspheres yang boleh melancarkan caj yang meletup selepas tempoh yang ditetapkan. Kebolehan serangannya dengan mudah menjadikannya wira s-tier.

.

Reinhardt

. Hammer roketnya dapat memakan musuh dengan banyak kerosakan huru -hara di jarak dekat.

Dia juga mempunyai kebolehan seperti tuduhan untuk menghancurkan musuh. Pemain sering memasangkan bidang halangan mereka dengan wira yang menyerang untuk menangani kerosakan besar kepada pasukan musuh. Kitnya mempunyai kebolehan yang menjadikannya wira S-tier.

Orisa boleh dianggap sebagai watak yang fleksibel yang sangat baik untuk memegang tanahnya, yang mudah menjadikan tangki Afrika sebagai wira a-tier. .

.

Roadhog

. Ini adalah alat untuk kemusnahan murni di tangan pemain tangki yang layak.

Pistol sekerapnya adalah senjata jarak jauh yang boleh dipasangkan dengan cangkuk rantai untuk menyeret musuh. Dia juga salah satu daripada beberapa watak yang dapat menyembuhkan dirinya dalam Overwatch 2. Selain daripada hitboxnya yang besar, kemampuan Roadhog memeliharanya di A-tier.

.VA

Salah satu wira tangki yang paling popular dari Overwatch masih menjadi watak yang hebat untuk bermain walaupun selepas nerfs. D.VA adalah seorang wira yang sangat fleksibel memandangkan dia mendapat kehidupan kedua dengan pelepasannya.

. . Dia akan menjadi wira tangki S-tier tetapi selepas nerfs baru-baru ini, kitnya sedikit lebih rendah daripada sebelumnya. Oleh itu, dia mendapat tempat di A-Taha.

Zarya

Zarya sudah pasti salah satu wira tangki terbaik dalam Overwatch 2. Senjata utamanya, meriam zarah, adalah alat yang hebat untuk memilih pergaduhan jarak pendek. Dia juga dapat melindungi dirinya dari kerosakan musuh dengan halangan zarah.

Bahawa dikatakan, dia juga cemerlang dalam melindungi rakan sepasukannya dengan penghalang yang diunjurkan. Dia dengan mudah mengambil tempat di antara wira A-Tier yang lain untuk kit dan kebolehannya yang fleksibel.

Wira tangki tercinta dari prequel masih menjadi pilihan yang baik dalam Overwatch 2. Winston’s Tesla Canon adalah senjata yang cukup kuat ketika datang ke musuh yang mengejutkan dalam jarak dekat. Sebagai tangki, keupayaan projektor halangannya boleh digunakan dengan sempurna untuk membantu pasukan.

Dia juga boleh melompat ke jarak dengan pek lompatnya, yang menjadikannya lebih mudah. . Malangnya, kit Winston membatasi dia semasa menjadi agresif sepanjang masa kerana kotak hitnya yang besar boleh menjadi sasaran yang mudah apabila halangannya habis. Memandangkan semua kelemahannya, dia boleh dimasukkan ke dalam B-tier.

Doomfist

Walaupun tidak menjadi pilihan utama bagi setiap pemain, Doomfist boleh menjadi tangki yang boleh dipercayai apabila diletakkan di bawah barisan wira yang betul. Meriam tangannya adalah alat yang hebat untuk menjaga musuh di teluk. .

Slam seismiknya juga menangani kerosakan kepada musuh -musuh yang berdekatan, tetapi agak mudah untuk melawan. Pemain boleh menggunakan mogok meteor mereka pada masa yang betul untuk menangani banyak kerosakan. Dia masih berdiri sebagai wira B-tier kerana kebolehannya jauh lebih rendah berbanding dengan orang-orang seperti D.Va dan Zarya, yang lebih baik dalam kesalahan.

C-tier

Wrecking Ball

Bermula dengan C-tier, Bola Wrecking dengan cepat mengambil tempat teratas di bawah peringkat ini kerana kitnya sangat mengehadkan dalam kebanyakan keadaan. Walaupun mempunyai kolam kesihatan yang besar, tikus boleh ditembak jatuh dengan kebanyakan abilites wira. Meriam quadnya tidak menangani banyak kerosakan dan mempunyai kadar kebakaran yang agak perlahan.

Cakar Ball’s Wrecking Ball bukan alat yang hebat dan merupakan gimik. Gulungannya adalah satu -satunya perkara yang membantunya melintasi, tetapi selain kitnya adalah lebih rendah berbanding dengan tangki lain.

Ratu Junker

Menjadi salah seorang wira baru yang diperkenalkan kepada jadual dengan Overwatch 2, Junker Queen masih berdiri lemah. Kitnya cukup mudah diganti dengan wira tangki lain yang menawarkan hasil yang lebih baik. Akibatnya, dia mengambil tempat di C-tier buat masa ini.

Scattergunnya adalah senapang sederhana yang perlu dimuat semula setelah beberapa tembakan. Dia juga tidak menawarkan kebolehan penghalang. Adrenalin tergesa -gesa adalah keupayaan penyembuhan yang boleh digunakannya, tetapi dengan kos merosakkan musuh.

Pemain boleh menanda artikel ini untuk mempunyai pemahaman asas tentang semua wira tangki dalam Overwatch 2. Bahawa dikatakan, ranking ini mungkin akan berubah di masa depan kerana Blizzard sering membuat perubahan kepada statistik wira.

Senarai Tangki Tangki 2 Overwatch – Semua 11 Tangki Kedudukan

Overwatch ada di sini, dan ia memperkenalkan mod permainan baru, wira, kosmetik, dan beberapa perubahan mengimbangi segar. Suis juga membawa perubahan besar ke Overwatch 2 tangki, mungkin lebih daripada kelas lain dalam permainan. Itulah sebabnya kami telah mencipta senarai peringkat tangki Overwatch 2-dan anda boleh bertaruh kami akan mengemas kini semasa masa berlalu dan meta beralih. Walaupun sesetengah pemain akan sedih mendengar bahawa permainan asal kini di luar talian dan tidak dapat dimainkan, ini bermakna ia mendapat beberapa perubahan dan kemas kini yang sangat diperlukan. Salah satu perubahan terbesar dari Overwatch ke Overwatch 2 ialah beralih dari 6v6 ke 5v5, dengan setiap pasukan turun dari dua tangki ke satu.

Untuk lebih lanjut mengenai sekuel besar Blizzard, jangan lepaskan senarai peringkat DPS kami dan Senarai Tahap Sokongan.

Perubahan ini memberi kesan kepada meta pasti, bersama -sama dengan banyak perubahan wira individu, tetapi ini mempunyai kesan terbesar pada kelas tangki. Walaupun hanya ada satu tangki baru dalam permainan pada masa ini, Junker Queen, suis ke tangki tunggal telah mengalihkan meta. Sebelum ini, beberapa tangki dianggap sebagai sesalur utama, sementara yang lain dapat mengisi slot di luar tangki, memberi tumpuan lebih kepada kerosakan dan menjadi masalah bagi pasukan lain, sementara yang utama dapat memberi tumpuan kepada mempertahankan pahlawan dengan kolam kesihatan yang lebih kecil. Semua tanggungjawab ini kini terletak pada bahu tangki tunggal, memberi kesan kepada keberkesanan setiap wira.

Walaupun beberapa wira mendapat kerja lengkap untuk Overwatch 2, sesetengah daripada mereka hanya mendapat penyesuaian kecil pada kit mereka-orang juga menyertai kelas tangki untuk kali pertama, meluncur dari DPS. Ini adalah benar bagi banyak wira tangki dan sementara pemain pasti akan menikmati pelbagai antara wira, sesetengah daripada mereka hanya tangki yang lebih baik daripada yang lain. Yang dikatakan, tidak ada wira -wira ini yang lurus untuk memilih buruk, tetapi ada yang pasti lebih berguna daripada yang lain. Begini bagaimana semua 11 wira tangki dalam overwatch 2 timbunan.

Senarai Tangki Tangki 2 Overwatch dan Tangki Yang Hendak Digunakan Untuk Mendaki Dalam Kompetitif

Yang merupakan tangki terbaik di overwatch 2 meta sekarang?

Senarai Tangki Tangki 2 Overwatch

(Kredit Imej: Blizzard)

Senarai peringkat tangki Overwatch 2 yang baik lebih penting daripada sebelumnya dengan format 5v5 baru yang bermaksud satu tangki kurang di lapangan. Tangki sekarang lebih kuat, dengan hampir semua mereka mempunyai helah baru dan meningkatkan kebolehan menjadikan mereka pembuli besar di medan perang. Dan, setelah menghabiskan banyak masa dengan Overwatch 2, kami fikir kami mempunyai pegangan yang baik mengenai meta itu untuk pemain biasa yang ingin mengambil tanggungjawab sebagai tangki solo.

Kami juga mendapat senarai peringkat peringkat 2 dps overwatch dan overwatch 2 sokongan jika anda ingin melihat semua pilihan, tetapi di sini kami memberi tumpuan kepada heavies. Walaupun Pro di Overwatch 2 League dan 500 pemain teratas di papan pendahulu mungkin mempunyai pendapat yang berbeza, realiti adalah, mereka sering bermain permainan yang berbeza ke seluruh pemain yang lain. Apa yang baik dengan pasukan yang diselaraskan hiper di bahagian atas permainan tidak akan boleh dipercayai untuk pemain purata di bawah gangsa ke julat berlian. Oleh itu, jika anda ingin mendaki lebih tinggi dalam mod kompetitif Overwatch 2, beberapa tangki lebih mudah untuk melakukannya daripada yang lain.

Berikut adalah tangki terbaik untuk bermain seperti dalam Overwatch 2.

Kedudukan Tangki Tangki 2 Overwatch

Sekiranya anda ingin tahu bagaimana kami telah menduduki semua wira lain, lihat senarai peringkat Overwatch 2 kami

Dari segi playstyle umum, tangki mobiliti tinggi sangat kuat sekarang. D.VA, Winston, dan Wrecking Ball adalah pilihan hebat untuk dipasangkan dengan wira cepat lain dalam peranan lain seperti Genji, Sombra, Kiriko, dan Lucio. Menyelam di garis belakang dan berlari cincin di sekitar lawan anda hebat, dan jika anda boleh melaksanakan dengan betul, anda akan memenangi permainan.

Yang mengatakan, jika anda selepas sesuatu yang lebih tradisional, ada pilihan. Kemampanan yang tinggi juga sangat diinginkan di dalam tangki. Watak -watak seperti Zarya, Sigma, dan Roadhog juga hebat sekarang kerana mereka dapat menjaga diri mereka dan selamat membunuh dengan banyak kekejaman yang hebat.

Walau bagaimanapun, perlu diingat, hampir mana -mana tangki boleh berfungsi sekarang. Tak satu pun dari mereka kini lemah, dan jika anda merasa kuat dengan wira yang lebih rendah dalam senarai, terus mengejar kuasa itu. Senarai ini hanyalah cadangan bagi mereka yang merasa sedikit hilang dengan apa yang hendak dimainkan.

  • Luar biasa: D.VA, Zarya
  • Hebat: Winston, Sigma, Roadhog, Wrecking Ball
  • Baik: Orisa, Reinhardt
  • Layak: Ratu junker, doomfist
  • Lemah: Tiada

Dengan itu, inilah kedudukan semasa kami Overwatch 2 Tanks:

D.VA

D.VA sangat kuat sekarang. Ada hujah yang baik bahawa dia adalah tangki terkuat dalam permainan dan banyak yang datang kepada betapa serba boleh dia. Dia adalah pilihan yang sangat baik untuk berpangkat dalam kompetitif kerana dia dapat membawa kegunaan kepada komposisi, slotting bersama -sama dengan pelbagai watak lain. Dia boleh mengeluarkan kerosakan yang sangat baik, dia mempunyai lebih banyak kesihatan dari sebelumnya, dan tiga saat matriks pertahanan yang bermaksud dia boleh makan banyak hukuman.

Dia dapat menyelam musuh satu saat dan kemudian kembali untuk melindungi pasukannya seterusnya. Tambah di atas itu, dia mempunyai pertahanan yang luar biasa dengan muktamadnya memberikan pajakan kedua dalam kehidupan dengan potensi membunuh. D.VA boleh melakukan semuanya dan merupakan pilihan yang luar biasa jika anda ingin memanjat pangkat dalam kompetitif kerana betapa baiknya dia dalam kebanyakan situasi sekarang.

Zarya

. Keupayaannya untuk menggunakan dua gelembung untuk mencapai 80% caj pada rasuknya hampir dengan serta -merta adalah menakutkan pemain musuh. Perkara yang bagus untuknya ialah dia boleh memilih untuk membantu pasukannya dengan gelembung, atau menjalankan jalan masuk ke musuh dan menggunakan kedua -duanya untuk mendapatkan kerosakannya yang mengalir.

. Satu -satunya bahaya yang sebenar adalah bahawa Zarya terdedah dengan gelembungnya di Cooldown, jadi baginya untuk bertahan dia perlu memenangi pergaduhan dengan cepat atau menyokongnya. Walau bagaimanapun, jika dia mempunyai sumber, dia akan membongkar kebanyakan pasukan.

Winston

Winston berada di tempat yang bagus sekarang, dengan dia boleh dikatakan paling kuat dalam beberapa tahun. Menyelam, jenis komposisi menggunakan wira mobiliti tinggi untuk melompat ke garis belakang untuk mengambil wira utama dengan cepat, sangat kuat. Genji, Kiriko, Lucio, dan wira seperti Tracer dan Sombra berkuasa sekarang dan boleh diketuai oleh Winston, Raja menyelam. Sekiranya pasukan anda dapat memanfaatkan gaya ini, anda akan memenangi permainan.

Satu-satunya isu sebenar dengan Winston ialah dia memerlukan pasukannya untuk membina lebih banyak daripada pilihan ‘pemalam dan bermain’ yang lain. Dia tidak slot dengan mudah ke dalam komposisi wira seperti d.VA dan dia memerlukan sokongan untuk bertahan menyelam berisiko ke garis belakang musuh. Sekiranya pasukan anda sanggup bekerja di sekitar anda, dia berpotensi tangki terkuat dalam permainan, tetapi ia akan mengambil sedikit kerja tambahan untuk meneruskannya.

Sigma

Sigma tidak banyak berubah dalam peralihan ke Overwatch 2, tetapi dia sangat berkuasa sekarang. Sekiranya anda selepas rasa tangki yang lebih tradisional, yang duduk di sana dan menyerap banyak kerosakan, sementara perlahan -lahan mengambil ruang melalui utiliti, Sigma adalah lelaki anda. Walau bagaimanapun, apa yang membuatnya sangat berbahaya adalah bahawa dia mempunyai potensi kerosakan yang besar juga menjadikannya salah satu tangki yang paling maut di luar sana.

Satu-satunya kelemahan sebenar Sigma sekarang ialah dengan begitu banyak wira mobiliti tinggi yang kuat di Overwatch 2, dia memerlukan pasukannya untuk memberi sokongan kepadanya untuk bersaing dengan semua itu. Sekiranya dia mendapatnya, dia boleh menjadi sauh untuk pasukan anti-menyelam yang luar biasa.

Roadhog

Roadhog adalah ancaman. Semasa dia berjuang di Alphas dan Betas sebelumnya untuk Overwatch 2, Roadhog telah melanda Overwatch 2 dalam keadaan yang mengejutkan kuat. Dengan penambahan Kiriko, dia adalah rakan kongsi yang tidak mungkin tetapi sangat kuat kepada lelaki besar. Keupayaannya untuk membersihkan kesan seperti anti-penyembuhan Ana membantu kelemahan terbesar Roadhog.

Pengekalannya sangat besar, kerana dia mengambil nafas sekarang menyembuhkannya untuk kesihatan 350 yang besar, dan dia mempunyai pengurangan kerosakan besar -besaran semasa melakukannya, yang bermaksud dia boleh menjadi sangat sukar untuk dibunuh. Selain itu, kombo satu-hitnya di cangkuknya sangat kuat dalam 5v5, seperti satu pemain yang kurang di lapangan, membunuh lebih banyak lagi sekarang. Dia tetap memilih tangki yang mementingkan diri sendiri kerana dia tidak menawarkan perlindungan untuk pasukannya, tetapi dia mempunyai banyak potensi untuk membawa pasukannya, dan dengan bantuan, dia dapat merasa tidak dapat dikalahkan di medan perang.

Wrecking Ball

Bola menghancurkan adalah ancaman di tangan kanan. Hamster adalah raja menggantikan pasukan musuh dan menyebabkan kekacauan dan gangguan. Di samping itu, Ball Wrecking kini berpotensi untuk mendapatkan kesihatan yang paling banyak dalam permainan sekarang, dapat dengan kerap melebihi 1000 kesihatan. Dia adalah pilihan yang baik untuk dipasangkan dengan wira mobiliti tinggi yang kuat seperti Genji, Sombra, dan tinggal.

Satu -satunya masalah sebenar dengan bola menghancurkan adalah bahawa dia tetap menjadi watak yang agak sukar. Dia tidak bermain seperti apa -apa dalam permainan, dan mudah untuk melompat ke dalam pasukan dan mati ketika anda meninggalkan rakan sepasukan anda di belakang. Walau bagaimanapun, dia berada di tempat di mana anda boleh mendapatkan nilai daripada dia lebih mudah dari sebelumnya. Sekiranya anda meluangkan sedikit masa dan memahami apa yang anda boleh lari dengan bola, anda akan sangat sukar untuk membunuh, dan menghentikan musuh dari yang benar -benar mempunyai cengkaman yang kukuh di medan perang.

Orisa

Rework Orisa menjadikannya tangki yang menyeronokkan untuk dimainkan. Dia adalah pembuli mutlak di medan perang yang boleh mengenakan bayaran melalui pasukan musuh, mendorong mereka ke sekitar, menundukkan mereka ke dinding dengan javelin dan menyerap sejumlah besar kerosakan. Sekiranya anda mendapati diri anda menentang Orisa, anda akan dengan cepat mengetahui berapa banyak tekanan yang dia boleh meletakkan anda di bawah. Dia benar -benar adalah lembu jantan di medan perang dan seronok merasakan perkara terbesar dan paling buruk di medan perang.

Orisa walaupun berada di tempat yang baik dapat berjuang untuk mengurangkan kerosakan untuk pasukannya. . Sekiranya kemampuannya menguatkannya, dia akan memerlukan banyak penyembuhan untuk dapat menahan banyak kerosakan yang dapat mereka hasilkan sebelum dia dapat mendekati mereka. Dalam keadaan yang betul, dia boleh menguasai, tetapi terlalu kerap, rasanya seperti biasanya terdapat beberapa peniaga kerosakan pada pasukan musuh yang dapat menangani dia dari jarak jauh.

Reinhardt

Reinhardt mungkin tangki quintessential dalam Overwatch 2. Jerman Hulking adalah ikonik untuk francais, dan dia mempunyai perisai terbesar, paling tahan lama yang tinggal dalam permainan. Shields telah ditekankan di seluruh papan di Overwatch 2 jadi Reinhardt kini cukup unik dalam keupayaannya untuk melindungi pasukannya. Yang mengatakan, berdiri dengan perisai anda sepanjang masa mungkin bukan apa yang anda mahu lakukan.

. . Reinhardt boleh melakukan banyak tetapi garis antara menguasai gaya berani dan mati selalu sangat nipis. Reinhardt boleh menutup jurang dengan perisainya dan caj, tetapi dia juga boleh ditutup dengan banyak kebolehan dalam permainan dan berjuang untuk bersaing dengan semua mobiliti yang kini kuat dalam permainan. Dia boleh bekerja, tetapi hanya menjadi lebih bijak ketika menyelam masuk.

Ratu Junker

Sungguh memalukan untuk melihat overwatch 2 ratu junker bergelut dalam musim debutnya, tetapi dia pastinya merupakan tambahan baru yang paling tidak memberi kesan kepada senarai itu. Memalukan juga kerana dia adalah satu keseronokan untuk bermain. Bagi ramai, itu akan mencukupi, dan adil, dia boleh membawa banyak nilai dalam keadaan yang betul. Sekiranya dia secara konsisten dapat bangkit ke wajah musuh, dia dapat mempertahankan dirinya dengan kesan pendarahannya dan membunuh dengan senapang dan kemampuan pembunuhannya.

Walau bagaimanapun, Junker Queen berjuang untuk menjaga pasukannya. Teriakannya yang memerintah adalah satu -satunya cara untuk mengurangkan kerosakan, dan pada masa ini ia mempunyai cooldown yang panjang setelah menjadi sangat nerfed dari penampilan beta awalnya. Dia juga tidak mempunyai banyak cara untuk berurusan dengan wira yang berkisar yang kini baik seperti askar dan tempat tinggal, ataupun keupayaan untuk mengambil banyak hukuman untuk Orisa. Sekiranya musuh bermain di sekeliling anda, sukar untuk menutup jarak dengan ratu dan bertahan. Namun, tidak ada yang menghalangnya daripada menjadi letupan mutlak untuk bermain.

Doomfist adalah tangki paling lemah dalam Overwatch 2, tetapi walaupun dengan itu dikatakan, dia boleh bekerja. Masalahnya ialah melainkan jika anda sanggup meletakkan jam, ia akan menjadi sangat sukar kerana dia mungkin wira paling kompleks dalam permainan sekarang. Dia boleh menyebabkan malapetaka jika dia pergi, tetapi dia sangat terdedah untuk tidur oleh Ana, yang digodam oleh Sombra, yang dikenakan oleh Reinhardt, atau sebilangan kebolehan lain yang dapat menyebabkannya mati sejurus selepas. Dia adalah tangki yang paling mudah untuk mati, jadi anda perlu mengesan kebolehan musuh yang digunakan oleh musuh, apa yang mereka dapat, dan menguruskan cooldown anda untuk tidak melompat dan dipadam oleh pasukan musuh.

. Sekiranya anda ingin berusaha, lihat karya pencipta kandungan seperti Zbra dan yang telah melakukan kerja yang luar biasa untuk memerah setiap auns dari wira, tetapi kenyataannya, anda mungkin bukan pemain itu. Terutama dengan Winston begitu kuat sekarang, dan dapat melakukan banyak perkara yang dapat dilakukan oleh Doomfist dengan lebih mudah melainkan jika anda secara khusus ingin menjadi pakar Doomfist, anda akan mempunyai masa yang lebih baik hanya memilih kera pemastautin Overwatch.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.