Senarai Tahap Terbaik Stellaris DLC – Ekspansi Terbaik untuk Beli, Semua Stellaris DLCS & Add -Ons untuk Murah

Senarai Stellaris DLC

Saya secara peribadi seorang peminat besar DLC yang menambah keseluruhan permainan tidak kira empayar yang anda mainkan, tetapi ada yang bukan peminat bos gergasi dan lebih suka mengelakkan pertemuan.

Senarai Tahap Terbaik Stellaris DLC – Peringkat & Ekspansi Terbaik untuk Dibeli

Seperti kebanyakan permainan strategi, terutamanya genre 4x, Stellaris Adakah jem penuh dengan kandungan tambahan yang boleh dimuat turun untuk dipilih. Mereka bervariasi dari saiz dari ekspansi sepenuhnya ke pek cerita yang lebih kecil. Malah ada berkas kosmetik kecil – walaupun ini telah diperbaharui perlahan -lahan untuk memasukkan lebih banyak permainan. Maksudnya, jika anda membeli a Stellaris pengembangan sebelum ini, mungkin termasuk lebih banyak perkara hari ini! Tetapi apa yang bernilai wang tunai anda? Dalam panduan ini, kami akan menarafkan setiap bahagian Stellaris DLC dalam format senarai peringkat untuk menyerlahkan apa yang terbaik dan apa yang harus anda beli terlebih dahulu.

Lebih banyak Stellaris:

  • Bagaimana Brexit mempengaruhi Stellaris: Persekutuan
  • Permainan mudah alih Stellaris baru ditarik selepas penemuan karya seni halo yang dicuri
  • 16 permainan ruang terbaik yang terdapat di Steam

S-tier Stellaris DLC & Ekspansi

Yang terbaik dari yang terbaik. Stellaris adalah permainan yang jauh lebih baik dengan pek ini dipasang.

Utopia

Pada ketika ini, Utopia pada dasarnya diperlukan kandungan untuk semua pemain yang serius. Ia menambah megastruktur seperti sfera dyson untuk mengecas pengeluaran tenaga anda, susunan sentri besar untuk meningkatkan tahap intel anda, dan habitat untuk membuat planet daripada apa -apa daripada apa -apa. .

Utopia juga menambah tiga faedah kenaikan endgame dalam bentuk penguasaan biologi, evolusi sintetik, dan transendensi. Adakah anda mahu anda spesies menjadi makhluk yang sempurna? Untuk menjadi satu dengan mesin? Atau mungkin naik di luar pesawat fana? Semua mustahil tanpa ini.

Di luar itu ia juga membaikpulih hubungan dengan spesies tunduk. Anda akan dapat mengadakan peradaban primitif dan tangan menentukan peranan untuk populasi yang diperbudak. Dengan itu, anda boleh memilih siapa yang pergi ke pertempuran, yang tinggal di rumah dan berkhidmat, atau yang tidak lain hanyalah ternakan untuk pembersih pesat anda.

Ia juga menambah perlumbaan minda sarang yang sejuk.

Persekutuan

Peminat Diplomasi? Persekutuan secara drastik membaik pulih keseluruhan set ciri, memperkenalkan federasi spesies, berkumpul untuk kebaikan yang lebih baik. Yang baik menjadi subjektif, tentu saja. Adakah anda berkumpul untuk membentuk kesatuan diplomatik, liga perdagangan, atau bahkan persekutuan mempertahankan diri? Anda boleh mengambilnya lebih jauh dan membentuk hegemoni di mana meninggalkan persekutuan tersebut boleh dihukum dengan perang. WHO memerintah mengatakan Persekutuan dan mengawal armada Persekutuan Terapung terpulang kepada undi, tentu saja.

Setelah komunikasi telah mencapai cukup alam semesta, masyarakat galaksi dapat diasaskan dalam usaha untuk menjaga alam semesta bebas. Di sini anda akan mengundi mengenai resolusi seperti melaksanakan perlindungan ekologi, menjadikan eksploitasi bahan lebih mahal; sekatan perdagangan, meletakkan penalti pada mereka yang melanggar undang -undang galaksi; atau meletakkan melaksanakan peraturan perang, mengharamkan senjata pemusnah besar -besaran.

Peninggalan kuno

Sekiranya meneroka adalah perkara anda, Peninggalan kuno memfailkan pengalaman itu dengan peninggalan yang berharga untuk ditemui di kalangan bintang. Peninggalan ini jarang berlaku dan biasanya datang dari menyelesaikan rantaian pencarian baru yang disertakan dengan DLC. Masing -masing mempunyai kesan pasif dan aktif yang mempunyai beberapa jenis kos untuk diaktifkan, biasanya berpengaruh. Sebagai contoh, salah satu penggalian tapak arkeologi rawak memberi ganjaran artifak yang memberi anda lima peratus lagi kelajuan penyelidikan. Kesan aktif kos 150 pengaruh pada cooldown 3,600 hari, secara automatik mengurangkan baki penyelidikan dalam teknologi rawak. Artefak yang lebih kuat terletak di belakang rantaian pencarian dan bos seperti Ether Drake.

Leviathans

Leviathans menambah bos NPC bertarung ke permainan anda. Adakah anda pernah mahu melawan eter drake gergasi atau pemenang yang cemerlang? Bagaimana dengan menyerang benteng yang enigmatic untuk plunders di dalamnya? Atau mungkin memikirkan apa yang mesin infiniti? Penjaga besar -besaran ini adalah ciri utama pek cerita walaupun anda juga akan mendapat alien yang lebih lemah seperti ikan paus ruang angkasa, drone perlombongan purba, dan banyak lagi. Tumpuan utama yang lain adalah pada Perang di Syurga, peristiwa istimewa di mana empayar yang jatuh pergi berperang, menyeret seluruh alam semesta ke dalamnya dengan mereka.

Saya secara peribadi seorang peminat besar DLC yang menambah keseluruhan permainan tidak kira empayar yang anda mainkan, tetapi ada yang bukan peminat bos gergasi dan lebih suka mengelakkan pertemuan.

A-tier Stellaris DLC & Ekspansi

Pek kandungan ini patut dijemput, tetapi mereka tidak dikehendaki dengan cara apa pun.

Subuh sintetik

Sekiranya anda mahu bermain sebagai tamadun robot, maka anda perlukan Subuh sintetik. Itulah ciri utama seluruh pek. Walaupun ia dilengkapi dengan beberapa ciri lain untuk membantu daging. Iaitu, anda akan menemui empayar mesin lain dalam permainan anda dan memperkenalkan diri kepada risiko pemberontakan mesin. Acara baru ini boleh menyebabkan semua bentuk kehidupan sintetik tertindas di sekitar galaksi untuk bangkit dan memberontak terhadap pencipta mereka.

Ini adalah kesan baru ini pada seluruh galaksi yang menjadikannya lebih berharga daripada pickup daripada pek kandungan yang mengikutinya.

Tuan

Pusat Tuan adalah sistem vassal yang diperluaskan: membiarkan anda lebih menundukkan atau ditakdirkan oleh empayar yang lebih besar. Ini mempunyai beberapa kedutan yang sangat menarik. Pengikutnya mendapat pengkhususan yang memberi mereka faedah utama dalam bidang tertentu (ketenteraan, ekonomi, atau saintifik). Yang terbalik (atau kelemahan jika anda adalah orang yang dibanggakan) adalah bahawa subjek harus membayar persepuluhan sehingga penguasa mereka. Terdapat dinamik yang sangat menarik di sini, bagaimanapun, di mana pengikutnya dapat mengatasi tuan -tuan mereka – menjadi penguasa bayang -bayang yang menguasai tuan mereka melalui rundingan kontrak.

Jenis permainan ini masih mungkin tidak merayu kepada semua orang. Namun Tuan juga memperkenalkan megastruktur dan asal -usul yang sangat menarik untuk pelbagai pemain yang lebih luas. Kaedah perjalanan baru, seperti Catapult Quantum, dapat mengubah sepenuhnya cara anda berfikir tentang ruang di Stellaris. Sementara itu DLC memperkenalkan asal -usul yang paling baru sejak ciri pertama kali diperkenalkan dalam persekutuan: lima secara keseluruhan. Cukup banyak yang jauh lebih unik daripada tambang biasa. Ini sahaja membuat Tuan Perlu dipertimbangkan, walaupun anda tidak peduli dengan ciri utama pengembangan itu sendiri.

B-tier Stellaris DLC & Ekspansi

Ini adalah DLC yang anda boleh hidup tanpa tetapi bagus jika jenis gaya permainan ini menarik perhatian anda.

Pek Spesies Necroids

Sedangkan Subuh sintetik menambah empayar mesin dan meningkatkan interaksi dengan pop robot, Necroids Memberi asal berpusat di sekitar kematian. Ia unik kerana spesies itu tidak dapat mencipta keturunan. Sebaliknya anda menukar ahli yang tidak bersedia dari spesies lain ke spesies utama anda. Itulah ciri utama, jujur. Sivik kecil memberi anda tentera undead, kultus kematian yang memerlukan pengorbanan, dan menjadi penghormatan kepada makam dunia. Ia adalah pengambilan hebat untuk pemain peranan.

Megacorp

Ingin memfokuskan semua usaha anda untuk menjana wang dan memenangi ekonomi? Itulah yang Megacorp adalah untuk. Empayar ini bertujuan untuk membina tinggi dan sangat tidak digalakkan untuk mengawal swaths besar alam semesta dengan dua kali ganda penalti untuk melebihi topi pentadbiran mereka. Oleh kerana anda terhad dalam saiz empayar anda sebaliknya membina pejabat cawangan di planet di empayar lain. Ini mempunyai ruang bangunan mereka sendiri, dan menjana tenaga untuk anda dan empayar yang anda bersekutu. Ini cara yang jauh berbeza untuk bermain permainan berbanding dengan segala yang ditawarkan Paradox.

Anda juga akan mendapat akses kepada jenis dunia baru, armada nomad, dan pasaran hamba galaksi.

C-tier Stellaris DLC & Ekspansi

Kandungan yang boleh dilalui yang masih boleh anda nikmati.

Nemesis

Walaupun matlamat DLC ini adalah untuk membolehkan anda bermain sebagai konflik galaksi dalam usaha untuk memusnahkan semua kehidupan di galaksi. Itu, atau anda boleh menjadi penjaga galaksi untuk mencuba dan mengadakan perhimpunan seluruh komuniti di belakang anda, menjadikan anda lebih kuat dari sebelumnya. Ia juga menambah lebih banyak ciri untuk sistem pengintipan, tetapi masyarakat masih menguraikan kegunaan ciri ini. Tindakan pengintipan anda tidak lakukan banyak.

Sekiranya anda tidak mempunyai rancangan besar sama ada memimpin seluruh galaksi atau memusnahkannya, ini adalah satu yang anda boleh melangkau.

Apocalypse

Apocalypse senang dijelaskan. Ini membolehkan anda meletupkan planet, membuat kapal modal yang humongous, dan menggaji penjahat dengan harga. Itu sahaja! Sekiranya anda suka berjuang dengan barangan besar dan gerombolan besar, Apocalypse Mungkin untuk anda.

Pek spesies akuatik

Ini adalah satu lagi pek spesies (seperti yang anda mungkin katakan dari nama). Ia serupa dengan nekroid atau lithoid. Yang ini memberi anda spesies yang suka … basah. Segala -galanya mengenai DLC memberi tumpuan kepada konsep teras itu.

Yang tidak mempunyai cukup oomph memainkan puak yang berpusat di sekitar parasitisme atau penjajahan dunia dengan menghancurkan asteroid ke dalamnya. Walaupun ia menambah beberapa jenis yang menyeronokkan dan dua asal baru (satu dengan naga ruang, yang mengagumkan). Model kapal baru cukup bagus! Mereka tidak mempunyai kesan pada permainan.

Pek spesies Plantoids

Pengembangan ini sebenarnya dikemas kini dengan Stellaris Patch 3.1 Untuk memasukkan permainan baru yang sebenarnya: iaitu Civics Extra dan Ciri. Sekiranya anda membeli DLC ini kembali apabila ia semata-mata kosmetik, anda sebenarnya menerima add-on secara percuma. Bukan masalah buruk! Ia bukan pengembangan yang buruk, sama ada. Ia hanya sedikit (seperti kebanyakan pek spesies). Pertimbangkan juga bahawa anda boleh merebut ini dan pek spesies lain pada jualan cukup kerap untuk kira -kira $ 4. Ia pasti bernilai harga itu.

Pek spesies humanoids

Seperti pek spesies Plantoids, DLC ini dikemas kini dengan patch 3.1 Untuk memasukkan bahan yang lebih berkaitan dengan permainan yang sebenarnya. Ia tidak lagi hanya kosmetik! Kini terdapat asal -usul baru dan sivik termasuk – seperti latar belakang Tentera Clone. Kami peminat besar asal ini (ini benar -benar membolehkan anda hidup Clone Wars Peranan-bermain), tetapi ia tidak betul-betul penting kandungan. Terutama tidak jika anda ingin memainkan spesies bukan humanoid atau tidak peduli dengan titik permulaan yang unik itu.

D-tier Stellaris DLC & Ekspansi

Kandungan yang boleh anda lakukan dengan mudah tanpa.

Bintang jauh

Manakala Bintang jauh Mempunyai anomali baru, acara, sistem solar, dan makhluk besar, fokusnya adalah pada l-cluster. Kawasan bintang ini berada di luar galaksi dan hanya boleh diakses melalui salah satu gerbang L di galaksi. Pembukaan mungkin kesalahan besar atau rahmat ke kawasan yang belum dipetakan di galaksi. Kandungannya boleh dilalui dan tidak diperlukan.

Lithoids Species Pack

Orang batu! Lithoids makan mineral dan bukannya makanan. Mereka tumbuh perlahan tetapi lebih sukar untuk dibunuh dan lebih berdaya tahan ketika datang ke kebiasaan. Yang mengatakan, ciri -ciri mereka yang lain sangat kurang bersemangat dan DLC tidak sepenuhnya mengubah PlayStyle anda. DLC ini terjebak dalam bidang pertengahan yang pelik – terlambat untuk mendapat manfaat daripada kemas kini penuh bahawa kosmetik Stellaris Tambah-on mendapat patch 3..

Mengenai Pengarang

Dillon adalah Editor Panduan Permainan Kanan di Fanbyte. Dia menghabiskan masa kira -kira 2,000 jam bermain budak lelaki di Final Fantasy XIV dan 800 jam yang menguasai Warlock di Destiny 2.

Senarai Stellaris DLC

Stellaris Stellaris

Mencari ekspansi murah untuk Stellaris? Anda telah sampai ke tempat yang betul! Dengan gg.Tawaran Anda boleh menemui senarai lengkap DLC Stellaris yang dianjurkan dengan harga terendah. Anda juga dapat melihat jumlah nilai tambahan dalam pengedaran digital dan periksa yang mana anda sudah memiliki.

Stellaris: paragon galaksi

Tarikh Siaran: 09 Mei 2023
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: pek cerita kenalan pertama

Tarikh Siaran: 14 Mac 2023
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Pek Spesies Toxoids

Tarikh Siaran: 20 Sep 2022
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Overlord

Tarikh Siaran: 12 Mei 2022
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Pek Spesies Akuatik

Tarikh Siaran: 22 Nov 2021
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Nemesis

Tarikh Siaran: 15 Apr 2021
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Pek Spesies Necroids

Tarikh Siaran: 29 Okt 2020
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Persekutuan

Tarikh Siaran: 17 Mac 2020
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Pek Spesies Lithoids

Tarikh Siaran: 24 Okt 2019
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: pek cerita peninggalan kuno

Tarikh Siaran: 04 Jun 2019
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Megacorp

Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: pek cerita bintang jauh

Tarikh Siaran: 22 Mei 2018

Stellaris: Apocalypse

Tarikh Siaran: 22 Feb 2018
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Pek Spesies Humanoids

Tarikh Siaran: 07 Dis 2017
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: pek cerita subuh sintetik

Tarikh Siaran: 21 Sep 2017
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Potret Ulang Tahun

Tarikh Siaran: 09 Mei 2017
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Utopia

Tarikh Siaran: 06 Apr 2017
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Nova Edisi Upgrade Pack

Tarikh Siaran: 03 Apr 2017
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Pek Peningkatan Galaxy Edisi

Tarikh Siaran: 03 Apr 2017
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Isyarat Horizon

Tarikh Siaran: 05 Dis 2016

Stellaris: Leviathans Story Pack

Tarikh Siaran: 20 Okt 2016
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Pek Spesies Plantoids

Tarikh Siaran: 04 Ogos 2016
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Frontiers Infinite (Ebook)

Tarikh Siaran: 12 Jul 2016
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Soundtrack Lengkap

Tarikh Siaran: 12 Jul 2016
Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris: Pek Ascension

Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris DLC Mega Pack

Stellaris Expansions Pack

Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris Stories Pack

Pek Spesies Stellaris

Genre: Simulasi, Strategi

Stellaris - Pek 11 DLCS

Stellaris Star Conqueror Bundle

188226 175447 162226 145563 130163 109385 100700 80821 80822 72246 60303 48278 43666 41792 36529 32982 28528 0 138662 138661 159683 110544

Stellaris: paragon galaksi

Stellaris: paragon galaksi

Stellaris: paragon galaksi

Stellaris: paragon galaksi

Stellaris: paragon galaksi

Stellaris: paragon galaksi

Stellaris: paragon galaksi

Stellaris: paragon galaksi

Pemaju / penerbit

Sejarah rendah

Ulasan

Tag

ciri-ciri

Adakah bernilai membeli stellaris dlcs?

Sama ada untuk membeli Stellaris DLCS turun ke keputusan peribadi pengguna. Di satu pihak, sukar untuk melepaskan pengeluaran yang telah membawa banyak kegembiraan. Terutama kerana ia masih mempunyai nilai replayability yang hebat. Semua perlu ditambah adalah beberapa tambahan Stellaris. Sebaliknya, membuat mereka boleh menjadi sangat mahal. Ini terutamanya bagi francais yang sangat laris dan paling laris yang memberi manfaat kepada menjual kandungan tambahan kepada peminat setia. Ini boleh menjadi alasan yang tepat yang dapat membuat banyak pemain mempersoalkan idea untuk mendapatkan tangan mereka yang sangat dikehendaki.

Berapa banyak DLCS yang dimiliki oleh Stellaris?

Yang mesti anda lakukan untuk mengetahui berapa banyak stellaris DLCS ada untuk melihat nombor di atas senarai. Walau bagaimanapun, ia mungkin tidak selalu tepat kerana nombor itu juga termasuk perkara seperti koleksi soundtrack. Sekiranya pemaju memutuskan untuk melepaskan pengembangan baru, anda pasti akan melihat maklumat mengenainya di pratetap ini.

Cara Membandingkan Harga & Beli Tambahan Stellaris Murah?

Memperluas pengalaman permainan anda mengecut dompet anda. Nasib baik, GG.. Sekiranya ada yang anda perlukan, kami cadangkan melihat halaman permainan masing -masing untuk melihat tawaran terbaik dari banyak kedai. Jika anda tidak melihat apa -apa perjanjian yang sesuai dengan anggaran anda, jangan ragu untuk membuat amaran harga di laman web kami.

Pengembangan stellaris yang murah untuk dibeli?

Anda sentiasa boleh bergantung pada rasa dan keinginan anda sendiri semasa memilih DLC seterusnya. Walau bagaimanapun, jika anda sedang mencari ekspansi stellaris murah, maka perhatikan tag harga hijau. Mereka menunjukkan secara historis harga terendah, yang merupakan salah satu ciri terbaik untuk pemburu murah. Sekiranya ulasan penting kepada anda, hanya mengarahkan kursor pada pengembangan pilihan anda. Di sebelah kanan, anda akan melihat pandangan cepat pengeluaran, yang termasuk ulasan metascore dan stim. Nikmati menatal melalui senarai Stellaris DLCS, dan kami harap anda dapati berguna!

Tutorial

  • Cara Mengaktifkan Kunci CD Steam?
  • Cara Mengaktifkan Kunci CD Asal?
  • Cara Mengaktifkan Kunci CD Uplay?
  • Cara Mengaktifkan Kunci CD Epic Games?
  • Cara Mengaktifkan Kunci CD GOG?

Penafian

Dikuasakan oleh Steam, tanda dagangan Valve Corporation berdaftar. Gg.Tawaran sama sekali tidak berafiliasi dengan atau disokong oleh Valve Corporation. Kami tidak dapat menjamin ketepatan atau ketersediaan tawaran yang dipaparkan – sebelum membeli sesuatu di kedai, pastikan harga betul. Kami menggunakan program afiliasi untuk mengewangkan pautan di laman web kami. Gg.Tawaran adalah peserta dalam program Amazon Services LLC Associates.

Gg.Tawaran

© Copyrights. 2023 gg.Tawaran. Hak cipta terpelihara. Semua tanda dagangan adalah milik pemilik masing -masing.