Senarai Stadium FIFA 23 – Semua 105 alasan berlesen di PlayStation & Xbox | AS, Senarai Stadium Lengkap untuk FIFA 23: New Grounds dan Qatar … | Permainan awal

FIFA 23: Senarai Stadium Lengkap

Lihatlah stadium baru yang indah di FIFA 23:

Senarai Stadium FIFA 23 – Semua 105 alasan berlesen di PlayStation & Xbox

La Bombonera Boca Juniors FIFA 23

Sukan EA

FIFA 23 membawa kembali beberapa stadium klasik sambil memperkenalkan orang lain untuk kali pertama dalam siri permainan video

Tidak semua komponen estetika permainan video bola sepak sangat penting – fikirkan perubahan yang hampir tidak ketara kepada menu – tetapi stadium benar -benar membuat perbezaan dalam merendam pengguna dalam pengalaman. Nasib baik, FIFA 23 mempunyai pelbagai alasan, baik besar dan kecil, dalam usaha menjadikan gelaran permainan EA Sports ‘yang paling realistik.

Dari tempat -tempat itu sendiri untuk menyanyikan lagu -lagu adat, peminat akan bersemangat untuk melihat bagaimana stadium merasakan edisi terbaru francais.

MATLAMAT Melihat setiap stadium berlesen yang terdapat di FIFA 23, yang akan dikeluarkan di seluruh dunia pada 30 September.

Artikel berterusan di bawah

Stadium baru di FIFA 23

Terdapat lima alasan berlesen segar yang tidak pernah muncul dalam gelaran FIFA serta dua yang kembali dari ketidakhadiran sementara.

Stadium Akademi Manchester City dan Banc of America Stadium Kedua.

Stadium Akademi Manchester City

Pasukan Wanita Manchester City

Stadium Banc of California

FIFA 23 PSV Philips Stadion

Sukan EA

Stadium Liga Perdana di FIFA 23

EA Sports Again mempunyai senarai 20-kelab penuh Stadium Liga Perdana di FIFA 23, dengan tempat-tempat popular seperti Anfield, Stadium Emirates, Old Trafford masih boleh dimainkan dalam mana-mana mod permainan.

Walau bagaimanapun, tanah bandar Nottingham Forest akan disediakan sebagai penambahan selepas pelancaran secara percuma kerana EA Sports meletakkan sentuhan penamat di rumah kelab yang baru dipromosikan.

FIFA 23: Senarai Stadium Lengkap

Senarai Stadium Rasmi untuk FIFA 23 merangkumi lebih daripada 100 alasan yang berbeza. Kami akan menunjukkan kepada anda stadium mana yang baru dan memberi anda gambaran keseluruhan arena. Dengan Piala Dunia, EA mengemas kini senarai stadium mereka dan menambah arena baru dari Qatar.

FIFA 23 Stadium Stadion Tottenham

Tidak kira sama ada ia adalah stadium mini atau arena super: tanah rumah anda harus bersinar di FIFA dan pada asalnya diwakili. Jika tidak, suasana itu kelihatannya lumpuh (pernahkah anda bermain Barcelona atau Bayern?). Sebilangan stadium asal berlesen menanti kami lagi di FIFA 23. EA telah menerbitkan senarai penuh. Disana ada 105 stadium Betul dari Get Go (5 lebih daripada di FIFA 22) – dan seperti biasa, akan ada stadium baru.

Kami bukan sahaja memberikan gambaran keseluruhan mengenai stadium ditambah dan dikeluarkan di sini, tetapi juga mempunyai senarai Semua stadium di FIFA 23. Di samping itu, kami mempunyai senarai lengkap baru Stadium Piala Dunia rasmi.

Semua stadium di FIFA 23: Kemas kini Piala Dunia

Untuk Piala Dunia, Qatar telah membina satu stadium yang paling canggih. Anda bukan sahaja boleh mengagumi mereka dalam kehidupan sebenar, tetapi juga di FIFA 23 apabila anda menghantar pemain terbaik anda ke padang maya.

Stadium ikonik Lusail

Stadium baru dan kembali di FIFA 23

Persoalan yang paling penting ketika datang ke stadium: yang mana yang baru dan disertakan untuk pertama kalinya? Di FIFA 22, terdapat hanya empat stadium baru. Tahun ini, “add-ons” kelihatan lebih baik. Tujuh stadium baru dimasukkan dari awal pada 30 September di FIFA 23.

Di samping itu, kami mendapat dua stadium generik baru yang disebut “Longville Stadium” dan “Oktigann Park”, sementara “Town Park” telah dikerjakan semula. Nottingham Forrest’s City Ground juga akan disertakan di kemudian hari. Kami tahu gerudi dari FIFA 22. Stadium Komuniti Brentford datang pada bulan Januari selepas dibebaskan.

Stadium baru:

Lihatlah stadium baru yang indah di FIFA 23:

Stadium Baru di FIFA 23 View Gallery

Semua stadium, arena dan taman sukan di FIFA 23

EA telah mengumumkan mereka semua, kami mempunyai mereka semua di sini untuk anda. Kita boleh memilih dari 105 stadium di FUT. Kami telah menyusun stadium mengikut liga.

Stadium FIFA 23: Liga Perdana / England, UK

Fulham kembali ke Liga Perdana, sayang. Dengan mereka, Craven Cottage juga kembali ke bahagian atas. AStadium LL dari Liga Perdana pada asalnya akan dilesenkan di FIFA 23 – kita hanya perlu menunggu Nottingham. Wembley juga merupakan kemuncak sebenar. Ini adalah yang terbesar dalam keseluruhan permainan – anda boleh menemui stadium terbesar di FIFA 23 lebih jauh dalam artikel ini.

Stadium FIFA 23: Kejohanan EFL, Liga 1, Liga 2

Stadium FIFA 23: Bundesliga / Jerman

Di FIFA 22, 14 dari 18 kelab mendapat stadium asalnya. Selepas penyingkiran Bielefeld, perkara pasti akan berubah – terutamanya kerana Bremen dan Schalke kembali. Di FIFA 23, kami mendapat 16 stadium asal untuk Bundesliga. Kelab SC Freiburg yang agak kecil mendapatnya setelah mencapai pertandingan antarabangsa musim lalu.

Stadium FIFA 23: 2. Bundesliga

Hamburg kini menjadi pemimpin bahagian ke -2 lagi. Baik. Dari segi tempat duduk.

Stadium FIFA 23: La Liga / Sepanyol

Di Sepanyol, kami mempunyai 17 daripada 20 stadium. FC Elche, ud Almeria dan Celta Vigo bermain dalam generik.