Senarai Pelakon Suara Hogwarts Legacy – Senarai Pelakon Lengkap dalam Permainan dan Watak yang mereka mainkan., Semua Pelakon Suara Legacy Hogwarts: Senarai Cast – Charlie Intel

Semua Pelakon Suara Legacy Hogwarts: Senarai Cast

Suara yang mungkin anda dengar paling kerap adalah watak anda sendiri. Walaupun butiran mereka, tentu saja, disesuaikan oleh anda – Sebastian Croft menyediakan ‘Suara 1’ dan Amelia Gething adalah ‘Suara 2’.

Senarai Pelakon Suara Hogwarts Legacy – Senarai Pelakon Lengkap dalam Permainan dan Watak yang mereka mainkan

Senarai Pelakon Suara Hogwarts Legacy - Senarai Pelakon Lengkap dalam Permainan dan Watak yang mereka mainkan

Talal Musa

Dikemas kini pada 22 Februari 2023 oleh Talal Musa

Sebagai pemain memakai jubah dan topi mereka untuk pengembaraan mereka di RPG Hogwarts Legacy, mereka mungkin mahu menyimpan telinga mereka untuk beberapa suara yang biasa.

Sekarang baca: Spins Free Master Koin Hari Ini Tiba – Ketahui apa yang mereka ada di sini!

Itu kerana Warner Bros dan Avalanche telah menjadi pelakon yang cukup mengagumkan untuk memberikan suara untuk pelbagai watak dalam permainan – beberapa yang anda dapat mengenali dari rancangan TV dan filem kegemaran anda.

Dalam campuran itu, anda mempunyai bakat yang telah dipaparkan dalam cinta, kematian dan robot Netflix, yang melanda zombie flick shaun dari orang mati dan …, tunggu, lipan manusia.

Sekiranya anda memainkan warisan Hogwarts dan tertanya -tanya ‘di mana saya pernah mendengar suara itu sebelum ini?’ – Tidak hairanlah, seperti yang telah anda sampaikan. Inilah pelakon suara warisan Hogwarts yang lengkap.

WHO VOICES ‘Hampir Tanpa Berkala’ di Hogwarts Legacy

‘Hampir tanpa kepala Nick’ yang merupakan watak yang terkenal di Hogwarts Legacy disuarakan oleh Jason Anthony (lihat di bawah untuk lebih banyak) yang telah melihat dirinya bertindak suara dalam permainan lain termasuk Call of Duty dan Warzone.

Hogwarts Legacy Voice Cast

Simon Pegg sebagai Guru Besar Phineas Nigellus Black

Kemungkinan suara yang paling mudah dikenali ialah Hogwarts Headmaster Phineas Nigellus Black. Dia dimainkan oleh filem dan bintang TV Simon Pegg.

Dia terlalu banyak untuk disenaraikan di sini, tetapi beberapa sorot.

Suara yang mungkin anda dengar paling kerap adalah watak anda sendiri. Walaupun butiran mereka, tentu saja, disesuaikan oleh anda – Sebastian Croft menyediakan ‘Suara 1’ dan Amelia Gething adalah ‘Suara 2’.

Croft sudah mendapat BAFTA di bawah tali pinggangnya, dan juga mempunyai peranan dalam Game of Thrones dan Cinta, Kematian dan Robot.

Gething adalah seorang penulis dan pelawak yang pertama kali menjadi terkenal di Tiktok sebelum mendapatkan siri BBC sendiri berjudul sendiri-Amelia Gething Complex.

Lesley Nicol sebagai Profesor Matilda Weasley

Lesley Nicol adalah suara Timbalan Guru Besar Profesor Matilda Weasley. Bertindak sebagai seorang mentor kepada pelajar baru, dia juga juga ahli keluarga Weasley Fan-Favourite.

Sebagai seorang pelakon, Nicol telah membintangi pelbagai peranan TV – dengan mungkin yang paling terkenal sebagai Puan Patmore di Downton Abbey, peranan yang dia juga reprasi untuk filem 2019 dengan nama yang sama.

Kandace Caine sebagai Profesor Onai

Profesor Onai adalah pelihat berbakat dan merupakan pemegang kedudukan guru ramalan di Hogwarts Legacy. Dia dimainkan oleh Kandace Caine, yang sudah menjadi pelakon suara yang cukup produktif dalam permainan, yang paling baru -baru ini dalam Modern Warfare 2 tahun lalu.

Sohm Kapila sebagai Profesor Satyavati Shah

Dalam permainan, Profesor Shah dibesarkan di dunia Muggles, tetapi mendapati dia panggilan di dunia sihir dan akhirnya menjadi profesor astronomi.

Di luar permainan, Kapila adalah kelas pendatang baru BAFTA 2021, dengan kredit pada sekumpulan rancangan TV termasuk pertunjukan pagi untuk Apple TV dan Crazy Ex Girlfriend untuk menamakan tetapi dua.

Luke Youngblood sebagai Everett Clopton

Everett Clopton adalah pelajar Ravenclaw yang akan anda jumpai dalam permainan, yang suka gurauan atau dua.

Peminat filem akan gembira, kerana dia disuarakan oleh Luke Youngblood yang bermain Lee Jordan. Walaupun Clopton tidak berkaitan dengan Jordan, peminat lama pasti menghargai pulangan pelakon.

Asif Ali sebagai Amit Thakkar

Pelajar lain Ravenclaw, Thakkar digambarkan sebagai dibaca dengan baik, dan menyukai idea kepahlawanan-tetapi mungkin tidak bersedia untuk benar-benar meletakkan dirinya dalam bahaya.

Dia disuarakan oleh Asif Ali, yang membuat nama untuk dirinya sendiri dalam fiksyen sains menunjukkan – dengan kredit di Wandavision dan Mandalorian untuk menamakan tetapi dua.

Jason Anthony sebagai Nick Headless dan topi penyortiran

Akhirnya, Jason Anthony menarik tugas berganda, menyuarakan dua watak yang akan anda ketahui dari seluruh siri: hampir tanpa kepala Nick (dimainkan oleh John Cleese dalam filem) dan topi penyortiran.

Anthony adalah satu lagi pelakon suara yang produktif dalam permainan, sebelum ini meminjamkan suaranya kepada Call of Duty Modern Warfare 2019 dan Warzone Pertama. Dia juga mempunyai peranan dalam Diablo 3 dan Lego Movie 2: The Videogame.

Yang menyimpulkan senarai utama pelakon suara kami di Hogwarts Legacy. Pastikan untuk menyemak panduan warisan Hogwarts terkini dan senarai pencapaian terperinci kami.

Hogwarts Legacy Voice Cast FAQ

Siapa yang menyuarakan watak utama dalam warisan Hogwarts?

Sebastian Croft menyuarakan pilihan suara maskulin untuk watak utama yang boleh dimainkan dalam permainan, sementara Amelia Gething menyuarakan watak yang boleh dimainkan oleh wanita.

Adakah warisan Hogwarts mempunyai suara yang bertindak?

Ya! Sebenarnya, terdapat pelakon bintang, termasuk Mission Impossible dan Shaun of the Dead Star Simon Pegg dan Sebastian Croft, yang dipaparkan dalam rancangan TV hit Heartstopper.

Hogwarts Legacy

pada Nintendo Switch, Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series s, Siri Xbox S/X, Xbox Series X

Semua Pelakon Suara Legacy Hogwarts: Senarai Cast

Phineas Nigellus Black in Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy menampilkan beberapa bakat bertindak suara terbaik yang menghidupkan kehidupan mereka ke dalam watak mereka. Berikut adalah senarai lengkap pelakon suara warisan Hogwarts bersama -sama dengan watak -watak yang mereka gambarkan.

Kisah Hogwarts Legacy membawa pemain ke beberapa lokasi yang paling ikonik dan ke dalam laluan watak -watak yang unik, dari wajah yang biasa dari buku dan filem ke yang baru dibuat terutama untuk permainan.

Pemain dapat mempelajari banyak mantra ikonik selain meneroka dan melancarkan rahsia tetapi peminat ingin tahu pelakon yang menyuarakan setiap watak dalam warisan Hogwarts.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, inilah senarai semua pelakon suara dalam warisan Hogwarts dan peranan yang mereka mainkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Hogwarts Legacy Voice Cast

Hogwarts Legacy telah menerima tepukan dan pujian untuk RPG terbuka dunia yang indah yang membolehkan pemain menyelam ke dunia sihir dan meneroka dengan cara mereka sendiri. Semasa berbuat demikian, pemain menemui banyak watak yang mungkin membuat anda tertanya -tanya tentang pelakon suara mereka, jadi di sini mereka:

 • Phineas nigellus hitam: Simon Pegg
 • Profesor Matilda Weasley: Lesley Nicol
 • Amit Thakkar: Asif Ali
 • Profesor Onai: Kandace Caine
 • Profesor Satyavati Shah: Sohm Kapila
 • Everett Clopton: Luke Youngblood
 • Hampir tanpa kepala / topi penyortiran: Jason Anthony
 • Profesor Eleazar Rajah: Nicholas Guy Smith
 • Sebastian Sallow: Alfie Nugent
 • Suara Pemain 1: Sebastian Croft
 • Suara Pemain 2: Amelia Gething

Setiap pelakon suara warisan Hogwarts

Simon Pegg – Phineas Nigellus Black

Simon Pegg dengan watak warisan Hogwarts

Simon Pegg menyuarakan Guru Besar Hogwarts, Phineas Nigellus Black.

Salah satu nama terbesar di Hogwarts Legacy ialah Simon Pegg, yang menggambarkan Phineas Nigellus Black. Phineas adalah datuk besar Sirius Black, yang dimainkan oleh Gary Oldman dalam filem Harry Potter aksi langsung, dan merupakan guru besar sekolah ketika pemain memulakan perjalanan mereka.

Artikel berterusan selepas iklan

Pegg terkenal dengan karyanya di Trilogi Cornetto bersama Nick Frost, yang terdiri daripada Shaun of the Dead, Hot Fuzz, dan Akhir Dunia. Sejak itu dia mempunyai peranan utama dalam siri Mission Impossible dan juga filem Star Trek yang terakhir.

Artikel berterusan selepas iklan

Lesley Nicol – Profesor Matilda Weasley

Lesley Nicol dengan watak warisan Hogwarts

Lesley Nicol menyuarakan watak Weasley yang dikasihi, Profesor Matilda.

Keluarga lain yang popular ditetapkan untuk menampilkan kakitangan Hogwarts, sebagai timbalan ketua sekolah adalah Profesor Matilda Weasley.

Nenek moyang Ron disuarakan oleh Lesley Nicol, yang mungkin anda kenali dari karyanya di Downton Abbey dan Amazon Prime The Boys. Dia juga meminjamkan suaranya kepada beberapa rancangan TV kanak -kanak, termasuk Sarah & Duck.

Artikel berterusan selepas iklan

Asif Ali – Amit Thakkar

Asif Ali dengan watak warisan Hogwarts

Amit Thakkar, pelajar Ravenclaw disuarakan oleh Asif Ali.

Bakat itu tidak berhenti dengan guru -guru, walaupun, sebagai Asif Ali menyuarakan watak Amit Thakkar, seorang pelajar Ravenclaw yang pemain bertemu semasa cerita. Dia seorang penyihir yang baik dan pintar yang meminjamkan protagonis sebagai bantuan.

Artikel berterusan selepas iklan

Ali mempunyai peranan di Disney Plus menunjukkan Wandavision dan Mandalorian, sebagai Norm dan Caben masing -masing. Dia juga menyumbang kerja suara kepada rancangan animasi yang diiktiraf secara kritikal seperti Bojack Horseman.

Kandace Caine – Profesor Onai

Kandace Caine dengan watak warisan Hogwarts

Profesor Ramalan kami Onai disuarakan oleh Kandace Caine.

Semasa anda maju dalam permainan, anda menjumpai guru lain dan itu Profesor Onai, yang mengetuai kelas Ramalan di Hogwarts dalam tempoh masa ini. Dia juga ibu kepada pelajar Gryffindor Natsai Onai.

Artikel berterusan selepas iklan

Profesor itu disuarakan oleh Kandace Caine, membuatnya kembali ke permainan video selepas menyuarakan Nova dalam peperangan moden 2 2022. Peminat seram juga boleh mengingatkannya sebagai Karrie di Manusia Canetede 2.

Sohm Kapila – Profesor Satyavati Shah

Sohm Kaplia dengan watak warisan Hogwarts

Profesor Satyavati Shah disuarakan oleh Sohm Kapila.

Seterusnya ialah Profesor Satyavati Shah yang disuarakan oleh pelakon India Sohm Kapila.

Artikel berterusan selepas iklan

Kapila membuat debut permainan video beliau selepas mendarat peranan kecil dalam beberapa pertunjukan popular, termasuk Waking the Dead, Charmed, dan NCIS: Los Angeles.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Luke Youngblood – Everett Clopton

Luke Youngblood dengan watak warisan Hogwarts

Luke Youngblood menyuarakan watak Everett Clopton.

Everett Clopton adalah watak baru tetapi juga pembuli, dan prankster yang terdapat di rumah Ravenclaw. Walau bagaimanapun, ini bukan lawatan suara pelakon Luke Youngblood ke Hogwarts.

Artikel berterusan selepas iklan

Pelakon British muncul dalam dua filem Harry Potter pertama sebagai Lee Jordan, seorang pelajar, dan rakan kepada Fred dan George Weasley. Sejak itu dia telah mendarat bahagian yang berjaya sebagai magnitud dalam komuniti dan sugo di witcher: mimpi buruk serigala.

Jason Anthony – Nick Headless / The Sorting Hat

Jason Anthony dengan watak warisan Hogwarts

Nick dan topi penyortiran tanpa kepala disuarakan oleh Jason Anthony yang cemerlang.

Melakukan penghormatan menyuarakan bukan satu tetapi dua watak kegemaran penggemar adalah Jason Anthony, yang memainkan Hat Penyusun Sentient dan Gryffindor House Ghost, hampir tanpa kepala Nick.

Artikel berterusan selepas iklan

Dalam kerjaya yang merangkumi lebih dari dua dekad, Anthony telah terlibat dalam beberapa francais terbesar di sekitar, dari Otter dalam peperangan moden ke Admiral Ozzel di Lego Star Wars. Dia juga muncul sebagai Ron Weasley di Harry Potter: Wizards Unite.

Artikel berterusan selepas iklan

Nicholas Guy Smith – Profesor Eleazar Fig

Profesor Fig Hogwarts Legacy

Nicholas Guy Smith menyuarakan watak Profesor Bijaksana.

Nicholas Guy Smith menyuarakan mentor watak anda, Profesor Fig yang anda jumpai sebaik sahaja anda memulakan permainan.

Nicholas mempunyai banyak kredit untuk namanya dan menyuarakan pelbagai watak dalam Call of Duty: Modern Warfare 2 dan Dead Island Riptide. Dia juga muncul di Fallout 4 dan Star Wars: Battlefront 2.

Alfie Nugent – Sebastian Sallow

Sebastian Sallow dan Anne Hogwarts Legacy

Sebastian Sallow disuarakan oleh Alfie Nugent.

Alfie Nugent adalah suara di sebalik watak Sebastian Sallow yang anda jalankan lebih awal jika anda memilih Slytherin.

Artikel berterusan selepas iklan

Alfie memainkan peranan Sam dalam filem pendek yang dipanggil Piggies dan telah membintangi filem Plaguepits Ciri.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebastian Croft – Suara Pemain 1

Sebastian Croft dengan watak warisan Hogwarts

Sebastian Croft menyuarakan pemain 1 dalam permainan.

Di Hogwarts Legacy, pemain boleh menyesuaikan watak mereka sendiri, sepanjang jalan ke suara. Terdapat dua pilihan suara yang berbeza untuk dipilih, yang pertama dari Star Sebastian Croft yang semakin meningkat.

Dia mungkin paling terkenal dengan penampilannya sebagai Ned Stark muda dalam Musim Enam Game of Thrones HBO. Walau bagaimanapun, dia telah memaparkan ciri -ciri seperti Penny Dreadful, Love, Death & Robots, dan Doom Patrol.

Artikel berterusan selepas iklan

Amelia Gething – Suara Pemain 2

Amerlia Getanya dengan watak warisan Hogwarts

Watak yang boleh dimainkan 2 disuarakan oleh Amelia Gething.

Pilihan Suara Kedua disediakan oleh Amelia Gething, pendatang baru yang telah membuat kesan yang cukup pada skrin kami.

Artikel berterusan selepas iklan

Dia menulis dan membintangi pertunjukan lakaran kompleks Amelia Gething, sebelum bermain Anne Bronte dalam drama biografi, Emily, yang mendapat pencalonan untuk Prestasi Ensemble Terbaik di Anugerah Filem Bebas British.

Di sana anda memilikinya, itu adalah setiap pelakon suara warisan Hogwarts yang menyuarakan watak-watak dalam permainan.

Untuk lebih lanjut mengenai warisan Hogwarts, lihat panduan kami yang lain: