Senarai Lengkap Senjata Terbaik di Tiny Tina S Wonderlands – Odealo, Tiny Tina’s Wonderlands Best Senjata: Cara Meningkatkan Keberuntungan dan Ladang Legendary Farm Awal -permainan | VG247

Tiny Tina’s Wonderlands Best Weapon: Cara Meningkatkan Keberuntungan dan Lagenda Legenda Permainan Awal Permainan

Senarai

Senjata terbaik
Di Tiny Tina’s Wonderlands

Di Tiny Tina’s Wonderlands, anda akan menemui beratus -ratus senjata, termasuk berpuluh -puluh orang legenda. Sekiranya anda berfikir bahawa sudah banyak, marilah kita meniup fikiran anda dengan memberitahu anda bahawa mereka semua datang dengan awalan dan akhiran rawak, jadi ada ribuan kombinasi yang mungkin. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa segala -galanya dalam senjata luas permainan adalah benar -benar rawak. Ramai senjata mempunyai kesan khas khusus yang tidak berubah, tidak kira apa yang dilancarkan (yang paling kuat dari kesan ini sering dijumpai pada senjata legenda). Ya, pengubah yang dihasilkan secara rawak menjadikan senjata lebih kuat, tetapi kesan khas khusus senjata adalah apa yang membuat beberapa senjata menonjol. Untuk mempamerkan kekuatan beberapa kesan ini, kami telah menyediakan senarai senjata legenda Wonderlands Tiny Tiny yang terbaik.

Senarai

Nota PENTING: Because of the random nature of Tiny Tina’s Wonderlands Weapons (they are all randomly generated to some extent as they can receive different prefixes and suffixes when they drop), the exact effects and statistics of the featured weapons may vary from copy to copy. Nilai -nilai yang ditunjukkan di bawah hanyalah contoh dari apa yang anda harapkan dari senjata api yang diterangkan.

Menurut sesetengahnya, ini adalah senapang yang terbaik dalam permainan kerana ia mampu mencincang kumpulan musuh dengan anak panah yang ganas. Sekiranya anda mencari pistol yang hanya dapat memusnahkan kumpulan musuh, jangan cari lebih jauh. Ia menjadi lebih baik jika anda meningkatkan saiz majalahnya. Pemerintahan anak panah mempunyai beberapa kelemahan. Terutamanya, ia sebenarnya agak buruk apabila digunakan pada jarak yang sangat dekat kerana anak panah boleh menyakiti anda dan tidak begitu baik memukul musuh terbang (ini agak tidak penting, terutamanya jika anda membawa senjata sandaran yang dapat mengisi jurang dalam kesalahan anda).

Nota sampingan: Ia menjadi lebih baik jika anda meningkatkan saiz majalahnya.

Nota akhir

Mengambil mana-mana senjata yang disebutkan di atas sepatutnya meningkatkan tahap kuasa anda di Wonderlands Tiny Tina dan membolehkan anda bertani untuk yang berikutnya dengan mudah. Semoga RNG pernah memihak kepada anda, terutamanya semasa rampasan berjalan.

Kami harap anda dapati panduan ini berguna dan bermaklumat. Sekiranya kita terlepas senjata yang patut disebutkan, sila beritahu kami! Juga, kami dengan senang hati akan menerima kritikan yang membina yang akan membantu kami memperbaiki kerja masa depan kami sehingga meninggalkan cadangan anda di bahagian komen di bawah.

Gambar yang digunakan dalam artikel ini adalah harta intelektual Perisian gearbox.

Tiny Tina’s Wonderlands Best Weapon: Cara Meningkatkan Keberuntungan dan Lagenda Legenda Permainan Awal Permainan

Mencari senjata terbaik atau rampasan paling keren adalah separuh daripada keseronokan di Tiny Tina’s Wonderlands, jadi, inilah cara untuk meningkatkan peluang anda!

Panduan oleh Kelsey Raynor Guides Writer
Dikemas kini pada 22 Jun, 2022
Ikuti Tiny Tina’s Wonderlands

Senjata terbaik dan rampasan legenda. Sama ada rampasan mengambil bentuk rujukan Star Wars, atau ia boleh mendorong tong di musuh anda, atau ia hanya mempunyai beberapa statistik S-tier, adalah baik untuk mempunyai sesuatu yang sejuk dan jarang ditunjukkan kepada rakan-rakan anda (dan musuh, saya meneka) semasa bermain Tiny Tina’s Wonderlands.

Lucky Dice adalah item yang boleh ditagih yang akan anda lihat berselerak di seluruh kawasan ajaib. Mereka biasanya tersembunyi di sudut-sudut yang tenang di peta atau di platform di mana lompatan masa yang tepat diperlukan untuk mencapainya, dan ada lebih dari 200 daripadanya untuk mencari.

Ini adalah prestasi yang cukup, tetapi seperti Tiny Tina mengatakan begitu sahaja, ‘semakin banyak dadu, semakin banyak rampasan!’Untuk setiap dadu bertuah yang anda dapati, nasib rampasan anda akan meningkat. Oleh itu, tidak ada tekanan untuk mencari semuanya, tetapi semakin banyak yang anda dapati, semakin tinggi nasib rampasan anda.

Di antara rampasan yang anda akan kerap mengambil di Wonderlands Tiny Tina, pastikan anda mengawasi azimat. Sekiranya anda bernasib baik, terdapat beberapa azimat yang akan meningkatkan keberuntungan anda semasa dipakai. Oleh itu, jika anda ingin menanam barang legenda, mencari dan melengkapkan salah satu daripada ini adalah suatu keharusan.

Bagi mereka yang menghampiri permainan akhir Tiny Tina’s Wonderlands, Loot Luck kemudiannya boleh ditingkatkan dengan menggunakan pangkat mitos dan Chaos Chambers anda.

Cara Dapatkan Barang Legenda Di Tiny Tina’s Wonderlands

Sekarang bahawa anda telah (mudah -mudahan) meluangkan sedikit masa untuk meningkatkan keberuntungan anda di Wonderlands Tiny Tina, usaha seterusnya adalah untuk pergi bertani untuk rampasan.

Sekiranya anda belum menggunakan sebarang kod peralihan, sekarang adalah masa anda untuk berbuat demikian; Kunci Skeleton akan membuka dada yang dipenuhi dengan rampasan yang mengagumkan, dan lebih kerap daripada tidak, beberapa barang legenda juga. Oleh itu, gunakan kod shift setiap kali anda melihatnya tersedia untuk menebus!

Seterusnya, anda ingin mencuba bos pertanian. Bos lebih cenderung untuk menjatuhkan item legenda daripada musuh standard anda, dan ia cukup mudah untuk cuba mengambil satu lagi dan lagi sehingga titisan rampasan legenda yang indah itu.

Ambil Banshee dalam Misal Dankness Misal. Ini adalah salah satu bos terdahulu yang akan anda hadapi di Tiny Tina’s Wonderlands. Sebaik sahaja anda telah mengalahkan mereka dan berjaya menyelesaikan garis pencarian mereka, anda boleh kembali kepada mereka, bunuh mereka lagi, berhenti, dan bunuh mereka lagi. Anda boleh melakukan ini berulang kali sehingga item legenda jatuh, dan ia juga merupakan cara yang cukup baik untuk menanam beberapa XP untuk watak anda semasa anda berada.

Senjata dan wad legenda terbaik di Tiny Tina’s Wonderlands

Terdapat beratus -ratus senjata eksentrik dan tidak masuk akal di Tiny Tina’s Wonderlands, seperti tradisi dengan permainan Borderlands. Dari semua senjata legenda yang ditawarkan, namun, berikut adalah beberapa yang kita rasa menyeronokkan.

Barrelmaker Felicity

Walaupun saya belum mempunyai ejaan ini, itu adalah salah satu yang saya pasti menahan harapan saya mungkin dapat merebut jika saya bernasib baik. The Barrelmaker of Felicity secara harfiah membolehkan anda melepaskan tong di musuh, sambil menangani kerosakan tambahan dan melambatkannya menggunakan fros, menjadikan sasaran yang lebih mudah. Yang ini lebih menyeronokkan daripada apa-apa, tetapi nampaknya mempunyai AOE yang besar, jadi mungkin membuat mantra seperti bom tangan yang menyeronokkan.

Slammin ‘Salmon of Mirith

Senjata huru -hara ini pasti lebih banyak untuk persembahan daripada kerosakan, tetapi siapa yang menggunakan senjata huru -hara mereka yang sering Bagaimanapun? Mengambil penampilan visual ikan, kini anda boleh menampar musuh anda bodoh menggunakan sekeping salmon ini. Untuk menambah, ia juga sangat berkesan terhadap perisai dan menimbulkan status racun pada sasaran anda, jadi ia cukup berguna!

Delugeon

Delugeon adalah senjata berat yang tiba di Tiny Tina’s Wonderlands sebagai sebahagian daripada DLC Penculik Berkelompok. Senjata ini akan menjadikan musuh anda merendam basah, yang baik -baik saja, tetapi digabungkan dengan mod roket Delugeon, kemudian dapat menembak kilat. Kilat yang digabungkan dengan air membawa kepada beberapa kerosakan yang dahsyat, seperti yang telah anda harapkan.

Warden Salvage Maced

Wad ini sangat menyeronokkan untuk mengatasi kerangka yang menjengkelkan yang suka melee anda, dan itu juga Star Wars Easter Egg Telur. Ward akan menangani kerosakan huru -hara kepada musuh yang melee anda, berdasarkan senjata huru -hara anda, dan ia juga mempunyai peluang untuk menyerap peluru musuh sementara juga memberikan sedikit ketahanan terhadap kerosakan kebakaran.

Paip Wizard

Paip Wizard adalah SMG yang lain yang berkuasa, dan ia juga sangat serba boleh. Sebagai keupayaan khas dan unik, SMG boleh membakar bola elemen di musuh. Ini bukan semua, kerana bola ini tidak sesuai dengan senjata, dan sebaliknya akan sesuai dengan apa jua kelemahan musuh anda. Jadi, jika anda menangani kumpulan makhluk yang berbeza -beza dengan kelemahan yang berbeza, seperti rangka dan shrooms, smg ini akan datang dalam klac.

Wayar hidup

Live Wire sudah pasti salah satu yang terbaik, jika bukan SMG terbaik di Tiny Tina’s Wonderlands. Senjata api menyalakan kilat di musuh anda dan benar -benar membungkus pukulan, mencair melalui perisai musuh tanpa ragu -ragu. Di samping itu, serangan kilat akan mengikat musuh bersama. Oleh itu, menembak pada satu sasaran sebenarnya boleh mengeluarkan tiga. Dengan SMG ini, perusuh tidak ada kerja sama sekali.

Ruby juga terlalu banyak

Dengan legenda ini, yang jujur ​​pistol untuk menamatkan semua pistol, anda boleh melepaskan tiga peluru pada satu masa dan mengeluarkan perusuh dengan cepat. Di samping itu, peluru yang dipecat dari itu akan menangani kerosakan selama lima saat, jadi kerosakan masih ditangani semasa anda memuat semula atau menukar senjata. Ia juga mengembalikan kesihatan anda semasa anda menghadapi kerosakan, yang cukup kemas dan memandangkan ia selalu menangani kerosakan!

Kek biru

Kek biru adalah senjata mesti ada untuk peminat Borderlands 3. Ini adalah senjata Yellowcake dari permainan ketiga dalam siri Borderlands, dan akan melancarkan satu peluru yang pecah menjadi beberapa yang lebih kecil setelah dipecat. Sebagai pelancar roket, Blue Cake sangat kuat.

Untuk lebih lanjut mengenai Tiny Tina’s Wonderlands, lihat panduan kami untuk kelas permulaan dan kombinasi kelas yang terbaik.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Permainan 2K mengikuti
 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Fantasi Ikut
 • Gearbox Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Penembak Ikut
 • Tiny Tina’s Wonderlands Ikuti
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 8 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

Keghairahan Kelsey untuk permainan bermula dengan Resident Evil, dan agak sukar untuk membuat mereka menutup permainan seram sejak. Ketika mereka tidak menghilangkan ketakutan baru atau menghidupkan pembatalan bukit -bukit senyap, mereka sering dapat ditemui di atas Pokémon dan Kirby yang comel, atau sangat rata -rata di FPS Games.