? | Senapang patah kertas batu

Senarai Tahap Kelas Diablo Immortal: yang merupakan kelas terbaik di Diablo Immortal

Ini adalah kelas yang sangat reaktif yang memerlukan tujuan, kombo, dan fokus. Ini bukan mesin serangan automatik, dan kekurangan pertahanan bermakna anda akan cepat binasa jika anda tidak memberi perhatian. .

Diablo Watak Abadi akan berperang

Sekiranya anda akhirnya memulakan permainan dan anda bergelut dengan apa yang paling sesuai untuk anda, kami Senarai Tier Diablo Abadi harus menolong anda. . Sekiranya anda ingin menjadi yang terbaik, semuanya bermula dengan keputusan pertama itu.

. Ada yang mempunyai kekuatan yang sangat berbeza, jadi patut memberi perhatian kepada apa yang berfungsi untuk kelas anda dan benar -benar tenggelam beberapa waktu.

Sekiranya anda memerlukan sedikit nasihat, mungkin binaan Necromancer Diablo Immortal kami dapat membantu anda. Sekiranya anda tidak berminat dengan itu, mungkin tentera salib kami membina, membina barbar, membina wizard, pemburu setan, dan pembina biarawan akan berfungsi untuk anda.

Diablo Tahap Tahap Abadi – Kelas Terbaik untuk PVE

.

  • Lihat:Diablo Immortal YouTuber tidak dapat mencari sebarang perlawanan selepas menghabiskan £ 100k pada permainan

Perkara seperti kerosakan, kemudahan penggunaan, fleksibiliti, ketahanan, utiliti, dan faktor keseronokan umum semuanya memainkan peranan dalam panggilan akhir di sini. .

. . Selagi anda tidak kehilangan tumpuan, anda akan bersenang -senang bermain barbar di Diablo Immortal.

Pemburu syaitan

The Demon Hunter mengambil sedikit masa untuk bangun untuk mempercepatkan, tetapi akhirnya menjadi salah satu kelas DPS terbaik di Diablo Immortal sebaik sahaja anda dibina dan bersedia untuk pergi. Pilihan Mobiliti Slimnya pada awal menyakiti faktor keseronokan keseluruhan, tetapi berpegang dengan ini, dan anda akan dapati kelas dengan pilihan serangan kawasan pepejal, DP sasaran tunggal yang mengagumkan, dan beberapa kebiasaan kecil yang menyeronokkan dengan perkara-perkara seperti penjaga.

Necromancer

Mengambil isyarat dari lelaran Diablo 3, nekromancer adalah mesin pembunuhan – selagi terdapat banyak badan untuk memanfaatkan.

.

  • Diablo abadi YouTuber yang menghabiskan £ 100k dan tidak dapat mencari pertandingan menerima respons dari Blizzard

Ketika datang ke bos, binaan anda dapat menahan anda. Anda biasanya perlu memilih satu strategi atau yang lain. Sekiranya anda menyukai keseronokan mayat yang meletup, anda mungkin akan bosan dengan pergaduhan bos.

Dalam fikiran yang betul, penyihir boleh menjadi kekuatan yang benar untuk diperhitungkan. .

. . .

. Berlari di atas kuda untuk mengumpulkan sasaran adalah menyeronokkan, seperti menampar mereka dengan bakat yang besar, tetapi pada peringkat kemudian, Tentara Salib menjadi jenis untuk menurunkan jadual kerosakan dalam pertempuran bos.

Dalam permainan kumpulan, tugasnya adalah tangki barisan hadapan yang pertama kali menyemak sudut -sudut tersebut sebelum habis dengan tiga dozen syaitan yang bersedia untuk dibakar. Sekali lagi, ia menyeronokkan untuk seketika, tetapi tumpuan tentera salib terhadap utiliti pertahanan dan kemahiran kawasan menjadikannya sedikit membosankan untuk bermain dalam senario endgame.

Di bahagian bawah laras adalah biarawan yang rendah. Beyond tidak pernah melihat terima kasih yang sejuk kerana kekurangan senjata umumnya, The Monk kembali ke Negeri Diablo 3 yang tidak pernah benar -benar benar -benar cemerlang dalam mana -mana satu bidang untuk benar -benar menonjol.

Ia mempunyai sokongan yang baik untuk kumpulan yang memerlukannya, lestari yang baik, dan banyak kawasan dan kebolehan sasaran tunggal, tetapi pendekatan jack-of-all-trades ini meninggalkannya tanpa tumpuan yang tepat.

Senarai Tier Diablo Immortal ini jauh lebih subjektif daripada jadual kedudukan PVE dan sangat tertakluk kepada perubahan, tetapi ia masih merupakan titik permulaan yang baik untuk sesiapa sahaja yang ingin membuat penyok awal di PVP. Ia menggunakan maklumat yang dikumpulkan dari bangunan awal permainan dan pengalaman yang sangat ringan. Hanya sedar.

Dan itu sahaja yang dikatakan mengenai keadaan senarai peringkat diablo abadi sekarang. Sekali lagi, senarai peringkat pvp adalah Barebones pada masa ini, tetapi ia adalah titik permulaan yang baik bagi mereka yang mempunyai mata yang kompetitif. .

.

. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. . Mencari produk tertentu? ..UK / Stockinformer..

?

Enam kelas yang terdapat di pelancaran di Diablo Immortal: Barbarian, Crusader, Necromancer, Wizard, Demon Hunter, dan Monk

Ingin mengetahui kelas terbaik di Diablo Immortal? . Walau bagaimanapun, mereka yang bertujuan untuk papan pendahulu tertinggi dan kecekapan yang lebih tinggi ketika membunuh syaitan akan ingin mengetahui kelas terbaik di Diablo Immortal.

Dalam panduan ini, kami menyediakan senarai peringkat kelas Diablo Immortal yang penuh untuk menunjukkan kepada anda kelas terbaik di Diablo Immortal. .

Necromancer – Kelas Terbaik di Diablo Immortal

Necromancer adalah kastor hibrid dan summoner yang menggunakan minions untuk melakukan kerja kotornya. Jika anda memainkan versi Diablo 2 atau 3 kelas ini, anda akan menemui banyak kawan lama, termasuk pelbagai kerangka dan golem yang dipanggil. Necromancer juga menggunakan pelbagai mantra maut seperti letupan mayat klasik untuk memusnahkan musuh dari jauh. Kelas boleh memberi tumpuan kepada saman, mantra, atau campuran kedua -duanya, menjadikannya fleksibel unik. .

Kekuatan sebenar Necromancer terletak pada ledakan minions dan mayatnya. Mempunyai minions di pelupusan anda menjadikan gaya playstyle yang lancar, selamat, dan penuh minion mempunyai kerosakan sasaran tunggal yang hebat. . Necromancer baik dalam setiap situasi di atas menjadi salah satu kelas paling mudah untuk dimainkan, menjadikannya kelas sehari terbaik di Diablo Immortal.

Teratas papan pendahulu dengan panduan kami untuk membina necromancer abadi yang terbaik!

Pemburu syaitan

. . Pemain MOBA Mencari Pengalaman Beralih Berjalan juga akan terasa tepat di rumah, melangkah di sekitar medan perang sebelum melepaskan anak panah pada musuh.

Demon Hunter tidak akan bertahan lama dalam huru -hara walaupun dan bergantung pada kemahiran pergerakan untuk bertahan. Walau bagaimanapun, ia mempunyai pergerakan elit, jadi tidak akan menjadi masalah. Demon Hunter juga mempunyai output kerosakan sasaran tunggal terbaik di Diablo Immortal sekarang, membuat untuk meratakan lancar dan peranan yang jelas dalam permainan parti.

.

Diablo Immortal: Kelas A-Tier

Kelas A-Tier kami semua berkongsi kerosakan AOE yang hebat dan kelajuan yang jelas. Begitu juga bahawa kelas S-tier juga mempunyai kelajuan yang jelas digabungkan dengan kerosakan sasaran yang lebih baik. Kelas-kelas ini masih sangat baik, dan kekurangan sasaran mereka kurang ketara ketika bermain dengan kumpulan.

Kelas Wizard di Diablo Immortal

. Wizards Wield Elemental and Arcane Magic untuk meniup pek raksasa dan tetap mudah alih dengan mantra teleport tandatangan. . Anda mungkin mahu mengikat perusuh sedikit untuk mengumpulkannya, tetapi apabila anda melakukan penyihir dapat menguapnya dalam sekejap.

Wizard sangat licin tetapi kerosakan AOE tidak dapat ditandingi. Kelas ini sangat bergantung. .

Api hujan di musuh anda dengan panduan kami untuk membina wizard abadi yang terbaik!

Kelas Tentara Salib di Diablo Immortal

Tentara Salib

Penambahan DLC dari pengembangan Souls Reaper of Souls Diablo 3, Tentara Salib kembali untuk membersihkan Sanctuary sekali lagi. Tentara Salib adalah pemodenan Paladin Diablo 2, yang menggunakan gabungan serangan senjata huru -hara dan sihir suci untuk mengalahkan musuh. Seperti pendahulunya, The Diablo Immortal Crusader akan bergantung pada penggemar dan debuffs untuk menguasai diri dan rakan sepasukan mereka melalui pertemuan.

Kelas ini mempunyai bidang kesan yang sangat baik dan kebolehan kawalan orang ramai, dan dengan mudah boleh meletupkan neraka neraka. Walau bagaimanapun, Tentara Salib mempunyai kerosakan sasaran tunggal yang agak buruk, dan cooldowns yang panjang bermakna anda akan menyerang secara automatik. Itu menjadikan solo menyentuh sedikit slog, tetapi Tentara Salib benar -benar cemerlang dalam permainan kumpulan. Setiap kumpulan RAID akan menginginkan Tentara Salib untuk mengalahkan mereka untuk pergaduhan bos.

Ketahui cara mendorong diri dan pasukan anda ke peringkat seterusnya dengan panduan kami untuk membina Tentara Salib Diablo Immortal.

Kelas Barbarian di Diablo Immortal

Barbarian

The Barbarian adalah mainstay Diablo dan kembali untuk melawan legiun neraka sekali lagi di Diablo Immortal. Sekiranya anda mahukan watak dan senjata terbesar, paling buruk di Diablo Immortal, Barbarian adalah kelas untuk anda. Barbarians hanya mempunyai satu perkara di fikiran mereka, dan ia menyelam terus ke dalam pergaduhan untuk mula berayun. Ini adalah kelas penyerang huru -hara yang murni yang sesuai untuk mereka yang lebih suka berjuang dekat dan peribadi.

Barbarians mempunyai kerosakan aoe yang hebat, tetapi seperti Tentara Salib mereka berjuang sedikit vs bos awal. Mereka juga mempunyai kurang utiliti, menjadikan Mellee Playstyle lebih berbahaya. Barbarian masih merupakan kelas yang sangat baik yang akan dialu -alukan dalam mana -mana kumpulan, tetapi ia tidak akan bermain dengan lancar sebagai peringkat teratas pada hari pertama.

Sebaik sahaja anda mengumpulkan beberapa gear, Barbarian adalah salah satu kelas terpantas dalam permainan. .

Diablo Immortal: Kelas B-Tier

. Kelas ini mempunyai abilties sokongan murni terbaik dalam permainan, dan akan bersinar dalam kumpulan permainan lewat. Ia hanya kelihatan lebih perlahan daripada yang lain dalam permainan solo, jadi mungkin anda lebih lama untuk menanam gear legenda yang anda perlukan untuk mendorong kesukaran neraka yang lebih tinggi.

Kelas Monk di Diablo Immortal

Biarawan

Biarawan itu kembali dari Diablo 3 dan bersedia untuk membawa senjata baru ke pergaduhan. . Monk Packs Utiliti dan Kawalan Orang ramai yang serupa, tetapi menggantikan senjata berat Crusader dan perisai dengan pertempuran tangan yang cepat. Ini adalah satu lagi kelas yang sangat mudah alih dan bergantung pada pergerakan itu untuk mengelakkan kerosakan pada huru -hara. Sekiranya anda menikmati main -main yang melee tetapi lebih suka zip di sekitar duduk diam dan tangki, biarawan itu adalah untuk anda.

Seperti Tentara Salib, Monk mempunyai banyak utiliti. Kelas ini mempunyai pergerakan setanding dengan Demon Hunter, serta pelbagai kebolehan melindungi yang membantu rakan sepasukan bertahan. . Monk adalah kelas lain yang cemerlang dalam kandungan kumpulan, tetapi mungkin merasa agak lambat ketika terbang solo. . . . Ketahui cara memanfaatkan huru -hara dan kelajuan biarawan dengan panduan kami untuk membina biksu terbaik di Diablo Immortal.

. Ini masih akan menjadi pilihan dalam Diablo Immortal, tetapi anda juga dapat menukar kelas anda. Ini bermakna anda boleh membuat satu watak dan beralih antara kelas, dengan satu kaveat – anda hanya boleh menukar kelas sekali setiap 7 hari.

Untuk menukar kelas anda di Diablo Immortal, anda mesti Kepala ke Basilika Selynne di Westmarch setelah mencapai tahap 35. Sebaik sahaja anda tiba, berinteraksi dengan . Setelah menukar kelas anda, anda secara automatik akan menerima satu set gear untuk kelas baru anda. Anda juga akan mengekalkan stash dan kemajuan anda pada pelbagai aktiviti endgame, termasuk tahap paragon, sistem meratakan endgame yang boleh anda gunakan melabur dalam pokok kemahiran untuk mendapatkan pelbagai stat meningkat.

Itulah Rundown dari semua enam kelas pelancaran di Diablo Immortal! Sekiranya anda telah memilih kelas anda dan sudah bersedia untuk bertani, kami mendapat panduan untuk sistem puncak dan legenda yang legenda. . Balut kempen lebih cepat dan sampai ke Endgame dengan panduan kami untuk meratakan cepat di Diablo Immortal!

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

.