Semua Watak Rahsia – Panduan Survivor Vampire – IGN, Vampire Survivors Watak Unlock Guide – Polygon

Cara Membuka Kunci Semua Karakter dalam Survivor Vampire

Setiap watak dalam Survivor Vampire Mempunyai keperluan khusus yang perlu anda temui sebelum anda dapat membuka kunci mereka, biasanya dipaparkan di bahagian “Unlocks” menu permainan. Walau bagaimanapun, watak -watak rahsia mempunyai prasyarat mereka tersembunyi.

Semua watak rahsia

Kebanyakannya Lebih 25 watak yang boleh dimainkan Di Vampire Survivors boleh dikunci dengan melengkapkan pencapaian yang sama yang disenaraikan dalam tab “Unlocks” permainan, namun segelintir watak khas hanya boleh dikunci dengan memenuhi keperluan tersembunyi mereka. Watak-watak rahsia ini dilengkapi dengan senjata dan atribut permulaan yang unik, yang cepat menjadikan mereka beberapa watak yang paling mengasyik.

Panduan ini akan mengenal pasti semua watak rahsia dalam survivor vampire, seperti kemas kini 0.6.1, menggariskan bagaimana anda boleh membuka kunci masing -masing, dan memberikan beberapa nota ringkas mengenai setiap watak.

Red Death.png

Teruskan membaca atau klik pada mana -mana pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai watak rahsia tertentu:

 • Exdash | Cara membuka kunci exdash
 • Toastie | Cara membuka kunci toastie
  • The Stalker | Tenggelam
  • Kematian Putih

  Exdash exiviiq

  Exdash.png

  Exdash’s Memulakan senjata adalah sayap kayu hitam Dan sebagai keterangan rasmi Exdash dengan tepat membaca, “Sekurang -kurangnya mereka bernasib baik”. Statistik Exdash jauh dari ideal kerana dia melihat penurunan dalam pelbagai kategori statistik termasuk hit utama kepada beliau Kesihatan maks dan Kelajuan peluru. Walaupun banyaknya, Exdash tidak sepenuhnya berguna nasib tinggi Meningkatkan kadar sumber cahaya, meningkatkan kemungkinan pendaratan hits kritikal, dan banyak lagi.

  Membuka kunci Exdash juga merupakan prasyarat untuk membuka adik-beradiknya yang tidak disengajakan, Toastie.

  Exdash memulakan statistik
  Kategori Statistik asas
  Kesihatan maks 77 (-23)
  Bergerak -10%
  Mungkin -10%
  Kelajuan
  Tempoh -10%
  Kawasan -10%
  Cooldown +10%
  Nasib +100%

  Cara membuka kunci exdash

  Untuk membuka kunci Exdash, anda perlu menaip urutan, “X-X1VIIQ” semasa di Survivor Vampire Menu utama. Ini mungkin mengambil beberapa percubaan untuk diselesaikan, tetapi apabila ditaip dengan betul dan pada kadar yang stabil, anda akan mendengar kesan bunyi untuk memberitahu anda bahawa anda telah berjaya membuka kunci exdash. Exdash kini akan muncul di skrin pemilihan watak anda dan anda tidak perlu menghabiskan duit syiling untuk menjadikannya dimainkan.

  x-x1viiq“Di menu utama.

  Toastie

  Toastie Unlock.png

  Senjata permulaan Toastie adalah peachone dan statistik asas mereka memberi mereka sedikit 1 hp untuk memulakan setiap pusingan. Tetapi jika anda berjaya mendapatkan watak rapuh ini + Perisai menendang pada tahap masa lalu 200.

  Seperti Exdash, Toastie melihat banyak peningkatan kerana statistik nasibnya yang tinggi.

  Toastie memulakan statistik
  Kategori Statistik asas
  Kesihatan maks 1 (-99)
  Bergerak +20%
  Mungkin -10%
  Kelajuan -50%
  Tempoh -10%
  Kawasan
  Cooldown +10%
  Nasib +100%

  Cara membuka kunci toastie

  Sebelum anda mengikuti mana -mana langkah di bawah, perhatikan bahawa Anda mesti membuka kunci Exdash sebelum membuka kunci Toastie. Melengkapkan semua langkah ini sebelum membuka kunci Exdash akan menjadi usaha yang sia -sia dan ia akan gagal membuka kunci watak ini. Untuk membuka kunci toastie anda mesti Kekalahan sama ada penguntit atau tenggelam, Kedua -dua musuh ini berbeza dengan variasi kematian berwarna yang hanya akan muncul pada beberapa peta.

  Sejurus selepas mengalahkan Stalker atau tenggelam, Toastie akan muncul secara ringkas di sudut kanan bawah skrin anda dan anda perlu Tekan kekunci anak panah bawah dan masukkan kekunci sebelum daun toastie. Pastikan anda mempersiapkan diri untuk menekan kekunci ini sebagai toastie hanya muncul untuk detik terpencil yang sukar untuk dipukul terutama jika anda menggunakan pentagram yang dapat menghapuskan penguntit pada bila -bila masa.

  Stalker dan tenggelam adalah musuh khas yang hanya dapat dikalahkan dalam beberapa cara yang unik kerana mereka tidak dapat diserang hampir semua senjata anda. .

  The Stalker

  Toastie1.png

  Stalker adalah Varian hijau kematian yang hanya akan muncul di peringkat, Tumbuhan tenusu dan zon tulang. Tetapi hanya kerana anda memuatkan kedua -dua peringkat ini tidak semestinya bermakna anda dijamin menghadapi penguntit. Di loji tenusu, penguntit mempunyai pemijahan pada permulaan larian anda dan a Peluang 30% pemijahan di Tanda 8 minit dan juga Tanda 12 minit. Sekiranya jam melepasi tanda 12 minit dan penipu tidak dapat dilihat, mereka tidak akan muncul di mana-mana titik lain sehingga berasa bebas untuk meninggalkan larian anda dan cuba lagi.

  Kerana ketidakpastian ini, pilihan yang lebih baik adalah untuk mengambil stalker di peringkat zon tulang, di mana penuai suram hijau akan bertelur pada tanda 10 minit 100% masa.

  Stalker hanya boleh dibunuh oleh pentagram, bulan cantik, Koridor Infinite, dan Senjata, oleh item rampasan lantai rosario, atau oleh minecarts yang tersebar di seluruh panggung tumbuhan tenusu (satu hit). Sekiranya anda mengambil masa lebih lama daripada beberapa minit untuk membunuh penguntit, mereka akan hilang dan mereka tidak akan memberi respon kali kedua Walaupun mereka bertelur awal dalam pusingan.

  Tenggelam

  The drowner.png

  Tenggelam adalah varian biru kematian yang hanya akan muncul di peringkat, Menara Gallo dan Zon Tulang. Tanda 25 minit Tetapi jika anda tidak melihatnya, jangan ragu untuk menetapkan semula larian anda kerana walaupun tenggelam akan menyertai pergaduhan di Tanda 30 minit, mereka tidak dapat dikalahkan pada masa ini. Sementara itu, tenggelam akan sentiasa bertelur di Tanda 20 minit di zon tulang.

  Seperti namanya, tenggelam disertai dengan peningkatan perairan yang mengisi dari bahagian bawah panggung. Sekiranya air naik untuk bertemu dengan anda, ia akan menimbulkan 20 kerosakan setiap tanda.

  Tenggelam hanya dapat dikalahkan oleh item pengambilan rosario atau bulan cantik, Koridor Infinite, dan Kafan Crimson . Tidak seperti rakan sejawatannya yang hijau, tenggelam tidak akan dihapuskan oleh pentagram.

  Boon Marrabbio

  Boon Marrabbio.png

  Senjata permulaan Marrabbio adalah evolusi Seribu kelebihan, Tetapi ia dilengkapi dengan sentuhan yang unik kerana kelajuan peluru permulaan Marrabbio yang sangat rendah. Marrabbio’s Thousand Edge pada mulanya menembak ke arah yang bertentangan tetapi ini dapat diubah dengan meningkatkan statistik kelajuan peluru anda sama ada dalam permainan atau dengan membeli Kelajuan powerups. Kerana Marrabbio mempunyai nerf ketamakan yang ketara, elakkan menggunakan watak ini jika anda ingin menyelesaikan pencapaian duit syiling.

  Marrabbio memulakan statistik
  Kategori Statistik asas
  Kesihatan maks 120 (+20)
  Bergerak +
  +20%
  Kelajuan
  Ketamakan -80%
  Kutukan +10%

  Cara membuka kunci marrabbio

  Marrabbio Pies.png

  Untuk membuka kunci Marrabbio, muatkan ke dalam Mad Forest dan kumpulkan Barang pummarola dan tengkorak o’maniac. Nampaknya tidak penting sama ada barang -barang ini dikumpulkan sebagai rompakan lantai atau sebagai pilihan tahap, tetapi kerana mereka boleh kelihatan jarang di skrin tahap ke atas, anda harus membuat jalan ke arah item ini dengan menggunakan peta Milky Way Relic sebagai panduan.

  Setelah anda mengumpulkan kedua -dua item, . Ikuti dan memakan pai dan mereka akan membawa anda ke kuadran tertentu peta di mana bos bayangan akan menunggu untuk membawa anda.

  .

  Mengalahkan bos bayangan dan anda akan mendengar kesan bunyi untuk menunjukkan bahawa anda telah membuka kunci marrabbio dan Anda boleh membelinya untuk 1665 syiling setiap kali anda kembali ke skrin pemilihan watak.

  Leda

  Leda.png

  Leda adalah salah satu daripada dua bos yang menjadi watak yang boleh dimainkan selepas anda mengalahkan mereka. Senjata permulaan Leda adalah Tongkat suci, Dan walaupun dibatasi oleh Movespeed mereka, Leda membungkus pukulan dan mempunyai rangsangan perisai yang ketara.

  Leda Memulakan Statistik
  Kategori
  Kesihatan maks 100
  Perisai +5
  Bergerak -20%
  Mungkin +100%
  Kawasan +10%
  Cooldown -10%
  Ketamakan -80%

  Cara Membuka Leda

  Leda2.png

  Untuk membuka kunci Leda, beban ke panggung menara Gallo dan mengalahkan Leda.

  . Semasa anda berhampiran lokasi bertelur Leda, panggung akan menjadi lebih gelap dan lebih gelap sehingga penglihatan anda dikurangkan secara drastik. .

  Berhati -hati untuk tidak melangkah ke perangkap lantai semasa berjalan dalam kegelapan.

  Topeng kematian merah

  Red Death1.png

  Senjata permulaan kematian merah adalah Lingkaran Kematian, Mereka setakat ini watak paling tangki dalam permainan, dan mereka juga mempunyai movespeed tertinggi. .

  Statistik asas
  Kesihatan maks 255 (+155)
  Bergerak +
  +20%

  Cara Membuka Kunci Kematian Merah

  Kematian merah boleh dikunci dengan mengalahkan mereka pada akhir pusingan.

  . Pilihan yang paling boleh dipercayai adalah boleh dikatakan gabungan koridor tak terhingga dan kain kafan merah. Kafan Crimson yang sangat mengurangkan output kerosakan yang tidak dapat disembuhkan oleh kematian merah. .

  Namun, jika anda memasangkan senjata yang sangat kuat ini dengan beberapa kebangkitan dan beban kerosakan yang tinggi, anda sepatutnya dapat mengambil kematian merah. Walaupun senjata awalnya bukan yang terbaik, anda juga boleh mempertimbangkan menggunakan Krochi ketika cuba mengalahkan kematian merah sejak pasifnya memberikannya kebangkitan percuma.

  Sekali lagi, terdapat pelbagai beban yang dapat mengalahkan Kematian Merah sehingga jangan mengehadkan kreativiti anda dan pertimbangkan pilihan berikut sebelum anda memasuki larian anda:

  • Crimson Kafan + Lancet Jam Tinggi (Tidak Dibuang) + Kebangkitan
  • Clerici + RuneTracer di perpustakaan bertatahkan

  Cara Membuka Kunci Semua Karakter dalam Survivor Vampire

  Kelawar di sekeliling seseorang di lapangan

  Di dalam ini Survivor Vampire Panduan Buka Kunci Karakter, kami akan menerangkan bagaimana untuk mengakses setiap watak yang boleh dimainkan dalam permainan, termasuk Rahsia.

  Setiap watak dalam Survivor Vampire Mempunyai keperluan khusus yang perlu anda temui sebelum anda dapat membuka kunci mereka, biasanya dipaparkan di bahagian “Unlocks” menu permainan. Walau bagaimanapun, watak -watak rahsia mempunyai prasyarat mereka tersembunyi.

  Panduan ini mengumpul semua keperluan buka kunci untuk setiap watak, rahsia atau sebaliknya, serta kebolehan khas mereka dan memulakan senjata.

  Watak Survivor Vampire Unlocks

  Di luar empat watak permulaan di Survivor Vampire, Setiap watak biasa dikaitkan dengan pencapaian stim dan nod buka kunci dalam menu buka kunci. Tidak seperti rakan niaga biasa mereka, watak rahsia tidak mempunyai pencapaian atau nod yang berkaitan, jadi anda memerlukan panduan seperti ini untuk mengetahui jika anda mempunyai semuanya.

  Sebaik sahaja anda membuka kunci a Survivor Vampire watak, siluet mereka akan muncul di skrin pilih watak anda pada kali anda memulakan larian. Walau bagaimanapun, anda perlu membeli watak baru dengan emas jika anda sebenarnya mahu bermain seperti mereka.

  Berikut adalah semua keperluan dan kebolehan untuk masing -masing Vampire Survivor watak seperti patch 0.5.205.

  Watak Survivor Vampire Unlocks

  Watak Memulakan senjata Kemampuan
  Watak Kaedah buka kunci Memulakan senjata Kemampuan
  Antonio N/a Cambuk Keuntungan 10% lebih banyak kerosakan setiap 10 tahap (max +50%)
  Imelda N/a Tongkat sihir Keuntungan 10% lebih banyak pengalaman setiap 5 levles (max +30%)
  Pasqualina N/a RuneTracer Projektil mendapat 10% lebih cepat setiap 5 tahap (max +30%)
  Gennaro N/a Pisau Projektil tetap +1 (semua senjata)
  Arca Dapatkan tongkat api ke tahap 4 Tongkat api Senjata cooldown dikurangkan sebanyak 5% setiap 10 tahap (max -15%)
  Porta Dapatkan cincin kilat ke tahap 4 Cincin kilat Kawasan tetap +30%, bermula dengan bonus cooldown sementara
  Lama Bertahan 20 minit dengan kutukan sekurang -kurangnya 10% Kapak Keuntungan +5% mungkin, kelajuan pergerakan, dan kutukan setiap 10 peringkat (max +20%)
  Poe Dapatkan bawang putih ke tahap 7 Bawang putih Kekal +25% jejari pickup dan -30 kesihatan maksimum
  Clarici Pulihkan sejumlah 1000 hp Santa Water Kekal +0.5 HP Regen dan +50 Max Health, bermula dengan bonus kawasan sementara
  Dommario Dapatkan 5000 Couns dalam satu larian Raja Alkitab Tempoh dan kelajuan tetap +40%, kelajuan bergerak -40%
  Krochi Mengalahkan sejumlah 100000 musuh Menyeberang Bermula dengan 1 kebangkitan, keuntungan 1 lagi kebangkitan pada tahap 33
  Christine Dapatkan pentagram ke tahap 7 Pentagram Bermula dengan 1 tahap tambahan
  Pugnala Cari dan buka keranda di hutan gila Phiera der Tuphello Keuntungan +1% mungkin setiap peringkat
  Giovanna Cari dan buka keranda di Perpustakaan Inliad Gatti Amari Keuntungan +kelajuan peluru 1% setiap peringkat
  Poppea Cari dan buka keranda di kilang tenusu Song of Mana Keuntungan +1% tempoh setiap peringkat
  Concetta Cari dan buka keranda di Menara Gallo Shadow Pinion
  Mortaccio Mengalahkan sejumlah 3000 rangka Tulang Mendapat lebih banyak projektil setiap 20 tahap (max +3)
  Cavallo Mengalahkan sejumlah 3000 kepala singa bom ceri Mendapat lebih banyak projektil setiap 20 tahap (max +3)
  Ramba Mengalahkan sejumlah 3000 elemen susu Carrello Mendapat lebih banyak projektil setiap 20 tahap (max +3)
  O’Sole Mengalahkan sejumlah 3000 udang naga Debu celestial Mendapat lebih banyak projektil setiap 20 tahap (max +3)
  Exdash exiviiq Sayap Ebony Statistik miskin, cooldown bonus, nasib tinggi
  Toastie Mengalahkan penguntit atau tenggelam setelah membuka kunci exdash. Statistik miskin, kelajuan pergerakan bonus, cooldown bonus, nasib tinggi
  Topeng kematian merah Membunuh kematian Lingkaran Kematian Kesihatan bonus, kelajuan pergerakan, dan mungkin
  Leda Mengalahkan bos di menara gallo dengan turun secara berterusan Tongkat suci Bonus Armor, Might, and Area. Mengurangkan kelajuan cooldown dan pergerakan