Semua watak Disney Dreamlight Valley dan bagaimana untuk mendapatkannya | GamesRadar, Disney Dreamlight Valley Watak, termasuk semua watak masa depan dan semasa |

Senarai watak Disney Dreamlight Valley, termasuk semua watak masa depan dan semasa

.

Semua watak Disney Dreamlight Valley dan bagaimana untuk mendapatkannya

Watak -watak Disney Dreamlight Valley akan datang untuk tinggal di kampung anda sendiri jika anda boleh memujuk mereka untuk meninggalkan alam mereka atau bertemu dengan mereka melalui pencarian cerita. Pada masa ini terdapat 21 wira dan penjahat dari semua jenis filem Disney dan Pixar yang terdapat di Lembah Anda – dari Mickey Mouse dan Goofy, ke Scar, Buzz Lightyear, dan Wall -E. Anda boleh bergaul dengan mana -mana penduduk kampung anda, meningkatkan tahap persahabatan anda untuk membuka kunci barang -barang Disney Dreamlight Valley eksklusif, dan dapatkannya untuk membantu anda mengumpulkan sumber tambahan juga. Berikut adalah semua watak Disney yang boleh anda dapatkan di Disney Dreamlight Valley dan bagaimana untuk mendapatkan mereka tinggal bersama anda.

Cara Mendapatkan Watak Tinggal Di Lembah Dreamlight Disney Anda

. Anda juga memerlukan banyak Dreamlight untuk membiayai semua alam dan bioma kampung baru yang mengandungi watak -watak baru dan Disney Dreamlight Valley Star Coins untuk membeli rumah -rumah yang diperlukan oleh penduduk kampung:

Pencarian cerita dan persahabatan: Beberapa watak akan kembali ke Dreamlight Valley sebagai sebahagian daripada pencarian cerita yang menyeluruh atau melalui pencarian persahabatan dari watak -watak tertentu. Minnie Mouse boleh menjadi penduduk kampung dengan melengkapkan Persahabatan Mickey Mouse’s Questline, contohnya.

Alam: Buka kunci alam di Istana Dream menggunakan Dreamlight di Disney Dreamlight Valley. Setiap alam yang anda lawati akan bertemakan di sekitar filem Disney tertentu dan akan mengandungi sekurang -kurangnya satu watak yang relevan. Bercakap dengan watak dan lengkapkan apa -apa pencarian yang mereka tawarkan untuk mendapatkan mereka untuk menyertai anda di Dreamlight Valley.

. Yang sudah tinggal di dalamnya. Sebagai contoh, Goofy tinggal di padang rumput yang aman yang hanya boleh diakses sebaik sahaja anda mempunyai pickaxe.

Setiap watak Lembah Dreamlight Disney

Disney Dreamlight Valley Emeralds

Berikut adalah semua watak Disney yang kami dapati setakat ini di Disney Dreamlight Valley. Kami juga memasukkan sedikit maklumat untuk setiap watak pada langkah yang perlu anda ambil untuk mendapatkan mereka untuk menyertai lembah anda, seperti pencarian yang anda perlukan untuk menyelesaikan atau kawasan yang anda perlukan untuk membuka kunci. Kami akan menambah watak -watak kepada panduan ini ketika kami membuka kunci mereka, tetapi terdapat banyak penduduk Disney yang telah diturunkan melalui karya seni dan klip video dan memuatkan skrin:

 • Merlin: Watak pertama yang anda temui di Disney Dreamlight Valley.
 • Mickey Mouse: Tinggal di rumah yang bertentangan dengan anda di plaza. . The Next Quest Mickey, yang dipanggil “Foodception”, memperkenalkan anda untuk memasak dan Disney Dreamlight Valley Resipi.
 • Berdiri di luar kedainya yang hancur berhampiran pusat plaza. Bercakap dengannya untuk memulakan usaha “Membuat Cents of Things” yang mendorong anda untuk bercakap dengan bodoh.
 • Goofy: Selepas anda mendapat alat Royal Pickaxe, pecahkan batu -batu yang menyekat jalan anda ke padang rumput yang aman dan masuk ke dalam rumah kira -kira di tengah -tengah kawasan untuk mencari bodoh. Anda juga boleh menemui batang memancing yang rosak di kolam dan mesti membawanya ke Goofy untuk mendapatkan batang penangkapan ikan diraja.
 • Dinding-e: Buka kunci dunia dinding di Istana Dream dan selesaikan usaha untuk membawa Wall-e kembali ke Dreamlight Valley. Wall-e cenderung ke tamannya sendiri yang boleh anda tingkatkan dan menuai tanaman dari.
 • Moana: .
 • Setelah membawa Moana kembali ke lembah, anda boleh melawat Maui kembali ke Moana Realm untuk memulakan usaha yang disebut “A Feast Worthy of a Demigod”. .
 • Buka kunci Ratatouille Realm di Istana Dream dan selesaikan usaha untuk membawanya kembali ke Dreamlight Valley. Tidak mengejutkan, anda akan mempelajari resipi Disney Dreamlight Valley untuk Ratatouille semasa usaha ini. Sebaik sahaja Remy berada di Lembah, anda dapat membantunya membuka semula restoran Chez Remy.
 • Jangkau Tahap Persahabatan 8 dengan Mickey Mouse dan selesaikan semua pencarian Mickey sebelumnya untuk mendapatkan pencarian persahabatan “pembesaran memori”. Semasa usaha ini, anda akhirnya akan menyelamatkan Minnie Mouse.
 • Ursula: . Ambil kuasa orb dengan menyelesaikan teka -teki gua mistik di Disney Dreamlight Valley untuk membebaskan Ursula.
 • Kristoff: Buka kunci kawasan hutan Valor di lembah dan anda akan dapati dia di sana.
 • Donald Duck: . .
 • .
 • . Anda akan dapat membawa Anna kembali terlebih dahulu, maka anda perlu meningkatkan persahabatan anda dengannya untuk dapat membawa Elsa kembali juga.
 • Ariel: Bantu bodoh membaiki “kapal karam misteri” yang anda dapati di pulau itu ke barat daya pantai dazzle dan rakit kecil yang akan anda bina akan membawa anda ke Ariel.
 • Sebaik sahaja anda mempunyai rumah Ariel yang menakjubkan yang dibina di pulau anda, tingkatkan persahabatan anda dengannya untuk mula memikirkan cara membawa Eric ke lembah. Walau bagaimanapun, di samping itu, anda juga perlu sampai ke tahap persahabatan 10 dengan Ursula untuk benar -benar mendapatkan Eric untuk tiba, kerana pencarian persahabatan terakhirnya adalah kunci untuk mencari tahu di mana dia sebenarnya.
 • Parut: Anda boleh menemui bekas luka di gua gajah di dataran tinggi, tetapi anda perlu menyelesaikan usaha “sifat dan memelihara” untuk berkawan dengannya. Anda perlu mengumpulkan beberapa tanah yang kaya di Disney Dreamlight Valley untuk menyelesaikan usaha ini juga, jadi perhatikan itu.
 • : Tersedia dengan melengkapkan pencarian lightyear lightyear valley dreamlight di mainan cerita mainan. .
 • Woody: Lengkapkan pencarian Buzz, kemudian bantu koboi dalam usaha Disney Dreamlight Valley Woody sendiri di Toy Story Realm.
 • : Cari kaus kaki yang dicuri di Pantai Dazzle untuk memulakan usaha Stitch Dreamlight Lembah Disney yang pertama. Anda perlu melengkapkan tiga pencarian yang melibatkan kaus kaki yang dicuri sebelum anda dapat memanggil Stitch menggunakan suar homing supaya dia dapat tinggal di kampung anda.

Pelan hala tuju Disney Dreamlight Valley untuk tahun 2023 belum diturunkan. Berikut adalah senarai penuh watak-watak Disney Dreamlight Valley yang lain yang dijangka jatuh ke dalam permainan di beberapa titik (tidak diketahui) pada masa akan datang, berdasarkan kebocoran, seni dalam permainan, dan mengeluarkan imej permainan:

 • Binatang
 • Belle
 • Cinderella
 • Lilo
 • Olaf
 • Ralph
 • Sully
 • Vanellope von Schweetz

Senarai watak Disney Dreamlight Valley, termasuk semua watak masa depan dan semasa

Sudah ada banyak , !

.

Kami mempunyai senarai semua watak di bawah, termasuk .

 • Semua watak Disney Dreamlight Valley semasa dan bagaimana membuka kunci mereka
 • Semua watak Disney Dreamlight Valley yang akan datang

Senarai di bawah butiran semua watak yang kini di Disney Dreamlight Valley, bagaimana untuk membuka kunci mereka, dan apa yang mereka dikaitkan dengan, dalam susunan yang sama dengan menu pengumpulan watak:

Watak Alam
Merlin
Wall-e Pergi ke Wall-E Realm dan Lengkapkan Quest ‘The Shy Little Robot’ Wall-e
Jahitan Lilo dan jahitan
Maui Pergi ke Moana Realm dan selesaikan usaha ‘A Feast Worthy of a Demigod’
Moana
Ratatouille
Raja singa
Parut Buka Dataran Tinggi Sunlit dan Lengkapkan Quest ‘The Curse’ dengan menetapkan tiang persahabatan, keberanian, kepercayaan, dan kuasa. Raja singa
Simba
Ariel Buka Pantai Dazzle, kemudian selesaikan pencarian ‘The Wreck Misterius’ dan ‘The Lonely Island’ Duyung kecil
Putera Eric Duyung kecil
Duyung kecil
Anna Beku
Pergi ke Frozen Realm dan selesaikan usaha ‘mengalu -alukan Elsa’ Beku
Kristoff
Beku
Ibu Gothel Buka kunci kepercayaan, kemudian selesaikan usaha utama ‘laknat’ Kusut
Buka kunci hutan keberanian, kemudian selesaikan pencarian ‘rumah yang sesuai untuk itik’
Bodoh Dibuka secara automatik pada awal Mickey dan rakan -rakan
Mickey Mouse Dibuka secara automatik pada awal Mickey dan rakan -rakan
Mickey dan rakan -rakan
Dibuka secara automatik pada awal
Buzz Lightyear Cerita mainan
Woody Buka kunci Toy Story Realm, Lengkapkan ‘A Misi Rahsia di Ruang Uncarted’ dan ‘Anda Timbalan Kegemaran Saya’ Pencarian
Lengkapkan ‘Majoriti Mengambil Masa’
Mirabel Encanto
Vanellope WRECK-IT RALPH
Belle Lengkapkan ‘ke West Wing’ dan ‘A Prince in Disguise’ Quests
Lengkapkan ‘ke West Wing’ dan ‘A Prince in Disguise’ Quests

Semua watak Disney Dreamlight Valley yang akan datang

!

Selain itu, tidak ada maklumat baru mengenai watak yang akan datang.

! . . Anda juga boleh mempunyai banyak rumah pemain dan menyesuaikan perabot. Sekiranya anda masih mengejar jalan cerita, pastikan anda melengkapkan usaha Blizzard yang hebat untuk membuka kunci Olaf, bersama -sama dengan membawa kedua -dua Simba dan Nala ke Lembah. Untuk lebih banyak bantuan, lihat senarai resipi kami, Cara Meningkatkan Rumah Anda, Tukar Warna Rumah Anda, Kod Makanan dan Penebusan Kegemaran Critters. !

Semua yang lain yang kita tahu mengenai watak masa depan di Disney Dreamlight Valley

Seperti mana -mana permainan perkhidmatan langsung yang berterusan, sudah ada maklumat yang bocor dan bersumberkan, kali ini dari fail permainan Disney Dreamlight Valley. Jadi berhenti membaca sekarang jika anda tidak mahu manja!

Terima kasih kepada pengguna Meowtindewreddit di Reddit yang menemui nama watak dalam fail teks di bawah bahagian ‘audio’ dari fail PC permainan, kita tahu banyak watak berpotensi yang boleh datang, tetapi tidak bila.

Berdasarkan fail teks ini, inilah setiap watak yang boleh datang ke Disney Dreamlight Valley pada masa akan datang:

 • Aladdin (Aladdin)
 • Genie (Aladdin)
 • Jafar (Aladdin)
 • Jasmine (Aladdin)
 • Alice (Alice in Wonderland)
 • Cheshire Cat (Alice in Wonderland)
 • Ratu Hati (Alice in Wonderland)
 • Binatang (Kecantikan dan Binatang)
 • Cogsworth (Kecantikan dan Binatang)
 • Gaston (Kecantikan dan Binatang)
 • Lumiere (Kecantikan dan Binatang)
 • Boo (Monsters, Inc.
 • .
 • Randall (Monsters, Inc.)
 • Sully (Monsters, Inc.)
 • Bo Peep (Toy Story)
 • Forky (Toy Story)
 • Rex (Toy Story)
 • Cinderella (Cinderella)
 • Prince Charming (Cinderella)
 • Elastigirl (The Incredibles)
 • Frozone (The Incredibles)
 • Mr Incredible (The Incredibles)
 • Sindrom (The Incredibles)
 • Flounder (The Little Mermaid)
 • Sebastian (The Little Mermaid)
 • Rapunzel (Rapunzel)
 • Hades (Hercules)
 • Hercules (Hercules)
 • Phil (Hercules)
 • Namaari (Raya dan Naga Terakhir)
 • Raya (Raya dan Naga Terakhir)
 • Tuk Tuk (Raya dan Naga Terakhir)
 • Pumba (The Lion King)
 • Timon (The Lion King)
 • Shank (Wreck-It Ralph)
 • Yesss (wreck-it ralph)

Banyak maklumat ini dengan watak -watak yang dipaparkan dalam set pakaian dan set perabot yang kini di Disney Dreamlight Valley, jadi kami cenderung untuk mempercayai sebahagian besarnya benar. Walau bagaimanapun, ingatlah bahawa tiada maklumat ini telah diumumkan secara rasmi, jadi apa -apa yang boleh berubah!

Tidak ada juga menyebut watak -watak dari Coco, kereta, dan di dalam fail PC permainan, yang juga termasuk dalam set pakaian dan perabot.

.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Sandbox Ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Orang ketiga mengikuti
 • Xbox One Ikuti

Tahniah atas ikut pertama anda!

.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

.

Penulis Panduan Kanan

Jessica adalah penulis panduan dari Ireland Utara yang suka menjerit di TVnya. Selalunya di filem seram, kadang -kadang di Fortnite Win. Apabila tidak merosakkan tali vokalnya, Jessica suka menekankan inventorinya dalam RPG, dan tersesat di dunia terbuka.