Semua Ranks CSGO: Sistem Peringkat Perjumpaan Diterangkan & Cara Rank Up – Dexerto, Semua CS2 Premier & CS: GO Rank with 2023 Distribution | Jumlah CS

.

Injap

. Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai pangkat di Counter-Strike: Serangan Global, Cara Bertingkat, dan Bagaimana Kedudukan Anda Ditentukan.

Kedudukan di CS: GO bukanlah tugas yang mudah. Terdapat 18 pangkat, walaupun anda boleh diletakkan di tempat di tengah selepas perlawanan penempatan anda, melangkau beberapa pangkat. Tidak seperti penembak popular seperti Valorant dan Rainbow Six Siege, Valve menyimpan data mengenai Elo yang diperoleh atau hilang selepas setiap perlawanan tersembunyi.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Sistem pangkat dijelaskan

Imej semua pangkat di CS: Pergi

Peringkat sehingga elit global memerlukan ketekunan dan kesabaran yang teruk.

?

Seperti yang telah kami sebutkan tadi, permainan mempunyai . Tahap kemahiran rakan sepasukan dan lawan harus meningkat dengan setiap pangkat. Ramai pemain juga lebih suka bermain di pelayan Faceit, yang mempunyai sistem ranking sendiri dengan 10 tahap, berasingan untuk membuat Matchmaking Valve.

Berikut adalah rundown semua pangkat di CS: pergi dalam urutan menaik:

Gambar pengganas dari CS: Pergi

.

Faktor amanah“. Ia membantu untuk dipadankan dengan pemain berdasarkan tingkah laku yang anda gambarkan dalam perlawanan. Ini bermakna kurang toksik anda dalam perlawanan, anda harus mendapatkan rakan sepasukan dan lawan dengan tahap faktor kepercayaan yang sama dan positif.

Artikel berterusan selepas iklan

Injap belum mendedahkan butiran yang tepat, tetapi faktor -faktor tertentu selain daripada tingkah laku juga dikira seperti anda dan Jam anda telah mencatat CS: Pergi. Ini hanya terpakai apabila anda tidak berada dalam timbunan lima orang.

Artikel berterusan selepas iklan

. Untuk lebih lanjut mengenai permainan, pastikan anda meneroka beberapa kandungan dan panduan kami yang lain:

CS: Pergi dan CS2 pangkat

Berikut adalah jumlah senarai CS Semua pangkat di CS: Pergi Matchmaking, dan maklumat mengenai Penilaian CS.

. Data peratusan pangkat kami dikemas kini secara automatik setiap jam. .

Kumpulan pangkat yang kini mengandungi kebanyakan pemain di CS: Go adalah emas Nova III.

 • CS2 pangkat
 • Bagaimana sistem ranking berfungsi
 • Semua senarai pangkat
 • Pengagihan pangkat
 • CS2 Premier Leaderboards

Semua CS: GO & CS2 Ranks

Lihat kedudukan mana yang telah anda lalui!

Perak i cs: pergi pangkat

Silver II CS: GO Rank

Perak ii

Perak III

Perak IV CS: Pergi Kedudukan

Perak iv

Silver Elite CS: Pergi Kedudukan

Elit perak

Silver Elite Master CS: GO Rank

Emas Nova

Emas Nova II CS: GO Rank

Gold Nova Master

Master Guardian

Master Guardian I CS: Pergi Kedudukan

Master Guardian i

Master Guardian II

Master Guardian Elite CS: Pergi Kedudukan

CS Master Guardian CS: GO Rank

Guardian Master yang dibezakan

Empat teratas

Legenda Eagle CS: GO Rank

Legenda Eagle Master

CS Kelas Pertama Supreme Master: GO Rank

Kelas Pertama Tuan Yang Tertinggi

Bagaimana pangkat berubah dalam cs2

Semua mengenai penarafan CS dan CS2 Premier.

Sekiranya anda belum mendengar, ada kemas kini besar yang datang ke CS: Pergi. Sebenarnya, kemas kini begitu besar, pemaju mengklasifikasikannya sebagai permainan baru dengan haknya sendiri: Counter-Strike 2. CS2 membawa peningkatan besar ke enjin permainan, grafik dan tentu saja. sistem ranking. ? .

. Kedudukan membuat pertandingan kini ditugaskan . .

. Malah maklumat yang diberikan oleh pemaju CS2 dapat berubah sebelum dibebaskan, atau sengaja melepaskan butiran penting untuk menghalang orang daripada “permainan” sistem. Ini bermakna walaupun semua pangkat dari perak I ke elit global akan kekal di CS2, kedudukan naik dan turun mungkin lebih mudah – atau lebih sukar – bergantung kepada banyak faktor baru. .

CS2 Premier Matchmaking

CS2 Premier adalah jenis pembuatan jodoh yang kompetitif baru yang direka untuk menjadi lebih – kerana kekurangan perkataan yang lebih baik – kompetitif. Dalam fesyen yang serupa dengan platform seperti Faceit, bukannya beratur untuk peta tertentu, anda akan diberikan rakan sepasukan dan kemudian bergilir -gilir (dengan pasukan lain) untuk “melarang” peta. Peta yang akan anda mainkan adalah peta terakhir untuk kekal setelah semua peta lain telah diharamkan.

. Sebaliknya, ia mempunyai skor baru yang – dalam teori – harus menjadi ukuran kemahiran anda yang lebih tepat sebagai pemain kaunter -mogok. .

Apakah penarafan CS?

.. betapa baiknya anda) dalam pembuatan jodoh utama. Dalam permainan lain ini disebut sebagai MMR, yang pendek untuk “penarafan jodoh” dan lebih dikenali dalam komuniti CS sebagai Elo. . Semakin tinggi “penilaian CS” anda, semakin baik anda. Seperti pangkat di CS: Pergi, anda akan mendapat lebih banyak penarafan CS jika anda mengalahkan pasukan yang mempunyai penarafan yang lebih tinggi daripada pasukan anda, dan anda akan kehilangan lebih banyak jika pasukan anda mempunyai penarafan yang lebih tinggi daripada pembangkang.

Terdapat tujuh “pangkat” yang diberikan berdasarkan penarafan CS anda. .

 • Biasa (kelabu)
 • Tidak biasa (biru muda)
 • – 10,000 – 14,999
 • Mitos (ungu)
 • Legenda (merah jambu) – 20,000 – 24,999
 • Kuno (merah)
 • Tidak biasa (kuning) – 30,000+

Sekiranya anda tidak memainkan banyak CS2, nombor di atas mungkin tidak banyak bermakna kepada anda. yang mempunyai penarafan yang luar biasa, lebih dari 100 yang mempunyai kuno, dan antara 1,000 hingga 2,000 yang mempunyai legenda. .. .

Walaupun tidak ada pangkat seperti emas nova atau helang legenda dalam pembuatan jodoh utama, satu -satunya Antara penarafan CS dan pangkat CS biasa ialah anda melihat nombor bukan nama pangkat. Dalam pembuatan jodoh biasa, ada nombor tersembunyi – “elo” anda – yang sepadan dengan pangkat. .